Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
icue

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από icue »

Οσο δεν ανακοινωνουν τον επομενο ΤΔ, τοσα περισσοτερα σεναρια θα κυκλοφορουν.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αντι να ειναι περιοδος χαρας κ δημιουργιας, εδω κ χρονια ειναι ιντριγκες δολοπλοκιες κ παθη.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Και το πρόβλημα φίλε barlow είναι οτι συμβαίνει κάθε φορά μετά από τρόπαιο...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

1. Αυτο που αφορα ΑΜΕΣΑ τον Παμπλο, ειναι η συμπεριφορα του. Χωρις μα και μου, ειναι απαραδεκτη. Και για τον ιδιο και ακομα περισσοτερο για τον ΠΑΟΚ. Απορω ρε π@στη μου, τοσο χανοι ειναι ολοι; δεν εχουν καταλαβει πως οτι ανεβαζουν στα social ΚΑΙ φαινεται ΚΑΙ τους χαρακτηριζει;

2. Απο εκει και περα, ειμαι οκ με το να συζηταει η ΠΑΕ με τον οποιονδηποτε για οτιδηποτε και ειναι προετοιμασμενη για ολα τα σεναρια. Ειμαι σιγουρος οτι και η Σιτυ συζηταει κατα καιρους με προπονητες, κι ας εχει τον Πεπ.
Αυτο που ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ειναι να γινεται αυτο βουκινο και να το μαθαινω μεχρι κι εγω ο αμοιρος.

Αρα:
1. Ειμαστε ασοβαροι και δεν μπορουμε να κρατησουμε τιποτα κρυφο.
2. Γινεται μαχη φατριων μεσα εκει αλα Game of Thrones
3. Η ΠΑΕ διοικει μεσω διαρροων

Το πιθανοτερο ειναι να ισχυουν εν μερει ολα τα παραπανω. Ετσι ομως δεν παμε μπροστα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και γιατί να μην τον αλλάξει ο Σαββίδης τον Γκαρσία? Άσχετα αν είναι λάθος!

Για να τον πρηξουν τ @@ στο ινσταγκραμ του Γιώργη με 589 μηνύματα στην πρώτη ισοπαλία Σεπτεμβρίου?
Και άλλα 879 μηνυματα με βρισιδια κάτω από τα ποστ της ομάδας στο Facebook?

Ξαναεγραψα, κι εγώ το ίδιο θα έκανα και θα έπαιρνα Λουτσεσκου ή άλλον ακριβό. Σας έφερα προπονητή και τουμπεκί όλοι.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ευχομαι μεχρι το απογευμα να διορθωθουν ολες αυτες οι μαλακιες κ να χαρουμε μια μεταγραφικη περιοδο επιτελους.
Τα εχουμε ολα, πραγματικα δε μας λειπει τιποτα κ σκοτωνομαστε.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Τοσκιτσης έκανε την αρχή με τις φήμες για Λουτσεσκου, αν ακολουθήσουν και οι άλλοι λογικά υπάρχει φωτιά..

Για τον Λουτσεσκου που μας έφερε 2 νταμπλ, οι ειρωνείες και οι αφορισμοί νομίζω είναι αστείοι..
Safe λύση και λογικά θα ζητήσει μπάτζετ προηγούμενων χρόνων.
Ο Ιβάν ξέρει πιστεύω..

Από την αλλη το να διώξεις τον Γκαρσία μετά από κύπελλο και ενώ έχει κερδίσει τα αποδυτήρια είναι απλά τραγικός χειρισμός και προσβολή απέναντι του.

Δεν ξέρω πραγματικά τι θα κάνουν, αλλά αν είναι να γίνει κάτι αυτό πρέπει να γίνει σήμερα ή αύριο..
Δεν μας παίρνει τέτοιο σίριαλ σε αυτό το χρονικό σημείο..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θεωρώ τελείως λάθος επιλογή την επιστροφή λουτσέσκου.
Μια επιστροφή που αν ολοκληρωθει θα είναι μια τεράστια απόδειξη ότι οι αναφορές του Ρουμάνου για την αποχώρηση του ήταν απλά αστείες δικαιολογίες
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Προτιμότερο για όλους μας είναι να αφήσουμε τον εναπομείναντα χρόνο να δείξει τι μέλλει γενέσθαι. Ας μην προτρέχουμε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

