Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Κυπελλο πηρε με γλεντι σε αλλοθρησκους. Μαλλον δεν το χωνεψες ακομα
ron-swanson έγραψε:Εγω πραγματικα δεν εχω κανενα μα κανενα θεμα με τον Ραζβαν. Ισα ισα που χαιρομαι που γυρισε. Και φαινοταν απο τις συνεντευξεις που εδινε δυο χρονια τωρα οτι τον ειχε πειραξει κι αυτον το πως εφυγε.
Απο εκει και περα ομως, στον Παμπλο η ΠΑΕ δεν φερθηκε καλα. Τι να κανουμε τωρα; Τον ειχε και καλα στις ακαδημιες 5 χρονια με το τυρακι οτι μια μερα θα γινει προπονητης στην πρωτη ομαδα. Τελικα τον εκανε προπονητη φετος και του εκανε και 3ετες υποτιθεται. Και ο προπονητης αυτος που και καλα ετοιμαζε για 5 χρονια, πετυχε ολους τους ρεαλιστικους στοχους. Και στο τελος τι του λες; Αντε μεγαλε ξαναγυρνα στις ακαδημιες να συνεχισεις να μαθαινεις και σε 4-5 χρονια θα σε ξανακανουμε προπονητη αν εισαι καλος.
Καταλαβαινω οτι ο Ιβαν θελει το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ. Και αυτην την στιγμη οντως ο Λουτσεσκου ειναι καλυτερη λυση. Πιο εμπειρος προπονητης, λιγοτερο στοιχημα.
Αλλα και ο Γκαρσια εχει το δικαιωμα να νιωθει τερμα μ@λ@κ@ς. Και του ευχομαι πραγματικα να κυνηγησει την προπονητικη του καριερα για να δει μεχρι που μπορει να φτασει. Στην καλυτερη ηλικια ειναι πλεον. Ειναι ντροπη να θελουμε αυτον τον ανθρωπο να τον εχουμε καβαντζα. Ειναι για πολυ παραπανω.
Καλά δεν θα φέρονταν αν όντας 25 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο, τον έδιωχνε άγαρμπα πριν τελειώσουν τα πλευ ωχ. Αντίθετα τον σεβάστηκε και η ομάδα μπήκε χωρίς τριγμούς στη διαδικασία.
Οι στόχοι που αναφέρεις είναι πολύ υποκειμενικοί.
Η αλήθεια είναι πως η ομάδα έκανε βήματα προς τα πίσω, η βελτίωση εντός των 4 γραμμών ήταν ανύπαρκτη, το δε τεχνικό τιμ συνολικά που ακολουθεί τον Πάμπλο είναι πολύ χαμηλού επιπέδου επί της παρούσης.
Αυτός θα πρέπει να είναι και ο πρώτος στόχος του Πάμπλο κατά τη γνώμη μου, να φτιάξει ένα τιμ υψηλού επιπέδου, γιατί αυτό θα τον ανεβάσει επίπεδο και προπονητικά. Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας -αν έχει την εξέλιξη που πρέπει- θα ξανασυναντηθούν.
Για τον Γκαρσία υπάρχουν κατά τη γνώμη μου 3 επιλογες:
- Η σωστή που είναι η αποδοχή της εξαιρετικά τιμητικής πρότασης.
- Η λάθος αλλά σεβαστή. Να θελήσει να πάει σε άλλη ομάδα.
- Η τρίτη. Της ιδιώτευσης. Αυτήν δε θέλω να την χαρακτηρίσω.
- Η σωστή που είναι η αποδοχή της εξαιρετικά τιμητικής πρότασης.
- Η λάθος αλλά σεβαστή. Να θελήσει να πάει σε άλλη ομάδα.
- Η τρίτη. Της ιδιώτευσης. Αυτήν δε θέλω να την χαρακτηρίσω.
