Γιατι να παει στη β ρε γκικα? Τιτλο σου πηρε στην αθηνα με γαυρο και πατησε τους παντες στα πλει οφ. Με το σπαθι του κερδισε την θεση, δεν υπαρχει κανενα αλλοθι πλεον.gika έγραψε:O μόνος σωστός τρόπος είναι να πειστεί ο Γκαρσία να πάει στον ΠΑΟΚ Β' και να δουλέψει άλλα δύο χρόνια προετοιμάζοντας παίκτες για την μεγάλη ομάδα. Να πάρει το δίπλωμα του και να είναι αυτός που θα αναλάβει ξανά μετά τον Ρουμάνο.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τον πείσουν για αυτό και φύγει από τον ΠΑΟΚ, θα μιλάμε για νέα περίπτωση Ίβιτς ή Κονσεισάο πολύ σύντομα και σιγά μη γυρίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ - και καλά θα κάνει με το πως του φερθήκαμε.
Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εγώ τον θέλω για πρώτο, και όχι μόνο αυτό, αλλά θεωρώ έγκλημα απέναντι στην ιστορία μας και τις αξίες μας, τον τρόπο που διώχνουμε τον Πάμπλο. Μιλάω μόνο για το ενδεχόμενο που τα στελέχη της ΠΑΕ και ο Ιβάν κάνουν αυτό το έγκλημα.Dimg4 έγραψε:Γιατι να παει στη β ρε γκικα? Τιτλο σου πηρε στην αθηνα με γαυρο και πατησε τους παντες στα πλει οφ. Με το σπαθι του κερδισε την θεση, δεν υπαρχει κανενα αλλοθι πλεον.gika έγραψε:O μόνος σωστός τρόπος είναι να πειστεί ο Γκαρσία να πάει στον ΠΑΟΚ Β' και να δουλέψει άλλα δύο χρόνια προετοιμάζοντας παίκτες για την μεγάλη ομάδα. Να πάρει το δίπλωμα του και να είναι αυτός που θα αναλάβει ξανά μετά τον Ρουμάνο.
Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τον πείσουν για αυτό και φύγει από τον ΠΑΟΚ, θα μιλάμε για νέα περίπτωση Ίβιτς ή Κονσεισάο πολύ σύντομα και σιγά μη γυρίσει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ - και καλά θα κάνει με το πως του φερθήκαμε.
Εύχομαι να μην χάσουμε τον Παυλάρα γιατί κάποιοι δεν νιώθουν.
Όλη η ουσία σε 5 γραμμέςΜαυρο Χιονι έγραψε:Ένα πράγμα Ιβάν, γράψε στα μεγαλοπρεπή ποντιακά @@ σου και τις δύο πλευρές και κάνε ότι εσύ νομίζεις σωστό. Νομίζω το δικαιούται μετά τα ολίγα εκατομμύρια που έχεις ρίξει στο σύλλογο. Άσε εμάς τους ουγκανους να σκουζουμε! Στο τέλος οι ίδιοι που αφριζουν και από τις δύο πλευρές θα πανηγυρίζουν με τις νέες επιτυχίες της ομάδας
Κάποιοι απο μας λίγο πιο μεγάλοι δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους ούτε σκούζουμε.
Πες μας ρομαντικούς αλλά για μας ο ΠΑΟΚ περιέχει και ιδέες.
Ισως εσείς που βλέπετε πιο κυνικά τα πράγματα και αυτοχαρακτηρίζεστε ούγκανοι να έχετε δίκιο αλλά να μην μιλάτε ταυτόχρονα για ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.
Πες μας ρομαντικούς αλλά για μας ο ΠΑΟΚ περιέχει και ιδέες.
Ισως εσείς που βλέπετε πιο κυνικά τα πράγματα και αυτοχαρακτηρίζεστε ούγκανοι να έχετε δίκιο αλλά να μην μιλάτε ταυτόχρονα για ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Τελευταία συμφωνούμε πολύ και ανησυχώ.Dimg4 έγραψε:Πηρε 2η θεση, πηρε κυπελλο μεσα στην αθηνα με αντιπαλο τον πανισχυρο γαυρο και μιλατε για αλλαγη προπονητη και ρουμανους. Ντροπη στην παε αν φερθει τοσο πουστικα.
