Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αφού λοιπόν είναι αναβαθμισάρα (και είναι), περιμένω πρωτάθλημα
Ούτε μακ, ούτε μουκ.
Πρωτάθλημα και Ευρώπη στους 32 μίνιμουμ.
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε
δεν μπορει να γινει αυτο την χρονια που ερχετε...
μεχρι οι παικτες να αρχιζουν να παιζουν για τον νεο...γιατι για τους ποιο πολλους νεος ειναι....προποντη θα περασει χρονος οπου μπορει να χαθουν οι στοχοι
Αυτά είναι παπαριες,ρίχνεις χρήμα,έχεις προπονητή γνώστη των πάντων,μπαίνεις μέσα και γαμάς.
Τώρα αν και οι άλλοι δε χάνουν πουθενά και είσαι στα ίδια επίπεδα και το χάσεις στους 2-3 πόντους,μπάλα είναι.
Μόνο έτσι.
gk.box16 έγραψε:Πρέπει να σταματήσει αυτό το χούι που μόνο εμείς έχουμε σαν λαός.
Λατρεία στον οποιοδήποτε παίχτη / προπονητή που φίλα τον δικέφαλο μόλις βάλει γκολ στον Λεβαδειακό ή κάνει τσαμπουκάδες και χειρονομίες σε ντέρμπι.
Όλοι αυτοί πληρώνονται αδρά ειδικά τα τελευταία χρόνια για να δίνουν το 100% σε κάθε αγώνα.
Έχετε αναρωτηθεί τι θα έκαναν αν ο Σαββίδης τους έλεγε δεν έχω λεφτά τώρα του χρόνου θα τα πάρετε;
Ο παίκτης ή ο προπονητής πρέπει να κρίνεται από την αξία του και από την ικανότητα του.
Την ΦΑΝΈΛΑ του ΠΑΟΚ και τον ΔΙΚΈΦΑΛΟ ΑΕΤΌ μόνο ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΎ επιτρέπεται να την φιλήσουμε.
ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΥ που τόσα χρόνια παρά τις πικρες την αγοράζουμε και πληρώνουμε για να έχουμε τον ΔΙΚΈΦΑΛΟ καμάρι μας.
Καλούς επαγγελματίες χρειάζεται η ομάδα όχι τύπους να πουλάνε ΠΑΟΚτσιδιλικι επειδή έχουν καταλάβει την αδυναμία μας.
Υ.Γ Θυμάστε πως έφυγε ο Γκαρσία που πήγε και πόσα παιχνίδια έπαιξε εκεί;
Κρίνεις την αποχώρηση Λουτσέσκου 'οπως 'εγινε επγγελματική συμπεριφορά;
Θυμάσαι τον Γκαρσία λίγο πριν φύγει να τον βάζει ο Δώνης στην Βιέννη να παίξει με ένα πόδι;
1.Με Λουτσεσκου δε γνωρίζω τι έγινε . Ερασιτεχνισμος της διοίκησης και επαγγελματισμος του Λουτσεσκου ή το αντίστροφο;
2.Δηλαδή αν ήταν υγιής με Βιέννη τι θα έκανε;
Στην Ξάνθη πόσα ματς έπαιξε; Θυμάσαι;
Καλό είναι να εχεις εγωισμό καλύτερο όμως είναι να έχεις αυτογνωσία.
Αφού δεν ξέρεις αν ήταν επαγγελματική ή όχι η συμπεριφορά του Λουτσέσκου τι μας προβάλεις τον επαγγελματισμό σαν κριτήριο;
Στην Βιέννη του κοψε το ποδόσφαιρο εσκεμμένα ο Δώνης.
Αν μετά από κούπα, μεθαύριο έχουμε πάλι προπονητή με σκουφί, ίσως και να σημαίνει ότι ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό υπό την επίβλεψη του Ρουμάνου και φυσικά πλέον δεν μπορεί, αν έδωσαν τα χέρια, να κάνουν πίσω. Κάποια στιγμή πριν κάνα μήνα (15 Απρίλη) τα ελληνικά μέσα έγραφαν για πολύ σημαντικό ραντεβού του Λουτσέσκου στην Ιταλία για το μέλλον του. Κάποια μέσα το άφηναν φλου, ενώ κάποια έβαζαν στο παιχνίδι και την κούλα. Νομίζω όμως ότι ήταν πάλι το παπαράκι ο Μίχος ο οποίος την επόμενη είπε ότι το ραντεβού ήταν με ΠΑΟΚ και ότι αναμένονται σφοδρές εξελίξεις. Για να δούμε τι θα δούμε
Το τι σου σέρνανε Παυλαρα κάτι εμετικά αποβρασματα στα ερτζιανά των Αθηνών, ωχριά με την χαρά που πήραν με το άκουσμα της πιθανής αποπομπής σου. Δεν έχει καμία σημασία για μένα παλικάρε. Την ηδονή που μας χάρισες γαμιωντας τον πουστογαυρο δεν μπορεί κανένας σκατοψυχος του πληκτρολογίου να μας την πάρει πισω
Εγώ μάγκες αλήθεια δεν ξέρω τι θέλω... πολλές φορές λειτουργώ με το κάτω κεφάλι και γράφω πριν σκεφτώ χωρίς να ξέρω τι θέλω... πχ ο Ρουμάνος με ξενέρωσε φουλ που έφυγε...
