Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από -keeper- »

Salvador Allende έγραψε:Για μένα δεν αλλάζει τίποτα στους τερματοφύλακες.

Καταρχάς Ζίβκο-Πάσχα έχουν συμβόλαιο μέχρι του χρόνου.

Ο Πάσχα έχει κερδίσει επάξια το ν.1 για τη νέα σεζόν. Για μένα, δεδομένου του φόρτου εργασίας με άλλα πιο καυτά ζητήματα, αφήνεις στην άκρη για αυτό το καλοκαίρι την ανανέωση/ή μη του, και το κοιτάς από Οκτώβρη.

Θεωρώ τον Πάσχα πολύ κομβικό παίκτη γιατί γνωρίζεται πολύ καλά με τους αμυντικούς -που κατά πάσα πιθανότητα δε θα αλλάξουν παρά μόνο να αποκτηθεί κάποιο μπακ-. Για αυτό θεωρώ ότι πρέπει να μείνει, εκτός κι αν σκάσει καμιά πρόταση για 5 χαρτιά.
Συμφωνώ . Δεν έχουν μείνει και πολλοί από την ομάδα της 5ετιας πάνω στους οποίους να πατήσουν οι επόμενοι .
Είναι κομβικοτατος μαζί με αντρε, κρεσπο, Βαρέλα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
-keeper-

renegade,
Συμφωνώ . Ο Πάσχα είναι σε προσόντα ο κορυφαίος τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και σίγουρα ο καλύτερος τφ που είχαμε. Με τα συν και τα πλην του . Βάλτον να παίζει κοντά στην εστία τραβώντας την άμυνα στα 15-22 μέτρα και έχεις τον κορυφαίο .

Για να φέρεις καλύτερο τφ που να έχει όλο το πακέτο, εκτός του ότι δεν έρχεται εδώ και ποτε δεν έχει έρθει , θες πολυ χρημα ή πολλή τύχη και νομίζω δεν τα διαθέτουμε .

Σημαντικό στους τφ είναι ότι πληρώνεις την εμπειρία . Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες οι καλοί τφ είναι 28-30+ .

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος -keeper- την Δευ 24 Μάιος 2021, 17:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Τσιφτσής που γράφετε είναι και ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Salvador Allende έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:
bersekeros έγραψε:Ο Τσορμπατζόγλου μόλις είπε ότι ο Μπάμπα δεν γίνεται να μείνει.

Ο Μπάμπα είπε φεύγει.
Υπήρχε κάποια αιτιολόγηση σε αυτό? Μέχρι πριν λίγες μέρες ακουγόταν ότι ο παίκτης θέλει να μείνει, υπήρξε ρητή άρνηση από την Τσέλσι? Πολύ υψηλές απαιτήσεις για πώληση?

Δεν πίστευα ότι η Τσέλσι θα τον άφηνε φθηνά αλλά ήλπιζα για νέο μονοετές δανεισμό
Πρακτικά θεωρεί ότι έχει πολύ μεγαλύτερο ταβάνι και ψάχνει top level πρωτάθλημα για να συνεχίσει.

Θα μείνει (θα επιστρέψει δλδ) μόνο αν δεν βρει κάτι σε αυτό που ψάχνει και μοιραστεί το συμβόλαιο του με Τσέλσι
ωραια θα τον πριμενουμε μεχρι 31 Αυγουστου μπας κι αλλξει γνωμη...τι λετε ρε?
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δεν τον έχω παρακολουθήσει τον τσιφτση αλλά σίγουρα θα το κάνω..
Για μένα 2ος τφ πρέπει να είναι ένας πιο νεος που να πάρει όλα τα παιχνίδια κυπέλου (μέχρι τα σημαντικά παιχνίδια ) και κάποια στο πρωτάθλημα ώστε να φτιαχτεί η διαδοχή κατάσταση .
Ο τφ θέλει παιχνίδια .

Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Συμφωνώ κι εγώ για τους τερματαδες.
Ο Πάσχα ξαναβρήκε τον εαυτό του και θύμισε τον Σούπερμαν στο ντάμπλ.
Ο Ζιβκο έκανε πολύ καλά παιχνίδια- ας μην το ξεχνάμε- στα προκριματικά του Ch. l
Νομίζω ότι η θέση του τερματοφύλακα θα μας απασχολήσει μόνο για κάποιον τρίτο που είναι εξελιξιμος.
Από κει και πέρα στη θέση του δεξιού φουλ Μπακ εάν θεωρήσουμε ότι είμαστε καλυμμένοι με Βιερίνια, Ροντρίγκο και Λυρατζη υπάρχει μεγα θέμα στην αριστερή πλευρά: εάν ο Μπαμπα φεύγει για καλύτερο πρωτάθλημα, μένουμε μόνο με τον Περέιρα και η θέση χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.
Ακόμα και με τριάδα στόπερ χρειάζεται παίκτης στην αριστερή πλευρά.
Φαίνεται ότι ο Αουγκούστο πείστηκε να ενσωματωθεί ξανά ψυχή τε και σώματι στην ομάδα. Με ερωτηματικό τι θα γίνει με τον Καντουρι και με δεδομένη την καλή σεζόν που έκανε ο Τσιγγαρας ίσως χρειαστούμε ακόμη έναν παίκτη με διαφορετικά
αγωνιστικά χαρακτηριστικάά δίπλα στον Σβαμπ.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Προσωπικά έχω μεγάλη συμπάθεια και για τον Πάσχα και για τον Ζιβκο, είναι παιδιά που γουστάρω να φοράνε την φανέλα με τον δικέφαλο και γουστάρουν και αυτοί. Και η αλήθεια είναι ότι με το κλίμα που επικρατεί μετά την κατάκτηση του κυπέλλου είναι εύκολο να πούμε να μείνουν ως έχουν και για την νέα σεζόν. Όμως οι συναισθηματισμοι μπορεί να αποδειχτούν κακοί σύμβουλοι σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως και οι δύο στοίχισαν την τελευταία διετία βαθμούς στην ομάδα καθώς κανείς τους δεν κατάφερε να προσφέρει την ηρεμία που πρέπει να εμπνέει η θέση.

Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπόψη πως οι μεταγραφές τερματοφυλάκων είναι πάντα στοιχήματα. Χρειάζεται στήριξη σε ότι κι αν αποφασίσει η ομάδα
Woodman73

Δημοσίευση από Woodman73 »

-keeper- έγραψε:
Woodman73 έγραψε:δεν εχω τιποτα προσωπικο με τους τερματοφυλακες μας...
Αλλα μην ξεχναμε ποσους βαθμους χασαμε και απο τους 2, που δεν ηταν σταθεροί ολη την σεζον...
Πρεπει οποσδηπωτε να αποκτηθεί ενας ΕΠΙΠΕΔΟΥ τερματοφυλακας για βασικος....
Επειδη εκανε μια πολη καλη εμφανηση ο Πσχαλακης, μην ξεχναμε το προβλημα ολης της σεζόν...
Γνωμη μου, καλοπροαίρετα παντα... :pano:
2 πρωταθλήματα και 3 κύπελα ο Πασχαλακης !!
Ξεχνάμε πολύ γρήγορα . Ναι πέρασε μεγάλο ντεφορμαρισμα αλλά μη ξεχνάς ότι στο ίδιο διάστημα η άμυνα έπαιζε πολύ ψηλά και εκτίθονταν όλη η άμυνα, όχι μόνο ο τφ .

Και ξεχναμε επισης, τις εξοδους Που μας πιανεται η καρδια, και το οτι δεν πειανει ποτε την μπλαλα και την διωχνει με γροθιες....
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι θελουμε ενα τερματοφυλακα επιπέδου, και ασς τον πληρωσουμε ενα υψηλό συμβολαιο..
Γνωμη μου πάντα, αλλοι γνωριζουν, και κανουν προγραματισμο :D
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Το ιδανικό (αλλα απίθανο) σενάριο για μένα είναι το εξής: Πάμπλο στο τιμόνι + Τεχνικός Διευθυντής με δικτύωση στην Λατινική Αμερική ή/και Πορτογαλία/Ισπανία

