5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Pablo Garcia

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ρε giga θα μας τρελάνεις
τι μετάφραση είναι αυτή που έκανες???? πας και σχολείο
φυσικά δεν μιλάω για μπουνιές και κλοτσιές όπως και όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ
αλλα απο αυτά που λέει ο nikos με το 70 με αυτά που αντιπροσωπεύουν οι "μπουνιές και οι κλοτσιές" στον κάθε νταβαντσή ( με πιάνεις???) έχει μεγάλη απόσταση΄
ΟΧΙ λοιπόν στην πορεία με τον σταυρό στο χέρι (κατι τέτοιο ) ενοώ με αυτά που λέω΄

τεσπα επιδή σε κόβω επταλοφήτη ρώτα κανένα μαναβόσκυλο να σε πει για την εποχή του λιτσα και θα καταλάβεις το νόιμα αυτών που λέω
:? ΣΕ ΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
Peja 4

Δημοσίευση από Peja 4 »

gika έγραψε:Ο ισχυρός ΠΑΟΚ (για να είναι ισχυρός) πρέπει να στελεχώνετε απο πολύ καλούς παίκτες και απο παίκτες προσωπικότητες... Ο Γκαρσία, είανι δύο σε ένα... Και για να φοβηθούν τον ΠΑΟΚ, χρειάζεται ο ποδοσφαιριστής Γκαρσία (έχοντας φυσικά την αντίληψη του ευ αγωνίζεσθε) και όχι ο μποξέρ Γκαρσία... Ο παίκτης είναι οξύθυμος και δεν μπορείς να ελέγξεις 100% το πόσο ήρεμος θα είναι... Αλλά είναι άντρας και κρατάει το λόγο του... Για να μένει μίλησε με το Ζαγοράκη. Θα του έδωσε το λόγο του ότι θα είναι πιο προσεκτικός. Γι αυτό μένει... Και είναι καλύτερα που μένει γιατί είναι εκπληκτικός παίκτης...

+10000 άψογος.

:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

φυσικά
πιστέυεις οτι θα σε κάνει κανείς κανα δώρο επιδή εισαι ο ξερο΄γω να πούμε
10 κλάσεις καλίτερη ομάδα είχαμε και πήραμε το 3ο το μακρίτερο
την 10ετια του 70 το μόνο που πήραμε εκτος του πρωταθλήματος και των 2 κυπέλων ήταν και η φράση του τεράστιου γιαννη διακογιάννη
......ναι μεν αλλα Ο ΠΑΟΚ έπρεπε σύμφωνα με την μπαλα που έπεξε να πάρει ......
δεν μασάω άλλο ρε
πρέπει να τους στραγαλίξω όλους αλλιως θα ωρούν τον τρόπο να με τρυπίσουν(nikos με το 70...χωρίς να έχω τίποτα με τον αδελφό,,, κόλκας....ναι αλλα δεν πατάει περιοχή ...χωρίς να έχω τίποτα και με αυτόν)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Αμα δεν θες να περπατάς με το σταυρό στο χερι, αλλά να πατάς επι πτωμάτων με σκοπό να φτάσεις σε έναν τίτλο γιατί εγινες ΠΑΟΚ??? Τόσα χρόνια νιώθουμε να μας αδικούν... Τώρα θες να γίνουμε και μεις βρώμικοι??? Συζητηση κάνουμε, και επειδή τέτοιες συζητήσεις γίναν και εδώ και στο τόπικ του Γκαγκατση και έγινε της τρελης, προτείνω να συνεχίσουμε μέσω πμ... Αμα θες να το συνεχίσεις απάντα εκεί...
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Είσαι νέος gika και δεν εχεις φάει αρκετές πίκρες στη ζωή σου για να καταλάβεις κάποια πράγματα.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να το κάνεις ποτέ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Τώρα τελευταία όλο και πιο πολλές φωνές ακούγονται, που υπερασπίζονται την άποψη "Πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι" ή "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" κτλ...

Γνώμη μου? Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα... Αμα δεν θελεις να περπατάς με το σταυρό στο χερι, αλλά να πατάς επι πτωμάτων με σκοπό να φτάσεις σε έναν τίτλο γιατί εγινες ΠΑΟΚ??? Τόσα χρόνια νιώθουμε να μας αδικούν... Τώρα θες να γίνουμε και μεις βρώμικοι???

