Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Καλώς ήρθες στρατηγέ!!!
Γρήγορη επιτυχία σου εύχομαι γιατί με εμάς που έμπλεξες... τι να στα λέω. Τα ξέρεις.
Και επειδή τα ξέρεις...
Οτιδήποτε λιγότερο από πρωτάθλημα, κύπελλο και τελικό στην Ευρώπη είναι αποτυχία.
Την 2η χρονιά, οτιδήποτε λιγότερο από ότι κάναμε την προηγούμενη χρονιά και επιπλέον αήττητο CL είναι, εννοείται, αποτυχία. Παταγώδης.
Γρήγορη επιτυχία σου εύχομαι γιατί με εμάς που έμπλεξες... τι να στα λέω. Τα ξέρεις.
Και επειδή τα ξέρεις...
Οτιδήποτε λιγότερο από πρωτάθλημα, κύπελλο και τελικό στην Ευρώπη είναι αποτυχία.
Την 2η χρονιά, οτιδήποτε λιγότερο από ότι κάναμε την προηγούμενη χρονιά και επιπλέον αήττητο CL είναι, εννοείται, αποτυχία. Παταγώδης.
- Shivaspace
τουλάχιστον πείτε μου οτι γλυτώσαμε απ αυτόν τον ανεκδιήγητο μεταφραστή, τον Μανιάτογλου πως το λένε..πείτε μου πως θα είναι κάποιος άλλος 

Καλώς όρισες στρατηγέ, μακάρι η νέα θητεία να είναι το ίδιο ή και ακόμη περισσότερο επιτυχημένη.
Η επαναπρόσληψη του έμμεση ομολογία Ιβαν , ότι δεν πούλησε την ομάδα , δεν θα τον δεχόταν πισω αλλιώς
Η επαναπρόσληψη του έμμεση ομολογία Ιβαν , ότι δεν πούλησε την ομάδα , δεν θα τον δεχόταν πισω αλλιώς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pk77 την Τετ 26 Μάιος 2021, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Από μένα καλή κουβέντα δεν θ' ακούσεις. Σε θεωρώ χείριστο άνθρωπο, δεν συμφωνώ καθόλου με την επιλογή σου, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε γι αυτό. Εύχομαι ο ΠΑΟΚ να πάει καλά, γιατί είμαι ΠΑΟΚτσής και για το λόγο αυτό θα προσπαθήσω να μην ξανα-ποστάρω σ' αυτό το τόπικ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ο Βερνμπλουμ ήταν κουτσός και αποδείχθηκε. Τώρα παίζει αλλαγή στην Γκέτεμποργκ που βγήκε 13η από τις 16 στο ημιεπαγγελματικό σουηδικό πρωτάθλημα.rainmaker έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Τελευταία προβλεψη:
---Δεν βγάζει χρονιά με τίποτα---
Φίλε, ειλικρινά και καλοπροαίρετα, το έχεις γαμήσει το θέμα.
Άφησες τον Βερνμπλουμ που κόντεψες να τον ανακηρύξεις νεκρό, για να πιάσεις τώρα την καταστροφολογία με το Λουτσέσκου.
ΜΠΟΡΕΙ, ναι μπορεί να πέσεις μέσα. Όλοι καταλαβαίνουμε με ποιο σκεπτικό είσαι τόσο απαισιόδοξος.
Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να ανακοινώνεις την καταστροφή κάθε τρεις και πέντε.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την άποψη μου ότι η ΠΑΕ και ο Ιβαν φέρθηκε π@υστικα στον Γκαρσια;
Όπως πολλοί (μέσα σε αυτούς και ο Ιβαν) πιστεύουν ότι ο Λουτσεσκου έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, έτσι και γώ έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι δύσκολα θα βγάλει τη χρόνια στον πάγκο.
Ιστορικά δεν υπήρξε προπονητής στον ΠΑΟΚ που να έκανε επιτυχημένη δεύτερη θητεία. Ο Λοραντ στην πρώτη θητεία του πήρε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και στη δεύτερη τον κυνήγησαν έξω απ την Τούμπα. Άλλα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι ο Άγγελος, ο Χααν ακόμα και ο ΓΧ.