Πωλήσεις κατα σειρά προτίμησης
Τζόλης (~15 εκ.) όσο είναι νωρίς
Σφιντέρσκι (-7εκ)
Ίνγκασον (~8 εκ.) Πουλέν, αλλα όχι αναντικατάστατος + έχει σχετικά βαρύ συμβόλαιο
Ντόουγκλας (~5 εκ.) Ασταθής, δεν θα χαλιόμουν αμα έμενε
Ροντρίγκο (~3 εκ.) οτι ισχύει και για ντούγκλας

Αποχωρήσεις/Πωλήσεις
Τσόλακ
Εσίτι
Ζαμπά
Μπίσεσβαρ
Ένας εκ των Πασχαλάκη/Ζίφκο

Αναδιαπραγμάτευση συμβολαίου
Πασχαλάκης εαν έρθει νεός τέρμας διότι έχει ψιλοβαρύ συμβόλαιο για 2ος
Βαρέλα βαρύτατο συμβόλαιο για αυτά που προσφέρει

Ανανεώσεις συμβολαίου/Επεκτάσεις Δανεισμού
Ελ καντουρι (1+1 ιδανικά)
Μπάμπα ( η αγορά του δύσκολη, δανεισμός όμως λέει)
Κρμέντσικ (εκτός αν κατεβάσουν την τιμή οι Βέλγοι)

Δανεισμοί
Περέιρα
Νινούα
Μπράντονιτς (;)
Λάμπρου

Ρόστερ: οπου (+) σημαίνει νεός παίκτης ή πιθανή παραμονή παίκτη. Χωρίς να βάζω τα παιδιά απο ακαδημία που δεν έχουν ακόμα σημαντική παρουσία

GK: Πασχαλάκης , (+)
RB: Λύρατζης , (+)
LB: (Μπάμπα) , (+)
CB: Κρέσπο , Μιχάι , Μιχαηλίδης , (+) , (+)
CM: Ομάρ , Σβάμπ , Τσιγγάρας , (+) , (+)
AM: Αντρίγια, Ουάρντα, Μούργκ, (+) , (+)
CF: (Κρμέντσικ) , (+)
Και υπάρχει το μπαλαντέρ ο Αρχηγός, συν τον Ιάπωνα που είναι ερωτηματικό, συν τα όποια πιτσιρίκια αναδειχτούν

Αν γίνουν οι πωλήσεις που ανέφερα, μιλάμε για ένα ποσό κοντά στα 30-35 εκ. τα οποία κάλλιστα μπορούν να καλύψουν τις 10 θέσεις που κατ'εμε θέλουμε ενίσχυση. Όλα αυτά βέβαια για να γίνουν, πρέπει να παρθούν αυτή τη βδομάδα αποφάσεις για τον σχεδιασμό.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Φίλε μόνο ο Τζολης είναι κοντά στα λεφτά που γράφεις. Στους άλλους έχεις διπλασιάσει την αξία. Ειδικα φετος με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, ουτε τα μισά δεν πιάνουν.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Ρε φίλε, αυτό δεν είναι ιδανικό σενάριο αλλά ξήλωμα χωρίς τα πλακάκια :?
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Πολύ σωστές σκέψεις κατ' εμέ, εξέφρασαν ο makispaspartou και ο rainmaker.
Συμφωνώ σχεδόν απόλυτα μαζί τους, και ως προς την άποψη για τους παίκτες αλλά και για τις ανάγκες της ομάδας.

Αυτό που θέλω να καταγράψω από τη μεριά μου είναι ότι:

Αρχικά, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Μας αρέσει δεν μας αρέσει, υπάρχουν παίκτες με συμβόλαια.
Τερματοφύλακες υπάρχουν - στόπερ υπάρχουν - φορ υπάρχουν - μπακ υπάρχουν (υπολογίζοντας Μπαμπά & Κρμεντσικ).
Χαφ λείπουν - εξτρέμ λείπουν (ο Καντουρί που μπορεί να παίξει και στις 2 αυτές θέσεις ΠΡΕΠΕΙ να φύγει. Δεν είναι πολύ καλός για καμία από αυτές και είναι εύθραυστος. Σε 3 τελικούς, ήταν τραυματίας ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3!!!).
Άρα, πρώτη προτεραιότητα στην ομάδα είναι η απόκτηση χαφ και εξτρέμ.
Κατά την άποψή μου, αν φέρουμε 2 παικταράδες στις θέσεις αυτές, η ομάδα θα έχει αλλάξει επίπεδο - αρκετό για μία χρονιά.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να αντικατασταθεί όποιος βασικός αποχωρήσει (πολλοί οι υποψήφιοι...)
Η ομάδα οφείλει να έχει έτοιμες λύσεις σε κάθε θέση ώστε να τους αντικαταστήσει.

