Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από sourmenetes »

Aye4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Να είσαι στο Ροστόφ και να γ@μ@ς Αθήνα, αυτό δεν είναι τσαπου αγωγος είναι.
να είσαι στο Ροστόφ μόλις 3 ώρες μακριά με το αεροπλάνο σου και να μη μπορείς να ελθεις ούτε για να πανηγυρισεις το κύπελλο που πήρε η ομάδα/εταιρεία σου, όταν κάποιοι άλλοι ανέβηκαν μέχρι και σε λεωφορείο και ταξίδεψαν ώρες για να το πανηγυρίσουν.
Σοβαρά τώρα αυτό είναι σχόλιο ΠΑΟΚ???

Ρε φίλε ειλικρινά τι λες τώρα;;

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ λίγο!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Aye4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Να είσαι στο Ροστόφ και να γ@μ@ς Αθήνα, αυτό δεν είναι τσαπου αγωγος είναι.
να είσαι στο Ροστόφ μόλις 3 ώρες μακριά με το αεροπλάνο σου και να μη μπορείς να ελθεις ούτε για να πανηγυρισεις το κύπελλο που πήρε η ομάδα/εταιρεία σου, όταν κάποιοι άλλοι ανέβηκαν μέχρι και σε λεωφορείο και ταξίδεψαν ώρες για να το πανηγυρίσουν.
Υπάρχουν γονείς που 1+ χρόνο δεν βλέπουν τα παιδιά τους, που είναι σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια, λόγω της κατάστασης.

Το να βάζεις στη ζυγαριά έναν άνθρωπο που βαδίζει στην έβδομη δεκαετία της ζωής του, με τους νέους, είναι τουλάχιστον ανόητο, για να μην κάνει το μυαλό μου και άλλα σενάρια.

Και μόνο που αναφέρεις ότι ο Ιβάν βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν εταιρεία του, δείχνει πολλά για τη στόχευσή σου, και καλό είναι κάποια πράγματα να κόβονται μαχαίρι εδώ μέσα, γιατί και τα πισώπλατα μαχαιρώματα με το χαμόγελο μπροστά, έχουν τα όριά τους.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Aye4 έγραψε:
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι διάβασα τέτοια μλκ εδώ μέσα
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

και ομως την διαβασες...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Aye4 έγραψε:
ουτε ενα σχολιο σου ειναι θετικο γκα την ομαδα .....τι γραφεις εισαι καλα ? η εισαι αλλου ? κατι αλλο δεν παιζει .....αντε σοβαρεψου.....
Άβαταρ μέλους
paok_athens_g4

Δημοσίευση από paok_athens_g4 »

Aye4 έγραψε:
Πονεμένο βρωμοσκουληκο άντε στην τρύπα σου .....σε πονάνε οι 5 κούπες ρε πικραμενε???κ που σαι ακόμα....καθάρισε κ τα αυτακια σου γιατί θα ξεπαρθενιαστουν κ αυτα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Γνωστός πονεμένος ο συγκεκριμένος
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Διαβάζω τις απόψεις σας και να είστε σίγουροι ότι λαμβάνω υπόψη τις αντιρρήσεις σας. Και κυρίως σέβομαι το ότι με διατηρείτε στους συνομιλητές σας. Προφανώς θα γνωρίζετε ότι ανάμεσα στις τάσεις του λαού του ΠΑΟΚ υπάρχουν και εκφραστές των απόψεών μου. Ενδεχομένως από λάθος συνεκτίμηση ή ακόμη κι από επιρροές του ψυχισμού τους (ενίοτε) κάτι που ισχύει και για τους φανατικούς της άλλης άποψης. Υπάρχουν όμως. Anyway ... Σκεπτόμενοι είμαστε κατά 99,9% και δέχομαι ότι η πληρότητα του φάσματος των απόψεων του λαου μας δεν χωρούν σε ομάδες οπαδών τύπου "mania". Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποδέχομαι ανόητες προσεγγίσεις που αμφισβητούν ότι είμαι ΠΑΟΚ. Κι αυτό θέλω να το σημειώσω. Αυτά.
risk

Δημοσίευση από risk »