Ρε φιλε κυπελο πηρε και η Λαρισα με προπονητη τον Δωνη τον οποιο διωξαμε γιατι δεν τον γουσταρε ο Γκαρσια.Να το συγκρινω με τα 2 νταμπλ του Λουτσεσκου? Σημαντικη επιτυχια και αναμφιβολα το γυρισε στο τελος ο Παμπλο αλλα σου ξαναλεω ο Ιβαν προφανως θελει να ριξει χρημα στην ομαδα.Τα οσα εγιναν συνολικα με Παμπλο τους τελευταιους 5 μηνες εσενα μπορει να σου αρκουν για να βαλεις απο τη τσεπη σου καμια 30ρια μυρια,ελα ομως που δεν τα εχεις και αυτος που τα εχει θελησε να παει στη πιο ασφαλη επιλογη.Στενοχωρο ναι,παραλογο ομως?Dimg4 έγραψε:Μα κυπελλο σου εφερε? Πως δε θα κοιτουσες την ομαδα αν εμενε?joshua έγραψε:Βρε προφανως και ειναι και αμηχανη και στενοχωρη στιγμη και σιγουρα δεν ηταν μια αποφαση που παρθηκε ελαφρα τη καρδια και ειμαι σιγουρος οτι μονο για τον Λουτσεσκου θα το εκανε ο Ιβαν,τι να κανουμε τωρα? Να κατεβουμε πορεια βριζοντας τον Ιβαν? Μηπως ο Γκαρσια δεν εχει πραξει εγωιστικα στη ζωη του? Μην ακουω τωρα τα γραφικα για dna,επαναστατες και κουραφεξαλα.Ολοι στο τελος της ημερας τον εαυτο τους κοιτανε και εμεις πρεπει να κοιταμε την ομαδα μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τετ 26 Μάιος 2021, 19:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά έχετε φάει τέτοιο σκάλωμα που δε βλέπετε οτι για πρώτη φορά στα χρονικά επί Σαββίδη, η ΠΑΕ φέρεται με μια ΛΟΓΙΚΗ και ΕΓΚΑΙΡΑ.
Χαλαρώστε λίγο.
Όποτε κι αν τον έδιωχναν, θα είχε και καλή και κακή ανάγνωση. Πριν τα πλ.οφ ; "α δε τον άφησαν να ολοκληρώσει τη σεζόν"
Πριν το κύπελλο; "Α τον έδιωξαν για να μη τους εκθέσει"
Όταν έχανε σειρά αγώνων "α δεν έφταιγε αυτός, του φόρτωσαν τα εγκλήματά τους"
Ε χέσε με.
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ φέτος ήταν εξ αρχής για τα πανηγύρια σε συγεκριμένες θέσεις που επηρέαζαν το σύνολο και την εικόνα της ομάδας.
Δεν έφταιγε ο Γκαρσία.
Βγήκε μπροστά (καθώς και ο ΙΔΙΟΣ και η γυναίκα του το απαίτησαν) και είχε ΘΕΤΙΚΑ αλλά και αρνητικά.
Αυτό δεν είναι επαρκής λόγος να νιώθει η ΠΑΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ να τον κρατήσει. Βεβαίως θα μπορούσαν, αλλά έκριναν οτι δεν είναι έτοιμος και επαρκής για την ώρα.
Αμα εσείς θέλετε ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ να βγάζετε μυθεύματα οτι κάτι άλλο παίζει, οτι είναι μπάσταρδοι, οτι οτι οτι, ε δεν έχει και νόημα να το συζητάμε. Πείτε οτι θέλετε, ούτως ή άλλως δεν πείθεται και κανείς.
Χαλαρώστε λίγο.
Όποτε κι αν τον έδιωχναν, θα είχε και καλή και κακή ανάγνωση. Πριν τα πλ.οφ ; "α δε τον άφησαν να ολοκληρώσει τη σεζόν"
Πριν το κύπελλο; "Α τον έδιωξαν για να μη τους εκθέσει"
Όταν έχανε σειρά αγώνων "α δεν έφταιγε αυτός, του φόρτωσαν τα εγκλήματά τους"
Ε χέσε με.
Το ρόστερ του ΠΑΟΚ φέτος ήταν εξ αρχής για τα πανηγύρια σε συγεκριμένες θέσεις που επηρέαζαν το σύνολο και την εικόνα της ομάδας.
Δεν έφταιγε ο Γκαρσία.
Βγήκε μπροστά (καθώς και ο ΙΔΙΟΣ και η γυναίκα του το απαίτησαν) και είχε ΘΕΤΙΚΑ αλλά και αρνητικά.
Αυτό δεν είναι επαρκής λόγος να νιώθει η ΠΑΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ να τον κρατήσει. Βεβαίως θα μπορούσαν, αλλά έκριναν οτι δεν είναι έτοιμος και επαρκής για την ώρα.
Αμα εσείς θέλετε ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ να βγάζετε μυθεύματα οτι κάτι άλλο παίζει, οτι είναι μπάσταρδοι, οτι οτι οτι, ε δεν έχει και νόημα να το συζητάμε. Πείτε οτι θέλετε, ούτως ή άλλως δεν πείθεται και κανείς.
