Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Λες και έχει βγει ποτέ ο dimbar και πούλησε παπά στα καλά καθούμενα.

Για να το λέει σημαίνει πως του το είπαν. Το ότι του το είπαν, βέβαια, δεν σημαίνει απαραίτητα πως ισχύει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ναι αλλα και αυτο ειναι πολυ σπαστικο φαντασου να αρχισουν ολοι να λενε διαφορα με μορφη τετελεσμενου για την ομαδα ,τι θα γινει εδω μεσα....
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλά το παιδί μπορεί να έχει όντως πληροφόρηση και να θέλει να την μοιραστεί

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλα

Κάποιος άλλος μας έχει πει ότι πουλήθηκε ο Τζολης
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μακάρι να μην ισχύει αυτό που μεταφέρει ο dimbar, αν όμως ισχύει, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγει ο Πάμπλο και να μιλήσει με ονόματα. Και ας γαμηθούμε στην εσωστρέφεια, δεν με νοιάζει. Εάν είναι πρόθυμοι να διώξουν (η να αφήσουν να φύγει λόγω απουσίας στήριξης) τον Πάμπλο μιλάμε για ΤΗΝ αδικία, και δικαιούμαστε να μάθουμε ποιοι είναι πίσω από την απόφαση. Ήμαρτον, τίποτε άλλο, ήμαρτον
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Είμαι ο πρώτος που εύχομαι να μην ισχύει και μάμησα την αξιοπιστία και την δικιά μου και αυτουνού που μου την μετέφερε.
Καταλαβαίνω πόσο άσχημο φαίνεται το να μεταφέρεις κάτι τέτοιο τέτοιες ώρες αλλά υπερίσχυσε η ανησυχία μου.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Μην μασατε,αν η πληροφορια ισχυε πριν δεν ισχυει πλεον..
Ο Ιβαν ειναι παντελονατος δεν προκειται να κανει πουστια σε ανθρωπο που του εφερε τιτλο..
Αν δεν του κανει τα χατηρια σε παιχτες ειναι αλλο θεμα..πιο πολυ του κοουτς..
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εντάξει, φεύγει ο Γκαρσία και παίρνει και κάποιους παίκτες μαζί του και το έχει αποφασίσει πρίν καν μιλήσει με την οικογένεια. Ευχαριστούμε dimbar που μοιράστηκες την πληροφορία μαζί μας.
Εάν ισχύει ή όχι θα δείξει, αν και νομίζω είσαι αρκετά ικανός να το μαντέψεις και τώρα που μιλάμε.
Απλά θα ήθελα μιά γαμημένη φορά να χαρούμε λίγο χωρίς κάτι ή κάποιος να μας το χαλάει...
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Εδώ ο αντελινο μας αποχαιρέτησε κιόλας και δεν έφυγε.
Μετά τα γ@μησια που τους έριξε ο Πάμπλο δε πάει πουθενά. Βιεϊρίνια Γκαρσία Μουσλίμοβιτς Λινο Βαρελα Κρεσπο Ματος πρέπει να αξιοποιηθούν από την ομάδα, μόνο με μουρλα κ γκαβλα περπατάει ο ΠΑΟΚ τεχνοκράτες κ ειδικοί κ σπουδαγμενοι δε κολλάνε. Στρατιώτες θέλουμε οχι αουες σατον αμπελ που την ειχε δει εγώ κ κανένας άλλος,
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πάντως μετά από ένα τόσο έντονο 24ωρο και μια μεγάλη επιτυχία - σφραγίδα για το κλείσιμο της χρονιάς, εμένα μια έκπληξη μου τη δημιουργεί, που το insta του Γιώργου έχει πολλά, αλλά τίποτα από Γκαρσία. Ούτε μια κουβέντα....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 23 Μάιος 2021, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

seaman έγραψε:Πάντως μετά από ένα τόσο έντονο 24ωρο και μια μεγάλη επιτυχία - σφραγίδα για το κλείσιμο της χρονιάς, εμένα μια έκπληξη μου του δημιουργεί, που το insta του Γιώργου έχει πολλά, αλλά τίποτα από Γκαρσία. Ούτε μια κουβέντα....
εδώ κάπου να σημειώσω οτι ο Αντρέ σε μια συνέντευξή του μέσα στη χρονιά είχε τονίσει οτι το καλοκαίρι όταν μίλησε με τον Ιβάν, άλλα συνέβαιναν μεταξύ Αντρέ-Διοίκηση, άλλα μάθαινε ο Ιβάν . Ένα απο τα αρνητικά δυστηχώς, του να είσαι τόσο μακριά. Ποιός ξέρει αυτοι οι ΚΑΠΟΙΟΙ της ΠΑΕ που σέρνανε τον αρχηγό με τα non-paper, τι λένε για τον Πάμπλο.. Ποιος ξέρει

Ειδικά απο τότε που ο Πάμπλο είπε: "Ξέρω εγώ ποιός ειναι ΠΑΟΚ και ποιος όχι" και "Θα φύγω εγώ, αλλα θα φύγουν και άλλοι μαζί μου" , δεν θέλω να φανταστώ τι παιχνίδια παίζουν αυτοι οι Κάποιοι, που δεν έχουν πάρει ευθύνη ποτέ και για τίποτε. Εδώ πέρσι με τα δελτία διώξαν ένα γιατρό και την βγάλαν καθαρή. Ποιός ξέρει......
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από -keeper- »

Σωστή παρατήρηση seaman..