Aye4 έγραψε:Διαβάζω τις απόψεις σας και να είστε σίγουροι ότι λαμβάνω υπόψη τις αντιρρήσεις σας. Και κυρίως σέβομαι το ότι με διατηρείτε στους συνομιλητές σας. Προφανώς θα γνωρίζετε ότι ανάμεσα στις τάσεις του λαού του ΠΑΟΚ υπάρχουν και εκφραστές των απόψεών μου. Ενδεχομένως από λάθος συνεκτίμηση ή ακόμη κι από επιρροές του ψυχισμού τους (ενίοτε) κάτι που ισχύει και για τους φανατικούς της άλλης άποψης. Υπάρχουν όμως. Anyway ... Σκεπτόμενοι είμαστε κατά 99,9% και δέχομαι ότι η πληρότητα του φάσματος των απόψεων του λαου μας δεν χωρούν σε ομάδες οπαδών τύπου "mania". Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποδέχομαι ανόητες προσεγγίσεις που αμφισβητούν ότι είμαι ΠΑΟΚ. Κι αυτό θέλω να το σημειώσω. Αυτά.
Φίλε μου μια χαρά στο λέει ο Sera. Είναι θέμα υγείας :redcard: . Είναι ακραίο να πιστεύουμε ότι δεν θα πρέπει να έχει την υγεία του ως προτεραιότητα. Οι ακραίες απόψεις σπάνια προσελκύουν μόνο ήπιες απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ναι είμαστε Ορκ και μαο μαο και δε χωράνε τέτοιες απόψεις τύπου:

"Σύστημα Σαββίδη"

"Κάθε νίκη επί του Ολυμπιακού είναι νίκη όλων των ομάδων οπότε μπράβο"

"Έχω συνδεσμιτη γιο που μου το είπε"
Και καπάκια σε λίγους μήνες:
"Δεν έχω γιο συνδεσμιτη"

Ειρωνικά σχόλια για το μέγεθος των οπαδών τύπου "ναι εντάξει και στο διάστημα ΠΑΟΚ είναι ότι πείτε" το πρώτο ποστ σου..

Και πολλά πολλά πολλά άλλα ακόμη, δεν είναι κι ο Μπερσεκερος που τα έχει σημειωμένα.

Όσο κι αν θες να κρυφτείς τα λεγόμενα σου δεν τα έχω ξανακουσει από κανέναν ΠΑΟΚτση,
Αλλά θα με πεις με μαο μαο κάνω παρέα μόνο και δεν είμαστε και υγιείς σκεπτόμενοι σαν εσένα και άλλους όπως λες.. αυτά τα λόγια μόνο από σκουλήκια τα ακούω πάντως τα "δεν είμαστε ορκ σαν εσάς και θύρα 4" κλπ κλπ..

Απορώ πόσο ελεύθερο χρόνο πάντως έχεις και τριγυρνάς εδώ μέσα.

Κάνας υγιείς σκεπτόμενος που περνάει μια φορά το μήνα απ' τη Μαρτίου να μαζεύει ενοίκια θα είσαι εβραϊκής καταγωγής. Άρα τί κάνεις με εμάς τη πλεμπα εδώ?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Ελπίζω και εύχομαι να μην έχεις φάει πρόλογο και να μην φέρεις πίσω τον Ρουμάνο που μας κρέμασε.
Ελπίζω και εύχομαι να καταλάβεις το δέσιμο του Πάμπλο με τον ΠΑΟΚ, την αγνότητα της ψυχής του και την ντομπροσυνη του και του δώσεις την ευκαιρία να χτίσει τον ΠΑΟΚ που θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
eliask

Δημοσίευση από eliask »

kos έγραψε:Ελπίζω και εύχομαι να μην έχεις φάει πρόλογο και να μην φέρεις πίσω τον Ρουμάνο που μας κρέμασε.
Ελπίζω και εύχομαι να καταλάβεις το δέσιμο του Πάμπλο με τον ΠΑΟΚ, την αγνότητα της ψυχής του και την ντομπροσυνη του και του δώσεις την ευκαιρία να χτίσει τον ΠΑΟΚ που θέλουμε.
Δυστυχώς τελείωσε η εποχή που στον ΠΑΟΚ έπαιρναν αποφάσεις με το συναίσθημα.
Αν υπάρχει η δυνατότητα να έρθει ο καλύτερος προπονητής που πέρασε από την ιστορία του, καλώς να έρθει!
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Παρακολουθώ την ομάδα από το 1984 , ήμουν δεκατριών χρονών τότε.
Ένα πράγμα με εκνεύριζε και με στεναχωρουσε συνάμα .