Το βλεμμα σου πριν εσυ και η μητερα σου εκτελεσετε το φάουλ κοντρα στον Παναθηναϊκό, ειναι ο ΠΑΟΚ.
Τα δακρυα σου, την ωρα που απο το κεντρο της Τουμπας κοιτας τον ουρανο, ειναι ο ΠΑΟΚ.
Το κλαμα σου, το ανακατεμένο με χαμόγελο, στην αγκαλια του Βιεϊρίνια, μετα την λήξη του τελικου στο Οακα ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε το πρωτάθλημα του 2022, ουτε η η συμμετοχή στους ομίλους του c.l. του 2023.
Δυστυχως ομως Ινδιανε, οι εποχες άλλαξαν. Αλλαζει κι ο ΠΑΟΚ και πλεον δεν ειναι η θλιψη και το γελιο ενος τρελού, ενος ρομαντικού, ενος ασυμβίβαστου που δαγκώνει την φανέλα του και υψώνει τις γροθιές του, ή που χοροπηδαει στο πέταλο, ημιγυμνος και βρεγμένος. Δεν ειναι πια η βαρια βιομηχανία συναισθήματος, το κοινωνικό φαινόμενο που δημιουργούσε, επι δεκαετίες, οπαδούς απο τους οπαδους του. Που εκανε παικτες απλήρωτους για μηνες, να κλαινε γιατι φεύγουν.
Ο ΠΑΟΚ αλλάζει και μερικοί αδυνατουμε να προσαρμοστούμε σε αυτες τις αλλαγες.
Οπως και να 'χει, σ' ευχαριστούμε για τις εικονες που χαραξες για παντα στην καρδια και στο μυαλο μας. Ευχομαι καλη συνέχεια σε σενα και στην οικογένεια σου.
Ο,τι και να γινει, θα εισαι για παντα ενας απο 'μας
Τα δακρυα σου, την ωρα που απο το κεντρο της Τουμπας κοιτας τον ουρανο, ειναι ο ΠΑΟΚ.
Το κλαμα σου, το ανακατεμένο με χαμόγελο, στην αγκαλια του Βιεϊρίνια, μετα την λήξη του τελικου στο Οακα ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ουτε το πρωτάθλημα του 2022, ουτε η η συμμετοχή στους ομίλους του c.l. του 2023.
Δυστυχως ομως Ινδιανε, οι εποχες άλλαξαν. Αλλαζει κι ο ΠΑΟΚ και πλεον δεν ειναι η θλιψη και το γελιο ενος τρελού, ενος ρομαντικού, ενος ασυμβίβαστου που δαγκώνει την φανέλα του και υψώνει τις γροθιές του, ή που χοροπηδαει στο πέταλο, ημιγυμνος και βρεγμένος. Δεν ειναι πια η βαρια βιομηχανία συναισθήματος, το κοινωνικό φαινόμενο που δημιουργούσε, επι δεκαετίες, οπαδούς απο τους οπαδους του. Που εκανε παικτες απλήρωτους για μηνες, να κλαινε γιατι φεύγουν.
Οπως και να 'χει, σ' ευχαριστούμε για τις εικονες που χαραξες για παντα στην καρδια και στο μυαλο μας. Ευχομαι καλη συνέχεια σε σενα και στην οικογένεια σου.
Συγνώμη που επεμβαίνω αδέρφια αλλά ήθελα μια σύντομη παρατήρησηDimg4 έγραψε:Μα κυπελλο σου εφερε? Πως δε θα κοιτουσες την ομαδα αν εμενε?joshua έγραψε:Βρε προφανως και ειναι και αμηχανη και στενοχωρη στιγμη και σιγουρα δεν ηταν μια αποφαση που παρθηκε ελαφρα τη καρδια και ειμαι σιγουρος οτι μονο για τον Λουτσεσκου θα το εκανε ο Ιβαν,τι να κανουμε τωρα? Να κατεβουμε πορεια βριζοντας τον Ιβαν? Μηπως ο Γκαρσια δεν εχει πραξει εγωιστικα στη ζωη του? Μην ακουω τωρα τα γραφικα για dna,επαναστατες και κουραφεξαλα.Ολοι στο τελος της ημερας τον εαυτο τους κοιτανε και εμεις πρεπει να κοιταμε την ομαδα μας.
Το μεγάλο επίτευγμα του Γκαρσια δεν είναι η επίτευξη των στόχων.