Ναι. Δέχομαι ότι οι μεγαλύτεροι εδώ μέσα στο site, έχετε φάει πιο πολλές πικρες απο μένα. Έχετε νοιώσει στο πετσί σας την αδικία. Έχετε περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές... Και σίγουρα, οι δυσκολες στιγμές μας αλλάζουν... Αλλά καλό είναι όταν περνάμε τέτοιες δύσκολες στιγμές, να ελέγχουμε τον εαυτό μας αλλά και το αποτέλεσμα αυτής της... "αλλαγής".

Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κάποιον που επειδη τον κλέψανε μια φορα, δυο, τρεις φορές, να αρχίσει να κλέβει και αυτός... Δεν δέχομαι το... αδικηθηκα στο τάδε θέμα, θα αδικήσω και εγώ τώρα για να βγω σωστός στο άλλο θέμα...

Τουλάχιστον αυτά είναι τα ιδανικα τα οποία υπερασπίζομαι! Και γι αυτό έμεινα ΠΑΟΚ. Και λέω έμεινα, γιατί όλοι μας μικροί γινομαστε μια ομάδα λόγω του πατέρα μας ή λόγω άλλων επιρροών που ασκούνται πάνω μας... Μεγαλώνοντας κάνουμε κάποιες επιλογές... Και επέλεξα να μείνω ΠΑΟΚ γιατί ήταν μια ομάδα που μάχονταν εναντίον του σάπιου κατεστημένου και της αδικίας, με μοναδικό όραμα της, την δικαίωση των κοπων των παλαιότερων γενεών ΠΑΟΚτσήδων, δηλαδή το τέλος του πολέμου με την αδικία, που θα βρει φυσικά νικητή το σωστό και το δίκαιο...

Δεν μπορώ να δεχτω, ότι ενώ οι προηγούμενες γενιές ΠΑΟΚτσήδων πάλευαν για αυτές τις ιδέες, ερχόμαστε εμείς σήμερα και λέμε τα σβήνουμε όλα και αλλάζουμε τακτική... Απο εδώ και πέρα θα παίξουμε και μεις με τον τρόπο τους, βρώμικα... Αμα ήθελα να παίρνω άδικα πρωταθλήματα θα υποστήριζα άλλη ομάδα και δεν θα γινόμουν ΠΑΟΚ, μια ομάδα που καταπολεμάει την αδικία...

Το να αμφισβητούνται τα παραπάνω είναι θετικό και αρνητικό ταυτόχρονα... Αρνητικό γιατί αμφισβητούμε τις ιδέες και τα ιδανικά των προγόνων μας, διαπράτοντας ύβρη και όπως όλοι ξέρουμε μετά ακολουθεί η... νέμεσις και η τίσης! Και δεν θέλω να βλέπω ξανα τον ΠΑΟΚ, να περνάει περιπέτειες σαν τον Οδυσσέα. Θέλω και γω να βρούμε την Ιθάκη μας και να αναπαυθούμε εκεί. Το θετικό είναι ότι μας δίνεται η αφορμή να συζητήσουμε με τον εαυτό μας και να σκεφτούμε κάποια πράγματα σχετικά με μας και τα πιστεύω μας...

Ελπίζω να σας έβαλα σε προβληματισμούς... Ελπίζω όλοι μαζί να λύσουμε αυτό το θέμα γιατί ίσως απο αυτό το θέμα να κρέμεται το μέλλον του ΠΑΟΚ μας. Ποιο θα είναι το σχέδιο μας? Πως θα προχωρήσουμε? Με ποια κριτήρια θα κρίνουμε? Αμα σκεφτούμε το παραπάνω θέμα, όλοι μας θα καταλήξουμε κάπου και αυτόματα θα έχουμε βγάλει απο μέσα μας απαντήσεις για θέματα όπως αυτό του Σαλπιγγίδη, του Γκαγκάτση και άλλων προσώπων που αφορούν την ομάδα μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Τρί 02 Ιουν 2009, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μπραβο ρε gika...

Δεν θελω να παρεμβω ή να σχολιασω (ειμαστε και οφ τοπικ)(Μεγαλη κουβεντα αυτη...) αλλά εισαι φιλοσοφημενο παιδί και μ'αρεσεις!
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

Ο Stelios με το 80 συμφωνεί με το niko με το 70 σε όλα όσα λέει παραπάνω...

