Stelios80 έγραψε:Ο Stelios με το 80 συμφωνεί με το niko με το 70 σε όλα όσα λέει παραπάνω...
Προσωπικά θέλω να μείνει ο Garcia γιατί είναι πολύ καλός και μεγάλος παίκτης και η απόδοσή του γενικά είναι σταθερή και σε υψηλά επίπεδα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε τέτοιους παίκτες.
Όταν όμως εκνευρίζεται η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. Δεν παραβλέπω ότι έχει βγει πολλές φορές τραυματίας ενώ καμία φορά δεν τραυμάτισε αντίπαλο, ότι ο Ντιόγκο τον χτύπησε πρώτος, ότι ο Σιμάο έπρεπε να πάρει κόκκινη, ότι οι διαιτητές θα τον αντιμετώπιζαν διαφορετικά αν ήταν παίκτης του ΠΟΚ, ότι δεν έχει το σεβασμό που θα έπρεπε λόγω της καριέρας του. Ο τρόπος που αντιδρά όμως αρμόζει πιο πολύ σε οπαδό παρά σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αυτό εμένα δεν μου αρέσει πολύ απλά επειδή κρεμάει την ομάδα.
Πάντως, θεωρώ ουτοπικό να περιμένουμε ότι του χρόνου ο Garcia θα αποτινάξει την κακή πλευρά του εαυτού του και θα κρατήσει μόνο την καλή. Άλλωστε, οι αντίπαλοι θα συνεχίσουν να τον προκαλούν, ενώ για τους διαιτητές και τα ΜΜΕ θα είναι εύκολος στόχος. Επομένως, πορευόμαστε με τον Garcia όπως είναι και προσευχόμαστε για το καλύτερο.
ΥΓ: Επίσης, δεν μου αρέσει η ηρωοποίηση του Garcia (όπως και κανενός άλλου). Καλό είναι να επευφημούμε τους παίκτες μας, αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολικό αυτό που συμβαίνει.
Συμφωνω με αυτα που λες,αλλα δεν διακρινεις κι εσυ μια ωραιοτατη φακα γυρω απο ολα αυτα,κι εμεις να τσιμπαμε και να παιζουμε το παιχνιδι τους τρωγοντας τις σαρκες μας;
Ο Γκαρσια δηλαδη ειναι το θεμα σε ολα αυτα;Ας διωξουμε λοιπον τον Γκαρσια που δεν συγκρατει τα νευρα του,ας περιμενουμε να δουμε καποιον αλλον παιχτη μας να τρωει κοκκινη και τιμωρια 5 αγωιστικων επειδη εσπασε το πλευρο αντιπαλου του εκτος φασης (Σιμαο στον πρωτο γυρο του πρωταθληματος),να τιμωρειτε για αγκωνια εκτος φασης με χρηση βιντεο (Ντιογκο),να τρωει κοκκινη για αντιαθλητικο μαρκαρισμα και ο αντιπαλος του να τρωει απλα κιτρινη για την μανουρα μετα (Σιμαο-Γκαρσια),να τρωει κοκκινη για δολοφονικο παλαμακι (Σορλεν) και μετα να τους πακεταρουμε και να τους στειλουμε ολους μαζι σε καμμια ζουγκλα,αφου αυτο επιτασσουν οι φιλανθρωπες,εκπολιτισμενοι και Ευρωπεοι Αθηναιοι.
Btw,ο Γκαρσια στο ματς στην Φυλη εφαγε δυο κιτρινες σε 10 δευτερολεπτα επειδη...εμποδισε την εκτελεση τις σεντρας ενω δεν ειχαν περασει ολοι οι παιχτες μας την γραμμη (Δαρλας) και στην συνεχεια δαγκωσε την φανελα του.Ενα μονο παραδειγμα θα σου δωσω απο τα χιλιαδες που ειδαμε μονο σε εναν χρονο στο Ελλαδισταν.Στο ματς με τον Ηρακλη,ο Ντιε τον κλωτσησε στο γονατο και τον αφησε εκτος εναν μηνα,μοιραζε αντιαθλητικα κλωτσιδια δεξια και αριστερα,τσαμπουκαλευονταν με ολον τον κοσμο,δαγκωνε την φανελα του,εβριζε,ουρλιαζε,και το αποτελεσμα για ολα αυτα...μια κιτρινη.
Ακομη επιμενεις οτι φταιει ο Γκαρσια ο ψυχακιας με τα νευρακια του;Οχι δηλαδη η στοχοποιηση και η φανελα του ΠΑΟΚ;
Ας διωξουμε τον Γκαρσια και ας περιμενουμε τον επομενο που θα περιλαβουν τα παπαγαλακια,οι ΑΡΔ,οι διαιτηταδες και οι δικασταδες,και μετα να τον διωξουμε και αυτον τον σχιζοφρενη,να τους διωξουμε στο τελος ολους βρε αδερφε και να φερουμε πισω τον Μελλιση,για να κανει διατασεις στον Καστιγιο που κανει θεατρο ενω χανουμε,κι ενω εχει ξεσκιστει να κανει κωλοδαχτυλα,να κλωτσαει γονατα και να προκαλει σε ολον τον αγωνα με τον πιο εμετικο και απαραδεκτο τροπο (βεβαια,αυτος συμφωνα με τους ΑΡΔ και την Αλητικη Κυριακη ηταν παιχταρας,σαν τον Καρεμπε,σαν τον Ανατολακη,σαν τον Ζε Ηλιας,σαν τον Τσιριλο,σαν τον Κυριακο,σαν τον Σιμαο,σαν...σαν...σαν...σαν...,οχι παρανοϊκος και ημιτρελος ψυχακιας που πιθανοτατα να τσακιζει στο ξυλο και την φαμιλια του οταν δεν ειχε τι αλλο να κανει με τον ελευθερο του χρονο.Να μωρε,απλα ξεφυγε το παλικαρακι μια-δυο φορες,ανθρωπος ειναι κι αυτος και τετοια γινονται).
Τι σημασια εχει αν θα βγαινουμε 9οι;Οι Αθηναιοι θα μας αγαπουν,εμεις αυτο δεν θελουμε;