Gospi ετσι οπως το βλεπω εσκασε ο Ιβαν με την ιστορια με την συνιδιοκτησια και με το FFP, ψαρωσε με την πανδημια, μετρησε την κατασταση με κουλη και πλεον εκανε τα κουμαντα του με ολα αυτα και παει για νεο γηπεδο. Ειμαι 100% σιγουρος οτι μετανιωνει που δεν βγηκε τσουλου φετος και καταλαβε οτι θα ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ αν δεν παει Τσουλου, ειδικα με 1 θεση πλεον να παιζεται πλεον απο Ελλαδα και με την αλλαγη του ΤσουΛου σε καμια 3-5 χρονια. Οποτε λεει all-in και επιστρεφει σε ολα τα επιπεδα. Αν δεν παει Τσουλου τον ΠΑΟΚ δεν θα ησυχασει. Εφοσον μετα απο τοση απουσια βγηκε και εκανε δηλωση για Παμπλο και Ραζβαν καταλαβε και ο ιδιος ποσο δυσκολη αποφαση ηταν και βγαινει μπροστα και το παιρνει πανω του. Δεν πηρε παικτες στον Παμπλο γιατι θα κανει all in τωραGospi έγραψε:Τι καλα! Διωξαμε τον Παμπλο και αποφασισαμε να κανουμε μεταγραφες για τον επομενο...
Τον γεναρη δεν ειχαμε σαλιο για να ενισχυσουμε τον Παμπλο...
Ξαφνικα βρηκαμε.
Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα...
Επι ισοις οροις αξιολογηση μιλαμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
- Mitsospaoki4
- Moderator
Βρε δεν διαφωνω, αλλα δεν παυει να αποτελει λαθος σταση σε σχεση με τον Γκαρσια.
Τον στηριξαν στα λογια μονο και τωρα τον εστειλαν για να φερουν τον Λουτσε να κανει τον ωραιο με τα μυρια του Ιβαν. Ποτε δεν θα μαθουμε αν με τα μυρια του Ιβαν ο Γκαρσια θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα απο τον Λουτσε...
Τον στηριξαν στα λογια μονο και τωρα τον εστειλαν για να φερουν τον Λουτσε να κανει τον ωραιο με τα μυρια του Ιβαν. Ποτε δεν θα μαθουμε αν με τα μυρια του Ιβαν ο Γκαρσια θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα απο τον Λουτσε...
Για να μαθει καποιος αν μπορει με τα μυρια πρεπει να πεισει οτι αξιζει να του τα δωσει αυτος που πληρωνει. Εμας ισως μας επεισε, εκεινον οχι.
- PAOK_Antarctica
Στον τελικό έπαιξαν 3 μεταγραφές χειμώνα, η μία έβαλε το νικητήριο γκολ.Gospi έγραψε:Βρε δεν διαφωνω, αλλα δεν παυει να αποτελει λαθος σταση σε σχεση με τον Γκαρσια.
Νια αλλα την διαφορα των 26 βαθμων του χρεωνετε ολοι σας, που εν πολλοις διαμορφωθηκε τοτε που επαιζε με τον ερασιτεχνη Περειρα αριστερο μπακ και με 2 χαφ στο κεντρο...
Δεν ειδα να του αποδοθηκε η αξια της κατακτησης του τελικου.
Μακαρι να κανω λαθος αλλα η ομαδα ειναι στο μηδεν. Χρειαζεται χρονο μια ομαδα για να γινει πραγματικη ομαδα. Αυτα που διαβαζω παραπανω τα all in φετος και παμε, ποδοσφαιρικα δεν στεκουν.
Τωρα και με αλλης φιλοσοφιας προπονητη το πραμα σφίγγει επικινδυνα.
Χρειαζομαστε πολλους παικτες μια και τα χαρακτηριστικα αυτων που εχουμε δεν κολανε με τα θελω του Λουτσε.
Ελπιζω σε ορθολογικες κινησεις και να εχουμε και λιγη τυχη να μας βγουν οι οποιες μεταγραφες θα κανουμε.
Τωρα και με αλλης φιλοσοφιας προπονητη το πραμα σφίγγει επικινδυνα.
Χρειαζομαστε πολλους παικτες μια και τα χαρακτηριστικα αυτων που εχουμε δεν κολανε με τα θελω του Λουτσε.
