Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από giliopoulos »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΙΒΑΝ
δώσε εντολή για άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ και προχώρα για το χτίσιμο της αήττητης ομάδας Νο 2.
Προχωράμε για το 2021-2022.
Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι πλέον το μέτρο σύγκρισης και ο πύχης που βάζει ο ίδιος ο ΙΒΑΝ στον εαυτό του και σε όλο τον ΠΑΟΚ είναι η αήττητη ομάδα και το ντάμπλ του 2018-2019.
Τίποτα λιγότερο. Υπάρχει μεγαλύτερη εγγύηση ότι θα δώσει ότι ζητήσει ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ σε αγωνιστικό επίπεδο ?
Δυστυχως οι περισσοτεροι δεν καταλαβαινετε οτι το αηττητο ηταν ενας συνδυασμος πραγματων
Πολυ δυνατο ροστερ, μια απιστευτη ενταση των παικτων λογω του περσινου κλεμμενου, τυχη και οι γκολαρες του βιερινια.
Ειχαμε και πολυ κακες εμφανισεις μεσα στη χρονια που απλα σωθηκαμε εκ του θαυματος (πχ καραισκακη ή ακομα και αγρινιο).
Φοβαμαι οτι και λογω του οτι ο ιβαν ειναι τελειως αμπαλος, ελπιζει στην επαναληψη και θα διαψευστει οικτρα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Parolos έγραψε:
danirifle έγραψε:άντε να δούμε σε πόσο καιρό ο λουτσέσκου θα γίνει "ο ρουμάνος"

πραγματικά δεν περίμενα να έχω με κάποιους συνοπαδούς μου τόσο διαφορετική σκέψη και νοοτροπία για το πώς θέλω τον ΠΑΟΚ

ρώτησα έναν γνωστό μου και μου είπε "νικητή"... απέχουμε παρασάγγας
Γιατί ρε Ντάνι δε θες να γίνουμε Άγιαξ?
Μια χαρά θα είναι.. καρεκλιτσα σπορακι και χειροκροτήματα.
Και προπονητή να τηρεί το σαβουάρ βιβγ και να μιλάει με το σεις και με το σας για τον Ευάγγελο Μαρινάκη.
Όλα καλά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μειώνεις πολύ την αντίθετη από σένα άποψη και δεν σου πάει καθόλου.
Καταλαβαίνω ότι είναι μια πολύ φορτισμένη μέρα η σημερινή αλλά τα εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και εσείς νεοπαοκτσιδες που όταν φύγει ο Ιβάν θα εξαφανιστείτε δεν σε τιμάνε
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Κάνει ορθολογική επιλογή. Ποντάρει στη σταθερότητα. Θα την στηρίξει έμπρακτα για να αποδειχθεί και εκ του αποτελέσματος ορθή. Σοβαρή ομάδα καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Και νίκες. Νίκες.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

danirifle έγραψε:και κάτι ακόμα

πολύ σίγουρους τους βλέπω κάποιους ότι με λούτσο θα πάμε φουλ για πρωτάθλημα
θέλω να κόψω αντιδράσεις αν ξεκινήσει μέτρια (που το απεύχομαι)
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
Ο Λουτσέσκου δεν ήταν κανένας μάγος, στην προηγούμενη θητεία του, του πήρε καιρό να μάθει την ομάδα και τους παίκτες, να γεμίσει τα κενά τον Ιανουάριο και από εκεί και πέρα να δείξει πράγματα.
Τώρα θα βρει μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που άφησε.
Σε αυτό που έπαιζε δεν κολλάνε πλέον οι Βιειρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι άγνωστοι. Και σε αυτούς είναι άγνωστο το τι παίζει ο Λούτσε.
Άσε που η ομάδα έχει άπειρα κενά.

Τουλάχιστον με τον Πάμπλο θα συνεχίζαμε από εκεί που σταματήσαμε.
Τώρα θα πρέπει να γκρεμίσουμε ακόμα και αυτά τα λίγα που είχαμε για να τα χτίσουμε όλα από την αρχή... με ότι αυτό συνεπάγεται.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Sera4 έγραψε:Αυτός που πρεσβεύει τα ιδανικά του συλλόγου, είναι αυτός που έβαλε πλάτη για τα 4 γράμματα και έφαγε τον μεγαλύτερο πόλεμο σε προσωπικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Είναι αυτός που πήρε τον δικέφαλο στην αγκαλιά του, και τον ξανάκανε να πετάξει στην κορυφή.

