Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Καλημερα παιδια.
Και εγω ειμαι υπερ Γκαρσια. Κερδισε τα αποδυτηρια, εκανε παικτες να τα δινουν ολα για την ομαδα και τελειωσε μια χρονια με οικονομικες αναπροσαμογες (προς τα κατω) με θετικο προσημο και εναν τιτλο. Πλεον η ομαδα εχει πιο χαμηλο μπατζετ, ερχονται χρηματα (απο την πωληση Γιαννουλη και ποιος ξερει τι παιζει με Σβιντερσκι, Τζολη) και μπορει ο επομενος προπονητης να χτισει μια ομαδα για το μελλον.
Σε αντιθεση με προηγουμενους προπονητες που ζητουσαν παραμονες μετριων παικτων, χωρις να υπολογιζεται το κοστος και τελικα εφυγαν με αφορμη κατι τετοιες δικαιολογιες ή αλλους παλι προπονητες που πειραματιζοταν με τα θεωρητικα της ζωγραφικ.. εχμμμ του ποδοσφαιρου και τελικα εφυγαν για αλλες πολιτειες ή ακομα παλιοτερα προπονητες που δεν στηριχθηκαν επαρκως απο τη διοικηση οταν εφαγαν μπυρα στο κεφαλι, προτιμω Γκαρσια. Προτιμω να ξερω οτι εχω τον δικο μου Βενγκερ, τον δικο μου Φεργκιουσον, τον δικο μου Γκεραρντ.
Απο την πρωτη στιγμη μου εδειξε οτι μπορω να βασιστω πανω του. Οτι δε θα φυγει ετσι γιατι καποιος απο τη διοικηση του εσκαψε το λακο (χωρις παρεξηγηση δεν ξερω σε ποιους αναφερονται τα παιδια). Ξερω οτι θα μεινει κ θα παλεψει ακομα κ αν η ομαδα φτασει σε επιπεδα μπατζετ ακομα μικροτερα. Ειμαι σιγουρος οτι θα κανει λαθη. Εκανε και θα κανει και αλλα. Ε και? Γιατι ο "σουπερ επιτυχημενος" -οπως μας τον παρουσιαζουν- προπονητης των σιχαματων δεν ηταν με το ενα ποδι στο αεροπλανο αρκετες φορες? Ειναι δυστυχως στο DNA μας να αμφισβητουμε τους παντες.
Τι και αν ξεσπασε στο λαιβ; λιγα του εκαναν τοσα χρονια αυτοι που ανεφερε; τον εχουν κοροιδεψει, του εχουν κλεψει, τον εχουν πονεσει, τον εστειλαν στα διεθνη δικαστηρια, τον κρεμανε καθε μερα και τον σχολιαζουν. Οκ. Ξεσπασε. Δε θα τον κρεμασω και εγω γιαυτο. Αρκετα τον αμφισβητησα (μεσα μου ευτυχως) ολη αυτη τη χρονια.
Ελπιζω ο Ιβαν να παρει τη σωστη αποφαση.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ!
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

+1926
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

loukas karadimos έγραψε:Και για να το κάνω λιανα

Αν ο Πάμπλο έτρωγε μια μπύρα στο κεφάλι στη λεοφωρο το και κάποιος του έλεγε να κάνει θέατρο και να φύγει με καροτσάκι, το πιο πιθανό είναι να έφευγε ομιδιος σε καροτσάκι και ο Πάμπλο να έψαχνε τον πουτη στην κερκίδα.

Αυτός ο τρελός, είναι ο ΠΑΟΚ, στήριξη μέχρι να μαυρίσει ο ήλιος!!!
Ρε φιλε εγραψες..φερνω την εικονα στο μυαλο μου και καυλωνω...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Το sport 24 λέει ότι αύριο θα υπάρξει ομιλία Πάμπλο με Ιβάν που θα καθορίσει και το μέλλον..

