Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Η ντροπη ειναι ολων. Και του Ιβαν που εκανε κατι τετοιο
και των οπαδων που ξεχασαν τι ειναι ο Παμπλο για δευτερη φορα.
Για τους παρατρεχαμενους δε περιμενα κατι διαφορετικο.
Ο ΠΑΟΚ Ιβαν δεν ειναι μαγαζι. Ο ΠΑΟΚ ειναι πολυ πανω απο σενα.
Ευχαριστουμε για τα λεφτα σου, αλλα ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ
ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ.
Δε θα σου κλεβε τη δοξα ο Γκαρσια ή ο Λουτσεσκου που εσυ εδιωξες με τον τροπο σου
μαζι με ολους τους προπονητες και τους τεχνικους διεθυντες που ολοι φυγαν σαν αποτυχημενοι,
αλλοι σου την κλεβουν μαζι με το χρημα και την ομαδα που αντι να εχει 10 τιτλους εχει 5 στα χρονια σου
επειδη τους ακουσες.

Με yesmen ! στο ποδοσφαιρο ιβαν δεν πας πουθενα.
Ασε τους ανθρωπους που ξερουν απο μπαλα να κανουν τη δουλεια τους
και βαλε τον γιο σου να κανει καποια αλλη δουλεια. Υπαρχουν πολλα
κρισιμα ποστα στην ΠΑΕ και στις επιχειρησεις σου. Αλλα μακρια
απο μπαλα. Και εσυ μπορει να εισαι πολυ καλος επιχειρηματιας
αλλα η μπαλα ειναι κατι αλλο. Τη δοξα σου και τη δυναμη σου
μπορεις και τη δειχνεις με τα λεφτα σου και τον χαρακτηρα σου.
ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!
Ετσι ο ΠΑΟΚ θα εχει διπλασιες επιτυχιες και εσυ θα δοξαστεις 10 φορες παραπανω!

Τριτη φορα δε θα υπαρξει γιατι πιστευω οτι ο Γκαρσια δεν ειναι ο Χριστος
να δεχτει και τριτη προδοσια.......Προσωπικα δε θελω να τον ξαναδω στον ΠΑΟΚ
σε κανενα ποστο μετα απο αυτο που εγινε εις βαρος του.
Σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ θα ηθελα παντως ο Γκαρσια να μιλησει επιτελους αλλα
ανοιχτα και οχι οπως την αλλη φορα. Αλλιως θα μεινει και αυτος
οπως ενας αλλος Αγγελος ως ο δεν μιλαω για το καλο του ΠΑΟΚ......
Πρεπει να ξερουμε γιατι το καλο του ΠΑΟΚ μας ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τελος για αυτους που θα προλαβουν να κρινουν αυτα που γραφουμε
και αυτα που πιστευουμε λεγοντας οτι πανω απο ολα ειναι ο ΠΑΟΚ
και τα τεσσερα γραμματα, να πω οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι κατι αοριστο
ουτε τα τεσσερα γραμματα. Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ!
Για οσους επιμενουν στα τεσσερα γραμματα και μιλανε για "οργανισμο" ΠΑΟΚ
να τους θυμισω οτι για εμας ΠΑΟΚ ειναι ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ.
ΠΑΟΚ ειναι ο Μπανε Πρελεβιτς, ο Νικος Βεζυρτζης, ο Δεδεογλου, ο Γκαρσια.
ΠΑΟΚ δεν ειναι ο Βουλινος, ο Φασουλας, ο Γκαγκατσης, ο Γουμενος.
Αν δεν ειχε covid θα σε φιλαγα ρε μπαγασα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν την γλιτώνουμε την Αγγελοποιηση δυστυχώς.

Είναι φοβερό το ότι δεν δίνετε το δικαίωμα στον Σαββιδη να μην πιστεύει ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στον Γκαρσία και έχετε μπει πάλυ σε μια διαδικασία σεναρίων βγάζοντας και το παοκομετρο φυσικά.

Δυστυχώς για όλους μας ο Γκαρσία δεν είναι το προπονητικό ταλέντο που νομίζαμε. Δεν είναι κακό, συμβαίνει. Μεγάλος παίχτης δεν σημαίνει μεγάλος προπονητής. Αυτό δεν σημαίνει επίσης ότι δεν μπορεί να γίνει καλός προπονητής . Θέλει δουλειά, θέλει ψήσιμο, εμπειρίες. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε φάση να του τα δώσει αυτά. Δεν μπορεί να ρισκάρει τριτη χρονιά να είναι κομπάρσος.

Είναι απόφαση του Σαββιδη και αν δεν τον πίστευε δεν θα του έλεγε να μείνει. Απλά προφανώς έκρινε κι αυτός ότι δεν μπορεί τώρα να σηκώσει το βάρος του ΠΑΟΚ. Σεβαστείτε το και σταματήστε να μειώνεται έναν άνθρωπο που στον ΠΑΟΚ μόνο βάζει. Και στο κάτω κάτω το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάνει λάθος αυτός θα το πληρώσει πρώτα απ όλους.