Προσωπικά θέλω να μείνει ο Garcia γιατί είναι πολύ καλός και μεγάλος παίκτης και η απόδοσή του γενικά είναι σταθερή και σε υψηλά επίπεδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε τέτοιους παίκτες.

Όταν όμως εκνευρίζεται η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Δεν παραβλέπω ότι έχει βγει πολλές φορές τραυματίας ενώ καμία φορά δεν τραυμάτισε αντίπαλο, ότι ο Ντιόγκο τον χτύπησε πρώτος, ότι ο Σιμάο έπρεπε να πάρει κόκκινη, ότι οι διαιτητές θα τον αντιμετώπιζαν διαφορετικά αν ήταν παίκτης του ΠΟΚ, ότι δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε λόγω της καριέρας του. Ο τρόπος που αντιδρά όμως αρμόζει πιο πολύ σε οπαδό παρά σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αυτό εμένα δεν μου αρέσει πολύ απλά επειδή κρεμάει την ομάδα.

Πάντως, θεωρώ ουτοπικό να περιμένουμε ότι του χρόνου ο Garcia θα αποτινάξει την κακή πλευρά του εαυτού του και θα κρατήσει μόνο την καλή. Άλλωστε, οι αντίπαλοι θα συνεχίσουν να τον προκαλούν, ενώ για τους διαιτητές και τα ΜΜΕ θα είναι εύκολος στόχος. Επομένως, πορευόμαστε με τον Garcia όπως είναι και προσευχόμαστε για το καλύτερο.

ΥΓ: Επίσης, δεν μου αρέσει η ηρωοποίηση του Garcia (όπως και κανενός άλλου). Καλό είναι να επευφημούμε τους παίκτες μας, αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικό αυτό που συμβαίνει.
Stelios80

abg12d34 έγραψε:φυσικά
πιστέυεις οτι θα σε κάνει κανείς κανα δώρο επιδή εισαι ο ξερο΄γω να πούμε
10 κλάσεις καλίτερη ομάδα είχαμε και πήραμε το 3ο το μακρίτερο
την 10ετια του 70 το μόνο που πήραμε εκτος του πρωταθλήματος και των 2 κυπέλων ήταν και η φράση του τεράστιου γιαννη διακογιάννη
......ναι μεν αλλα Ο ΠΑΟΚ έπρεπε σύμφωνα με την μπαλα που έπεξε να πάρει ......
δεν μασάω άλλο ρε
πρέπει να τους στραγαλίξω όλους αλλιως θα ωρούν τον τρόπο να με τρυπίσουν(nikos με το 70...χωρίς να έχω τίποτα με τον αδελφό,,, κόλκας....ναι αλλα δεν πατάει περιοχή ...χωρίς να έχω τίποτα και με αυτόν)
Χωρίς κι εγώ να έχω τίποτα μαζί σου...

Την ομάδα του 70 δεν την πρόλαβα, αλλά πιστεύω όσα λες περί αδικίας πρώτον επειδή τα έχω ακούσει και από άλλους και δεύτερον επειδή βλέπω τι γίνεται σήμερα με την τηλεόραση και φαντάζομαι τι γινόταν τότε με την ελάχιστη προβολή των αγώνων.

Πρόλαβα πάντως το σύστημα Κόκκαλη (και λίγο Βαρδινογιάννη πιο πριν) και νιώθω και εγώ αδικημένος. Η γνώμη μου είναι πάντως πως αυτά που έχουμε υποστεί δεν οφείλονται στο ότι πάμε με το σταυρό στο χέρι, αλλά στο ότι οι άλλοι είναι ισχυρότεροι. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να αδικήσουμε τις αθηναϊκές ομάδες (ούτε και θέλω παρεπιπτόντως, θέλω 50-50). Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό επειδή έχει μεγαλύτερη δύναμη και όχι επειδή είναι αυτό που κάνει την επίθεση.

Στο παράδειγμα του Garcia τώρα. Ηθικά έχει δίκιο τόσο στην περίπτωση με τον Ντιόγκο όσο και σε εκείνη με το Σιμάο. Στην πράξη όμως, η ομάδα και στις δύο περιπτώσεις βγήκε χαμένη. Δεν βλέπω διαφορά με το "ναι μεν αλλά" του Διακογιάννη.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Stelios80 έγραψε:Ο Stelios με το 80 συμφωνεί με το niko με το 70 σε όλα όσα λέει παραπάνω...

Προσωπικά θέλω να μείνει ο Garcia γιατί είναι πολύ καλός και μεγάλος παίκτης και η απόδοσή του γενικά είναι σταθερή και σε υψηλά επίπεδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε τέτοιους παίκτες.

Όταν όμως εκνευρίζεται η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Δεν παραβλέπω ότι έχει βγει πολλές φορές τραυματίας ενώ καμία φορά δεν τραυμάτισε αντίπαλο, ότι ο Ντιόγκο τον χτύπησε πρώτος, ότι ο Σιμάο έπρεπε να πάρει κόκκινη, ότι οι διαιτητές θα τον αντιμετώπιζαν διαφορετικά αν ήταν παίκτης του ΠΟΚ, ότι δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε λόγω της καριέρας του. Ο τρόπος που αντιδρά όμως αρμόζει πιο πολύ σε οπαδό παρά σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αυτό εμένα δεν μου αρέσει πολύ απλά επειδή κρεμάει την ομάδα.

Πάντως, θεωρώ ουτοπικό να περιμένουμε ότι του χρόνου ο Garcia θα αποτινάξει την κακή πλευρά του εαυτού του και θα κρατήσει μόνο την καλή. Άλλωστε, οι αντίπαλοι θα συνεχίσουν να τον προκαλούν, ενώ για τους διαιτητές και τα ΜΜΕ θα είναι εύκολος στόχος. Επομένως, πορευόμαστε με τον Garcia όπως είναι και προσευχόμαστε για το καλύτερο.

ΥΓ: Επίσης, δεν μου αρέσει η ηρωοποίηση του Garcia (όπως και κανενός άλλου). Καλό είναι να επευφημούμε τους παίκτες μας, αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικό αυτό που συμβαίνει.
Συμφωνω με αυτα που λες,αλλα δεν διακρινεις κι εσυ μια ωραιοτατη φακα γυρω απο ολα αυτα,κι εμεις να τσιμπαμε και να παιζουμε το παιχνιδι τους τρωγοντας τις σαρκες μας;

Ο Γκαρσια δηλαδη ειναι το θεμα σε ολα αυτα;Ας διωξουμε λοιπον τον Γκαρσια που δεν συγκρατει τα νευρα του,ας περιμενουμε να δουμε καποιον αλλον παιχτη μας να τρωει κοκκινη και τιμωρια 5 αγωιστικων επειδη εσπασε το πλευρο αντιπαλου του εκτος φασης (Σιμαο στον πρωτο γυρο του πρωταθληματος),να τιμωρειτε για αγκωνια εκτος φασης με χρηση βιντεο (Ντιογκο),να τρωει κοκκινη για αντιαθλητικο μαρκαρισμα και ο αντιπαλος του να τρωει απλα κιτρινη για την μανουρα μετα (Σιμαο-Γκαρσια),να τρωει κοκκινη για δολοφονικο παλαμακι (Σορλεν) και μετα να τους πακεταρουμε και να τους στειλουμε ολους μαζι σε καμμια ζουγκλα,αφου αυτο επιτασσουν οι φιλανθρωπες,εκπολιτισμενοι και Ευρωπεοι Αθηναιοι.

Btw,ο Γκαρσια στο ματς στην Φυλη εφαγε δυο κιτρινες σε 10 δευτερολεπτα επειδη...εμποδισε την εκτελεση τις σεντρας ενω δεν ειχαν περασει ολοι οι παιχτες μας την γραμμη (Δαρλας) και στην συνεχεια δαγκωσε την φανελα του.Ενα μονο παραδειγμα θα σου δωσω απο τα χιλιαδες που ειδαμε μονο σε εναν χρονο στο Ελλαδισταν.Στο ματς με τον Ηρακλη,ο Ντιε τον κλωτσησε στο γονατο και τον αφησε εκτος εναν μηνα,μοιραζε αντιαθλητικα κλωτσιδια δεξια και αριστερα,τσαμπουκαλευονταν με ολον τον κοσμο,δαγκωνε την φανελα του,εβριζε,ουρλιαζε,και το αποτελεσμα για ολα αυτα...μια κιτρινη.
Ακομη επιμενεις οτι φταιει ο Γκαρσια ο ψυχακιας με τα νευρακια του;Οχι δηλαδη η στοχοποιηση και η φανελα του ΠΑΟΚ;

Ας διωξουμε τον Γκαρσια και ας περιμενουμε τον επομενο που θα περιλαβουν τα παπαγαλακια,οι ΑΡΔ,οι διαιτηταδες και οι δικασταδες,και μετα να τον διωξουμε και αυτον τον σχιζοφρενη,να τους διωξουμε στο τελος ολους βρε αδερφε και να φερουμε πισω τον Μελλιση,για να κανει διατασεις στον Καστιγιο που κανει θεατρο ενω χανουμε,κι ενω εχει ξεσκιστει να κανει κωλοδαχτυλα,να κλωτσαει γονατα και να προκαλει σε ολον τον αγωνα με τον πιο εμετικο και απαραδεκτο τροπο (βεβαια,αυτος συμφωνα με τους ΑΡΔ και την Αλητικη Κυριακη ηταν παιχταρας,σαν τον Καρεμπε,σαν τον Ανατολακη,σαν τον Ζε Ηλιας,σαν τον Τσιριλο,σαν τον Κυριακο,σαν τον Σιμαο,σαν...σαν...σαν...σαν...,οχι παρανοϊκος και ημιτρελος ψυχακιας που πιθανοτατα να τσακιζει στο ξυλο και την φαμιλια του οταν δεν ειχε τι αλλο να κανει με τον ελευθερο του χρονο.Να μωρε,απλα ξεφυγε το παλικαρακι μια-δυο φορες,ανθρωπος ειναι κι αυτος και τετοια γινονται).

Τι σημασια εχει αν θα βγαινουμε 9οι;Οι Αθηναιοι θα μας αγαπουν,εμεις αυτο δεν θελουμε;
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Κατ'αρχήν το "niko με το 70" είναι niko70 (με λένε Νίκο και έχω γεννηθεί το 1970). Περίμενα ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις στο post, αλλά :

Υποστηρίζω ότι ο Γκαρσία πρέπει να μείνει στην ομάδα γιατί μπορεί να βοηθήσει πολύ (στο ματς με τη Λάρισσα και έχοντας το λεβιέ κολλημένο στη δευτέρα και πάλι ξεχώριζε).

Δεν διαβάζω εφημερίδες ή συγκεκριμένες στήλες είτε πολιτικές είτε αθλητικές, παρά μόνο τα πρωτοσέλιδα που έχει το paokmania.

Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι "αλλοθρησκοι", αλλά είναι φυσιολογικό αφού ζω στο νότο.

Δεν υποστηρίζω ότι κανένας εδω μέσα είναι λιγότερο ΠΑΟΚ από εμένα.

Γράφω σπανίως, ενώ διαβάζω τα περισσότερα post (στις δημοφιλείς στήλες).

Σήμερα διάβασα τη συνέντευξη του Γκαρσία από την αρχική του site και δεν μπόρουσα παρά να γράψω την αντίθεσή μου στα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΑ (όχι σε αυτά που λένε οι άλλοι γι'αυτόν).

Δεν μπορεί να λέει ότι η αποβολή του στο ματς με ΠΑΟ ήταν άδικη!!! Πως να το κάνουμε? Θα το καταλάβαινα να έλεγε ότι θόλωσα, ότι δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ, ότι παραλίγο να μου κόψει τη μπάλα ότι....αλλα όχι ότι ήταν άδικη η αποβολή (πράγμα που θα έπρεπε να πει για το ματς με το Θρασύβουλο).

Δεν μπορεί να υποδεικνύει στη διοίκηση τι θα κάνει με τον ένα ή τον άλλο διαιτητή, δεν είναι δική του δουλειά. Για πρώτη ίσως φορά στην ιστορία μας έχουμε μια διοίκηση που δεν μας κοροΙδεύει και γύρω από την οποία είμαστε όλοι συσπειρωμένοι. Η διοίκηση ξέρει τι να κάνει για να προστατέψει τον ΠΑΟΚ συνολικά.

