Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Δικαίωσε ολους όσους τον πιστέψαμε όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά. Καταπληκτικό κοουτσάρισμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή τη τεράστια προσωπικότητα.
-
Αυτον τον dimg4 , αυτοανακηρυχθεντα παοκαρχη ,διορισμενο απο τον ιδιο σαν υπευθυνο μετρησης παοκοφροσυνης οσων συνοπαδων διαφωνουν μαζι του,ας τον ενημερωσει καποιος οτι τα τσουρεκια φουσκωνουν μονα τους.

- sourmenetes
- Moderator
Δεν πειράζει...
Ολα καλά και τα τσουρέκια και τα παστέλια τα χθεσινά και όλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ολα καλά και τα τσουρέκια και τα παστέλια τα χθεσινά και όλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που λειτουργεί με το θυμικό. Λειτουργεί ενστικτωδώς, αυθόρμητα και συναισθηματικά.
Πολλές φορές το πληρώνει. Αλλά αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.
Όχι μόνο ο Ιβάν, όλοι μας χρόνια τώρα έτσι λειτουργούμε.
Στις νίκες όλα καλά, στις ήττες αλλάξτε και τα πλακάκια.
Δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ο Γκαρσία. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το κρίνει αυτό έχοντας καθημερινή τριβή με την ομάδα.
Αλλά το να φύγει μετά τα όσα ζήσαμε χθες σε συναισθηματικό επίπεδο, θα είναι κόντρα στο ΠΑΟΚτσήδικο DNA που περιγράφω παραπάνω.
Πολλές φορές το πληρώνει. Αλλά αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.
Όχι μόνο ο Ιβάν, όλοι μας χρόνια τώρα έτσι λειτουργούμε.
Στις νίκες όλα καλά, στις ήττες αλλάξτε και τα πλακάκια.
Δεν ξέρω αν πρέπει να μείνει ο Γκαρσία. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να το κρίνει αυτό έχοντας καθημερινή τριβή με την ομάδα.
Αλλά το να φύγει μετά τα όσα ζήσαμε χθες σε συναισθηματικό επίπεδο, θα είναι κόντρα στο ΠΑΟΚτσήδικο DNA που περιγράφω παραπάνω.
- paok re niamou
Δεν καταλαβαινω τον λογω της αναρτησης του ψυχρα, βγαζοντας ενα βιντεο με ηχο μεσα απο το λεωφορειο.
Με τοο να το βγαζεις φορα παρτιδα εκθετεις προσωπα και προσωπικες στιγμες εκτονωσης που δεν χρειαζεται να γινονται βουκινο.
Ωραιος ο χαβαλες και ο χουλιαμας αλλα ξεπερασε τα ορια.
Οπως εχει γραψει κιολας ξημερωματα κατι εχει παιχτει στο παρασκηνιο ........
Με τοο να το βγαζεις φορα παρτιδα εκθετεις προσωπα και προσωπικες στιγμες εκτονωσης που δεν χρειαζεται να γινονται βουκινο.
Ωραιος ο χαβαλες και ο χουλιαμας αλλα ξεπερασε τα ορια.
Οπως εχει γραψει κιολας ξημερωματα κατι εχει παιχτει στο παρασκηνιο ........
Dimg4 έγραψε:Obdulio έγραψε:Το αν θα πρέπει να μείνει ο Γκαρσία είναι άλλη κουβέντα από το χθεσινό αποτέλεσμα. Φυσικά και παίρνει τα εύσημα για το χθεσινό αλλά δε μπορεί η κρίση επί ενός προπονητή να γίνει με το αν νίκησε ή έχασε έναν αγώνα (νικά-μένει, χάνει-φεύγει).
Ο Γκαρσια γλεντησε το ειδωλο σου σε λιγους μονο μηνες. 2η θεση και ΤΙΤΛΟ. Νταξει ειμαστε?
Ηρεμα
Sourmenetes
3
4
3
Είσαι σίγουρος; Πηγούλα; Γιατί εγώ θυμάμαι ότι είχε ξεκαθαρίσει για 4-4-2 και μόνο για καμιά προπόνηση ή για κανά ειδικό ματς άφηνε περιθώριο για κάτι άλλο.gika έγραψε:Κι ο Στανογεβιτς με 3 πήγε να παίξει πίσω. Είδωλο κι αυτός;
-
Ο Πάμπλο πήρε άριστα στο Νο 1 ζητούμενο κάθε προπονητή- μάνατζερ.
Τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Πήρε τελειωμένους Πάσχα, Αουγκούστο, Ουαρντα και τους έκανε άλλους ανθρώπους.
Τα συστήματα έχουν μικρή σημασία.
Τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
- buffalobill4
Φίλε ομπντουλιο με όλο το σεβασμό και φιλικά. Ο καταστροφέας του ΠΑΟΚ (όπως αποδειχθηκε) ήρθε με μπαντιερα το 442 με διπλό 6αρι. Το άλλαξε όταν τρώγαμε γκολ χωρίς καν κατεβασια από τον αντίπαλο.
Ο Πάμπλο ήρθε με μπαντιερα το 433 και το άλλαξε όταν επίσης τρώγαμε γκολ με την πρώτη υποψία απειλής.
Τώρα το ότι ο Πάμπλο έπαιξε επιτυχημένα το 343 και βγήκε 2ος όπως επίσης πήρε και κύπελλο οπως και ότι ο πρώην Πορτογάλος το έπαιξε για 2 ματς επιτυχημένα με μπεσικτας και μπενφικα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει
Ο Πάμπλο ήρθε με μπαντιερα το 433 και το άλλαξε όταν επίσης τρώγαμε γκολ με την πρώτη υποψία απειλής.
