20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Μπαρκαρούτσος

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]Tfcw46r9JSc[/youtube]

Αυτά σε κάνουν μεγάλη ομάδα, με πολύ μεγαλύτερη ουσία από όσο ένα κύπελλο ή μια πρόκριση στην Ευρώπη.

Να τα βράσω τα κύπελλα αν φερόμαστε με αχαριστία σε αυτούς που προσέφεραν στον ΠΑΟΚ υπέρ του δέοντος.

O Vieirinha είναι πολύ πιο ΠΑΟΚ από πολλούς ΠΑΟΚτσήδες που έχουν διαρκείας στη Τούμπα.

ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩΤΙΤΛΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Πω είστε τραγικοί ρε.
Άκου ''σε ποια θέση παίζει'', τι άλλο θα ακούσουμε, σοβαρευτείτε.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Athens έγραψε:Καλά ρε παιδιά η ομάδα κατόρθωσε και πήρε κύπελλο στην βρωμοαθηνα από τον σiχαμενο και ρωτάει ο άλλος σε τι θεση θα παίζει ο Βιερίνια; Είσαι ΠΑΟΚ.εσυ που ρωτάς τέτοια ρε φίλε; Άιντε πήγαινε από δω..
Ρε πάτε καλά; Ότι γουστάρει παίζει ο αρχηγός ρε...παπάρια έχει παίζει και τερματοφύλακας αν χρειαστεί και βαράει πέναλτι και τα βάζει σηκώνοντας το. Μαστραπα.,
Ξέρετε πόσοι Αθηναίοι θα ήθελαν τον Βιερίνια
Αρχηγέ είσαι ο ΠΑΟΚ. Ε ευχαριστώ για όλες τις χαρές που μας έφερες θα μείνεις στην ιστορία πάνω από άτομο όπως ο Κούδας ο Τερζανίδης και ο Σαράφης...αήττητο νταμπλ δεν κέρδισε κανείς ...3 τελικούς στην χαβούζα κανείς..
Όχι. Δεν παίζει όπου γουστάρει, κανείς δεν πρέπει να παίζει όπου γουστάρει. Πρέπει να παίζει εκεί που του λέει ο προπονητής να παίξει, εκεί που ο προπονητής τον θεωρεί πιο χρήσιμο. Και να παίζει εκεί όσο πιο καλά μπορεί. Και ο προπονητής μετά, αφού γίνει αυτό που θέλει επί κάποια περίοδο, θα κριθεί.

Τις ερωτήσεις για το αν είμαι ΠΑΟΚ και πόσο ΠΑΟΚ είμαι τις γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια.

Εξάλλου αυτοί που "νιώθουν" όπως λέτε "από ΠΑΟΚ" δεν πάει πολύ καιρός που εξηγούσαν τι κατά τη γνώμη τους δεν είναι ΠΑΟΚ. Να το θυμίσω; Θα το θυμίσω:
Για μένα είναι εύκολο να βάλουμε πεντάδα πίσω, με τέσσερις χαφ, αλλά δε μου αρέσει αυτό, δεν είναι ΠΑΟΚ
Κάποιους μήνες μετά, νομίζω ότι αυτός έγινε κάπως πιο σοφός. Και κάποιος άλλος, ίσως έγινε ακόμα σοφότερος παίζοντας εκεί που το θεωρούσε (μαζί με άλλους πολλούς) άκρως προσβλητικό ή και τρελό.

Πού θα πάει όμως; Ίσως κάποτε και οι διάφοροι που φωνάζουν (ίσως από κάποιο άγχος) το πόσο ΠΑΟΚ είναι, καταλάβουν ότι υπεράνω όλων (προσώπων, ιδεών, συναισθημάτων), είναι τελικά η αγωνιστική λειτουργία της ομάδας. Και τότε ίσως πάρουν τα παοκόμετρά τους και τα βάλουν... στην άκρη.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ρε φιλε Obdulio αληθεια δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο βαρας...Δεν γινεται να εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ να εχεις παρει το κυπελλο εδω και 2 μερες και αντι να εισαι μεσα στην χαρα (οπως ολοι) καθεσαι και δημιουργεις θεματα απο εκει που δεν υπαρχουν...2 περιπτωσεις υπαρχουν, ή το παιζεις ΠΑΟΚ ενω δεν εισαι ή δεν μπορεις να χαρεις με τιποτα στην ζωη σου. Το λεω πολυ φιλικα και καθολου επιθετικα γιατι σε διαβαζω και πραγματικα με προβληματιζει η σταση σου.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Obdulio για ΤΔ.
Και πάμε για 100 χρόνια με κούπες παντού.
Άτεγκτος, σκληρός, πραγματιστής, οραματιστής, γνώστης, μύστης του ποδοσφαίρου.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:O Vieirinha είναι πολύ πιο ΠΑΟΚ από πολλούς ΠΑΟΚτσήδες που έχουν διαρκείας στη Τούμπα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Δηλαδη ο Βιειρινια ειχε ονειρο ζωης να παιξει στοπερ και το επεβαλε στον Γκαρσια; :lol:
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εμένα παντως η εικόνα του βιερινια στα αποδυτήρια να φωνάζει πρώτος πρώτος κ με όχι τόσο ωραίο τρόπο (σαν το μπουλη παιδακι που ζητάει το λουκάνικο του)μπόνους μπόνους στη βιντεοκληση με τον ιβαν δε μου αρεσε
Λες και ο ιβαν δε θα το έδινε
ΠΑΟΚ Εισαι κ μολις πηρες το κύπελλο απεναντι στα σιχάματα άσε το μπόνους για μετά για αλλη στιγμή βρε αγορι μ δε θα το χασεις
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εντάξει, είθισται μετά τις μεγάλες νίκες να ζητάνε πριμ. Και ο αρχηγός θα το ζητήσει, οι άλλοι ντρέπονται :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Το ένα μας ξινίζει το άλλο μας βρωμάει
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

σε ποια θέση παίζει
DR/L/C WBR/L AMR/L
προφανως :D
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πω ρε φιλε τον εχω μπλοκ τον αλλον και παλι καταφερνει και εμφανιζεται απο εδω κι απο εκει και μου σπαει τα νευρα. :mrgreen:

Τι μπελα εχουμε βρει ρε γαμω.

Α και για να ειμαι ον τοπικ. Γερός να εισαι Αντρε να μοιραζεις πονο αγορι μου.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Άντε να βάλω κι ένα κουίζ για να ελαφρυνω λίγο την ατμόσφαιρα. Αλλά κι να καταλάβουν μερικοί τα αυτονόητα. Ποιος άλλος παίκτης στον ΠΑΟΚ μας έχει παίξει με εξίσου μεγάλη ποδοσφαιρική επιτυχία σε τόσες πολλές διαφορετικές θέσεις στο γήπεδο, όπως έχει κάνει ο Βιερίνια;;; :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Σκαρτάδος

ΥΓ. Δυστυχώς όμως ο Σκαρτάδος δεν είχε Σαββίδη πρόεδρο.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Άγγελος Αναστασιαδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”