Το μεγάλο επίτευγμα είναι ότι κατάφερε μετά από δυο χρόνια και χωρίς να έχει στα χέρια του τους παίχτες σταθερές που είχαμε πριν δυο χρόνια να φτιάξει την ομάδα ομάδα.
Όλοι πανηγύριζαν με όλους και όλοι βελτιώθηκαν ... παραδίδει στον Λουτσεσκου ένα γκρουπ και όχι σκορποχώρι
Εκεί είναι και η μεγάλη δίκη μου ανησυχία ... ότι αυτό που έγινε μπορεί να γκρέμισε το γκρουπ
- alex ntepo
Ναι ρε Hibernian. NAI γαμώτη μου, ΝΑΙ.Hibernian έγραψε:Το βλεμμα σου πριν εσυ και η μητερα σου εκτελεσετε το φάουλ κοντρα στον Παναθηναϊκό, ειναι ο ΠΑΟΚ.
Ελπίζω πάντως μετά τα προχθεσινα και το αντίκτυπο που είχε αυτό στα μπάσταρδα του Πειραιά, να τον έχουμε γενικά απ' το κοντό αν μείνει Θεσσαλονίκη αλλιώς να πάει στην Ουρουγουάη με την οικογένειά του.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να μείνει στην ομάδα και να επανέλθει ως πρώτος κάποια στιγμή στη συνέχεια. Δεν ξέρω ποια ήταν η συμφωνία μαζί του οπότε δεν θα κρίνω τη συμπεριφορά της διοίκησης, ξέρω ότι είναι στρατιώτης του ΠΑΟΚ και κέρδισε με τη συμπεριφορά του το σεβασμό μας.
-
Από την μια έχουμε έναν άνθρωπο που αγάπησε, που έβαλε στο πετσί του τον ΠΑΟΚ, που έγινε ένα με εμάς, που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και στο τέλος έφερε και έναν τίτλο σε μια μίζερη χρόνια χωρίς δικές του επιλογές στο ρόστερ και από την άλλη έναν που σε άφησε στα κρύα του λουτρού λίγες ημέρες πριν την προετοιμασία κρεμώντας σε κυριολεκτικά. Η πλαστιγκα εύκολα γέρνει προς τα εκεί που πρέπει...
- Shivaspace
Μεγάλε Πάμπλο,
πρακτικά αδειασμένος απ αυτήν την απαράδεκτη διοίκηση κατάφερες και σήκωσες την Κούπα. Θέλαν έναν τελικό χωρίς κόσμο, μια σεμνή τελετή χωρίς ιδιαίτερη αξία, με το γαύρο κυπελλούχο και το ψευτο αφήγημα της ανώτερης ομάδας να μεταδίδεται απ άκρη σ άκρη. Όμως εσύ με τους παίχτες σου και το λαό που κατέβηκε, κομματιάσατε και καταστρέψατε τη σεμνή τελετή και ανάψατε φωτιά στις καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων! Έκανες έναν άθλο!
έλεγα απ την αρχή στην παρέα παιδιά κρατήστε οτι μπορείτε απ αυτή τη χρονιά, γιατί ήξερα πως λειτουργεί η διοίκηση της ομάδας. Παρόλ αυτά έκανα όνειρα για τα επόμενα χρόνια..πολύ σωστά όμως μέλη του φόρουμ με προφανώς μεγαλύτερη εμπειρία , με είχαν εγκαίρως προειδοποιήσει.
Μεγαλύτερη αδικία απ όλες, οτι δε σε άφησαν να ξαναπαλέψεις σε μια γεμάτη Τούμπα, αυτή την Τούμπα με τα παλιά τσιμέντα που τόσο αγάπησες και σε λατρεύει.
Ο ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι μονο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια διαρκής εστία φωτιάς κοινωνικής αντίστασης επανάστασης αλλά και κατάκτησης, η πραγματική διάσταση του ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται στην πράξη τόσο ενωχλεί την συντηρητική σε σκέψη Ελλάδα.
Σ ευχαριστώ για όλα και ξέρω πως πάντα θα είσαι κοντά μας οτι κι αν γίνει, απ όπου κι αν βρίσκεσαι. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που σε είδα ν αγωνίζεσαι και μετά να προπονείς τον ΠΑΟΚ μας έστω και γι αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Η υπόσχεσή μου είναι τη φωτιά που άναψες να την κρατήσω ζωντανή!
Fire starter Pavlara για πάντα ΠΑΟΚ!