Πολλοί συνοπαδοι γράφουν ότι πρέπει να δοθεί χρόνος στον Γκαρσια.Να μην ξεχνάμε ότι ο χρόνος στο ποδόσφαιρο(και πόσο μάλλον όταν ακούμε και για αύξηση του μπατζετ)κοστίζει. Το μεγαλύτερο μέρος του λογαριασμού θα το πληρώσει δυστυχώς ενας.Ο Ιβαν Σαββιδης.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Εδώ το πλήρωσε για τον Αμπελ τον απατεώνα.
Τον χατσερίδη, τον κουτσό Ποντους, τον Τσόλακ and the list goes on...
Τον χατσερίδη, τον κουτσό Ποντους, τον Τσόλακ and the list goes on...
Το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ είτε λέγεται Πάμπλο ήταν Μανώλης, Κώστας.
Ότι και να γίνει πρέπει να υπάρχει σύμπνοια
Ότι και να γίνει πρέπει να υπάρχει σύμπνοια
-
Ολοι θέλουμε Γκαρσία αλλά θυμηθητέ τι έλεγαν οι περισσότεροι εδω μέσα όταν χάναμε η φέρναμε ισοπαλία.
Ο Λουτσέσκου 2 χρόνια στην ομάδα έφερε 2 νταμπλ.
Οκ έφυγε όπως έφυγε αλλά κανένας (εκτός απο λίγους) δεν ξέρει τι έγινε.
Εγω θα τον ήθελα πίσω, τα ντέρμπυ δεν τα έχανε, τις μικρές ομάδες τις κέρδιζε με τον δικό του τρόπο (σκουφί χα χα).

Ο Λουτσέσκου 2 χρόνια στην ομάδα έφερε 2 νταμπλ.
Οκ έφυγε όπως έφυγε αλλά κανένας (εκτός απο λίγους) δεν ξέρει τι έγινε.
Εγω θα τον ήθελα πίσω, τα ντέρμπυ δεν τα έχανε, τις μικρές ομάδες τις κέρδιζε με τον δικό του τρόπο (σκουφί χα χα).

Ακριβώς επειδή είμαστε ουγκανοι όπως λες θα φέρει το Λουτσεσκου γιατί δε γουστάρει ο Γιώργος και με το δίκιο του να του γεμίζει το inbox του στο ινσταγκραμ με "Διώξε τη Λάουρα" από νεοπαοκτσηδες πληκτρολογίου.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ένα πράγμα Ιβάν, γράψε στα μεγαλοπρεπή ποντιακά @@ σου και τις δύο πλευρές και κάνε ότι εσύ νομίζεις σωστό. Νομίζω το δικαιούται μετά τα ολίγα εκατομμύρια που έχεις ρίξει στο σύλλογο. Άσε εμάς τους ουγκανους να σκουζουμε! Στο τέλος οι ίδιοι που αφριζουν και από τις δύο πλευρές θα πανηγυρίζουν με τις νέες επιτυχίες της ομάδας
1000% δίκιο έχει που φέρνει Λουτσεσκου και με 5 εκατομμύρια συμβόλαιο να τον έφερνε. Φάτε Λουτσε και τουμπεκί όλοι μου τα κάνατε καρπούζια.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστό, αλλά υπάρχει και η εκδοχή να μην πάνε καλά τα πράγματα και οι δύο πλευρές να σφαχτούνε.renegade έγραψε:Όλη η ουσία σε 5 γραμμέςΜαυρο Χιονι έγραψε:Ένα πράγμα Ιβάν, γράψε στα μεγαλοπρεπή ποντιακά @@ σου και τις δύο πλευρές και κάνε ότι εσύ νομίζεις σωστό. Νομίζω το δικαιούται μετά τα ολίγα εκατομμύρια που έχεις ρίξει στο σύλλογο. Άσε εμάς τους ουγκανους να σκουζουμε! Στο τέλος οι ίδιοι που αφριζουν και από τις δύο πλευρές θα πανηγυρίζουν με τις νέες επιτυχίες της ομάδας
-
Ξέρω ότι αυτό το -26 σε πείσμωσε. Ξέρω ότι έρχεσαι φορτσάτος. Μας φέρνεις τον στρατηγό πίσω με συμβόλαιο που δεν έχει δωθεί σε κανένα και πάλι γκρινιάζουμε. Τι να πω. Τον Πάμπλο τον αγαπώ αλλά ας πάει να βγάλει τα διπλώματα του και να ωριμάσει σε καμιά μικρότερη ομάδα. Εδώ είμαστε, δεν θα τον ξεχάσει ο ΠΑΟΚ. Ιβάναρε γερά