jibbie έγραψε:οταν ερχονται μεσα στο σπιτι σου καθημερινα για να σου πηδηξουν χωρις σαλιο οτι εχεις και δεν εχεις, μια αποψη ειναι να δειξεις αυτοσυγκρατηση. η αλλη να τους γαμησεις οτι εχουν και δεν εχουν. εγω ειμαι με Παμπλο με τα χιλια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έκανε λάθος ο Πάμπλο, που επέτρεψε να βγει αυτό το βίντεο στη φόρα. Χοντρό λάθος. Όχι που εκφράστηκε όπως εκφράστηκε. Και ήπιος ήταν. Τέρμα από δω.
Και ο Λουτσέσκου να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του, αν κι εφόσον, η γνώμη μου είναι ότι θα πρόκειται για λάθος. Πισωγύρισμα. Αν είναι να απαλλαγεί των καθηκόντων του ο Πάμπλο, αυτό πρέπει να γίνει μόνο για προπονητή βεληνεκούς Σάντος. Κοινώς, προφέσορα.
Αλλιώς θα είναι αδικία για τον Γκαρσία να πάρει δρόμο. Κέρδισε το δικαίωμα στο όνειρο, πώς να το κάνουμε;;;
icue

Δημοσίευση από icue »

Αν ειχε αποφασιστει απο πριν πως οτι και να γινει θα εφευγε δε νομιζω να αλλαξει. Αν περιμεναν τον τελικο για να αποφασισουν και αποφασισαν να μην τον κρατησουν ειναι κατι εντελως διαφορετικο και προφανως εντελως λαθος.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

obanebane έγραψε:
papwolf έγραψε:
obanebane έγραψε:Για να μην παρεξηγηθώ,πιστεύω (αυτό ειναι ακόμα χειρότερο) ότι μέρος στις αποφάσεις για το αγωνιστικό, παίρνουν άνθρωποι εκτός ομάδας,όλα τα χρόνια της θητείας Ιβάν.
Θεωρώ ότι αυτό έχει αρχίσει και μετριάζεται,γιατί τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ έντονο.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και όποιες αποφάσεις παρθούν,να είναι οι σωστές για την ομάδα.
Ποιους εννοείς φίλε bane γιατί με μπερδεψες εντελώς. Υπάρχουν δλδ. άνθρωποι που αποφασίζουν και κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ και δεν είναι καν στη διοίκηση? Είχα την εντύπωση ότι όλες οι μεγάλες αποφάσεις παίρνονται από τον Ιβάν και τον Γιώργο. Εκτός αν εννοείς ότι οι Σαββιδέοι επηρεάζονται στις επιλογές τους από τρίτους εκτός ομάδας. Τα φώτα σου παρακαλώ.

Το τελευταίο εννοώ,επηρεάζονται αρκετά από τρίτους ή αν το θες αλλιώς,ζητανε τη γνώμη ανθρώπων εκτός ομάδας.
Ευχαριστώ bane για την διευκρίνιση.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

navigator11 έγραψε:Έκανε λάθος ο Πάμπλο, που επέτρεψε να βγει αυτό το βίντεο στη φόρα. Χοντρό λάθος. Όχι που εκφράστηκε όπως εκφράστηκε. Και ήπιος ήταν. Τέρμα από δω.
Και ο Λουτσέσκου να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του, αν κι εφόσον, η γνώμη μου είναι ότι θα πρόκειται για λάθος. Πισωγύρισμα. Αν είναι να απαλλαγεί των καθηκόντων του ο Πάμπλο, αυτό πρέπει να γίνει μόνο για προπονητή βεληνεκούς Σάντος. Κοινώς, προφέσορα.
Αλλιώς θα είναι αδικία για τον Γκαρσία να πάρει δρόμο. Κέρδισε το δικαίωμα στο όνειρο, πώς να το κάνουμε;;;
Ετσι ακριβως το βλεπω κ εγω.Πριν παρει πρωταθλημα ο λουτσεσκου ηταν κατηγορια μαθητευομενου μαγου κ αυτος.Εδωσε τα διαπιστευτηρια κ για τους δικους του λογους εφυγε.Δεν πηγε στο καμπιονατο να κανει πορεια να πεις οτι απεδειξε κατι παραπανω.
Τα διαπιστευτηρια του εδωσε κ ο γκαρσια με το μισο ροστερ κ παιρνοντας την ομαδα σε φαση καθιζησης στη μεση της χρονιας.Οπως αξιζε την εμπιστοσυνη ο λουτσεσκου κ οντως απεδειξε πως ηξερε τι κανει, ετσι την αξιζει κ ο γκαρσια.
Πραγματικα οχι προπονητολογια.Να χαρειτε εκει στη διοικηση.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σήμερα, με κρύο το (πάνω) κεφάλι μιας και το κάτω έχει τη δική του πορεία από το Σάββατο βράδυ, ας πω κι εγώ την αποψάρα μου.
Πρώτον δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πόσο χάρηκα που κατέκτησε ένα τίτλο με τον ΠΑΟΚ αυτός ο άνθρωπος, που όταν έπαιζε, αποδεδειγμένα έδωσε και την ψυχή του στο γήπεδο (ματς με ΠΑΟ όταν είχε πεθάνει η μάνα του) αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει τίποτα αν κι εκείνη η ομάδα το άξιζε. Η αγκαλιά του μέσα στα κλάματα χαρά και συγκίνησης με τον Αντελίνο ήταν όλα τα λεφτά.