Ο ΓΚΑΡΣΙΑ με ξενέρωσε πολύ με Τίς δηλώσεις ένιωσα ότι πριν από το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν μας έκανε μπουρδελο και έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα..πράγμα που δεν περίμενα από αυτόν...
Τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα πραγματικά δεν ξέρω τι θέλω ... από την μια ο Ρουμάνος που ξεχνούσε να χάσει,τα πήρε όλα και έφυγε... από την άλλη ο παμπλο που τους γαμησε όλους μέσα έξω με όχι τόσο καλό ρόστερ....και έκανε μυθικό μήνα...
Υπαρχει βέβαια και το -26 ...
Νομίζω ποδοσφαιρικά θέλω Ρουμάνο
Συναισθηματικά παμπλο....
Andrew R έγραψε:Το τι σου σέρνανε Παυλαρα κάτι εμετικά αποβρασματα στα ερτζιανά των Αθηνών, ωχριά με την χαρά που πήραν με το άκουσμα της πιθανής αποπομπής σου. Δεν έχει καμία σημασία για μένα παλικάρε. Την ηδονή που μας χάρισες γαμιωντας τον πουστογαυρο δεν μπορεί κανένας σκατοψυχος του πληκτρολογίου να μας την πάρει πισω
Φίλε τα ίδια συναισθήματα είχαν και για τον Λουτσεσκου.
Τώρα όπως φαίνεται, ο εφιάλτης τους επιστρέφει και με διαθέσιμο,φουσκωμένο πορτοφόλι.
Για μένα ακόμα και όσοι είμασταν εναντίον της παραμονής Γκαρσία,με όσα έγιναν τους τελευταίους 2 μήνες,αυτό το κλίμα στην ομάδα που έμοιαζε οικογένεια, η κατάκτηση του κυπέλλου,εγειραν την πλάστιγγα στο μυαλό μας,υπέρ της παραμονής του.
Η γεύση είναι γλυκόπικρη.
Ο Ρουμανος θελει κανα διμηνο να βαλει τις ετοιμες μεταγραφες να παιξουν,οσο για ακαδημιες και νεα παιδια αστα να πανε..απο ματι ποδοσφαιρικο παπαλα, μας εφερε τον Μελιοπουλο και τον Ζιφκοβιτς για Γκορντον Μπανκς..
Ευγνωμων θα ειμαι για τα νταμπλ αλλα μεχρι εκει..απο δω καλυτερα μακρια πλεον..
Αν δεν τους κανει ο Παμπλο προτιμω επιστροφη Ιβιτς..
Τον θεωρω μακραν καλυτερο του Ρουμανου..
ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους....ή μηπως.....καλομαθε η γρια στα σύκα;
Το Π σημαινει ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...ή μηπως.....δεν Πειραζει και καμμια στιαΠου (Που και Που);
Εγω μια μονο απαντηση μπορω να δωσω: No Garcia No party
και επιστρεφω στην σιωπη μου
Υγ. Επειδη εκτος απο ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ υπαρχει και η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ μια κουβεντα ακομα:
Ο Παυλαρας εχει στοφα και μυαλο ΜΕΓΑΛΟΥ προπονητη. Το μονο που του λειπει ειναι η εμπειρια. Αντεχουμε να
την αποκτησει σε μας; Σας παραπεμπω στην αρχη του ποστ μου....
tesla4 έγραψε:ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τους τιτλους....ή μηπως.....καλομαθε η γρια στα σύκα;
Το Π σημαινει ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ...ή μηπως.....δεν Πειραζει και καμμια στιαΠου (Που και Που);
Εγω μια μονο απαντηση μπορω να δωσω: No Garcia No party
και επιστρεφω στην σιωπη μου
Υγ. Επειδη εκτος απο ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ υπαρχει και η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ μια κουβεντα ακομα:
Ο Παυλαρας εχει στοφα και μυαλο ΜΕΓΑΛΟΥ προπονητη. Το μονο που του λειπει ειναι η εμπειρια. Αντεχουμε να
την αποκτησει σε μας; Σας παραπεμπω στην αρχη του ποστ μου....
