Pablo Gabriel García Pérez II
- kataramenos5
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Ευχαριστουμε Παυλαρα. Δε περιμενα με τιποτα τετοιο φινις στη πρωτη σου χρονια. Respect
Αυτό ακριβώς είναι και το δικό μου point Ανδρέα. Μόνο ο Λουτς το κατάφερε και αυτό όχι επειδή υπήρχε οργανωμένο πλάνο. Κυρίως επείδη ο ίδιος είναι φουλ πεισματάρης και συγκεντρωτικός.Andrew R έγραψε:Όχι λυπάμαι δεν είναι αυτό η ουσία! Η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει ΚΑΝΕΝΑ πλάνο η ΠΑΕ.Sick Bastard έγραψε:Από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έσπασε συμβόλαιο κλειστό, 2 μυρίων άνα χρόνο για τρία χρόνια του ΑμπέλGuitarman έγραψε: Δηλαδή τα 3ετη συμβόλαια είναι για τα μάτια του κόσμου?
ναι, είναι για τα μάτια του κόσμου.
Και αν η έκφραση είναι βαριά, ας αντικατασταθεί η ουσία δεν αλλάζει σε τίποτα.
Έλεγχος της μετάφραση ίσως?Gospi έγραψε:Ειμαι υπερμαχος της συναποφασης στα ζευγαρια και του αλληλοσεβασμου, αλλα θεωρω πως ο Παμπλο το χει χασει καπως το θεμα με την Λαουρα. Και γενικοτερα θεωρω πως αν ηταν ελαφρως πιο διαλλακτικος και προσαρμοστικος (δεν συνεπαγεται απαραιτητα εκπτωσεις στις αρχες σου και στα πιστευω σου. Καμια φορα ειναι και θεμα ταπεινωσης το να παραμεριζεις το εγω σου και να διαχειριζεσαι καταστασεις αντι να προσπαθεις να τις αλλαξεις με την επιβολη) δεν θα μιλουσαμε σημερα για απομακρυνση του.
Εν προκειμενω δεν μπορω να βρω σοβαρη εξηγηση και ικανο λογο που να δικαιολογει την παρουσια της Λαουρας σε meeting με τον εργοδοτη του.
Παρόλα αυτα εμμένω στις μέχρι τωρα τοποθετησεις μου επι του θεματος.
Βέβαια στο βιντεάκι αποχώρησης και μέχρι που έφυγε με το αμάξι Λάουρα δεν υπήρξε. Θα την Άφησε στο Μακεδονία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οπως τα λες είναι αλλά τότε γιατί έφυγε και πολύ περισσότερο γιατί ξαναγυρίζει?[/quote]dimbar έγραψε:
Ο Λουτσεσκου ήταν προπονητής και πριν και μετά τον ΠΑΟΚ και είναι ο δεύτερος που πήρε με την ομάδα του, αήττητο τίτλο σε όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τώρα τι να σου απαντήσω;
Παντού γίνεται αυτό σε όλο τον πλανήτη.
Τελικά ο Ιβάν άμα δε δίνει τα μύρια του εκεί που θέλουμε εμείς, είναι ένας που μαχαιρώνει πούστικα και πισώπλατα.
Αν ισχύει η πρόταση αυτή, είναι πολύ τιμητική και θα ήταν καλό να την αποδεχτεί.laska4 έγραψε:Ευχαριστουμε για ολα παυλαρα !!!
νεος κοουτς λουτσε και προταση αναλαβει τις ακαδημιες ο γκαρσια με σκοπο να μπει σαν νεος προπονητης στη νεα τουμπα
Ένας μπλε υπήρχε που στήριζε Γκαρσία.rainmaker έγραψε:Μπορεί να αναλάβει η Λάουρα το τιμόνι της ομάδας
Και ο Πάμπλο να ανοίξει κρεοπωλείο
Μάλλον λείπει σε άδεια ειδικού σκοπου.
Μπορεί να γυρίσει όταν επιτευχθεί ο ειδικός σκοπός.
Μπορεί πάλι να πάει βοηθός στο χασάπικο.
Δεν πιανω τι εννοεις ακριβως... μεταφρασης απο ποια γλωσσα σε ποια? Και ως τι? ειναι μεταφραστρια?seaman έγραψε:Έλεγχος της μετάφραση ίσως?Gospi έγραψε:Ειμαι υπερμαχος της συναποφασης στα ζευγαρια και του αλληλοσεβασμου, αλλα θεωρω πως ο Παμπλο το χει χασει καπως το θεμα με την Λαουρα. Και γενικοτερα θεωρω πως αν ηταν ελαφρως πιο διαλλακτικος και προσαρμοστικος (δεν συνεπαγεται απαραιτητα εκπτωσεις στις αρχες σου και στα πιστευω σου. Καμια φορα ειναι και θεμα ταπεινωσης το να παραμεριζεις το εγω σου και να διαχειριζεσαι καταστασεις αντι να προσπαθεις να τις αλλαξεις με την επιβολη) δεν θα μιλουσαμε σημερα για απομακρυνση του.