Δεύτερον, συγχαρητήρια γιατί έβγαλε σε πέρας τους στόχους που είχε όταν ανέλαβε δηλαδή τη 2η θέση και το κύπελο μέσα από πάρα πολλές δυσκολίες και δυο φορές συγχαρητήρια επειδή ο ίδιος γύρισε το καράβι που (και με ευθύνη του) πήγαινε για τα βράχια. Ουσιαστικά έκανε αυτό που γράφει το τατού του, έπεσε και ξανασηκώθηκε δόξα και τιμή.

Τρίτον, ο τελικός φέρει τη σφραγίδα του και όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασίας, όπου είδαμε μια ομάδα ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε, (ελπίζω να γίνει η νόρμα κι όχι η εξαίρεση του χρόνου) αλλά κι όσο αφορά το καθαρά τακτικό κομμάτι. Είδαμε από την πρώτη στιγμή του τελικού ένα σχέδιο επίθεσης επιτέλους, με σαφή στόχευση και με προσήλωση που βγήκε στο 100% κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με συνεχείς προσπάθειες να βρούμε τον αντίπαλο σε μεσοαμυντική ανισοροπία στα πλευρικά των στόπερ του, ειδικά από αριστερά αλλά και με μια μαεστρική πραγματικά τακτική αλλαγή που και έφερε ασφάλεια στα μετόπισθεν αλλά ενεργητική ασφάλεια που μας επέτρεψε στο τελευταίο τέταρτο του ματς να αλλάξουμε το επιθετικό μας πλάνο όπως ταίριαζε εκείνη τη στιγμή. Η είσοδος των Τσιγγάρα/Κρέμτσικ και η τοποθέτηση του Αντρίγια κοντά στο 2ο, έδειξε οξυδέρκεια, διάβασμα της κατάστασης και του αντιπάλου και το θάρρος να πάρει το ρίσκο να κερδίσει το ματς πριν πάει στην παράταση.

Τέταρτο, η επόμενη μέρα. Εμείς αλλά και ο σύλλογος (που δεν είναι πάντα το ίδιο πράγμα) πρέπει να συσπειρωθούμε γύρω από τον Πάμπλο. Κι αυτό, όχι γιατί ''είναι ο Παυλάρας'' αλλά γιατί το κέρδισε με την αξία του και τις διαρκείς μάχες που έδωσε όλη τη χρονιά. Κι αν για εμάς τους οπαδούς είναι εύκολο αυτό, αν δεν είναι μονόδρομος, για τον σύλλογο, εννοώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δεν είναι όπως έχει αποδειχτεί ιστορικά πάρα πολλές φορές δεδομένο. Το πιο σημαντικό που έκανε αυτός ο άνθρωπος, είναι ότι έδειξε ότι αξίζει να βοηθηθεί από όλους μας από το έργο του, (με τις όποια λάθη/σωστά του) κι όχι λόγω του ονόματός του. Δεν υπάρχουν πολλοί στον ΠΑΟΚ που να το έχουν πετύχει αυτό. Στην τελική ανάλυση, στο τέλος μιας περίεργης και κακής χρονιάς, μας έδωσε έναν σούπερ παίχτη (Τζόλη) και δύο ακόμα από τα σπλάχνα του συλλόγου που μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους, το λιγότερο. Μαζί με έναν τίτλο και τη δεύτερη θέση εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα. Δεν τα λες και λίγα.

Το μπαλάκι τώρα είναι στην πλευρά της διοίκησης. Και δη, για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, στην πλευρά του Ιβάν. Κανενός άλλου. Είναι νομίζω η πρώτη φορά, που η ίδια η ομάδα έδειξε στον Ιβάν, ότι εδώ υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό κι ότι θα πρέπει-επιτέλους- να χαραχτεί ένας ορθολογικός δρόμος με συνέπεια και σχέδιο και όραμα.

Κι ενθουσιασμός χρειάζεται για λίγες μέρες μόνο, αλλά από αύριο-μεθαύριο πρέπει να αρχίσει να στήνεται κάτι με γερές και στέρεες βάσεις και όχι ημίμετρα, ερασιτεχνισμούς και τεχνάσματα και δικαιολογίες του κώλου.
Όσο δε για τον Πάμπλο, κέρδισε και με το σπαθί του μάλιστα, το μέγιστο δικαίωμα είτε να αποτύχει είτε να πετύχει με τις επιλογές του, την σπουδαιότερη κατάκτηση από όλες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”