6. Χάρης Τσιγγάρας
-
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Οτάν ο Ρεμπε έλεγε έχουμε χαφ εννοώντας και τον Τσιγγαρα, άλλα διαβαζαμε εδώ μέσα απο τους όψιμους υμνητες του.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτή δεν είναι λογική.
Ο τσιγγαρας έδωσε και ανάσες και λύσεις και σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί.
Αλλά δεν είναι ακόμα το χαφ να στηρίχθει ο ΠΑΟΚ.
Μπορεί με μια προετοιμασία και μια χρονιά στην πλάτη να γίνει.
Ακόμα και ο ΤΖΟΛΗΣ που είναι πολύ υψηλού επιπέδου είδαμε πως κλάταρε.
Ο ΠΑΟΚ ήθελε το γερναρη σοβαρό χαφ.
Ο τσιγγαρας μπορεί του χρόνου να είναι μια πολύ καλή λύση αλλά αν ο ΠΑΟΚ θέλει να ανέβει επίπεδο πρέπει να φέρει υψηλοτατο επιπέδου χαφ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο τσιγγαρας μπορεί του χρόνου να είναι μια πολύ καλή λύση αλλά αν ο ΠΑΟΚ θέλει να ανέβει επίπεδο πρέπει να φέρει υψηλοτατο επιπέδου χαφ.
- john4serres
Σούρμε, πόσο ήπιες πια;sourmenetes έγραψε:Αν ο Γκαρσία κλείδωνε με ένα 20χρονο το ματς θα μιλάγανε για τον μάγο προπονητή και ένα τεράστιο παίκτη...
Συνέχισε ετσι!

- Sick Bastard
Μεγάλη εμφάνιση του παίχτη χτες.
Έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε όταν έπρεπε όπως έπρεπε.
Έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε όταν έπρεπε όπως έπρεπε.
Πολύ καλή παρουσία αλλά συμφωνώ μ αυτό που γράφτηκε παραπάνω ...
Θελουμε έμπειρο πρωτοκλασάτο χάφ κ ο Χάρης θα αυξάνει σταδιακά την παρουσία του κ τη σημαντικότητα του με το καλό υγεια να έχει
Θελουμε έμπειρο πρωτοκλασάτο χάφ κ ο Χάρης θα αυξάνει σταδιακά την παρουσία του κ τη σημαντικότητα του με το καλό υγεια να έχει
- sourmenetes
- Moderator
Τρολαρω κάτι τύπους που κορόιδευαν τον κ. Προπονητα!john4serres έγραψε:Σούρμε, πόσο ήπιες πια;sourmenetes έγραψε:Αν ο Γκαρσία κλείδωνε με ένα 20χρονο το ματς θα μιλάγανε για τον μάγο προπονητή και ένα τεράστιο παίκτη...
Συνέχισε ετσι!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk![]()
Χάχαχαχα
- ΑποστόληςΑ
@sourmenetes όλα τα λεφτά τα χαφ. Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις. Κανείς από αυτούς που έχουμε δεν είναι για βασικός σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Ο Τσιγγάρας είναι ο μόνος με περιθώρια εξέλιξης από τα χαφ μας γιατί είναι μοντέρνος χαφ και γρήγορος.sourmenetes έγραψε:Αυτή δεν είναι λογική.

ήδη κράμα Σάχοβ-Κάνιας. Αγώνες θέλει.
Άνετα στη βασική 18άδα.
Είναι κ εκ των ακαδημιών.
Άνετα στη βασική 18άδα.
Είναι κ εκ των ακαδημιών.
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω 100% ότι όλο το θέμα είναι τα χαφ.Photis έγραψε:@sourmenetes όλα τα λεφτά τα χαφ. Πες μου τα χαφ σου να σου πω τι ομάδα έχεις. Κανείς από αυτούς που έχουμε δεν είναι για βασικός σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Ο Τσιγγάρας είναι ο μόνος με περιθώρια εξέλιξης από τα χαφ μας γιατί είναι μοντέρνος χαφ και γρήγορος.sourmenetes έγραψε:Αυτή δεν είναι λογική.