Η ευκολία με την οποία πουλούσαν και πουλάνε ΠΑΟΚτσιδιλικι ,παίχτες , προπονητές, διοίκηση καθώς και η ευκολία με την οποία συνοπαδοι το αποδέχονται και το πιστεύουν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Aye4 έγραψε:Σκεπτόμενοι είμαστε κατά 99,9% και δέχομαι ότι η πληρότητα του φάσματος των απόψεων του λαου μας δεν χωρούν σε ομάδες οπαδών τύπου "mania".

Τι εννοείς;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Το πάθος και το δέσιμο με την ομάδα, που έχει ο Πάμπλο είναι δεδομένο. Είναι ένας απλός άνθρωπος και ένιωσε ότι ανήκει κάπου, εισέπραξε αγάπη και θέλει να κάνει ότι μπορεί να μας πάει ψηλά. Δε νομίζω ότι πουλάει οπαδιλίκι.

Όμως για μια ποδοσφαιρική ομάδα ο προπονητής είναι ο πιο σημαντικός θεσμός μετά του ιδιοκτήτη/προέδρου. Τον βάζω πιο πάνω από τον ΤΔ, γιατί αυτός κάνει κουμάντο για το τί ζητάει από την ομάδα αγωνιστικά, και ανάλογα γίνονται οι κινήσεις στις μεταγραφές. Επίσης, υπερβάσεις γίνονται με δεμένες ομάδες του προπονητή (Ρεχάγκελ 2004, Λουτσέσκου, Φερνάντο με Εθνική Ελλάδας). Για αυτό ο ΠΑΟΚ ειδικά, που έχει ανάγκη από γνώσεις (άμπαλη διοίκηση), χρειάζονταν πάντα κάποιον έμπειρο προπονητή, που να είναι και καλός ΤΔ, δηλαδή να έχει γνωριμίες με παίκτες και να είναι ικανός στο να φτιάχνει ομάδες. Ουσιαστικά όπως παλιά ήταν ο Μπάγιεβιτς.

Ο Γκαρσία μου αρέσει γιατί βλέπω ότι μαθαίνει γρήγορα. Επίσης έφερε ένα πολύ σημαντικό κύπελλο. Δηλαδή είναι ήδη πετυχημένος. Αν κρίνουν ότι χρειάζεται περισσότερη εμπειρία, και δεν τον εμπιστεύονται ακόμη, ας εκμεταλευτεί (leverage) το κύπελλο που κατέκτησε και να βρει μια καλή ομάδα για να εξελιχτεί. Αν τον πιστεύουν και αποφασίσουν να τον στηρίξουν με μεταγραφές, όχι λόγω συναισθημάτων, μπορεί να μας βγει μια σούπερ επιλογή με μέλλον δεκαετίας. Προσωπικά, δε βλέπω ο ΠΑΟΚ να έχει μέλλον την ερχόμενη σεζόν με όποιον και να έρθει. Το πούλημα συνεχίζεται, ώστε να καθαρίσουμε από το FFP και να έχουμε μια προοπτική για το μέλλον. Το ρόστερ έχει πολλά υπερκοστολογημένα συμβόλαια, που τα περισσότερα λήγουν το 2022, όπου και θεωρώ κάτι μπορεί να γίνει.

Το ερώτημα λοιπόν είναι ξεκάθαρο: Τον πιστεύετε πραγματικά, δίχως συναισθηματισμούς; Αν τον κρατήσετε μόνο από το συναίσθημα, και προστεθεί μια κακή χρονιά (αναμενόμενη για μένα λόγω ηλικίας του βασικού ρόστερ) θα βλάψει και τον ίδιο, να πάθει ότι ο ΓΧ, αλλά και τον ΠΑΟΚ που θα κάψει μια χρονιά χτισίματος από ένα προπονητή που μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ξανά στις επιτυχίες (Λουτσέσκου). Δεν το κρύβω ότι εμπιστεύομαι αυτό που είδα από το Ρουμάνο, μια ομάδα που δεν έχανε και δεν συμβιβάζονταν με τη γκέλα. Πιστεύω όμως, αν κρίνω και από την πορεία στην Κ19, αλλά και από το χαρακτήρα του, ότι έτσι είναι και ο Πάμπλο και αυτό θα προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα. Ίσως υπήρχουν και κάποιοι που δεν τον ήθελαν μέσα στην ΠΑΕ. Το μπαλάκι το έχει, όπως πάντα η ΠΑΕ, οι ιδιοκτήτες, να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν και να στηρίξουν την επιλογή τους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”