Εν προκειμενω δεν μπορω να βρω σοβαρη εξηγηση και ικανο λογο που να δικαιολογει την παρουσια της Λαουρας σε meeting με τον εργοδοτη του.
Παρόλα αυτα εμμένω στις μέχρι τωρα τοποθετησεις μου επι του θεματος.
Τεσπα σε καθε περιπτωση, η Λαουρα εκανε παρεμβασεις πριν καν τεθει ζητημα Γκαρσια και τις συνεχισε και μετα την προσληψη του. Με το μυαλο της το θεωρησε στηριξη στον Παμπλο, αλλα μαλλον ζημια του εκανε παρα καλο.
Οι Σαββιδηδες δεν θελουν στελεχη που μπορουν να δημιουργησουν ευκολα εσωστρεφεια και εστιες φωτιας...
Εμφανώς στεναχωρημένος ο Πάμπλο.
Άσχημη εικόνα ακόμα και για κάποιον σαν εμένα που δεν πιστεύω ότι άξιζε να συνεχισει για καθαρά αγωνιστικους λόγους.
Πάντα είναι δύσκολα όταν συνδιάζονται τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά.
Καλή τύχη πάντως ότι και αν αποφασίσει να κάνει.
Υγ εγώ πάντως δεν είδα καμία Λάουρα
Άσχημη εικόνα ακόμα και για κάποιον σαν εμένα που δεν πιστεύω ότι άξιζε να συνεχισει για καθαρά αγωνιστικους λόγους.
Πάντα είναι δύσκολα όταν συνδιάζονται τα επαγγελματικά με τα συναισθηματικά.
Καλή τύχη πάντως ότι και αν αποφασίσει να κάνει.
Υγ εγώ πάντως δεν είδα καμία Λάουρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 26 Μάιος 2021, 15:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΥΤΟ ειναι ΟΛΟ το ζουμι της υποθεσης. Προφανως ο ΠΑΟΚ αλλαξε και αλλαζει, νομοτελειακο ηταν απο την στιγμη που για 1η φορα απεκτησε χρημα και δυναμη. Το θεμα ειναι ποιες ειναι οι σταθερες μας πλεον; Ποιες αρχες μας ΔΕΝ διαπραγματευομαστε; Ποιες διαπραγματευομαστε και με ποιο κοστος; Νομιζω οτι αυτη ειναι η μητερα των μαχων για τον λαο του ΠΑΟΚ (αλλα και για καθενα απο εμας ξεχωριστα)barlow4 έγραψε:Την επομενη παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε.
Απλα καθε τοσο αφαιρειται κ ενα κομματι ρομαντζου κ προστιθεται ενα κομματι ρεαλισμου κ πελατειακης λογικης.
Κ το ΠΑΟΚ δε γιναμε για τους τιτλους θα μοιαζει με ανεκδοτο.
ποια στεγανα τωρα?GINOLA έγραψε:σίγουρα πρέπει να κρατάει στεγανά και όχι να το μαθαίνουν όλοι πριν τους τελικούς και σίγουρα πρέπει τις εισηγήσεις να τις κάνουν OXI άνθρωποι σαν εμένα η εσένα αλλά ειδικοί
ας ελπίσουμε ότι τώρα που θα περάσουμε στην επόμενη κατάσταση να γίνει με τρόπο που ΔΕΝ θα φέρει εμφύλιο και φέρει μόνο χαμόγελα ώστε να κοιτάξουμε μπόρστα με χαμόγελα και αισιοδοξία.
εδω ειχαν τον Λουτσο στην σουιτα,στο ματς με τα σκουληκια στα πλέυ οφ
αν και απο αυτα που γραφεις,σιγουρα θα το ξερεις
Νομίζεις, υπήρξε προπονητής της Εθνικής του ομάδας και της Δυναμό Βουκουρεστίου που την είχε οδηγήσει στους 16 του κυπέλου ουεφα.barlow4 έγραψε:Που ηταν πριν προπονητης? Η μεγαλυτερη ομαδα που ειχε προπονησει ηταν η ξανθη.Κ οι ποδοσφαιρικες του παραστασεις ηταν απο γκατζολιες της ρουμανιας.
Εδω πετυχε γιατι επαιξε αυτο που επρεπε για να παρει αποτελεσματα.οχι επειδη διδαξε ποδοσφαιρο.
Ηταν ετοιμος για ΠΑΟΚ ο λουτσεσκου πριν ερθει κ δεν ειναι ο καθε γκαρσια.