9. Karol Swiderski
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
- ΑποστόληςΑ
Re: 9. Karol Swiderski
πολυ ατυχος σημερα
στο δοκαρι αλλά πιο πολυ στο τακουνακι που περναει την μπαλα κατω απο τα ποδια του Σα
και ισα που ακουμπαει στο ποδι του και δεν γινεται γκολ
στο δοκαρι αλλά πιο πολυ στο τακουνακι που περναει την μπαλα κατω απο τα ποδια του Σα
και ισα που ακουμπαει στο ποδι του και δεν γινεται γκολ
- ΑποστόληςΑ
-
xrisitsapa
- ΑποστόληςΑ
-
paok düsseldorf
- ToMousiTouCrespo
Πολύ καλός ήταν σήμερα. Οι αλήτες οι συμπαίκτες του τραγουδάνε Lewandoooowski from LIIIIDL 
-
Dimg4
Οχι, απλα δεν ξερεις απο ποδοσφαιροpaok düsseldorf έγραψε:Μαλλον αλλο ματς εβλεπα εγω,
Μου αρέσει γιατί εξελίσσεται ...
Σήμερα όντως έκανε την καλύτερη του εμφάνιση. Ιδίως στο παιχνίδι υποδοχής της μπάλας έχει βελτιωθεί πολύ ...
Σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Για εμένα μονόδρομος η ανανέωση ... του χρόνου πιθανόν να κάνει και την πρώτη καλύτερη χρόνια της καριέρας του. Όχι ότι η φετινή ήταν κακή αλλά ο τύπος έχει ξεκάθαρα υψηλότερο ταβάνι από ότι έχει δείξει
Σήμερα όντως έκανε την καλύτερη του εμφάνιση. Ιδίως στο παιχνίδι υποδοχής της μπάλας έχει βελτιωθεί πολύ ...
Σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Για εμένα μονόδρομος η ανανέωση ... του χρόνου πιθανόν να κάνει και την πρώτη καλύτερη χρόνια της καριέρας του. Όχι ότι η φετινή ήταν κακή αλλά ο τύπος έχει ξεκάθαρα υψηλότερο ταβάνι από ότι έχει δείξει
5 ματς με γαβρο γλίστρας σε ριχνουν κατω πανευκολα ε σημερα ηρθε η μερα που Πηρες κεφαλια απο τον Σεμεδο. ΤΣΑΚΑΛΟΣ
Ο πιο ατυχος του τελικου. Και στο δοκαρι και στη φαση που πηγε να βαλει πραγματικη γκολαρα με τακουνακι κατω απο τα ποδια του Σα.