Τεσπα άποψη μου και γούστο μου. Δεν θα σου δώσω και λογαριασμό.
Razvan Lucescu
Φιλε το παραδειγμα σου αν και σωστο δεν ταιριαζει στην περιπτωση του Λουτσε. Η κινηση του Ιβαν να τον φερει πισω με σαφη αυξηση αποδοχων δειχνει πως δεν ηταν λαθος του Λουτσε που εφυγε πριν 2 χρονια αλλα δικο του/της διοικησης, που ειναι σημαντικο και κλεινει μια «πληγη».gpap έγραψε:στην δουλειά μου είχαμε έναν μηχανικό.
Κάποια στιγμή, έρχεται και μας λέει ''έχω πρόταση από τον ανταγωνιστή σας, με τόσα χρήματα''.
Τα λεφτά ήταν υπερβολικά πολλά για την θέση, η εταιρία δεν μπορούσε να του τα δώσει, οπότε ο μηχανικός έφυγε,
πήγε στον ανταγωνιστή και εμείς μείναμε χωρίς μηχανικό στο φουλ της δουλειάς από την μια ημέρα στην άλλη.
Η εταιρία μας, βρήκε έναν πιτσιρικά, χρυσοπλήρωσε να του μάθει τη δουλειά, και μπόρεσε μετά από καιρό να επανέλθει.
Ο παλιός μηχανικός όμως, δεν δικαιώθηκε.
Τα λεφτά που μας είπε πως θα έπαιρνε από τον ανταγωνιστή ήταν πάρα πολλά, με συνέπεια μετά από 1-2 μήνες, ο ανταγωνιστής να του πει ''ξέρεις μεγάλε, δεν βγαίνει, οπότε αν θέλεις μείνει αλλά με λιγότερα''.
Μετά από κάνα χρόνο, ο παλιός μηχανικός μας χτύπησε ξανά την πόρτα αναζητώντας δουλειά, διότι ο ανταγωνιστής τελικά αποδείχθηκε μεγάλος μπατακτσής.
Το αφεντικό μου τον πήρε, βασιζόμενος στην εμπειρία του.
Του είχα πει όμως ''αφεντικό, αυτός που σε καρφώνει πισώπλατα μια φορά, θα το κάνει ξανά στην πρώτη ευκαιρία''.
Δεν με άκουσε και τον πήρε ξανά.
Αφού μπήκε μαζί με τον νέο μηχανικό, και πλέον μπορούσαμε να βγάζουμε διπλάσια δουλειά, εξίσου ποιοτική, το αφεντικό αποφάσισε να επενδύσει, βασιζόμενος στους δύο μηχανικούς, αγοράζοντας καινούριο χώρο, μεγαλύτερο, ώστε να αυξηθεί η παραγωγή.
Σύντομα το μετάνιωσε. Ο παλιός μηχανικός, βλέποντας την επένδυση, θεώρησε εαυτό του δεδομένο και ζήτησε εκ νέου να λάβει μεγάλη αύξηση.
Πήρε τον πούλο.
Το συμπέρασμά όμως παραμένει το ίδιο:
αυτός που σε κρέμασε μια φορά, θα σε κρεμάσει ξανά στην πρώτη ευκαιρία.
Λούτσε, καλώς ήρθες.
Φρόντισε να μην σε αρχίσω να μπινελίκια.
Το νου σου.
Το βλέμμα μου, πάνω σου.
georgedoulk2008 έγραψε:Ο Βερνμπλουμ ήταν κουτσός και αποδείχθηκε. Τώρα παίζει αλλαγή στην Γκέτεμποργκ που βγήκε 13η από τις 16 στο ημιεπαγγελματικό σουηδικό πρωτάθλημα.rainmaker έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Τελευταία προβλεψη:
---Δεν βγάζει χρονιά με τίποτα---
Φίλε, ειλικρινά και καλοπροαίρετα, το έχεις γαμήσει το θέμα.
