Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Rexaris »

bane1980 έγραψε:
gpap έγραψε:πάντως Ιβάν, όταν μετά από 100 χρόνια, ρωτήσει κάποιος ''τι σημαίνει ΠΑΟΚ'', τον Πάμπλο θα δείξουν.
Ούτε το αήττητο, ούτε τον Λούτσε, ούτε το νέο γήπεδο.

Θέλω να πιστεύω πως το αναγνωρίζεις.
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας.
Δεν υπάρχει ούτε θεσφατο, ούτε copyright, ούτε πρέπει.
Άλλος μπορεί να δείξει το λαό στο γήπεδο, άλλος το λαό σε εκδρομές, άλλος την τροπαιοθηκη δίπλα σε μειωτικους χαρακτηρισμόυς των αλλοθρησκων, άλλος το Σαββίδη, άλλος το Γκαρσία, άλλος το Βιερινια, άλλος το Μπανε να κλαίει στο παρκέ της Ναντ, άλλος το βιντεακι με τους invincibles γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει και επιμονή και κατάκτηση.
Απόλυτα σωστό φίλε μου και μπράβο σου.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

Πρόεδρε Ιβάν δεξιά και αριστερά ακούμε οτι σ αρέσει το ρίσκο. Έχεις φέρει ένα σορό προπονητές στοιχήματα και τώρα που έπρεπε να πάρεις το πιο αποφασιστικό και μεγάλο ρίσκο και να στηρίξεις, πήγες για μένα σε μια καρα συντηρητική επιλογή! Μακάρι να μας βγεί η κίνηση αλλά ανεξάρτητα απ αυτό, πιστεύω έκανες γερό φάουλ. Διατηρείς ένα προφίλ συντηρητικού πολιτικά ανθρώπου, όμως ο ΠΑΟΚ καμία μα καμία σχέση με οποιαδήποτε έκφανση συντηρητισμού μπορεί να έχει. Ελπίζω οι ποδοσφαιρικές αποφάσεις να μην έχουν να κάνουν καθόλου με πολιτικές πεποιθήσεις.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια.......
Τα μισά είναι υπερκοστολογήσεις.
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Πάντως αν δεν το έχετε καταλάβει, ο ΠΑΟΚ προσφέρει στον Πάμπλο εργασία εφ'όρου ζωής, να μην χρειαστεί ποτέ να ξαναψάξει για δουλειά, βέβαια θα μου πείτε παίζουν μεγάλο ρόλο η δουλειά και οι αποδοχές. Είναι όμως κι αυτό κάτι, τόσοι προπονητές με πείρα αλλάζουν ομάδες σαν τα πουκάμισα. Αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι για τον Πάμπλο είναι μεν πισωγύρισμα να πάει στην Β ομάδα και στην Β'Εθνική για 1-2 χρόνια αλλά σε σχέση με την Κ19 είναι πρόοδος και αν πάρει και τα διπλώματα και τα σεμινάρια που χρειάζεται μπορεί να είναι έτοιμος να πάρει τα ηνία τής ομάδας για χρόνια μετά τον Λουτσέσκου. Δεν εξαρτάται δηλαδή μόνο από τον ΠΑΟΚ αλλά και από τον ίδιο.

ΥΓ το μόνο το οποίο θα θεωρούσα απαράδεκτο από την ΠΑΕ θα ήταν αν άλλα τού υποσχέθηκαν και άλλα έκαναν. Δεν έχω καταλάβει όμως κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ο Παύλος ομάδα β κατηγορίας στην Ισπανίας και αυτό ανάλογα..
Για α δεν υπάρχει περίπτωση
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

mbison έγραψε:
joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια.......
Ε τότε μπουλο, μόνο 75 πιάσανε τόπο .
Λερωσε τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Ωραίες εκείνες οι εποχές που είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε Φρινγκερ και Καραγεωργιου.
Τώρα έρχεται ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας μας και σε μερικούς βρωμάει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

mbison έγραψε:
Α τον αλητη...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

mbison έγραψε:

Τι είναι αυτά που γράφετε;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

joshua έγραψε:Ηρθε ενας ανθρωπος στην ομαδα εχει ριξει καμια 150ρια εκατομμυρια,εχει φερει 5 τιτλους απο τους 11 συνολικα,ετοιμαζεται να φτιαξει νεο γηπεδο με αλλα 100 μυρια,εχει κυνηγηθει απο κυβερνησεις,επιχειρηματιες,μαφιες,ΜΜΕ με πρωτοφανη και λυσαλεο τροπο.Εριξε την εγκληματικη οργανωση που λυμαζε το ελληνικο ποδοσφαιρο 30 χρονια,δεν μπορεσε καν να δει μεσα στο γηπεδο τους αγωνες του να πιανουν κοπο για μια φωτογραφια.Εχει εκτος του ΠΑΟΚ βοηθησει ενα σκασμο κοσμο σε νοσοκομεια,φτωχογειτονιες,εχει δωσει δουλεια σε ενα σκασμο κοσμο,εσωσε 2 εργοστασια,μπορω να γραφω με τις ωρες και τα λεω εγω που του εχω ασκησει σκληρη κριτικη κατα καιρους και ομως σημερα μιλαμε για πουστιες,μιλαμε για ανηθικοτητα,μιλαμε και λεμε πως ΠΑΟΚ ειναι ο Γκαρσια επειδη τολμησε να αλλαξει εναν προπονητη...Αν δεν λεγεται αυτο αχαριστια δεν ξερω τι λεγεται...
Απίστευτο πράγματι, κοντά δέκα χρόνια μετά και ακόμα κράζουν κάποιοι το Σαββίδη.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

o Γκατουζο βρισκει συνεχεια στην α Ιταλίας. Ο Ζινταν πήγε κατ ευθειαν στη Ρεάλ. Άραγε έβγαλε δίπλωμα. Το αν βρει δουλειά και που μάλλον ειναι θεμα γνωριμιών
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

mbison έγραψε:o Γκατουζο βρισκει συνεχεια στην α Ιταλίας. Ο Ζινταν πήγε κατ ευθειαν στη Ρεάλ. Άραγε έβγαλε δίπλωμα. Το αν βρει δουλειά και που μάλλον ειναι θεμα γνωριμιών
Ο Γκατουζο ήρθε κ στον ΟΦΗ πριν πάει Μιλαν. Ο Ζινταν σήκωσε κάτι κούπες βαριες
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Η ομαδα ειναι δυο μηνες χωρις ΤΔ.
Ποτε ακριβως θα ξεκινησει το σχεδιο?
Αφου υπαρχει σχεδιο γιατι δεν αποφασισε ο ΤΔ μαζι
με τον προεδρο ποιον θα προυν προπονητη?
Α ξεχασα! Δεν εχουμε ΤΔ ακομα!

Τελος πολυ τιμητικη η ανακοινωση
και πολυ λογικη.
Ξεραμε οτι εισαι αχρηστος, δεν εχεις πτυχιο,
αλλα σε καναμε προπονητη οταν κανεις δεν ερχοταν.
Τωρα που πηρες κυπελλο και βγηκες δευτερος
πιστευουμε οτι δε μας κανεις.
Πανε ξανα στην Κ-19 και στα 50 σου μπορεις να γινεις και προπονητης μας......

Α! και σε ευχαριστουμε πολυ, αλλα στη θεση σου
θα παρουμε αυτον που τοτε διαρρευσαμε
οτι εφυγε για τα λεφτα(γιατι παντα φταινε οι αλλοι)και οχι
οτι ενω μας ειχε παρει δυο νταμπλ εμεις δεν τον αφηναμε να δουλεψει.
Τωρα για σενα θα πουμε οτι σε θελαμε αλλα δεν ησουν ετοιμος
και οχι οτι δε μας αρεζε που καποιος μας ελεγε την αληθεια.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ και οποιος δε θελει να τις ακουει
ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
erevos187

Δημοσίευση από erevos187 »

Tolaros έγραψε:
mbison έγραψε:
Ε τότε μπουλο, μόνο 75 πιάσανε τόπο .
Λερωσε τον ΠΑΟΚ

E αμα είναι έτσι να ρίξω και εγώ κάπου τα 75 μου, μου πιανουν πολύ χώρο και δυσκολεύομαι
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

mbison έγραψε:
Μετά απ αυτό, τον αφήνετε εδώ μέσα. οκ.

Πόσο χειρότερα θα έγραφε ο Καραπαπάς??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”