Και κάτι τελευταίο. Μεγαλύτερη κ@υλα από την χρονιά του double δεν ένιωσε κανένας μας. Αντίστροφα εκείνο το Double ήταν η μεγυτερη ταπείνωση του χοντρού. Οποτε ναι, ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει τίτλους.

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Νομίζω κάπου το έχουμε χάσει. Ναι ο Πάμπλο στο τέλος το έσωσε με την αλλαγή σχηματισμού και την έμμεση παραδοχή της χαμηλής ποιότητας ρόστερ για αυτό που ήθελε να παίξει. Αλλά μέχρι τότε δεν απέδειξε και κάτι ιδιαίτερο. Του πήρε όλο το πρωτάθλημα μέχρι να βρει σταθερές σε ένα ρόστερ που είχε δομηθεί για να παίξει ένα σύστημα, το 3-4-3. Προσωπικά περίμενα να δω έναν Γκαρσία να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί του, να μην αποδέχεται την ήττα και τις εμφανίσεις με κάτω τα χέρια. Κι όμως είδα έναν Πάμπλο να τα έχει κυριολεκτικά χαμένα όταν στράβωνε το παιχνίδι, να διαχειρίζεται με τρομερή αφέλεια σχεδόν όλους τους αγώνες, να μην έχει βελτιώσει την ομάδα σε κανέναν τομέα. Στα θετικά του για να μην είμαι άδικος ότι κέρδισε τους παίκτες. Αλλά παρά ήταν μαλθακός για τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.
Είναι σαφές όσο και να τον αγαπάμε τον Παυλάρα για όλα όσα έχει προσφέρει ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν ανέτοιμος. Και σε αυτό φταίει και ο ίδιος που μάλλον δεν έδειξε ζήλο με την εκπαίδευσή του. Θεωρώ ότι ο Ιβάν του προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία να εξελιχθεί και να γίνει εξίσου μεγάλος προπονητής ακολουθώντας τα χνάρια του ποδοσφαιριστή Κανάριο.
Εν κατακλείδι εμείς είμαστε με τον ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ μόνο χαμένος δεν βγαίνει με την επιστροφή του Λουτσέσκου και την ενεργοποίηση Σαββίδη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω το λουτσεσκου βλεπω να φευγει κ να ερχεται σαν τον αναστασιαδη.
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Ο Λουτσεσκου πήρε νταμπλ με Πόρσε και παρολες τις διαβεβαιώσεις τότε, του πήρανε τις Πόρσε και του έδωσαν VW. Και του ζήτησαν να συνεχίσει η ομάδα στις επιτυχίες και να δώσει βάρος στο ChL. Είναι κάτι από αυτά ψέματα; Ήρθε και η πρόταση από τους άραβες και έδεσε το γλυκό. Όλα τα πράγματα έχουν 2 όψεις και πολλές παραμέτρους. Λέτε ο Σαββίδης να ένιωσε ότι ο Λουτσεσκου τον πούλησε και τώρα να τον ξαναπαίρνει; Αυτά δε γίνονται.

Ο Γκαρσία είχε ελαφρυντικά αλλά η εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη. Ξεκίνησε φουριόζος αλλά στην πορεία βραχυκύκλωσε. Καμία βελτίωση στα στημένα από τις απαράδεκτες επιδόσεις επί Φερειρα. Τρικυμία στην άμυνα. Ανεμπνευστη επίθεση χωρίς αυτοματισμούς. Αλλαγές εκτός τόπου και χρόνου μόνιμα. Αυτά άλλαξαν μόλις τον τελευταίο μήνα. Ότι είχε άδειο πάγκο ή άργησαν να καλυφθούν τα κενά είναι το ένα κομμάτι με τα ελαφρυντικά. Αλλά η ομάδα έδειχνε αδουλευτη και ασυντονιστη.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

barlow4 έγραψε:Εγω το λουτσεσκου βλεπω να φευγει κ να ερχεται σαν τον αναστασιαδη.

Το "φύγε-ελα" είναι "Λεμονής"
Το "Αναστασιάδης" είναι κάτι άλλο και το ξέρεις πολύ καλα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Με αφηνει παγερα αδιαφορο το δικιο του λουτσεσκου.ΠΑΟΚ ειμαι οχι Λουτσεσκου.Η αποφαση του μας κοστισε δυο χρονια αποσυνθεσης.
Ειχε προβλημα κ το διαπιστωσε πριν μπει στο αεροπλανο για Μπιλντερμπεργκ.οτι πειτε.
Άβαταρ μέλους
rade paprica

