Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Woodman73

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Woodman73 »

παιδια, ακουστηκαν ολες οι αποψεις, και ολες ειναι αποδεκτες..οτι αποφαση και να παρθει, απο εκει και περα, μονο στιρηξη....ολοι ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

rainmaker έγραψε:Ιβάν φέρε και Σαλπιγγίδη για ΤΔ.

Και ρίξε στο κορμί μας σπίρτο να πυρποληθούμε
Ωνασουγα...... Αυτό μόνο ένα διεστραμμένο μυαλό θα μπορούσε να το φανταστεί! Χαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

24
Τελείωσε η τηλεδιάσκεψη: Ο Γκαρσία ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

renegade έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ένα πράγμα Ιβάν, γράψε στα μεγαλοπρεπή ποντιακά @@ σου και τις δύο πλευρές και κάνε ότι εσύ νομίζεις σωστό. Νομίζω το δικαιούται μετά τα ολίγα εκατομμύρια που έχεις ρίξει στο σύλλογο. Άσε εμάς τους ουγκανους να σκουζουμε! Στο τέλος οι ίδιοι που αφριζουν και από τις δύο πλευρές θα πανηγυρίζουν με τις νέες επιτυχίες της ομάδας
Όλη η ουσία σε 5 γραμμές
+++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Εγώ δεν πίστευα μέχρι εχτές αυτά που ακουγόντουσαν περί Λουτσέσκου. Δεν τα θεωρούσα λογικά. Σκέφτομαι ότι αυτό που φοβάται πιο πολύ ο Ιβαν είναι ο χαρακτήρας του Πάμπλο και ότι δεν του είναι τίποτα να έρθει σε σύγκρουση με κάποιον, όπως έκανε και στο τέλος της καριέρας του σαν παίχτης. Γιατί λοιπόν να εμπιστευθεί τον ρουμάνο ο οποίος κι αυτός ήρθε σε κόντρα με την διοίκηση και τα βρόντηξε όλα και έφυγε μέσα σε μια εβδομάδα;

Περσινά ξινά σταφύλια!

Εγώ αν γυρίσει ο Λουτσέσκου θα στεναχωριθώ. Κάτι τέτοιες εσωστρέφειες έκανε και η ΑΕΚ με βράνιες και χιμένεθ και 'γω τα θεωρούσα αξιολύπητα. Και να σας πω και κάτι εγώ τον Λουτσέσκου τον θεωρώ και λίγο υπερεκτιμημένο γιατί ευρώπη δεν παίξαμε.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

rainmaker έγραψε:Ιβάν φέρε και Σαλπιγγίδη για ΤΔ.

Και ρίξε στο κορμί μας σπίρτο να πυρποληθούμε
Είναι η πιο σωστή επιλογή.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο.

Δεν το περίμενα αυτό από τον Ιβάν. Μεγάλη απογοήτευση.

Μακάρι ο Γκαρσία να φανεί υπεράνω και να το υπομείνει αυτό που του κάνουν.

Η αγάπη με τον κοσμο είναι παντοτινή.

Όλοι οι άλλοι έρχονται και παρέρχονται.

Τουλάχιστον ο Ιβάν κοιτάει να κάνει ότι είναι καλύτερο του για την τσέπη του.

Όσοι είναι υπέρ ας μας κάνουν τη χάρη και τα "ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους" να μην τα ξαναπιάσουν στο στόμα τους.

Μαύρη μέρα η σημερινή.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ιβαν μαυρη σελιδα αυτο που εκανες. Λεφτα σου ειναι και τα κανεις οτι θελεις αλλα δεν ειναι αντικειμενα ολα. Ο Γκαρσια ειναι κεφαλαιο και κερδισε με το σπαθι του ΤΙΤΛΟ σε χαμενη χρονια. Στηριξες τον αμπαλο τον πορτογαλο 1.5 χρονο χωρις να σου φερει τιποτα και διωχνεις τον Γκαρσια που σε λιγους μηνες σε πηγε τρενο στα πλει οφ και γαμησε γαυρο στον τελικο.
Κριμα, δεν το περιμενα απο σενα.
Ξερω οτι θες το καλυτερο για τον ΠΑΟΚ αλλα σε αυτο ησουν λαθος.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΤΑΜΠΛ!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

gika έγραψε:Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο.

Δεν το περίμενα αυτό από τον Ιβάν. Μεγάλη απογοήτευση.

Μακάρι ο Γκαρσία να φανεί υπεράνω και να το υπομείνει αυτό που του κάνουν.

Η αγάπη με τον κοσμο είναι παντοτινή.

Όλοι οι άλλοι έρχονται και παρέρχονται.

Τουλάχιστον ο Ιβάν κοιτάει να κάνει ότι είναι καλύτερο του για την τσέπη του.

Όσοι είναι υπέρ ας μας κάνουν τη χάρη και τα "ΠΑΟΚ δεν γίναμε για τους τίτλους" να μην τα ξαναπιάσουν στο στόμα τους.

