Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Parolos »

ToMousiTouCrespo έγραψε:Το ότι οι άλλοι σηκώνουν ένα τηλέφωνο και παραγγέλνουν εισαγγελικές έρευνες και στησίματα σε επιτροπές δεν μας πειράζει.

Το ότι οι ίδιες στημένες επιτροπές τους βγάζουν λάδι όταν πάνε να "δώσουν συγχαρητήρια" στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν μας πειράζει.

Το ότι τους έτσουξε όσο δεν πάει και σκούζουν δεξιά κι αριστερά δεν μας πειράζει.

Πάντα μας πειράζει που "δίνουμε δικαιώματα".

Μας πειράζει που ο προπονητής μας τραγούδησε αυτό που τραγουδάμε όλοι σε στιγμές ευφορίας και πανηγυρισμών μετά από τόση πίεση και αμφισβήτηση.

Περιμένω και ανακοίνωση απ τον ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΑΒΟΥΑΡ ΒΙΒΡ ότι καταδικάζει ενέργειες που δεν πρεσβεύουν το αθλητικό ευ αγωνίζεσθαι και απολογούνται στους φίλους των ερυθρολεύκων για την απαράδεκτη συμπεριφορά που αμαυρώνει την αθλητική ιστορία της χώρας.
Τα είπες όλα και σωστοτατα.
Ε ήδη ξεκινήσαμε πάντως.

Τη μαλακία την έκανε αυτός που έβγαλε το βίντεο, αλλά ξέχασα οι άλλες ομάδες δε βρίζουν εμείς είμαστε μόνο οι μαο μαο και θα έπρεπε να προσέχουμε αν κάποιος χωρίς να σκεφτεί ανεβάσει το βίντεο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Και οι Ρουμανοι λένε ότι έκλεισε ο Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Τι να πω.
Αν με ρωτούσες πριν έναν μήνα θα ήμουν μέσα με τα χίλια.
Τώρα ξενερώνω. Όχι επειδή πιστεύω τόσο πολύ στον Πάμπλο όσο επειδή απλώς δεν είναι σωστό.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Νομίζω αδερφέ όλοι αυτό νιώθουμε.... Τουλάχιστον να κλείσει γρήγορα ότι είναι να κλείσει και να σχεδιαστεί επειγόντως η επόμενη μέρα.
Υ.Γ.: Πάντως θα έχει πλάκα να έρθει ο Ραζβαν σε εμάς , ενώ πριν μια εβδομάδα ο τιγραρος είπε ότι δεν έκλεισε στο χαρτί επειδή θα πάει σε καλύτερο πρωτάθλημα :mrgreen:
kos

Δημοσίευση από kos »

Το πλέον στενάχωρο είναι πως έχουν αρχίσει να γίνονται ανεκτές πουστηκες συμπεριφορές.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Λάτρευα τον Πάμπλο σας ποδοσφαιριστή.

Αλλά αν είναι να έρθει ο Ράζβαν δεν το συζητάω καθόλου. 8 μήνες τώρα μας έχει βγει η ψυχή και το κύπελλο δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Από τη στιγμή που μιλάνε για ραντεβού αύριο Ιβάν Πάμπλο για το μέλλον του δεύτερου,τη στιγμή που ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μάλλον το πράγμα είναι τελειωμένο.
Από κει και πέρα ο λουτσέσκου σ αυτή τη δεύτερη θητεία του θα έχει την δεκαπλάσια πίεση απ' ότι είχε στην προηγούμενη. Θες γιατί οι υποστηρικτές του Πάμπλο θα περιμένουν στην γωνία, θες γιατί όσοι αισθάνθηκαν άσχημα με τον τρόπο που αποχωησε δεν έχουν τα καλύτερα συναισθήματα για την πάρτη του. Βέβαια το φάρμακο σ όλα τα παραπάνω είναι οι νίκες.