Άφησες τον Βερνμπλουμ που κόντεψες να τον ανακηρύξεις νεκρό, για να πιάσεις τώρα την καταστροφολογία με το Λουτσέσκου.
ΜΠΟΡΕΙ, ναι μπορεί να πέσεις μέσα. Όλοι καταλαβαίνουμε με ποιο σκεπτικό είσαι τόσο απαισιόδοξος.
Αλλά αυτό δεν είναι λόγος να ανακοινώνεις την καταστροφή κάθε τρεις και πέντε.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με την άποψη μου ότι η ΠΑΕ και ο Ιβαν φέρθηκε π@υστικα στον Γκαρσια;
Όπως πολλοί (μέσα σε αυτούς και ο Ιβαν) πιστεύουν ότι ο Λουτσεσκου έχει συμβόλαιο με την επιτυχία, έτσι και γώ έχω το δικαίωμα να πιστεύω ότι δύσκολα θα βγάλει τη χρόνια στον πάγκο.
Ιστορικά δεν υπήρξε προπονητής στον ΠΑΟΚ που να έκανε επιτυχημένη δεύτερη θητεία. Ο Λοραντ στην πρώτη θητεία του πήρε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και στη δεύτερη τον κυνήγησαν έξω απ την Τούμπα. Άλλα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι ο Άγγελος, ο Χααν ακόμα και ο ΓΧ.
Τεσπα άποψη μου και γούστο μου. Δεν θα σου δώσω και λογαριασμό.
Λογαριασμό σου ζήτησα να μου δώσεις;
Έχεις καμία εικόνα τι σημαίνει οτι συμμετέχεις σε ένα φόρουμ; Οτι μπαίνεις να μιλάς με άλλα όντα.
O Βερνμπλουμ έλεγες δε θα περπατήσει καν. Και περπάτησε. Τώρα όλη μέρα "τελευταίες" προφητείες λες, μόνο τις χειρότερες.
Αμα τραβάς το σκοινί προς τη μεριά της καταστροφολογίας, λογικό είναι κάποιος να στο πει. Αυτό δεν είναι λογαριασμός.
Και χαλάρωσε λίγο γιατί πολύ φόρα παίρνεις.
- alex ntepo
Α ρε Ρουμάνε, το κοκκαλάκι της νυχτερίδας έχεις.
Πέτυχες αδιανόητα πράγματα με τον ΠΑΟΚ μας, αλλά είχες το πιο πλούσιο και υπερπλήρες ρόστερ που είχε ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του. Κοιτούσες στον πάγκο κι έβλεπες να κάθονται παίχτες που άνετα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας.
Ο Πάμπλο από την άλλη, πήρε μια διαλυμένη ομάδα με τεράστια κενά και ελλείψεις, γυρνούσε στον πάγκο κι έβλεπε Νινούα και Μουργκ, Λάμπρου, Περέιρα και Βρακά, και παρόλα αυτά πέτυχε τους στόχους, τερμάτισε 2ος και πήρε το Κύπελλο. Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα μπορούσε να πετύχει με δική του ομάδα, δική του προετοιμασία και δικές του μεταγραφές, γιατί τώρα που η κάνουλα ανοίγει και πάλι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον "πούλησε" με τρόπο ντροπιαστικό για να εμπιστευτεί τον νέο ΠΑΟΚ και πάλι σ' εσένα.
Είτε έφταιγες τότε, είτε όχι, το γεγονός είναι πως σύνδεσες το όνομά σου με μια ΑΘΛΙΑ αποχώρηση στο χειρότερο δυνατό τάιμινγκ, που προκάλεσε τεράστιους κλυδωνισμούς στην ομάδα, ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να κεφαλαιοποιήσει την μεγάλη επιτυχία της.
Τώρα, χωρίς φυσικά να φταις, συνδέεις το όνομά σου με άλλη μια ΆΘΛΙΑ αποχώρηση, αυτή τη φορά του προκατόχου σου.