Μαύρη μέρα η σημερινή.
Εγώ λέω να αφήσετε τα ΠΑΟΚόμετρα και το τι μπορεί να λέει ο καθένας, γιατί θα γίνουμε μπουρδέλο εδώ μέσα.

Όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε, μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά το ίδιο πάθος.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

άντε να δούμε σε πόσο καιρό ο λουτσέσκου θα γίνει "ο ρουμάνος"

πραγματικά δεν περίμενα να έχω με κάποιους συνοπαδούς μου τόσο διαφορετική σκέψη και νοοτροπία για το πώς θέλω τον ΠΑΟΚ

ρώτησα έναν γνωστό μου και μου είπε "νικητή"... απέχουμε παρασάγγας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Η Καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή για τον ΠΑΟΚ αν θέλουμε να διεκδικήσουμε ξανά πρωτάθλημα είναι ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.
Προπονητής αλεπού με κατασταλαγμένο σύστημα στο ποδοσφαιρικό μυαλό του, με δικά του αποδυτήρια, με ψυχολογία, και σταθερότητα στη σκέψη του.
Καλώς προτιμήθηκε σε σχέση με τον Παύλο που είναι βέβαια ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλά
1. Βγάζει ψυχολογικά μια ανασφάλεια σε διάρκεια ενός πρωταθλήματος.
2. Δεν έχει ακόμα την αυτοπεποίθηση να κρατήσει στα δύσκολα το καράβι.
3. Ώρες ώρες βλέπουμε ότι δεν έχει τη νηφαλιότητα που απαιτείται να μεταδώσει στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο ΙΒΑΝ προφανώς θα στηρίξει την επιλογή του με μεταγραφές. Με Λουτσέσκου δεν μπορεί να πάει σε ημίμετραε νώ με Παύλο θα είχε το περιθώριο να περάσει τη χρονιά και με μπαλώματα.
Συνεπώς επιλέγοντας ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ο ΙΒΑΝ δίνει το σύνθημα ότι αρκετά με τους πειραματισμούς που έβγαλαν τον ΠΑΟΚ από το δρόμο του πρωταθλήματος για δύο χρόνια, ότι στόχος απόλυτος είναι ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ = ΚΥΝΗΓΙ ΠΡΩΤΗΣ ΘΕΣΗΣ = ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΟΜΑΔΑΣ.

Εμένα δεν μου φτάνει όλη τη χρονιά να σέρνεται η ομάδα, και ένα μήνα να πηγαίνει καλά, κερδίζοντας τη δεύτερη, άκουσον άκουσον τη δεύτερη θέση.
Θέλω ομάδα που από την αρχή θα γαμάει και θα δέρνει.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Το θετικό που διαφαίνεται είναι ότι ο σχεδιασμός είχε γίνει από νωρίς. Και δεν το λέω ειρωνικά. Αυτό μπορεί να σημάνει πολλά για τη συνέχεια. Εάν πράγματι συνέβη αυτό πιθανότατα έχει γίνει προεργασία και για ΤΔ και για παίκτες. Ίδωμεν.

ΥΓ Ψυχραιμία πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Στήριξη στον Λουτσεσκου τώρα!!
thios4

Δημοσίευση από thios4 »

Taseos έγραψε:ΜΕΓΑΛΕ ΙΒΑΝ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΤΑΜΠΛ!

Φτάνει να τον στηρίξει και με μεταγραφές και με μεγαλύτερο μπάτζετ αν αυτό αληθεύει. Γιατί αυτόματα ανεβαίνει ο πήχης και δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για αποτυχία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Αλλιώς ας έδινε την ευκαιρία στον Πάμπλο να συνέχιζε και να έχτιζε την ομάδα με τον τρόπο όπου αυτός ήθελε. Και να σας πω την αλήθεια, ίσως καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα, με την έννοια του ότι δεν τον είχαν λάβει σοβαρά τον Πάμπλο στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη. Φεράρι ζήτησε και τον Ολίβα τον Ουρουγουανό(αν όντως υπήρξε ενδιαφέρον) και του πήραν 2 δανεικούς, τον Μπάμπα και τον Κρμέντζικ. Και ίσως να δικαιώθηκε η διοίκηση εδώ. Ίσως αυτό κάτι να έδειχνε για το τι θα επακολουθούσε. Ίσως να τον είχαν πιο πολύ για τον άνθρωπο(βέβαια το ζήτησε και ο ίδιος) όπου θα έβγαζε αυτήν την δύσκολη αποστολή εις πέρας μεσούσης της περιόδου.Θα δούμε,μακάρι ό,τι γίνεται να γίνεται για το καλύτερο... Είμαι με το πρότζεκτ Λουτσέσκου, αρκεί όμως να στηριχθεί όπως πρέπει και να του παρέχουν ό,τι εχέγγυα χρειάζεται. Αλλιώς θα είναι σαν κάναμε μια τρύπα στο νερό... :nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”