Δημοσίευση από rade paprica »

barlow4 έγραψε: Δυο ΠΑΟΚ υπαρχουν εδω.Ενας παλιος κ ενας νεος.
Εγω ειμαι πολυ συμβιβασμενος με την ηττα κ την απωλεια αρκει να υπαρχει υγεια.
Δεν τον γουσταρω το ρεαλισμο.Θελω ρομαντζο.Θελω να ταυτιζομαι κ θελω προσηλωση σε αρχες ακομα κ εις βαρος μου.
Με πουλησες?τελειωσες.
Δεν μπορω να νοιωσω πελατης.Γιατι αν ειναι να γινω πελατης προτιμω αλλα θεαματα.
++++
Πελάτης είμαι στο Netflix
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι θέαμα, είναι τυράνια, όπως η ζωή
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Πολύ το τριγυριζουμε.. και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.. έρχονται οι Κινέζοι το Δεκέμβρη και στάζουν στο Λουτσεσκου 5μυρια το χρόνο.
Φεύγει ή μένει?
Φεύγει με τα μπουνια.

Εξού και τα 7μυρια ρήτρα.. τόσο πολύ για ντόμπρο τον έχει ο Ιβάν που συμφώνησαν στα 7μυρια για να μη μας την ξανακάνει..

Άιντε γιατί από δω το πάμε από εκεί το πάμε κι από τηγάνισμα τίποτα. Δε θέλετε να καταλάβετε ούτε τις διαφορές που λέει ο Barlow ούτε οι υπόλοιποι τι εννοούν.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Θα ηθελα,ετσι απο περιεργεια,να δω τι θα εκανε ο Ρουμανος,σε τρια ματς για παραδειγμα με το υπαρχον υλικο και να γυρναει στον παγκο και να βλεπει οτι εχει Νινουα Λαμπρου κ Μουργκ...
Ετσι για το γαμωτο να μου φυγει η απορια...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε ΑποστόληςΑ γιατί δεν φέρθηκε σωστά ο Σαββιδης? Τι πιο ντομπρο από να του πει ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή δεν σε πιστεύω, μείνε βελτιώσου και τα ξαναλέμε.

Δεν σας καταλαβαίνω ρε παιδιά. Τι ακριβώς θέλατε από τον Σαββιδη? Να πάει κόντρα σ αυτό που πιστεύει επειδή ο Γκαρσία είναι παοκαρα και ψυχαρα? Αυτό δεν θα ήταν υποκρισία και ασέβεια απέναντι στον Γκαρσία?

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PanKan

Δημοσίευση από PanKan »

Ρε παιδιά, τον Γκαρσία ποιος αποφάσισε να τον κάνει προπονητή; Ποιος του έδωσε την Κ19 τόσα χρόνια; Ποιος του έδωσε την ευκαιρία στην 1η ομάδα; Δεν τον πιστεύανε και τα έκαναν αυτά; Δεν έχει δικαίωμα ο Σαββίδης να αποφασίσει αυτό που θεωρεί καλύτερο τώρα; Ο Γκαρσία είναι ο ΠΑΟΚ; Θα τρελαθούμε σήμερα τελείως. Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα. Μακάρι να μείνει όπως όλοι θέλουμε. Αλλά ο Γκαρσία είναι ΠΑΟΚ, δεν είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι Μπανε, ντροπή να το λέμε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

barlow4 έγραψε:Με αφηνει παγερα αδιαφορο το δικιο του λουτσεσκου.ΠΑΟΚ ειμαι οχι Λουτσεσκου.Η αποφαση του μας κοστισε δυο χρονια αποσυνθεσης.
Ειχε προβλημα κ το διαπιστωσε πριν μπει στο αεροπλανο για Μπιλντερμπεργκ.οτι πειτε.
Συμφωνω Απολυτως
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οπότε για να συνοψίσουμε:
Υπάρχουν αυτοί που έχουν πρόβλημα που έφυγε ο Γκαρσία.
Υπάρχουν αυτοί που έχουν πρόβλημα που ήρθε ο Λουτσος
Και υπάρχουν αυτοί που έχουν πρόβλημα που έφυγε ο Γκαρσία και που ήρθε ο Λουτσος.

Καλά πάμε.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Amsterdamer_87 έγραψε:Θα ηθελα,ετσι απο περιεργεια,να δω τι θα εκανε ο Ρουμανος,σε τρια ματς για παραδειγμα με το υπαρχον υλικο και να γυρναει στον παγκο και να βλεπει οτι εχει Νινουα Λαμπρου κ Μουργκ...
Ετσι για το γαμωτο να μου φυγει η απορια...
Θα το καταλάβεις από το πόσους και ποιους θα αλλάξει και πόσους θα κρατήσει από το ρόστερ.
Θα λυθούν οι απορίες για το εκπληκτικό βάθος πρωταθλητισμού που είχαμε.

Θα βάλει το κεφάλι στο ντορβά με Λάμπρου πρώτη αλλαγή στα εξτρέμ? Ούτε στη φυλακή.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”