Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
ας κανουν ενα πενταετες συμβολαιο στον Λουτσεσκου
για να μη νοιωθει συνεχως απειλουμενος
για να μη νοιωθει συνεχως απειλουμενος
Ο τρόπος που διαχειρίζεται τους παίκτες σαν παιδιά του απέναντι όμως στο club υποστηρίζοντας τους για αν πάρουν μεγάλα συμβόλαια μας έφερε στην θέση να έχουμε τέτοια ύψη συμβολαίων σε Μπίσεσβαρ, Βαρέλα και άλλους που προτείνει ανανεώσεις. Ελπίζω να έχουμε μάθει από αυτό που μας έφερε μετά σε καταστάσεις sustainability να μην μπορούμε να τα ξεφορτωθούμε και να χάνονται τα αποδυτήρια κοιτώντας ο ένας τις απολαβές του άλλου.
το μεγαλυτερο συμβολαιο το πηρε ο Φερέειρα με 2 μιλιονιαAlastor έγραψε:Θα χει πολυ λιγοτερα περιθωρια λαθους,θα πρεπει να δειξει με το καλημερα εργο και οι απαιτησεις ειναι στον θεο.
Το ξερουμε,το ξερει, για αυτο πηρε το ψηλοτερα συμβολαιο στην ιστορια προπονητη και τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα.
Παμε για νταμπλ και ευρωπη χωρις εκπτωσεις.
-
Για μένα η απόλυτα λογική κίνηση, βασικά ούτε καν έπρεπε να φύγει ο Ραζβάν μετά το double, έπρεπε να κρατηθεί πάση θυσία. Τον αγαπάμε τον Πάμπλο αλλά δεν είναι προπονητής που έχει τις δυνατότητες για μακροπρόθεσμο σχέδιο πρωταθλητισμού.
- Montrealiotis
@rainmaker
Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου γιατί θα ήθελα αν γίνεται να αλλάξω το nickname μου.
Πολλοι Κωσταδες είμαστε.
Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου γιατί θα ήθελα αν γίνεται να αλλάξω το nickname μου.
Πολλοι Κωσταδες είμαστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Πέμ 27 Μάιος 2021, 05:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρίσκω εξαιρετικό το ότι δεν ξεκινάμε τη νέα σαιζόν με δικαιολογίες. Καλός προπονητής, γνώστης της ομάδας, coach staff στημένο, καλό πακέτο για μεταγραφές. Είναι ωραίο να μην ξεκινάς έχοντας στο μυαλό σου δέκα χιλιάδες τρόπους να δικαιολογήσεις την αποτυχία αλλά να έχεις την πολυτέλεια να ξοδέψεις τον ίδιο χρόνο προσπαθώντας να βρεις δέκα χιλιάδες τρόπους για να φτάσεις στην επιτυχία. Η μεταβατική χρονιά στα σκουπίδια και πολύ χαίρομαι.
Καλή επιτυχία.
Καλή επιτυχία.
Καλως ηρθες και παρα τα νευρα μου ευχομαι να ξαναφερεις τιτλους που τοσο αξιζουμε.
Δε σε παω μια αλλα το καλο του ΠΑΟΚ ειναι πανω απο το τι νομιζω για σενα.
Μας παρατησες μια φορα και αποδειχτηκε ποσο φιλοχρηματος εισαι. Ελπιζω να μαθαμε το μαθημα.
Καλη επιτυχια
Δε σε παω μια αλλα το καλο του ΠΑΟΚ ειναι πανω απο το τι νομιζω για σενα.
Μας παρατησες μια φορα και αποδειχτηκε ποσο φιλοχρηματος εισαι. Ελπιζω να μαθαμε το μαθημα.
Καλη επιτυχια
- WeWillRockYou
Έχω την εντύπωση πως η δεύτερη θητεία του θα είναι πολύ διαφορετική.
Αρχικά, θα πρέπει να κερδίσει τους παίκτες και να στήσει την ομάδα από την αρχή.
Έπειτα, ο εγχώριος ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. ΑΕΚ και ΠΑΟ κάνανε σοβαρές επιλογές σε έμπειρους προπονητές, ο Μάρτινς συνεχίζει στον Ολυμπιακό, ο Άρης είναι ενδυναμωμένος την τελευταία διετία.
Πιστεύω πως το πρώτο εξάμηνο θα είναι το πολύ δύσκολο, αν καταφέρει να στρώσει την ομάδα με όλες τις αλλαγές αγωνιστικά, μετά δεν τον φοβάμαι τόσο.
