Λυπαμαι εγω που ατομα σαν εσενα παιρνουν χαρα με την απαξιωση ενος κεφαλαιου. Αλλα θα μου πεις απεδειξες και με τον Βιερινια τι χολη κρατας μεσα σου εναντιον του ΠΑΟΚ και σε κρατανε ακομα εδω μεσα.Obdulio έγραψε:Ο ΠΑΟΚ του δίνει μοναδική δυνατότητα να πάρει υπό το κουμάντο του όλες τις υποδομές του ΠΑΟΚ. Κάθε ποδοσφαιριστής των υποδομών από παιδάκι ως 19χρονος θα είναι υπό την καθοδήγηση και διαταγές του. Του δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να φροντίσει να καταρτιστεί θεωρητικά στον ανώτερο δυνατό βαθμό (κάτι που δυστυχώς είχε αμελήσει). Παράλληλα του δίνει τη δυνατότητα να προπονεί ομάδα που θα δίνει κανονικούς επαγγελματικούς αγώνες και να ατσαλωνει τα ταλέντα εκει. Και τέλος του λεει: καν'τα αυτά, και ο ΠΑΟΚ της Νέας Τούμπας είναι δικός σου.Parolos έγραψε:Συγνώμη ρε παιδιά να μείνει σε φάση άμα δε μας βγει ο Λουτσεσκου να έχουμε μπακ απ?
Ή να περιμένει σε 3 χρόνια αν πάει καλά ο Λουτσεσκου?
Το πιο σωστό είναι να συνεχίσουμε χωριστά.
Τα υπόλοιπα τα μείνε σε όποιο πόστο θέλεις είναι να χαμε να λέγαμε χαιδεμα στ αυτιά.
Επίσης σημαντικό που δεν έχει ειπωθεί:
Το συμβόλαιο του πιθανόν, βέβαιο βασικά, δεν είναι θέσης προπονητή οπότε εξού και η άπλα μας τύπου μείνε όπου θες.
Ως προπονητής της Β ομάδας τί ακριβώς να δείξει ρε παιδιά στα φιλικά και τί να μάθει? Εκεί θα παίζουν όσοι μένουν εκτός αποστολής. Τί να πω μακάρι να μείνει αλλά δεν το βλέπω.
Ας βρει ομάδα σε Ισπανία και στα επόμενα χρόνια βλέπουμε, έχει ο Θεός.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν αυτά τα θεωρείτε λίγα ή αντίστοιχα του Λεμονή, λυπάμαι πολύ.
Οσο και να εθελοτυφλειτε, σημερα ηταν ΠΟΥΣΤΙΑ εναντιον του Γκαρσια.
Ο ΠΑΟΚ πανω απο ολα παντα, αλλα οχι πανω απο το ηθος που μας χαρακτηριζει.