Υγ περιμένω ότι τελευταία στιγμή ο Ιβάν μετα την συνομιλία με τον Γκαρσία θα ακυρώσει την έλευση του Ρουμάνου.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Πέρα από όποιους συναισθηματισμούς η είδηση ΕΑΝ ισχύει είναι ευχάριστη

1ον γιατί σημαίνει ότι ο Ιβάν έχει αποφασίσει να ρίξει ξανά χρήμα στο ρόστερ

2ον γιατί έρχεται ο με διαφορά πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία της ομάδας

3ον γιατί ο Παυλάρας που όλοι αγαπάμε θα φύγει ως πετυχημένος, κάτι πολύ σημαντικό για το μέλλον του

Πάντως ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω, αν δεν είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις Γκαρσία θα ήμουν σίγουρος ότι δεν ισχύει η είδηση για Ραζβαν
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:Από τη στιγμή που μιλάνε για ραντεβού αύριο Ιβάν Πάμπλο για το μέλλον του δεύτερου,τη στιγμή που ο Γκαρσία έχει συμβόλαιο μάλλον το πράγμα είναι τελειωμένο.
Από κει και πέρα ο λουτσέσκου σ αυτή τη δεύτερη θητεία του θα έχει την δεκαπλάσια πίεση απ' ότι είχε στην προηγούμενη. Θες γιατί οι υποστηρικτές του Πάμπλο θα περιμένουν στην γωνία, θες γιατί όσοι αισθάνθηκαν άσχημα με τον τρόπο που αποχωησε δεν έχουν τα καλύτερα συναισθήματα για την πάρτη του. Βέβαια το φάρμακο σ όλα τα παραπάνω είναι οι νίκες.

Υγ περιμένω ότι τελευταία στιγμή ο Ιβάν μετα την συνομιλία με τον Γκαρσία θα ακυρώσει την έλευση του Ρουμάνου.
Ναι αλλά από την άλλη στο πρώτο γκολ το Σεπτέμβρη θα ακούμε τα "Δεν πήραμε Λουτσε και κρατήσαμε το Γκαρσία φάτε τα τώρα"
οπότε δε μας πιάνεις από πουθενά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Παυλάρα θα πας και θα τους πείς πολύ απλά ότι είπες όσα είπε και ο θρασύς χοντρός στον Σίσε και δεν θεωρήθηκε ποινικά και πειθαρχικά κολάσιμο:

Εγώ κύριε Πρόεδρε απλά είπα ότι τους βίδωσα. Που είναι το επιλήψιμο αφού τα ίδια έλεγε και το χοντρό ; Τώρα τόσο πολύ τους πείραξε που τους βίδωσα στο κύπελο και ξέχασαν ότι είναι δικά τους αυτά τα λόγια; Μήπως σας πείραξε και εσάς ότι τους βίδωσα και ότι σας παραγγέλνουν σαν καλή υπηρέτρια το κάνετε;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ισχύει.
Πάντως αν ήμουν Ιβάν ακόμα και αν δεν πιστεύω ότι ο Γκαρσία έχει υψηλο προπονητικο ταβάνι θα τον κρατούσα
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πολύ άδικο για τον Πάμπλο όλο αυτό. Και τον ετοίμαζαν και πέντε χρόνια στις ακαδημίες υποτίθεται. Καθόλου ΠΑΟΚ σαν κίνηση όλο αυτό.

Γουστάρω Ραζβαν, αλλά μετά από όλο αυτό, για μένα θα είναι πετυχημένος του χρόνου τέτοια εποχή μόνο αν σηκώσει πρωτάθλημα (άντε και με το Κόνφερενς καλά θα είμαι :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

renegade έγραψε:Ισχύει.
Πάντως αν ήμουν Ιβάν ακόμα και αν δεν πιστεύω ότι ο Γκαρσία έχει υψηλο προπονητικο ταβάνι θα τον κρατούσα
Εγώ το έχω πει ότι και να τον πίστευα τον Γκαρσία ως Ιβάν ότι θα πάει ψηλά την ομάδα θα έπαιρνα Λουτσεσκου για να έχω την ησυχία μου.
Και να μην πάει καλά η χρονιά μικρή θα είναι η γκρίνια σχετικά.

Τα πισωγυρισματα ποτέ δε μας έκατσαν, αλλά θα υπάρχει ησυχία πιστεύω.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω ξερω πως καταφεραμε παλι οποιος και απο τους δυο να ειναι, στο πρωτο στραβο αποτελεσμα να βγει η ιερα εξεταση στους δρομους της πολης. :mrgreen:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Παυλάρα, χειρότερες βρισιές έπρεπε. Μανάδες και "να χέζ' απάν σ'ο τάφο σ'" έπρεπε να τους πεις. Άντε με τα μπουρδέλα που θα μας κάνουν και μάθημα ηθικής!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”