Τέλος, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες και τις συγκυρίες, θα πρέπει να προσπαθήσουν να αναβαθμίσουν τις θέσεις στις οποίες διαφαίνεται έλλειψη ποιότητας (π.χ. δεξί μπακ, φορ, στόπερ, τερματοφύλακας).
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Napoli4 έγραψε:Φίλε μόνο ο Τζολης είναι κοντά στα λεφτά που γράφεις. Στους άλλους έχεις διπλασιάσει την αξία. Ειδικα φετος με τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων, ουτε τα μισά δεν πιάνουν.
Χμμμ, η αλήθεια είναι οτι τα έβγαλα λίγο πρόχειρα. Εσύ πόσο πιστεύεις οτι θα φέρουν οι πωλήσεις των παικτών που ανέφερα; 20-25 εκ; Πάλι νομίζω επαρκούν για να συμπληρωθεί το ρόστερ, αν βάλουμε μέσα και τα 6,5+1 του γιαννούλη
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Woodman73 έγραψε:
-keeper- έγραψε:
Woodman73 έγραψε:δεν εχω τιποτα προσωπικο με τους τερματοφυλακες μας...
Αλλα μην ξεχναμε ποσους βαθμους χασαμε και απο τους 2, που δεν ηταν σταθεροί ολη την σεζον...
Πρεπει οποσδηπωτε να αποκτηθεί ενας ΕΠΙΠΕΔΟΥ τερματοφυλακας για βασικος....
Επειδη εκανε μια πολη καλη εμφανηση ο Πσχαλακης, μην ξεχναμε το προβλημα ολης της σεζόν...
Γνωμη μου, καλοπροαίρετα παντα... :pano:
2 πρωταθλήματα και 3 κύπελα ο Πασχαλακης !!
Ξεχνάμε πολύ γρήγορα . Ναι πέρασε μεγάλο ντεφορμαρισμα αλλά μη ξεχνάς ότι στο ίδιο διάστημα η άμυνα έπαιζε πολύ ψηλά και εκτίθονταν όλη η άμυνα, όχι μόνο ο τφ .

Και ξεχναμε επισης, τις εξοδους Που μας πιανεται η καρδια, και το οτι δεν πειανει ποτε την μπλαλα και την διωχνει με γροθιες....
Αυτο που θελω να πω, ειναι οτι θελουμε ενα τερματοφυλακα επιπέδου, και ασς τον πληρωσουμε ενα υψηλό συμβολαιο..
Γνωμη μου πάντα, αλλοι γνωριζουν, και κανουν προγραματισμο :D
Απάντησα παράκατω… έχει τα συν και πλην του . Εξαιρετικος κάτω από τα δοκάρια με πολύ γρήγορα πόδια αλλά με κακή μεγάλη έξοδο μακρυά και μέτρια τεχνική με τη μπάλα στα πόδια .
Έχει αποδείξει όμως ότι είναι τφ για να χτίσεις ομάδα πρωταθλητισμού πάνω του .
Έτσι από περιέργεια δίχως ίχνος ειρωνίας … πες μου ένα παράδειγμα τφ στην Ελλάδα την τελευταία 20ετια που να είχε καλύτερο πακέτο από τον Πασχαλακη και διάρκεια

Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Χρειαζομαστε 3 παιχτες στον κορμο (CB,6αρι,9αρι) και 2 ακραια μπακ Δ. κι Α. και ειμαστε πουδρα...
Αντε κι εναν στο Τερμα..συνολο 5-6 αγορες/μεταγραφες..
Απο κει και περα οποιος πωλειται αντικαθισταται...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”