Με το που καταλάβαμε τι μπορούνε να κάνουνε τα χαφ μας πήραμε το σκαλπ όλων.
Ο σβαμπ είναι καλός παίκτης πολύ εγκεφαλικός και με ένα μηχανάκι δίπλα του θα φανει ακόμα παραπάνω.
Δεν είναι αθλητικός!
Αλλά διαβάζει τρομερα το ματς. Έχει ωραίες μπαλιές.
Αν έπαιρνε και ανάσες θα ήταν ακόμα καλύτερος.
Μακάρι να βρούμε καλύτερους!
Το έχω ξαναπεί, το πρόβλημα φέτος ήταν πρώτα απ'όλα επικοινωνιακό από πλευράς διοικήσεως.
Δεν γίνεται με αυτό το ρόστερ να λες κάνω πρωταθλητισμό.
Ο εξορθολογισμός, που ανέφερε ο Ρέμπε, ήταν ό,τι πιο κοντά στην πραγματικότητα των επιλογών.
Αυτό το επικοινωνιακό αμάρτημα, το πληρώνουμε και στην αυστηρή κριτική που γίνεται στον Πάμπλο.
Στα πλαίσια του εξορθολογισμού, μια χαρά λύση για 4-5ος ήταν ο Τσιγγάρας. Είχε και τον ανταγωνισμό με τον Νινούα. Σε μία τέτοια χρονιά, ο παίκτης άρπαξε την ευκαιρία, σε αντίθεση με τον Γεωργιανό.
Έδειξε πως η θέση του 4ου χαφ προοπτικής του ανήκει, ακόμα και σε χρονιά πρωταθλητισμού.
Εκτός όμως του αγωνιστικού, θα ήθελα να σταθώ στις δηλώσεις του παίκτη. Μου φάνηκε πολύ ώριμος, με σωστή δομημένη σκέψη, και νοοτροπία που περιμένεις από μία μελλοντική σταθερά της ομάδας.
Πιστεύω πως το θέμα της ανανέωσής του πρέπει να είναι προτεραιότητα, δίπλα σε αυτά των Ζίφκο και Ίνγκι.
Δεν γίνεται με αυτό το ρόστερ να λες κάνω πρωταθλητισμό.
Ο εξορθολογισμός, που ανέφερε ο Ρέμπε, ήταν ό,τι πιο κοντά στην πραγματικότητα των επιλογών.
Αυτό το επικοινωνιακό αμάρτημα, το πληρώνουμε και στην αυστηρή κριτική που γίνεται στον Πάμπλο.
Στα πλαίσια του εξορθολογισμού, μια χαρά λύση για 4-5ος ήταν ο Τσιγγάρας. Είχε και τον ανταγωνισμό με τον Νινούα. Σε μία τέτοια χρονιά, ο παίκτης άρπαξε την ευκαιρία, σε αντίθεση με τον Γεωργιανό.
Έδειξε πως η θέση του 4ου χαφ προοπτικής του ανήκει, ακόμα και σε χρονιά πρωταθλητισμού.
Εκτός όμως του αγωνιστικού, θα ήθελα να σταθώ στις δηλώσεις του παίκτη. Μου φάνηκε πολύ ώριμος, με σωστή δομημένη σκέψη, και νοοτροπία που περιμένεις από μία μελλοντική σταθερά της ομάδας.
Πιστεύω πως το θέμα της ανανέωσής του πρέπει να είναι προτεραιότητα, δίπλα σε αυτά των Ζίφκο και Ίνγκι.
- Sick Bastard
Αυτό που έγινε δεν ήταν εξορθολογισμός.
Τσάτρα πάτρα δουλειά ήταν και φάνηκε καθαρά όλη τη χρονιά.
Τσάτρα πάτρα δουλειά ήταν και φάνηκε καθαρά όλη τη χρονιά.
25 συμμετοχες είχε φέτος,άρα του χρόνου θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον 30.kounavi έγραψε:Το παιδί αυτό πρέπει να παίξει 15-20 ματς στο νερό του χρόνου
Βέβαια θα πρέπει πρώτα να ανανεώσει
- john4serres