Τώρα το ότι ο Πάμπλο έπαιξε επιτυχημένα το 343 και βγήκε 2ος όπως επίσης πήρε και κύπελλο οπως και ότι ο πρώην Πορτογάλος το έπαιξε για 2 ματς επιτυχημένα με μπεσικτας και μπενφικα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει
Ο οποίος Στανόγεβιτς πάντως εφέτος μια χαρά την πήγε την Παρτιζάν. Κάτι που μάλλον δείχνει ότι ίσως δεν ήταν τόσο άσχετος όσο κάποιοι έλεγαν.
Όταν ανέλαβε Γκαρσία ήταν τελειωμένος ο Αουγκούστο; Μπορώ να δω link;xrisitsapa έγραψε:Ο Πάμπλο πήρε άριστα στο Νο 1 ζητούμενο κάθε προπονητή- μάνατζερ.
Τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
- kataramenos5
Αχ Γερο μου ,μακαρι να ταν τετοιοι.Κουβεντα δε θα λεγαμε.Ο κατ ,ο γκικα ο χ οψ μπορει να ναι μλκες συνομοσιολογοι κλπ ,ο Παμπλο ομως μετα τον Αστερα μιλησε για καποιους που θα φυγουν αν φυγει....Ας βγει να μιλησει αυτος κι ολοι οσοι ξερουν γιατι ο κοσμος θα τους πιστεψει και γιατι καποτε καποιος σοβαρος πρεπει να μιλησει..Εμενα και το Γκικα ποιος θα μας πιστεψει?Και ακουσε με ξερει πολυς κοσμος ,εγω κι ο γκικα ειμαστε οι τελευταια τρυπα του ζουρνα.Να πω κιολας οτι εγω δεν το μαθα απο παικτες.Καμια σχεση.Γέρος έγραψε:Πολύ θα ήθελα να ξέρω ποια υποκείμενα διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες.kataramenos5 έγραψε:Οντως ακουστηκαν αυτα κι απο πολλες μεριες.
ΥΓ Ποσες φορες τον πηδηξε το γαυρο φετος?Φετος ,χωρις προετοιμασια,χωρις παικτες που υπηρετουν τα θελω του.
Ο αλλος ειναι 3 χρονια στο γαυρο.Τι δε καταλαβαινετε?
Το πρόβλημα δεν είναι να φύγει ο Πάμπλο αλλά να φύγουν και αυτοί στους οποίους αναφέρεται.
Το πρόβλημα είναι πως μένει ο Πάμπλο αλλά μένουν και αυτοί...
Το πρόβλημα είναι πως μένει ο Πάμπλο αλλά μένουν και αυτοί...
Να τα βάλουμε σε μια σειρά. Όταν ήρθε ο Φερέιρα άρχισε αμέσως η μεγάλη κριτική ότι κρατά τον Μάτος τρίτο στόπερ. Δεν υπήρξε ποτέ καμιά ουσιώδης συζήτηση στο γιατί το κάνει. Η κίνηση δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με ευθύνη διάφορων παραγόντων αν και η ομάδα μέχρι το ξέσπασμα της υπόθεσης με το -10 ήταν μέσα στους στόχους. Η ομάδα πάντως με κομβικό σημείο το ματς (και την ήττα) στου Χαριλάου μπήκε σε μακρά περίοδο συνεχών αλλαγών μέχρι τη στιγμή που καταστάλλαξε το πράγμα σε τριάδα στόπερ και η αμυντική λειτουργία της ομάδος (με τους συγκεκριμένους στόπερ) θωρακίστηκε. Ακόμα και η χρησιμοποίηση ως στόπερ ενός παίκτη που έπαιζε ως μπακ θεωρήθηκε ως η μεγίστη των προσβολών που μπορούσε κάποιος να του κάνει (σήμερα κανείς δεν σκέφτεται να τον βάλει πάλι μπακ, όλοι είναι ευχαριστημένοι να τον βλέπουν στόπερ. Μεταξύ αυτών, υποθέτω πια και ο ίδιος). Το καλοκαίρι-αρχές Φθινοπώρου η ομάδα έδειχνε συγκροτημένη και απέμενε η βελτίωση της λειτουργίας μπροστά (μια αδυναμία που οφείλονταν και στην απώλεια σημαντικών επιθετικών μονάδων που έφυγαν και στον μικρό χρόνο προσαρμογής άλλων που ήρθαν). Τότε οργανώθηκε μια γενική επίθεση στην ιδέα του να παίζει ο ΠΑΟΚ με τρεις πίσω και η οποιαδήποτε φωνή που έλεγε να μην γκρεμιστεί από τα θεμέλια ότι είχε με κόπο (και λάθη) χτιστεί αντιμετωπίζονταν ως φωνή λίγο-πολύ εχθρού της ομάδας. Και βέβαια η επιστροφή στο 3-4-3 δεν έγινε μετά από 5-10 ματς. Έγινε όταν η ομάδα κινδύνευσε θεωρητικά να μην πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο.buffalobill4 έγραψε:Φίλε ομπντουλιο με όλο το σεβασμό και φιλικά. Ο καταστροφέας του ΠΑΟΚ (όπως αποδειχθηκε) ήρθε με μπαντιερα το 442 με διπλό 6αρι. Το άλλαξε όταν τρώγαμε γκολ χωρίς καν κατεβασια από τον αντίπαλο.
Ένα νόημα που πρέπει να βγει είναι να υπάρχει λιγότερη ανελαστικότητα από πλευράς όλων.