Μέχρι τότε ότι ακούγεται είναι υποθέσεις..
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Άντε να αποφασίσει ο Ιβάν να πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Αυτό ακριβώς. Αν αφήσουμε τα δράματα, μια χαρά επιλογές μου φαίνονται και οι 2 που συζητάμε και το μόνο που μένει είναι να παρθεί μια απόφαση και να γίνει μια σοβαρή διαχείριση και ενίσχυση του ρόστερ.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ιβάν πάρε την σωστή απόφαση. Ο Γκαρσία είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα. Είμαι πολύ περίεργος να δω τι εισηγήσεις σου έχουνε δωθεί για το θέμα. Τι σου έχουν πει οι άνθρωποι σου για τον Γκαρσία. Ξέρω ότι ΟΛΟΙ πριν τα πλέι οφ είχαν αποστασιοποιηθεί, κι μάλιστα είχαμε κι τα γνωστά τροχιοδεικτικα άρθρα που ξεσκονιζαν την καρέκλα του προπονητή. Ακόμη κι αν κάποιοι πίστευαν στην δουλειά που γινόταν , δεν είχαν καμία διάθεση να τον στηρίξουν δημόσια. Τώρα;
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Amsterdamer_87 έγραψε:Καλα εκανε ο Παμπλο και σουταρε τον Αμανατιδη και πολυ καλυτερα εκανε/αν εκανε,που αναγκασε τον πανασχετο Γερμανο ολετηρα να την κανει για την β' της πατριδας του..
Καλα θα κανει να μην μασηξει και να φερει ποδοσφαιρανθρωπους διπλα του και οχι τσουτσεκια των μανατζαρεων..
Και να φερει τους παιχτες που χρειαζεται στις σωστες τιμες και οχι χρυσοπληρωμενες μετριοτητες και σαπακια τυπου Λεβεκ Μουλεν Μελιοπουλους και βαλε...
Πολυ γρηγορα ξεχνατε οσοι το παιζετε ειδημονες και σνομπαρετε με την πρωτη ευκαιρια...
Και καλα στην Αγγλια οι προπονητες ειναι πρωτα μανατζερ και κουραφεξαλα...
Για μπαλα μιλαμε κι οχι για διδακτορικα MBA και CEO..
Προτιμω τον τρελο "ουγκ" Ινδιανο χωρις πτυχια,απο τους κουστουματους γιαπηδες που περασαν και φορτωσαν την ομαδα με οτι απιθανο εχουμε δει...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Εισαγγελέας έρευνα τον Γκαρσια για πιθανή δίωξη. Ψάχνει τα βίντεο λέει. Δεν ξέρω αν είναι αυτό βάση για δίωξη αλλά σίγουρα τέτοια καγκουριλικια δεν αρμόζουν στον προπονητή του ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Και ποια είναι η πιθανή ποινή σε τέτοιες περιπτώσεις Immemoric? Τίποτα πρόστιμο ή απαγόρευση εισόδου για κάνα-δυο μήνες?
bill4paok

Δημοσίευση από bill4paok »

Αν ισχύουν τα περί αντικατάστασης Γκαρσία θα στηρίξουμε το νέο προπονητή γιατί πάνω απ' όλα είναι το καλό της ομάδας αλλά είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ να μη δώσει ευκαιρία στο Γκαρσία μετά την επίτευξη των στόχων.
Αυτό πρέπει να μας προβληματίζει όπως και το ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι εντός παε παραμενουν πάντα άσχετα που κάθε χρόνο λέμε για τα αργά αντανακλαστικά και τον κακό και αργοπορημενο σχεδιασμό της ομάδας...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Δεν γνωρίζω αλλά κάτι τέτοιο φαντάζομαι. Λυσσαξε το καραπαππαρι από την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Θα του κανουνε τα τρια δυο και μαζι και μια μαντρα....
Ρε τους εδωσε πολυ ΠΟΝΟ λεμε τους γυναικωτους...
Να δουμε ποσο ακομα ξεφτιλα σηκωνουν...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Νομίζω στη χειρότερη θα είναι μερικές αγωνιστικές τιμωρίας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Γουσταρω να τον τιμωρησουν για κανα δυο αγωνιστικες..να τον λυσσαξουν περισσοτερο και να τους παρει αμπαριζα να τους γαμησει πατοκορφα..αν τολμανε ας τον τιμωρησουν..
Μονο μην λυσσαξει μαζι του κι ο ΠΟΝΤΙΟΣ..!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”