Όσο κι αν δε σε συμπαθώ, σου εύχομαι να πετύχεις ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, να φτάσεις την ομάδα εκεί που δεν έχουμε καν φανταστεί.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
Πέτυχες αδιανόητα πράγματα με τον ΠΑΟΚ μας, αλλά είχες το πιο πλούσιο και υπερπλήρες ρόστερ που είχε ο ΠΑΟΚ στην ιστορία του. Κοιτούσες στον πάγκο κι έβλεπες να κάθονται παίχτες που άνετα έπαιζαν βασικοί σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας.
Ο Πάμπλο από την άλλη, πήρε μια διαλυμένη ομάδα με τεράστια κενά και ελλείψεις, γυρνούσε στον πάγκο κι έβλεπε Νινούα και Μουργκ, Λάμπρου, Περέιρα και Βρακά, και παρόλα αυτά πέτυχε τους στόχους, τερμάτισε 2ος και πήρε το Κύπελλο. Δε θα μάθουμε ποτέ τι θα μπορούσε να πετύχει με δική του ομάδα, δική του προετοιμασία και δικές του μεταγραφές, γιατί τώρα που η κάνουλα ανοίγει και πάλι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον "πούλησε" με τρόπο ντροπιαστικό για να εμπιστευτεί τον νέο ΠΑΟΚ και πάλι σ' εσένα.
Είτε έφταιγες τότε, είτε όχι, το γεγονός είναι πως σύνδεσες το όνομά σου με μια ΑΘΛΙΑ αποχώρηση στο χειρότερο δυνατό τάιμινγκ, που προκάλεσε τεράστιους κλυδωνισμούς στην ομάδα, ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να κεφαλαιοποιήσει την μεγάλη επιτυχία της.
Τώρα, χωρίς φυσικά να φταις, συνδέεις το όνομά σου με άλλη μια ΆΘΛΙΑ αποχώρηση, αυτή τη φορά του προκατόχου σου.
Όσο κι αν δε σε συμπαθώ, σου εύχομαι να πετύχεις ΚΑΘΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, να φτάσεις την ομάδα εκεί που δεν έχουμε καν φανταστεί.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ
-
Κατα τα αλλα δεν σας αρεσει η προσωπολατρία και μας ζαλίσατε των ερωτα με το σκουφάκι και με τον στρατηγό που θα φέρει νταμπλ και ευρωπαικο και οι Αθηναίοι εχουν χεστει στα βρακιά τους
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ να θεωρω οτι ο ραζβαν δεν ειχε μεγαλο ρολο στην επιτυχια του 2019. Η 5αδα πισω ηταν μια απο τις καλυτερες που εχει εμφανιστεί ποτε σε ελληνικο πρωταθλημα. Πασχα Ματος Κρεσπο Βαρελα Αντρε. Και ο πριγιο ξελάσπωνε μπροστα. Κατα τα αλλα απο μπαλα τιποτε ιδιαιτερο αλλωστε φανηκε και στην Ευρωπη
Παρ’αυτα καλη επιτυχια ρουμανε, διοτι εννοειται ο ΠΑΟΚ πανω απολα. τιποτα με εσενα δεν εχω ισα ισα σε σέβομαι. Αλλα την πουστια της ΠΑΕ στον Παμπλο Γκαρσια δεν θα την ξεχάσω ποτε
ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ να θεωρω οτι ο ραζβαν δεν ειχε μεγαλο ρολο στην επιτυχια του 2019. Η 5αδα πισω ηταν μια απο τις καλυτερες που εχει εμφανιστεί ποτε σε ελληνικο πρωταθλημα. Πασχα Ματος Κρεσπο Βαρελα Αντρε. Και ο πριγιο ξελάσπωνε μπροστα. Κατα τα αλλα απο μπαλα τιποτε ιδιαιτερο αλλωστε φανηκε και στην Ευρωπη
Παρ’αυτα καλη επιτυχια ρουμανε, διοτι εννοειται ο ΠΑΟΚ πανω απολα. τιποτα με εσενα δεν εχω ισα ισα σε σέβομαι. Αλλα την πουστια της ΠΑΕ στον Παμπλο Γκαρσια δεν θα την ξεχάσω ποτε
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Κοιτα αδερφέ, σε ένα φόρουμ ανταλλάσουμε απόψεις. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του.
