Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
cambiaso

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από cambiaso »

PaokCuba περιμένουμε ανάλυση άμα γνωρίζεις βέβαια για τον νέο διαγώνιο μας Artur Udrys...θηρίο φαίνεται πάντως.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

2, 12 !!φανταστείτε ο ντεν τρις που ήταν 2,07 φαινόταν θηρίο.Περιμένουμε φυσικά ανάλυση από Κουβανο αλλά και όποιον γνωρίζει. Εμένα μου φαίνεται καλή μεταγραφή στα χαρτιά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Παρουσίες σταθερά στα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, εκτός από το Ιταλικό.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Η πιο ακριβή μας μεταγραφή θα είναι ο Udrys για φέτος όπως φαίνεται....Σαν όνομα δεν θα ενθουσιάσει αλλά δύσκολα θα κόβεται σε γρήγορες μπάλες με καλό πασαδόρο....Τώρα στις ψηλές μπάλες δεν νομίζω ότι ούτε εκεί θα έχει πρόβλημα...Έχει παίξει αντίπαλος με Simon κ Leal οπότε κ από εμπειρία άλλο τίποτα...Λογικά μεταγραφή Καλμαζιδη θέλω να πιστεύω....Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μετά τον Λευκορώσο ακραίο... τσουπ και ο Λευκορώσος διαγώνιος.
Managerοδουλείες του Κάλμα μυρίζομαι... :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις για αυτούς τους παίχτες, μοιάζουν πολύ καλές κινήσεις

Ας μιλήσουν και οι πιο ειδικοί
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

3.82 spike…
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Γνωστό όνομα ο Λευκορώσος με παραστάσεις σε Ρωσία, Πολωνία και Γαλλία. Διεθνής με την Εθνική του. Όμως θα πω ότι με σκεπτικισμό παρά με ενθουσιασμό δέχομαι την κίνηση αυτή. Θα σας πω πρώτα τι μου αρέσει. Έχει την εκτελεστικότητα, τις ψηλές μπαλιές και το άλμα (382cm) για το ύψος του (212cm). Άμα πάρει την μπάλα σωστά, θα τη σκοτώσει. Καλό μπλοκ έχει λόγω του ύψους του και σωστές τοποθετήσεις. Από σερβίς, δεν έχει τη φωτοβολίδα, αλλά κάνει τζαμπ σέρβις με φάλτσα ώστε να μπερδέψει την αντίπαλη υποδοχή. Θα βάλει δύσκολα στον αντίπαλο.

Τώρα τι δε μου αρέσει. Αυτό που παρατήρησα σε στατιστικά του στην Πολωνία το 19/20 είναι ότι δεν έχει σταθερή απόδοση. Ένα παιχνίδι απλά ήταν μυθικός και στο επόμενο τον έβγαζαν αλλαγή γιατί δεν τελείωνε μπάλα για δείγμα και ξανά τα ίδια. Και έπαιζε σε ομάδα (Warszawa) που διεκδικούσε και τον τίτλο. Δεν ήταν σε ένα χωριό για παράδειγμα που οι απαιτήσεις δεν ήταν υψηλές. Ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός που είχε, γιατί στην Fakel Urengoy το 2018/2019 ήταν απίθανος. Στη Γαλλία είχε καλύτερα ποσοστά με την Τουρ από ότι στην Πολωνία (αν και πάλι είχε μεταπτώσεις στην απόδοσή του, αλλά λιγότερες), αλλά παίζει να τραυματίστηκε ξανά γιατί παρατήρησα ότι στα μισά της σεζόν δε γραφόταν καν στα φύλλα αγώνα, κάτι που δηλώνει ότι ήταν εκτός. Προς το τέλος της σεζόν περισσότερο χρόνο πήρε ο 2ος διαγώνιος της ομάδας και το ταλέντο της, ο Τολέδο, και υπήρχε μοίρασμα του χρόνου.

Εν κατακλείδι, έχει πολύ καλά στοιχεία σαν παίκτης, αλλά φοβάμαι την αστάθεια στην απόδοσή του τα τελευταία 2 χρόνια και τους τραυματισμούς. Εύχομαι να μην επαληθευτούν οι φόβοι μου.

Και κάποια βιντεάκια από φέτος και πέρσι:

https://www.youtube.com/watch?v=tn7g62H8r6s&t=163s

https://www.youtube.com/watch?v=FL2RCS17KQA

https://www.youtube.com/watch?v=3jJjpqX9zT0
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Θα ήθελα και ένα λάτιν στοιχείο στην ομάδα αλλά ας μας βγουν λαβράκια οι ξένοι που φέραμε και χαλάλι.
Γραφόταν τον τελευταίο καιρό ότι πάμε για πολύ δυνατή κίνηση στην θέση του διαγωνίου, δικαιολογεί ο Λευκορώσος αυτούς τους τίτλους, είναι στα χαρτιά τουλάχιστον μια δυνατή κίνηση?