Επειδή τον θεωρώ ευφυέστατο σαν άνθρωπο, πιστεύω πως θα προσαρμοστεί και αυτός διαφορετικά στις καταστάσεις.
Για παράδειγμα, νομίζω πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αφήσει την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα. Θα κοιτάξει πιθανότατα να χτίσει το ρόστερ του (εφόσον έχει πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις), με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις.
Και επειδή είναι άνθρωπος που δουλεύει πολύ με στόχους και θέλει να εξελίσσεται, πιστεύω πως στο πίσω μέρος του μυαλού του, θα έχει βάλει και την κατάκτηση ενός Conference Cup ή την είσοδο σε ομιλούς CL. Και για να καταφέρει να φτάσει κάποια στιγμή σε καλύτερα πρωταθλήματα, θα πρέπει να δείξει το επίπεδο της δουλειά του σε ανώτατο επίπεδο.
Αρχικά, θα πρέπει να κερδίσει τους παίκτες και να στήσει την ομάδα από την αρχή.
Έπειτα, ο εγχώριος ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος. ΑΕΚ και ΠΑΟ κάνανε σοβαρές επιλογές σε έμπειρους προπονητές, ο Μάρτινς συνεχίζει στον Ολυμπιακό, ο Άρης είναι ενδυναμωμένος την τελευταία διετία.
Πιστεύω πως το πρώτο εξάμηνο θα είναι το πολύ δύσκολο, αν καταφέρει να στρώσει την ομάδα με όλες τις αλλαγές αγωνιστικά, μετά δεν τον φοβάμαι τόσο.
Επειδή τον θεωρώ ευφυέστατο σαν άνθρωπο, πιστεύω πως θα προσαρμοστεί και αυτός διαφορετικά στις καταστάσεις.
Για παράδειγμα, νομίζω πως αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αφήσει την Ευρώπη σε δεύτερη μοίρα. Θα κοιτάξει πιθανότατα να χτίσει το ρόστερ του (εφόσον έχει πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις), με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις.
Και επειδή είναι άνθρωπος που δουλεύει πολύ με στόχους και θέλει να εξελίσσεται, πιστεύω πως στο πίσω μέρος του μυαλού του, θα έχει βάλει και την κατάκτηση ενός Conference Cup ή την είσοδο σε ομιλούς CL. Και για να καταφέρει να φτάσει κάποια στιγμή σε καλύτερα πρωταθλήματα, θα πρέπει να δείξει το επίπεδο της δουλειά του σε ανώτατο επίπεδο.
- PAOK_Antarctica
Έχεις άστρο πάντως, δεν μπορώ να το αγνοήσω αυτό, μόλις κέρδισες μια πρόκριση χωρίς να παίξεις και 15 επιπλέον μέρες να γνωρίσεις καλύτερα την ομάδα πριν ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις σου στην Ευρώπη.
- abc_o_ karpouzas
Dad is back again
και απο το 7 οι στοιχηματικες πηγαν στο 3.5
καλη επιτυχια αλεπου και ξερεις ε?
τον αντιπαλο τον νικας οταν πρωτα τον παιρνεις την ψυχη.... προφεσορας εισαι σε αυτο
και απο το 7 οι στοιχηματικες πηγαν στο 3.5
καλη επιτυχια αλεπου και ξερεις ε?
τον αντιπαλο τον νικας οταν πρωτα τον παιρνεις την ψυχη.... προφεσορας εισαι σε αυτο
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα παράδειγμα προπονητή που έκανε αξιομνημόνευτη πρώτη θητεία και μετά η δεύτερη δεν ήταν αποτυχία;
Ο ζιντάν μόλις υπέβαλε την παραίτηση του, δίνοντας τέλος στη δεύτερή του θητεία
Ο ζιντάν μόλις υπέβαλε την παραίτηση του, δίνοντας τέλος στη δεύτερή του θητεία
Κοίτα πλάκα που θα σοβαρευτεί ο Obdulio και θα μας βγουν άλλοι Obdulio στην πορεία...
tzelas έγραψε:Έχεις άστρο πάντως, δεν μπορώ να το αγνοήσω αυτό, μόλις κέρδισες μια πρόκριση χωρίς να παίξεις και 15 επιπλέον μέρες να γνωρίσεις καλύτερα την ομάδα πριν ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις σου στην Ευρώπη.
Και μάλιστα επειδή πήρε το Γιουρόπα το απόλυτο αουτσάιντερ του τελικού.