Αν όλοι συμφωνούσαμε δεν θα χρειαζόταν το φόρουμ, θα τα λέγαμε με τον καθρέφτη και θα είμασταν χαρούμενοι.
Εγώ δεν μπήκα να κάνω παρατήρηση σε κανέναν ότι είναι μ@λακας που βλέπει με αισιοδοξία την επιστροφή του Λουτσεσκου. Έτσι λοιπόν και δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει παρατήρηση επειδή πιστεύω ότι ο Λουτσεσκου δεν θα βγάλει τη χρονιά.
Ο χρόνος και ο δρόμος θα δείξει αν έχει δίκαιο ο Ιβαν και η πλειοψηφία που σήμερα πανηγυρίζει ή εγώ που πιστεύω ότι η επόμενη χρόνια κάηκε ήδη.
Αυτά και δεν θα ξανά απαντήσω.
Αν όλοι συμφωνούσαμε δεν θα χρειαζόταν το φόρουμ, θα τα λέγαμε με τον καθρέφτη και θα είμασταν χαρούμενοι.
Εγώ δεν μπήκα να κάνω παρατήρηση σε κανέναν ότι είναι μ@λακας που βλέπει με αισιοδοξία την επιστροφή του Λουτσεσκου. Έτσι λοιπόν και δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει παρατήρηση επειδή πιστεύω ότι ο Λουτσεσκου δεν θα βγάλει τη χρονιά.
Ο χρόνος και ο δρόμος θα δείξει αν έχει δίκαιο ο Ιβαν και η πλειοψηφία που σήμερα πανηγυρίζει ή εγώ που πιστεύω ότι η επόμενη χρόνια κάηκε ήδη.
Αυτά και δεν θα ξανά απαντήσω.
Σεβαστά όσα λες και βεβαίως μπορείς να εκφράζεσαι. Αλλά θα έχεις και αντίλογο. Δεν σε είπα μαλάκα, λεω οτι με μεγάλη ευκολία βλέπεις τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σενάρια και οτι αυτό είναι υπερβολή. Θες να το ζυγίσεις αυτό; Καλώς. Δεν θέλεις; Ε οκ, αλλά εξαρτάται και πόσο το τραβάς.
Από εκεί και πέρα και για να μη ξεφεύγουμε κι απ το θέμα, εγώ προσωπικά πιστεύω οτι όντως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μην πετάει η ομάδα εξ αρχής. Νέο ρόστερ, νέος προπονητης (ξανά), σαφώς μεγαλύτεροι στόχοι.
Αλλά επιπλέον τονίζω οτι αμα ήταν στο χέρι μου, αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα. Τουλάχιστον 6 μήνες περιθώριο θα έδινα για να δω να ρολάρει η ομάδα. Και άρα πρωτάθλημα θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ από την μεθεπόμενη σεζόν (22-23).
Κυρίως, αρνούμαι να αποδεχτώ αυτό που βλέπω να γράφουν αρκετοί, οτι ουσιαστικά με την παραμικρή αποτυχία στο ξεκίνημα θα έχουμε σκηνικά. Σιγά ρε μάγκες δηλαδή! Ωπα λίγο. Δε φέραμε Γουαρδιόλα. Ούτε ο προηγούμενος μπορούσε να εγγυηθεί κάτι τέτοιο.
Εκβιασμοί στην πλάτη της ομάδας δεν είναι ανεκτοί. "Εφόσον δεν κάνατε το δικό μας, σας την έχουμε στημένη"
Από εκεί και πέρα και για να μη ξεφεύγουμε κι απ το θέμα, εγώ προσωπικά πιστεύω οτι όντως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να μην πετάει η ομάδα εξ αρχής. Νέο ρόστερ, νέος προπονητης (ξανά), σαφώς μεγαλύτεροι στόχοι.