Ελπιζω σε ορθολογικες κινησεις και να εχουμε και λιγη τυχη να μας βγουν οι οποιες μεταγραφες θα κανουμε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Για δεξί μπακ από Ρωσία ο Κουλιανός το πέταξε στην εκπομπή του στις 6-8.laska4 έγραψε:Το Ρωσία από που βγήκε δεν διάβασα κάτι
Λέει ότι μιλα με στο ινστα με τον γνωστό τεχν. διευθυντή Γιώργο Σ.
Εγώ πάντος προτείνω να ψάξουμε στόπερ Σέρβο ή Ρώσο με όνομα Μιχαϊλοβιτς για να έχουμε σπεσιαλ τριαδα στα στοπερ:
Μιχαι, Μιχαϊλοβιτς, Μιχαϊλίδη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Τετ 26 Μάιος 2021, 20:59, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- WeWillRockYou
Πάντως τα θετικά της υπόθεσης Λουτσέσκου είναι:
- πως γνωρίζει ήδη τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα κάποιων παικτών
- πως εφόσον τον ενδιέφερε να επιστρέψει και υπήρχαν επαφές, θα έχει σχηματίσει άποψη για το τι χρειάζεται η ομάδα
- πως θα έχει λάβει εγγυήσεις για την επιλογή και την ποιότητα των μεταγραφών,+ το μπάτζετ της νέας σεζόν.
Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν ξαφνικά τις επόμενες μέρες, μάθουμε ότι έχει γίνει και κάποια προεργασία για πιθανούς στόχους.
Πιθανότερες θέσεις που θα καλύψουμε άμεσα το επόμενο διάστημα θεωρώ : ακραία μπακ, χαφ, σέντερ φορ και εξτρεμ.
- πως γνωρίζει ήδη τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα κάποιων παικτών
- πως εφόσον τον ενδιέφερε να επιστρέψει και υπήρχαν επαφές, θα έχει σχηματίσει άποψη για το τι χρειάζεται η ομάδα
- πως θα έχει λάβει εγγυήσεις για την επιλογή και την ποιότητα των μεταγραφών,+ το μπάτζετ της νέας σεζόν.
Δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο αν ξαφνικά τις επόμενες μέρες, μάθουμε ότι έχει γίνει και κάποια προεργασία για πιθανούς στόχους.
Πιθανότερες θέσεις που θα καλύψουμε άμεσα το επόμενο διάστημα θεωρώ : ακραία μπακ, χαφ, σέντερ φορ και εξτρεμ.
Την αληθεια μαλλον την μαθαμε σημερα φιλε. Υπηρεσιακο προπονητη ειχαμε και δεν μας το λεγανε. Και υπηρεσιακη ομαδα. Γιαυτο και τον χειμωνα ουσιαστικα δεν κινηθηκαμε μεταγραφικα. Γιατι ο Μπαμπα ηρθε στην θεση του Γιαννουλη που εφυγε και ο Τσεχος στην θεση του κανενα. Κατα τα αλλα πηραμε και Ουαρντα και Γκακαβα για την ιδια θεση την ωρα που πονουσαμε σε 4-5 αλλες θεσεις. Γραφαμε εμεις εδω για ελλειψεις για παικτες κλπ αλλα η αληθεια ειναι αλλη μαλλον.Gospi έγραψε:Νια αλλα την διαφορα των 26 βαθμων του χρεωνετε ολοι σας, που εν πολλοις διαμορφωθηκε τοτε που επαιζε με τον ερασιτεχνη Περειρα αριστερο μπακ και με 2 χαφ στο κεντρο...
Το μονο που με στεναχωρει ειναι που χασαμε περσυ το τσλ. Μας δοθηκε μια χρυση ευκαιρια και εμεις μονοι μας την πεταξαμε στα σκουπιδια. Και εβριζα τον μαγο (και καλα του εκανα) μονο γιαυτο.
thanks φιλεМир έγραψε:Για δεξί μπακ από Ρωσία ο Κουλιανός το πέταξε στην εκπομπή του στις 6-8.laska4 έγραψε:Το Ρωσία από που βγήκε δεν διάβασα κάτι
Εγώ πάντος προτείνω να ψάξουμε στόπερ Σέρβο ή Ρώσο με όνομα Μιχαϊλοβιτς για να έχουμε σπεσιαλ τριαδα στα στοπερ:
τσιμπας και Μιχαηλ απο μοντελοπνιχτη για καρε.Мир έγραψε:Για δεξί μπακ από Ρωσία ο Κουλιανός το πέταξε στην εκπομπή του στις 6-8.laska4 έγραψε:Το Ρωσία από που βγήκε δεν διάβασα κάτι