Οταν ο Αμπελ βρήκε την ευκαιρία και πήδηξε απο το καράβι, πριν αυτό βουλιάξει και πριν προλάβουν να τον διώξουν (γιατί ήταν δεδομένο ότι δεύτερη σεζόν δεν θα μπορούσε να κοροϊδέψει τον κόσμο), ο Πάμπλο βγήκε μπροστά και δήλωσε στρατιώτης του ΠΑΟΚ.
Ανέλαβε μια ομάδα υπο διάλυση που είχε χάσει τους στόχους του ΤσΛ και του Πρωταθλήματος από μήνα Οκτώβρη.
Οι παίκτες ήταν ξενερωμένοι. Ο Μάτος είχε γυρίσει για να ξαναφύγει οριστικά. Ο Βιερίνια έπαιζε με μισή καρδιά. Ο Μπίσεσβαρ τα είχε παρατήσει. Αουγκούστο, Γιαννούλης, Ζαμπά και Σβιντέρσκι ήθελαν να φύγουν.
Ο Πάμπλο είχε την ησυχία του, έκανε συλλογή Τίτλων στην Κ19 και έχτιζε βιογραφικό. Ο κάθε λογικός άνθρωπος στη θέση του θα κοιτούσε την ησυχία του και δεν θα έβαζε το κεφάλι του στον ντορβά για να κινδυνεύσει να χρεωθεί την αποτυχία.
Έλα όμως που ο Πάμπλο δεν είναι έτσι! Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, ανέλαβε να βγάλει το καράβι απο την ξέρα και τα κατάφερε. Με αυτό το λειψό και κακοσχηματισμένο ρόστερ, με μια ομάδα αδούλευτη και χωρίς αγωνιστική ταυτότητα έπιασε το μάξιμουμ των στόχων που απομέναν: Δευτερη θέση στα πλευ οφ και Κύπελο.
Τώρα που σώθηκε η χρονιά και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, τον πετάνε σαν στυμένη λεμονόκουπα.
Ανάξια πλερωμή...
Επειδή διαβάσα τις τελευταίες σελίδες και τις ψύχραιμες τοποθετήσεις της πλειοψηφίας να μιλάν για ενότητα και αποφυγή διχασμού, θα πω μόνο αυτό και θα επιφυλαχθώ:
---ΑΝ Η ΠΑΕ ΦΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΥΣΤΙΚ@ ΤΡΟΠΟ ΕΓΏ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ---
Λοιπόν, σχετικά με τα όσα είπε ο Γκαρσία στο δικό του live στο Instagram, προσωπικά διαφωνώ και δεν μου αρέσει από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω κιολας και ούτε το βρίσκω τόσο σημαντικό ζήτημα. Απλά θα προτιμούσα να το απέφευγε. Αλλά δεν θα τον "μαλωσω" κιολας επειδή έβρισε τους κωλογαυρους.
Σχετικά με τις προπονητικες του ικανότητες, πριν ένα μήνα ήθελα να φύγει, τώρα μετά από τα πλέι οφ και το κύπελλο, είμαι προβληματισμενος. Σκεπτόμενος καθαρά ορθολογικά νομίζω ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος. Αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ είναι συναίσθημα και όχι μια οποιαδήποτε επιχείρηση θα ήθελα να μείνει, νομίζω...
Τώρα σχετικά με την πρόσληψη Λουτσεσκου, προπονητικά τον θεωρώ ικανότατο και εκ του αποτελέσματος τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ και επίσης τον θεωρώ μια καλή επιλογή για την επόμενη μέρα.
Απλα και πάλι είμαι μπερδεμένος. Όταν έφυγε, όπως έφυγε, τον έκραξα άσχημα, αλλά κάπου το πράγμα περιπλέκεται. Αν έφυγε γιατί ήθελε τα λεφτα κλπ, τώρα γιατί τον παίρνουν πίσω, από την στιγμή που τους άφησε όλους ξεκρεμαστους 2 μέρες πριν την προετοιμασία? Δεν νομίζω ότι ο Ιβάν θα δεχόταν κάτι τέτοιο. Άρα, στο δικό μου το μυαλό, κάτι παίχτηκε τότε και δεν μας παράτησε για τα λεφτά. Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτά τα πεταμένα λεφτά αυτά τα 2 χρόνια (δεν μιλάω καν για το αγωνιστικο)? Ποια είναι η άποψη του/τους τώρα? Του λουτσεσκου?
Τον Γκαρσία τον θέλω στον ΠΑΟΚ, αν υπάρξει κάποιος τρόπος να είναι και οι δύο, πχ ΠΑΟΚ β η βοηθός ο Γκαρσία (τραβηγμένο σενάριο), για μένα θα ήταν το ιδανικό.