Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Dimg4 έγραψε:Η ταυτιση με την πουστικη κινηση ειναι ο πατος του βαρελιου. ΠΑΟΚ γινατε για τους τιτλους μαλλον καποιοι.
Πουστικη κινηση του Σαββίδη???
Είσαι σε παραληρηματικη παρακρουση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πουστικη κινηση σαν παε. Αυτες τις πονηρες τακτικες του να λες λογια που δεν ειπα να τα κανεις στη γειτονια σου.
Πουστικη κινηση της παε ηταν, δε με νοιαζει ποιος δε γουσταρε τον Παμπλο. Πετυχε και τον εδιωξαν.
Οταν μας παρατησει ο ρουμανος για την επομενη αραβικη προταση μην κλαιτε παλι
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Αν ο Γκαρσία πιστεύει οτι τον αδίκησαν και έχει κοχονες, ας παει προπονητής σε μια ομάδα εξωτερικου να το αποδείξει.
Εξ αλλου ως μεγάλη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα είναι περιζήτητος.
Αφού δεν βρέθηκε ομάδα να πάρει τον Πρωταθλητή του Τσαμπιονς Ληγκ Ασίας ......
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

τοσες ωρες λεει ο καθενας, οπως την λεει, την γνωμη του.
Μολις εμφανιστηκες εκανες εντυπωσιακα την διαφορα.
οι τυχον αλλοθρηκοι εδω μεσα μοιαζουν παναγιτσες μπροστα σου
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Κωστα2019, πες μου άποψη για Τζαβέλα, καλός;
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σταματηστε μωρέ με την κλαψα, φτάνει πια
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να σας το πω και αλλιώς και να κλείσω.
Ο ΠΑΟΚ πήρε 2 μύρια από την πώληση Λουτσεσκου και θα πάρει άλλα 7 από την επόμενη, ποιος είναι ο χαμένος;
Η ομάδα έγινε μπουρδελο όχι από την φυγή Λουτεσκου αλλά από τον πόλεμο που δέχτηκε από όλη τη χώρα,με αποτέλεσμα την οικονομικη της καταστροφή.
Που δεν άφησε να υλοποιηθεί το πλάνο διοίκησης,Αμπελ.
Ξεχάσατε τι περάσαμε πέρυσι;
Δε μας έδινε ούτε ένας πουστης τηλεοπτικό συμβόλαιο,σε ποιον; στον πρωταθλητή της χώρας, μας γαμησαν τα πρεκια.
Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι,κουράστηκα.
Ο άλλος ο απαίδευτος έγραψε για τα ρούβλια του Ρώσου,υπερκοστολογησεις και δε συμμαζεύεται.
Τι να πω εγώ, τα είπατε όλα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Dimg4 έγραψε:Πουστικη κινηση σαν παε. Αυτες τις πονηρες τακτικες του να λες λογια που δεν ειπα να τα κανεις στη γειτονια σου.
Πουστικη κινηση της παε ηταν, δε με νοιαζει ποιος δε γουσταρε τον Παμπλο. Πετυχε και τον εδιωξαν.
Δεν υπάρχει καμιά απόφαση ΠΑΕ, είναι απόφαση Σαββίδη.
Μη χτυπας το σαμάρι, γιατί δεν τολμάς να μιλησεις για τον πραγματικό υπεύθυνο της απόφασης.
Επιχειρήματα νηπιαγωγείου.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Η ταυτιση με την πουστικη κινηση ειναι ο πατος του βαρελιου. ΠΑΟΚ γινατε για τους τιτλους μαλλον καποιοι.
Πουστικη κινηση του Σαββίδη???
Είσαι σε παραληρηματικη παρακρουση.
«Εκρινες μια κινηση του Σαββιδη; Καλα εσυ πρεπει να εισαι τρελος» απορω δεν βλεπετε την ειρωνία στο να αποκαλείται αλλους προσωπολατρες του γκαρσια, οταν οι ιδιοι εχετε στο απυρόβλητο τον Προεδρο;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Πουστικη κινηση σαν παε. Αυτες τις πονηρες τακτικες του να λες λογια που δεν ειπα να τα κανεις στη γειτονια σου.
Δεν υπάρχει καμιά απόφαση ΠΑΕ, είναι απόφαση Σαββίδη.
Μη χτυπας το σαμάρι, γιατί δεν τολμάς να μιλησεις για τον πραγματικό υπεύθυνο της απόφασης.
Επιχειρήματα νηπιαγωγείου.
Εσυ ακομα ενα μηνα μετα δεν τολμας να απαντησεις για κατι φημες απο την κιτρινη γειτονια. Που απορουμε ολοι πως μαθαινεις inside info λες και εισαι αριανος. Θα πεις ή τριπλα και παλι?
Εγω δε φοβαμαι να πω τη γνωμη μου, δεν ειμαι yesman. Οταν νιωσω οτι φταιει ο Σαββιδης και εκανε λαθος θα το πω. Δεν ειμαι κανας υπαλληλος για να υπακουω. Οπως τον στηριζω με ολη μου την ψυχη, θα πω και τη γνωμη μου αν νιωσω οτι εκανε μαλακια.
Και στην περιπτωση Γκαρσια εκανε μαλακια.
ΚΩΣΤΑΣ2019

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Κωστα2019, πες μου άποψη για Τζαβέλα, καλός;
Με ταπωσες.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το θέμα είναι ότι ο Ιβάν έφερε το Λουτσε για να βγάλουν το σκασμό κάτι σαν εσένα ρε συ Κώστα, που δε θα σταματουσατε να κράζετε και να πρηζετε μπάλες ούτε αν σήκωνε το διηπειρωτικό αήττητος ο Γκαρσία.

6 μήνες ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ , πήραμε κύπελλο και πάλι ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ!

Έφερε Λουτσε σούπερσταρ και καλά έκανε για να έχει ησυχία το ινσταγκραμ του Γιώργου που τρέχατε και κλαιγατε όλη μέρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

gk.box16 έγραψε:Εσείς όλοι οι φαν του Γκαρσία να μας ενημερώνετε για τις προτάσεις που θα έχει από ομάδες που θα τον εμπιστευτούν.
Ενώ στα πόδια του άνεργου εδώ και έξι μηνες Λουτσεσκου σφάχτηκαν η Ρεάλ και η Παρί.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Αντί να χαιρόμαστε που ο Ιβάν φωνάζει βροντερο παρών με αυτήν την κίνηση γινόμαστε μπουρδελο... Ναι ο Πάμπλο τελικά τα κατάφερε και αν τον κρατούσε ο Σαββίδης κάνεις δεν θα μπορούσε να του πει τίποτα, αποφάσισε όμως να πάει σε πιο safe επιλογή τι να κάνουμε... Μέχρι και πριν τα πλευ οφ δείτε τι γραφόταν στο φόρουμ, ότι ο Ιβάν ψιλοπαρατησε την ομάδα και ότι χρειαζομαστε βαρβάτο προπονητή και ροστερ... Και τώρα που γίνεται ακριβώς αυτό για κάποιο λόγο γινόμαστε μπουρδελο... Φεύγει ο λουτσεσκου φταίει η παε, γυρνάει ο λουτσεσκου παλι φταίει η παε..τον λουτσεσκου έφερε ρε παλικάρια όχι κάναν τυχαιο, και είμαι σίγουρος ότι μόνο για αυτόν θα άλλαζε τον Πάμπλο στην παρούσα φαση ο Ιβάν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Τετ 26 Μάιος 2021, 23:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ελπίζω όλη αυτή η διαμάχη στο παρόν τόπικ να μη μεταφερθεί στου λούτσου, όταν το παρόν κλειδωθεί
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”