Αυτός που προσπαθούσε να αναλάβει επί χρόνια ένα βυθισμένο καράβι, χωρίς να υπολογίζει προσωπικό κόστος, και εισέπραττε ειρωνείες και κοροϊδία. Αυτός που δεν έχει βγάλει φράγκο από τον ΠΑΟΚ. Με τα καλά του και τα κακά του.

Αυτός είναι η σημαία του ΠΑΟΚ.

Ο Πάμπλο είναι ΠΑΟΚτσης, τον αγαπάμε. Μακάρι οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, αν ευνοήσουν οι συνθήκες.
Εννοείται αδερφέ ... Να σαι καλά που τα έγραψες πάλι τόσο καθαρά και όμορφα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ελπίζω στον Λουτσέσκου να μπει πάνω από 10 εκατομμύρια ρήτρα και τουλάχιστον 6 μήνες notice period. Επίσης ελπίζω ο Τζόλης να πουληθεί γιατί θα είναι κρίμα να γίνει ο νέος Λημνιός.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

skalon έγραψε:
danirifle έγραψε:και κάτι ακόμα

πολύ σίγουρους τους βλέπω κάποιους ότι με λούτσο θα πάμε φουλ για πρωτάθλημα
θέλω να κόψω αντιδράσεις αν ξεκινήσει μέτρια (που το απεύχομαι)
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν.
Ο Λουτσέσκου δεν ήταν κανένας μάγος, στην προηγούμενη θητεία του, του πήρε καιρό να μάθει την ομάδα και τους παίκτες, να γεμίσει τα κενά τον Ιανουάριο και από εκεί και πέρα να δείξει πράγματα.
Τώρα θα βρει μια ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με αυτή που άφησε.
Σε αυτό που έπαιζε δεν κολλάνε πλέον οι Βιειρίνια, Βαρέλα και Κρέσπο.
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι άγνωστοι. Και σε αυτούς είναι άγνωστο το τι παίζει ο Λούτσε.
Άσε που η ομάδα έχει άπειρα κενά.

Τουλάχιστον με τον Πάμπλο θα συνεχίζαμε από εκεί που σταματήσαμε.
Τώρα θα πρέπει να γκρεμίσουμε ακόμα και αυτά τα λίγα που είχαμε για να τα χτίσουμε όλα από την αρχή... με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο ΙΒΑΝ είναι λογικό ότι θα ρίξει χρήμα σε μια επιλογή που έχει δείγματα γραφής πολύ ισχυρά και με διάρκεια (ένα ντάμπλ και αήττητο νταμπλ). Και πολύ καλά κάνει. Αρκετά με το πείραμα. Δεύτερη θέση πλέον δεν είναι τίποτα για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους.

Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα, σήμερα ο σύλλογος πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αυτή αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία .

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε, πήρε το ρίσκο κι ανέλαβε την ευθύνη για το Σύλλογο σε μια κρίσιμη για μας στιγμή, τον οδήγησε στη νίκη στο Κύπελλο σ’ έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες και στην πράξη έδειξε τι σημαίνει το DNA του ΠΑΟΚ.

Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια, ο Πάμπλο Γκαρσία την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αυτοβελτίωσης, ως προπονητής του πιο υψηλού επιπέδου. Παρά την αλλαγή του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, εγώ πρότεινα στον Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στη δική μας ασπρόμαυρη οικογένεια από οποιαδήποτε θέση. Οποιαδήποτε απόφασή του θα με βρει συμπαραστάτη και θα τον στηρίξω στον δρόμο που θα επιλέξει.

Από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του Συλλόγου, που επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια. Ο Ράζβαν πρέπει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ’ αυτό το περίπλοκο περιβάλλον. Μας περιμένει δύσκολος, ανηφορικός δρόμος, αλλά εμείς δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε.

Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι.Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

:pano:
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Τα λέει όλα
ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Καλά κρασιά!
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η δήλωση έχει ένα τίτλο.

Η επιστροφή στη κορυφή είναι μονόδρομος. Ξεκινάμε.
Ο Λουτσεσκου ενέχει μικρότερο ρίσκο κ καλώς επιλέχθηκε αφού έτσι έκρινε.
Ο Πάμπλο θα πάρει ότι αξίζει από τον τεράστιο Ιβάν κ είμαστε οι τελευταίοι π θα κρίνουμε τι είναι αχαριστία κ τι όχι. Ξέρουν καλύτερα αυτοί π πρέπει.