Και άσχετα τι θεωρεί ο καθένας αν πρέπει να μείνει ή να φύγει, θα ήταν πολύ άδικο να του την κάνουν . Έχει κερδίσει με το σπαθί του την ευκαιρία να δουλέψει την ομάδα από την προετοιμασία .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

alexgarcia6 έγραψε:Πάμπλο.. μαζί σου.

Θα ξαναπώ ότι επί εποχής Σαββίδη, δεν έχουν δωθεί τα κλειδιά ποτέ σε προπονητή. Τα σουσού λέγανε ότι ένας από τους λόγους που μας παράτησε ο Ρουμάνος ήταν αυτός. Το ίδιο και ο Ίβιτς. Ο Αμπέλ άφησε πολλές φορές να εννοηθεί οτι δεν έπερνε ο ίδιος αποφάσεις.

Ο ζωγράφος αυτός ανέλαβε ομάδα νταμπλ, και κατάφερε να μας αφήσει εκτός Ευρώπης, ενω εγχώρια μέχρι τα πλευοφφ είχε κερδίσει μισό ντέρμπι με την άθλια αεκ. Παρόλα αυτά επι 1μισι χρόνο ο Γιώργης τον στήριζε μέσω Ινσταγκραμ κλπ.

Μετά από μια χρονιά που ξεκίνησε και συνέχισε με τραγικό σχεδιασμό, ο Πάμπλο νίκησε τον γαύρο στον τελικό και κατέκτησε την 2η θέση με τεράστια αλλαγή εικόνας στο τέλος της σεζόν. Απο πλευράς Διοίκησης και Γιώργη, κανένα σημάδι στήριξης, ούτε καν συγχαρητήρια , στο πρόσωπο του Πάμπλο.

Πέρσι τέτοιο καιρό, φίλοι μου, βγάζαμε καλοκαιρινό ζώδιο με την Διοίκηση που ξέχασε τα δελτία (!!!) και απαιτούσαμε παραιτήσεις, και το μόνο που έγινε ήταν η απομάκρυνση του Γενικού γιατρού.

Αυτή η ΠΑΕ που πέρσι αλλά και φέτος μας αρρώστησε συζητάει με τον Ρουμάνο που η ίδια ώθησε στην έξοδο, να αναλάβει την ομάδα, ενόψει τελικού, και εμείς συζητάμε εαν ο Πάμπλο είναι ο ιδανικός στο τακτικό κομμάτι;;; Είμαστε καλά;;;;

Και αφήνω στην άκρη συναισθηματισμούς και το πόσο ΠΑΟΚ νιώθει ο Πάμπλο (που αυτό μετράει πάρα πολύ), απο άποψη επαγγελματική θα είναι απαράδεκτο να απομακρυνθεί. Δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι. Αυτοί που πρέπει να απομακρυνθούν βρίσκονται στα επίσημα όπως υπέδειξε ο Πάμπλο μετά το ματς με τον Αστέρα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο Κρόκους,ήθελε πάντα να είναι το νούμερο ένα,,ποτέ δεν ήθελε κανέναν στη συνείδηση του κόσμου,πάνω από αυτόν.
Όταν με την παράγκα εξασφάλιζε τα πρωταθλήματα και κατ' επέκταση τα λεφτά του chl,οι προπονητές ήταν διακοσμητικοί τύπου Λεμονή,Αλεφαντου,Μπιγκον,Κολια και δε συμμαζεύεται.
Γι'αυτό πάντα ήταν ο καρπαζοεισπρακτορας της Ευρώπης, δε τον ένοιαζε όμως,του αρκούσε το χρήμα και οι εγχώριοι τίτλοι.
Δε πιστεύω ότι ο Ιβάν,σκέφτεται και πράτει ανάλογα.
Οπότε ο Γκαρσία θα πάρει την ευκαιρία που κέρδισε με το σπαθί του αλλά και την απαραίτητη μεταγραφική στήριξη.

Υ.Γ Μπορεί να ακουστεί υποκριτικό (γιατί αυτά που εσουρε στο πούλμαν, τα νιώθει και πιθανόν τα λέει κάθε πραγματικός ΠΑΟΚτσης) αλλά δεν έπρεπε να εκφραστεί έτσι,βλέποντας τόσα κινητά ανοιχτά.
Φοβάμαι ότι αυτό του το παραλήρημα, είναι το μόνο που μπορεί να του στοιχίσει την θέση του.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Αυτοί που πρέπει να απομακρυνθούν, φίλε alexgarcia, μάλλον είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος πρέπει να απομακρυνθεί....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να κρατάτε μικρό καλάθι, όσοι πιστεύετε οτι παίρνουν μέρος στις αποφάσεις του αγωνιστικού, ούτοι που έχετε στο μυαλό σας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”