Τώρα για το αν θα πρέπει για το κάθε τσογλανάκι που θα σου ρίξει μια εκτος φάσης να την πληρώνει όλη η ομάδα, ξέρεις εσύ.. ουρουγουανός είσαι.. το παιχνίδι έχει πολλά κόλπα (και εγώ μαζί σου)

Με αδελφικούς χαιρετισμούς σε όλους...niko70
Stelios80

LittleJohn έγραψε:
Stelios80 έγραψε:Ο Stelios με το 80 συμφωνεί με το niko με το 70 σε όλα όσα λέει παραπάνω...

Συμφωνω με αυτα που λες,αλλα δεν διακρινεις κι εσυ μια ωραιοτατη φακα γυρω απο ολα αυτα,κι εμεις να τσιμπαμε και να παιζουμε το παιχνιδι τους τρωγοντας τις σαρκες μας;

Ο Γκαρσια δηλαδη ειναι το θεμα σε ολα αυτα;Ας διωξουμε λοιπον τον Γκαρσια που δεν συγκρατει τα νευρα του,ας περιμενουμε να δουμε καποιον αλλον παιχτη μας να τρωει κοκκινη και τιμωρια 5 αγωιστικων επειδη εσπασε το πλευρο αντιπαλου του εκτος φασης (Σιμαο στον πρωτο γυρο του πρωταθληματος),να τιμωρειτε για αγκωνια εκτος φασης με χρηση βιντεο (Ντιογκο),να τρωει κοκκινη για αντιαθλητικο μαρκαρισμα και ο αντιπαλος του να τρωει απλα κιτρινη για την μανουρα μετα (Σιμαο-Γκαρσια),να τρωει κοκκινη για δολοφονικο παλαμακι (Σορλεν) και μετα να τους πακεταρουμε και να τους στειλουμε ολους μαζι σε καμμια ζουγκλα,αφου αυτο επιτασσουν οι φιλανθρωπες,εκπολιτισμενοι και Ευρωπεοι Αθηναιοι.

Btw,ο Γκαρσια στο ματς στην Φυλη εφαγε δυο κιτρινες σε 10 δευτερολεπτα επειδη...εμποδισε την εκτελεση τις σεντρας ενω δεν ειχαν περασει ολοι οι παιχτες μας την γραμμη (Δαρλας) και στην συνεχεια δαγκωσε την φανελα του.Ενα μονο παραδειγμα θα σου δωσω απο τα χιλιαδες που ειδαμε μονο σε εναν χρονο στο Ελλαδισταν.Στο ματς με τον Ηρακλη,ο Ντιε τον κλωτσησε στο γονατο και τον αφησε εκτος εναν μηνα,μοιραζε αντιαθλητικα κλωτσιδια δεξια και αριστερα,τσαμπουκαλευονταν με ολον τον κοσμο,δαγκωνε την φανελα του,εβριζε,ουρλιαζε,και το αποτελεσμα για ολα αυτα...μια κιτρινη.
Ακομη επιμενεις οτι φταιει ο Γκαρσια ο ψυχακιας με τα νευρακια του;Οχι δηλαδη η στοχοποιηση και η φανελα του ΠΑΟΚ;

Ας διωξουμε τον Γκαρσια και ας περιμενουμε τον επομενο που θα περιλαβουν τα παπαγαλακια,οι ΑΡΔ,οι διαιτηταδες και οι δικασταδες,και μετα να τον διωξουμε και αυτον τον σχιζοφρενη,να τους διωξουμε στο τελος ολους βρε αδερφε και να φερουμε πισω τον Μελλιση,για να κανει διατασεις στον Καστιγιο που κανει θεατρο ενω χανουμε,κι ενω εχει ξεσκιστει να κανει κωλοδαχτυλα,να κλωτσαει γονατα και να προκαλει σε ολον τον αγωνα με τον πιο εμετικο και απαραδεκτο τροπο (βεβαια,αυτος συμφωνα με τους ΑΡΔ και την Αλητικη Κυριακη ηταν παιχταρας,σαν τον Καρεμπε,σαν τον Ανατολακη,σαν τον Ζε Ηλιας,σαν τον Τσιριλο,σαν τον Κυριακο,σαν τον Σιμαο,σαν...σαν...σαν...σαν...,οχι παρανοϊκος και ημιτρελος ψυχακιας που πιθανοτατα να τσακιζει στο ξυλο και την φαμιλια του οταν δεν ειχε τι αλλο να κανει με τον ελευθερο του χρονο.Να μωρε,απλα ξεφυγε το παλικαρακι μια-δυο φορες,ανθρωπος ειναι κι αυτος και τετοια γινονται).

Τι σημασια εχει αν θα βγαινουμε 9οι;Οι Αθηναιοι θα μας αγαπουν,εμεις αυτο δεν θελουμε;
Φίλε LittleJohn,

Μου λες ότι συμφωνείς με αυτά που λέω και μετά βάζεις ένα αλλά σαν να θέλεις να πεις κάποια πράγματα με τα οποία διαφωνω. Σε πληροφορώ όμως ότι συμφωνώ με όλα όσα λες. Με όλα, κυριολεκτώ. Δε θέλω να δημιουργήσω κλίμα εναντίον του, θέλω απλά να κοιτάμε όλες τις πτυχές κάθε θέματος.

Να προσθέσω κιόλας στα όσα λες: ο ίδιος παίκτης στο ασύγκριτα πιο δύσκολο πρωτάθλημα της Ισπανίας δεν έπαιρνε ούτε μία κόκκινη το χρόνο. Όχι μόνο ως παίκτης της Ρεάλ, αλλά ακόμα και ως παίκτης της Μούρθια.

Για να το κλείσω εδώ θέλω να πω μόνο ένα πράγμα ακόμα. Η κατάσταση με τον Garcia είναι ακραία. Υπάρχει υπερβολή στο πόσο σκληρός παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ, υπάρχει υπερβολή στο πόσο αποθέωνεται, υπάρχει υπερβολή και στις δηλώσεις του για το λαό μας. Όλη αυτή η υπερβολική κατάσταση είναι που δείχνει στους αντιπάλους μας που να μας χτυπήσουνε. Πιστεύω ότι μας συμφέρει λιγότερη ένταση σε ότι έχει να κάνει με τον Garcia.
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Η καλύτερη φετινή μεταγραφή: Η παραμονή του Πάμπλο Γκαρσία. Μπαμ - Μπουμ - ΠΑΤΑΓΟΣ.

Εικόνα
Δεν πατάει περιοχή.

ΥΓ Θεωρώ φυσιολογικό όσοι ζουν εκτος νομού Θεσσαλονικης και υποκεινται στην Γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου(sic) έστω και άθελα τους να επηρεάζονται εν μέρει στην κρίση τους για αυτόν τον παικταρά. Πάντως προβλέπω ότι του χρόνου θα κυνηγηθεί ακόμη περισσότερο από τους στημένους διαιτητές και τίποτα δεν θα αλλάξει ως προς τις αποβολές.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Στελιο,δικο μου το λαθος που δεν το διευκρινησα.Ολα οσα ειπα απο πανω ειναι μια γενικοτερη τοποθετηση απο μενα σχετικα απο την παραφιλολογια που επικρατει γενικα πανω απο τον Γκαρσια,δεν απευθυνομουν σε σενα προσωπικα με ολα οσα εγραψα πιο πανω.

Σε γενικες γραμμες σωστα ειπες οσα ειπες κατα τη γνωμη μου,οτι δηλαδη εχει προβλημα διαχειρησης θυμου,με αποτελεσμα να προσπαθουν συνεχεια πουστικα οι αντιπαλοι του για να κερδισουν την αποβολη του με την ευγενικη χορηγια και της ελληνικης διαιτησιας,οποτε συμφωνω στο οτι θα πρεπει να προσπαθησει περισσοτερο του χρονου να συγκρατησει τον εαυτο του τωρα που ειδε πως εχει η κατασταση.

Σ' αυτο που διαφωνω παντως ειναι στο οτι ο Γκαρσια ειναι ο τελευταιος που κατηγορω σε ολη αυτην την ιστορια,και στο οτι κρεμαει την ομαδα.Περα απο το οτι ειναι το καλυτερο χαφ στο πρωταθλημα και ειναι σημαντικο πλεονεκτημα να τον εχουμε στην ομαδα,αμα ειχαμε σοβαρη διαιτησια και οχι αυτα τα καραγκιοζακια,ουτε στη Φυλη ουτε με τον βαζελο θα παιζαμε με παιχτη λιγοτερο,οποτε αυτο το "κρεμασμα" προϊον αλλων ειναι και οχι δικο του.