Τώρα αν θεωρεί κάποιος τον Ιβάν αχάριστο με βάση όσα έχει δείξει, ας ζήσει με αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Τετ 26 Μάιος 2021, 16:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

dimbar έγραψε:Καλά κρασιά!
Γιατί ρε φίλε ειρωνεύεσαι ?
Ποιός ο λόγος να ρίχνεις ειρωνεία ?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Napoli4 έγραψε:Το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο έντονα συναισθήματα και δική μου δέσμευση όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ ήταν να φέρουμε επιτυχίες στο Σύλλογο και χαρά στους φιλάθλους.

Το ποδόσφαιρο διοικείται με καθημερινές δύσκολες αποφάσεις που πρέπει να παίρνονται με καθαρό μυαλό κι αυτή τη φορά χωρίς συναίσθημα.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα δεδομένα, σήμερα ο σύλλογος πήρε μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις. Αυτή αφορά τον Πάμπλο Γκαρσία .

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε, πήρε το ρίσκο κι ανέλαβε την ευθύνη για το Σύλλογο σε μια κρίσιμη για μας στιγμή, τον οδήγησε στη νίκη στο Κύπελλο σ’ έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες και στην πράξη έδειξε τι σημαίνει το DNA του ΠΑΟΚ.

Εμείς πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας νέους στόχους. Ο Σύλλογος έχει ως στόχο την απόλυτη αυτάρκεια, ο Πάμπλο Γκαρσία την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και της αυτοβελτίωσης, ως προπονητής του πιο υψηλού επιπέδου. Παρά την αλλαγή του προπονητικού επιτελείου του ΠΑΟΚ, εγώ πρότεινα στον Πάμπλο Γκαρσία να παραμείνει στη δική μας ασπρόμαυρη οικογένεια από οποιαδήποτε θέση. Οποιαδήποτε απόφασή του θα με βρει συμπαραστάτη και θα τον στηρίξω στον δρόμο που θα επιλέξει.

Από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, τον αρχιτέκτονα της μεγαλύτερης ως σήμερα επιτυχίας του Συλλόγου, που επιστρέφει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, περιμένουμε νέες νίκες και τρόπαια. Ο Ράζβαν πρέπει να υπερασπιστεί και να θωρακίσει τον ΠΑΟΚ με την προσωπικότητα και την εμπειρία του.

Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να γίνει κομμάτι της ευρωπαϊκής ελίτ και να ριζώσει γερά σ’ αυτό το περίπλοκο περιβάλλον. Μας περιμένει δύσκολος, ανηφορικός δρόμος, αλλά εμείς δε σκοπεύουμε να σταματήσουμε.

Ο ένας αιώνας ιστορίας του ΠΑΟΚ θα μας βρει πιο δυνατούς, με νέους τίτλους, τους οποίους θα φέρουμε στο Σύλλογο στο νέο του σπίτι.Με εκτίμηση,

Ιβάν Σαββίδης

++++++++++++++++++

Μπραβο τεμετερον και για τον Γκαρσια ειδικα,ουτως ωστε να διαδεχτει αργοτερα με εμπειριες και διπλωμα στην 1η ομαδα,αλλα και στην επιλογη Λουτσεσκου,παρα τα οσα ειχαν γινει με την φυγη του τοτε,το οποιο ομως ΤΩΡΑ πρεπει να διευκρινιστει στον κοσμο γιατι ειχε φυγει πριν την εναρξη της προετοιμασιας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

E γαμώ την πουτάνα μου.

Δεν είναι μαύρη μέρα η σημερινή. Εϊναι ασπρόμαυρη.

Μαύρη για το τρύπημα στον Πάμπλο,

Άσπρη γιατί ο Ιβάν είναι ξανά εδώ, έτοιμος να τους ξαναμαναγαμήσει ότι έχουν και δεν έχουν.

Πόσο ΠΑΟΚ συναισθήματα ρε πούστη μου; Πόσο;

Μακάρι να μείνει και ο Παυλάρας, μακάρι να ενισχυθεί η ομάδα και μακάρι τον Μάιο να είμαστε όλοι αγκαλιασμένοι στην φιέστα.

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άντε ρε Ιβαναρε πάμε να τους γαμησουμε ολους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”