Γνωρίζοντας πλέον όλους τους ξένους (αν οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες) που κατατασσόμαστε απέναντι στους εγχώριους αντιπάλους? Μπορεί η ομάδα φέτος να χτυπήσει πρωτάθλημα?
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Λοιπόν ακόμα πολλά κομμάτια από το ροστερ όπως η δεύτερη πάσα καθώς και ο τρίτος ακραίος, θέσεις που θεωρούνται κομβικες. Ελπίζω σωτηρίου να μείνει για τέταρτος ακραίος και να πάμε σε κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

O Λευκορώσος φυσιογνωμικά δε φέρνει λίγο από Swiderski :mrgreen:

λίγο τρέλα και νεύρο ρε γαμώτο, ο Jimenez πανηγύριζε κάθε φάση με πολύ μεγάλη τρέλα..και στο βόλλευ η ψυχολογία έιναι πολύ πολύ σημαντική.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Shivaspace έγραψε:O Λευκορώσος φυσιογνωμικά δε φέρνει λίγο από Swiderski :mrgreen:

λίγο τρέλα και νεύρο ρε γαμώτο, ο Jimenez πανηγύριζε κάθε φάση με πολύ μεγάλη τρέλα..και στο βόλλευ η ψυχολογία έιναι πολύ πολύ σημαντική.
Swiderski on steroids
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Εγω δεν τρελαθηκα παντως απο τα βιντεακια
Σχετικα καλο βιογραφικο φαινεται να εχει.

Αλλα διαγωνιος με light σερβις 2,12 δεν κολλαει.

Και γενικα δεν ειδα τιποτα εντυπωσιακα χτυπηματα, κυριως τεχνικα αλλα και να περναει η μπαλα πανω απο μπλοκ λογω υψους. Αλλα δυναμιτες τυπου σεπεδα γκομεζ δεν ειδα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε χρειάζεται ένας τέτοιου ύψους παίχτης να χτυπάει πολύ δυνατά όταν τις περισσότερες φορές μπορεί να χτυπάει πάνω από το μπλοκ.
Εμένα άλλο είναι το ερώτημα μου,είναι καλύτερος από τον Ντετρις;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Άμα δεν αντιμετωπίσει πρόβλημα με τραυματισμούς, τότε θα μιλάμε για το διαγώνιο της κατηγορίας. Ο παίκτης δεν είναι τυχαίος. Και έχει ένα πολύ σοβαρό βιογραφικό. Έχει δείξει ότι εκτελεί σωστά και ας μη βαράει ρουκέτες όπως ο Γκόμεζ ή ο Σεπέδα. Διαφορετικό στυλ διαγώνιου είναι. Επίσης έχει δείξει ότι έχει καλό μπλοκ λόγω ύψους και την αντίληψη να τοποθετείται σωστά στο φιλέ. Έχει άλλα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον Ντε Ντρις. Δεν είναι βαρύς διαγώνιος και αυτό φαίνεται ότι για το ύψος του έχει πολύ μεγάλο άλμα σε μπλοκ και επίθεση, όταν άλλοι πάνω από 2.10 δεν πιάνουν αυτά τα νούμερα εύκολα. Η μόνη μου ένσταση είναι η απόδοσή του και οι τραυματισμοί. Εγώ εμπιστεύομαι τον Καλμαζίδη σε αυτή την επιλογή του. Και εδώ θα παίξει και μεγάλο ρόλο ο Walsh. Άμα συνεργαστούν σωστά μεταξύ τους, θα δούμε ωραία πράγματα. To έδειξε κιόλας στη Fakel το 18/19 που είχε τον Κawika Shoji στην πάσα και έκανε απίστευτη χρονιά κερδίζοντας και τον τίτλο του καλύτερου σκόρερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων (υπάρχει επίσης και βιντεάκι στο YouTube από εκείνο το τουρνουά). Με την προσθήκη του Udrys έχουμε μια γραμμή παικτών (Κουμεντάκης-Μπράουν-Udrys) που έχει ύψος και δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο μπλοκ. Υγιείς όλοι οι παίκτες και όλα θα πάνε καλά. Τώρα μένει να δούμε ποιος θα είναι ο 3ος ακραίος μας και γενικά τον πάγκο μας, καθώς επιβάλλεται να υπάρχουν λύσεις λόγω Ευρώπης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”