Προσωπικα δεν τον ηρωποιω καθολου,γιατι πολυ απλα υπαρχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα σε αυτην την ζωη και αυτοι που θεωρω ηρωες καμμια σχεση δεν εχουν με την μπαλιτσα,αλλα σαν ποδοσφαιριστη και σαν προσωπικοτητα του εχω μεγαλη αδυναμια,γιατι δεν ειναι κανενας τρελαρας που κανει οτι του κατεβει οπως θελουν να τον παρουσιαζουν μερικα βαλτα ανθρωπακια,αλλα απλα απανταει με το ιδιο νομισμα και με τουλαχιστον πολυ πιο ευθυ τροπο σε μερικα καλοπαιδα,που δεν ειναι ουτε το δεξι του παπουτσι (αριστεροποδαρος ειναι ε,γιαυτο αλλαζω το κλισε:p) και στην Ελλαδιτσα γιναν οι νταβατζηδες του μπουρδελου.

Τελος παντων.Τωρα που ειδε πως εχει η κατασταση ελπιζω να βελτιωθει σε αυτον τον τομεα.Υπαρχουν και οι φυσουνες και τα αποδυτηρια για κατι αντρακλες σαν τον Ντιογκο και τον Σιμαο...
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

ΥΓ Θεωρώ φυσιολογικό όσοι ζουν εκτος νομού Θεσσαλονικης και υποκεινται στην Γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα των ΜΜΕ του λεκανοπεδίου(sic) έστω και άθελα τους να επηρεάζονται εν μέρει στην κρίση τους για αυτόν τον παικταρά. Πάντως προβλέπω ότι του χρόνου θα κυνηγηθεί ακόμη περισσότερο από τους στημένους διαιτητές και τίποτα δεν θα αλλάξει ως προς τις αποβολές.[/quote]

Αδελφια κοψτε αυτη τη την καραμελα. Τι ειμαστε προβατα να μας λεει ο ενας και ο αλλος τι θα πιστευουμε? Η νομιζετε οτι μεσα στην τοση προπαγανδα απο τα ΜΜΕ για το ΠΟΚ ειναι ευκολο να γινεις (προσωπικα δεν γεννηθηκα ουτε με εκανε καποιος, εγινα) ΠΑΟΚ? Εχω παψει να αγοραζω εφημεριδες εδω και χρονια, ραδιοφωνα δεν ακουω και το 99% της ενημερωσης μου ειναι απο τα παοκτσηδικα site.
Αντιθετα θα ελεγα οτι με ολο αυτο το σκηνικο που εχει στηθει εδω και χρονια στη Θεσσαλονικη οτι για ολα τα δεινα φταιει μονο η Αθηνα αφου εμεις τα κάνουμε ολα τελεια, οι εντος Θεσσαλονικης Παοκτσηδες καποιες φορες φαινονται να ειναι σε μια γυαλα και να μην βλεπουν τι γινετε παραεξω.
Αγωνιστικα ο Γκαρσια ειναι οτι καλυτερο εχει περασει απο την ομαδα μας στην ιστορια της χωρις αμφιβολια. Η συμπεριφορα του μεσα στο γηπεδο ομως ξεφευγει πολλες φορες απο το επιτρεπτο. Καλο ειναι λοιπον συμπεριφορες σαν και αυτες που δεν θα τις ανεχομασταν απο κανενα αντιπαλο, να μην τις αποθωονουμε. Και για να το τελιωνουμε, την αντιμετωπιση του ΠΑΟΚ απο τη διατησια την ξερουμε χρονια τωρα. Θεωρειτε εσεις οτι με ολα οσα εκανε ο Γκαρσια κερδισε αγωνιστικα η ομαδα κατι? Θα αλλαξει κατι? Μαλλον οχι. Πλεον και οταν εχει δικιο το χανει (ματς με βαζελο). Το καλυτερο θα ηταν να μην θεοποιουμε κανενα παικτη. Ο λαος κανει καθε μερα ενα μικρο θαυμα και ανεβαζει τον ΠΑΟΚ ολο και πιο ψηλα. Ολοι οι υπολοιποι ειναι αναλωσιμοι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”