πρακτικά αδειασμένος απ αυτήν την απαράδεκτη διοίκηση κατάφερες και σήκωσες την Κούπα. Θέλαν έναν τελικό χωρίς κόσμο, μια σεμνή τελετή χωρίς ιδιαίτερη αξία, με το γαύρο κυπελλούχο και το ψευτο αφήγημα της ανώτερης ομάδας να μεταδίδεται απ άκρη σ άκρη. Όμως εσύ με τους παίχτες σου και το λαό που κατέβηκε, κομματιάσατε και καταστρέψατε τη σεμνή τελετή και ανάψατε φωτιά στις καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων! Έκανες έναν άθλο!
έλεγα απ την αρχή στην παρέα παιδιά κρατήστε οτι μπορείτε απ αυτή τη χρονιά, γιατί ήξερα πως λειτουργεί η διοίκηση της ομάδας. Παρόλ αυτά έκανα όνειρα για τα επόμενα χρόνια..πολύ σωστά όμως μέλη του φόρουμ με προφανώς μεγαλύτερη εμπειρία , με είχαν εγκαίρως προειδοποιήσει.
Μεγαλύτερη αδικία απ όλες, οτι δε σε άφησαν να ξαναπαλέψεις σε μια γεμάτη Τούμπα, αυτή την Τούμπα με τα παλιά τσιμέντα που τόσο αγάπησες και σε λατρεύει.
Ο ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία δεν είναι μονο μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια διαρκής εστία φωτιάς κοινωνικής αντίστασης επανάστασης αλλά και κατάκτησης, η πραγματική διάσταση του ΠΑΟΚ, που όπως φαίνεται στην πράξη τόσο ενωχλεί την συντηρητική σε σκέψη Ελλάδα.
Σ ευχαριστώ για όλα και ξέρω πως πάντα θα είσαι κοντά μας οτι κι αν γίνει, απ όπου κι αν βρίσκεσαι. Αισθάνομαι πολύ τυχερός που σε είδα ν αγωνίζεσαι και μετά να προπονείς τον ΠΑΟΚ μας έστω και γι αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Η υπόσχεσή μου είναι τη φωτιά που άναψες να την κρατήσω ζωντανή!
Fire starter Pavlara για πάντα ΠΑΟΚ!
Μη λες τετοια, θα σε πουν προσωπολατρη επειδη εχεις ηθος.PAOK LARISSA έγραψε:Από την μια έχουμε έναν άνθρωπο που αγάπησε, που έβαλε στο πετσί του τον ΠΑΟΚ, που έγινε ένα με εμάς, που στα δύσκολα βγήκε μπροστά και στο τέλος έφερε και έναν τίτλο σε μια μίζερη χρόνια χωρίς δικές του επιλογές στο ρόστερ και από την άλλη έναν που σε άφησε στα κρύα του λουτρού λίγες ημέρες πριν την προετοιμασία κρεμώντας σε κυριολεκτικά. Η πλαστιγκα εύκολα γέρνει προς τα εκεί που πρέπει...
Ο Παμπλο αναμφισβήτητα έχει ένα ξεχωριστό ιδιαίτερο κομμάτι της ΠΑΟΚτσιδικης καρδιάς μας.
Ο τελικός προχθές θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη μας.
Ρεαλιστικά τώρα, ο κύριος Γκαρσια (πλάκα κάνω μην βαράτε
) δεν έχει δείξει κάποιο ιδιαίτερο drive να ασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική. Για να δούμε τι θα κάνει τώρα, αυτό που του προτείνεται δεν είναι προς αυτήν την κατεύθυνση ας είμαστε ειλικρινείς.
Πάντως όταν πήρα τον γιο μου από το σχολείο του είπα τα νέα και πραγματικά χάρηκε, πάμε για νταμπλ ξανά αναφώνησε!
(η κόρη είναι τρελαμενη με Τζολη, δεν υπάρχει κάτι άλλο
δεν κατάλαβε τίποτα)
Τελοσπαντων θα δούμε, η εξέλιξη έχει λογική πάντως.
Ο τελικός προχθές θα μείνει χαραγμένος στην μνήμη μας.
Ρεαλιστικά τώρα, ο κύριος Γκαρσια (πλάκα κάνω μην βαράτε

Πάντως όταν πήρα τον γιο μου από το σχολείο του είπα τα νέα και πραγματικά χάρηκε, πάμε για νταμπλ ξανά αναφώνησε!
(η κόρη είναι τρελαμενη με Τζολη, δεν υπάρχει κάτι άλλο

Τελοσπαντων θα δούμε, η εξέλιξη έχει λογική πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Τετ 26 Μάιος 2021, 20:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.