Αλλά επιπλέον τονίζω οτι αμα ήταν στο χέρι μου, αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα. Τουλάχιστον 6 μήνες περιθώριο θα έδινα για να δω να ρολάρει η ομάδα. Και άρα πρωτάθλημα θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ από την μεθεπόμενη σεζόν (22-23).
Κυρίως, αρνούμαι να αποδεχτώ αυτό που βλέπω να γράφουν αρκετοί, οτι ουσιαστικά με την παραμικρή αποτυχία στο ξεκίνημα θα έχουμε σκηνικά. Σιγά ρε μάγκες δηλαδή! Ωπα λίγο. Δε φέραμε Γουαρδιόλα. Ούτε ο προηγούμενος μπορούσε να εγγυηθεί κάτι τέτοιο.
Εκβιασμοί στην πλάτη της ομάδας δεν είναι ανεκτοί. "Εφόσον δεν κάνατε το δικό μας, σας την έχουμε στημένη"
-
Ρε φιλε συγνώμη λιγάκι αλλά προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.rainmaker έγραψε: Αλλά επιπλέον τονίζω οτι αμα ήταν στο χέρι μου, αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα. Τουλάχιστον 6 μήνες περιθώριο θα έδινα για να δω να ρολάρει η ομάδα. Και άρα πρωτάθλημα θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ από την μεθεπόμενη σεζόν (22-23).
Εαν δέχεσαι οτι η ομάδα δεν θα πατάει καλά στην αρχή, προτίθεσαι να δώσεις 6 μήνες αέρα, και ταυτόχρονα δεν απαιτείς καν πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν, τότε για ποιό λόγο υποστηρίζεις την έλευση Λουτσέσκου;
Εαν δεν αλλάζουν οι στόχοι της ομάδας, γιατί όπως σωστα είπες ούτε ο Πάμπλο μπορεί να τους εγγυηθεί, τότε γιατί να μην προχωρήσουμε με τον προπονητή που έχει ΗΔΗ κερδίσει τα αποδυτήρια, γνωρίζει ΗΔΗ τους παίκτες, και υποθετικά θα μεταβαίναμε στο πρώτο καλοκαίρι που θα γινόταν δικές του επιλογές;
Και δεν βάζω καν την χαοτική διαφορά ανάμεσα στις αμοιβές τους, ούτε οτι ο Γκαρσία ειναι fan favourite!
-
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΡΟΥΜΑΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΛΙ ΝΤΑΜΠΛ!!!
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΛΙ ΝΤΑΜΠΛ!!!
Ρε Rain ποια στημένη έχουν και ποιοί.
Υποτίθεται φέρνεις προπονητή με 1,8Μ, θα ρίξεις λεφτά με τη σέσουλα σε μεταγραφές και παίχτες δίνοντας του την ομάδα εν λευκώ.
Ποιο 2023 και ποιο 2037?
Ο ίδιος ο Ιβάν είπε ο Λουτσεσκου ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα.
Άμα ήταν μέναμε όπως είμαστε με χαμηλό μπάτζετ και προπονητή των 200χιλιαδων.
Εκτός αν θεωρούμε ότι θα πέσουν 30 εκατομμύρια και θα είμαστε οκ με τα 2Μ που έχει το Ιντερτότο κι όχι με τα 40Μ του ΤσΛ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υποτίθεται φέρνεις προπονητή με 1,8Μ, θα ρίξεις λεφτά με τη σέσουλα σε μεταγραφές και παίχτες δίνοντας του την ομάδα εν λευκώ.
Ποιο 2023 και ποιο 2037?
Ο ίδιος ο Ιβάν είπε ο Λουτσεσκου ήρθε για να πάρει το πρωτάθλημα.
Άμα ήταν μέναμε όπως είμαστε με χαμηλό μπάτζετ και προπονητή των 200χιλιαδων.
Εκτός αν θεωρούμε ότι θα πέσουν 30 εκατομμύρια και θα είμαστε οκ με τα 2Μ που έχει το Ιντερτότο κι όχι με τα 40Μ του ΤσΛ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk