Οι αργοσαυροι εχουν πεθανει εδω και καιρο. Σ ολα τα σπορ.buffalobill4 έγραψε:Κι όμως δεν τρολαριζα. Θέλω ένα παλιακο 5αριkataramenos5 έγραψε:Τι τρολ εισαι κι εσυ..
Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
-O Kάρτερ δεν πήγε καλά στα πλέι οφ και στην ομάδα πιστεύουν ότι το πρόβλημα που είχε παρουσιάσει στο δικέφαλο και είχε αγγίξει την θλάση, έπαιξε το ρόλο του, όταν από την ΑΕΚ-και ειδικά ο Λοτζέσκι-τον πίεσαν πολύ. Ο Λυκογιάννης θα τον ήθελε μαζί του και του χρόνου, γνωρίζοντας όμως ότι θα είναι δύσκολο με βάση το συνηθισμένο κασέ του Αμερικανού.
-Κάτι ενδιαφέρον έχει εντοπίσει ο “Λύκος” εκτός Ελλάδας. Από πρωταθλήματα που δεν τα πιάνει το μάτι σου και έχουν λαβράκια
κλειτος
-Κάτι ενδιαφέρον έχει εντοπίσει ο “Λύκος” εκτός Ελλάδας. Από πρωταθλήματα που δεν τα πιάνει το μάτι σου και έχουν λαβράκια
κλειτος
- Μπαρκαρούτσος
Οι Ρούμογλου, Παπασάβογλου και Καραγιαννίδης, μπορούν στον ΠΑΟΚ να πάρουν 5 λεπτά ο καθένας σε έναν αγώνα όπου η διακύμανση του σκορ έχει τον ΠΑΟΚ σταθερά στο +5 με +10;
Βρε παιδιά από τις ανατολικές χώρες, βλέπε πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν υπάρχει τίποτε καλό; Χώρες με φοβερά ακατέργαστα ταλέντα, να τα πάρει ο συνονόματός μου ο Άρης να τα κάνει τούρμπο στο παρκέ!
- buffalobill4
Διαφωνώ κατ οριζοντίως και καθέτως. Ο Ντάνκαν έπαιζε μέχρι τα 40 του και έκανε πλάκα. Ο παου γκασολ επίσης πλάκα μέχρι τα 40. Γενικά έχουν πεθάνει οι ψηλοί που ξέρουν πραγματικό μπάσκετ. Και έχουν μείνει οι φλώροι που σουταρουβ 3ποντα.kataramenos5 έγραψε:Οι αργοσαυροι εχουν πεθανει εδω και καιρο. Σ ολα τα σπορ.buffalobill4 έγραψε:Κι όμως δεν τρολαριζα. Θέλω ένα παλιακο 5αριkataramenos5 έγραψε:Τι τρολ εισαι κι εσυ..
-
- Επικοινωνία:
Κάποια στιγμή πρέπει να παίξουν όμως για να μπορέσουμε να βγάλουμε παίκτες.Οι 20χρονοι τότε Βασιλειάδης-Μαυροκεφαλίδης από Αετό Κιλκίς!!!! Και Βασιλόπουλος από ένα χωριό της Ηλείας πως μπόρεσαν;Και σε ένα πρωτάθλημα κλάσεις ανώτερο από το τωρινό της πλάκαςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Οι Ρούμογλου, Παπασάβογλου και Καραγιαννίδης, μπορούν στον ΠΑΟΚ να πάρουν 5 λεπτά ο καθένας σε έναν αγώνα όπου η διακύμανση του σκορ έχει τον ΠΑΟΚ σταθερά στο +5 με +10;
- soflodoras
Ο Καντερ που παιζει στη Ροδο και νομιζω ειναι και απο τους πρωτους σκορερ/ριμπαουντερ του πρωταθληματος δεν ειναι κανας γρηγορος, παρολο που δεν ειναι πρωτο μποι για 5αρι. Θα ηθελα να τον δω στον ΠΑΟΚ ομως σιγουρα.
Γενικα ομως εμπιστευομαι Λυκο σε οτι παικτη κ να επιλεξει. Κ πιστευω θα δουμε καλο ΠΑΟΚ του χρονου
Γενικα ομως εμπιστευομαι Λυκο σε οτι παικτη κ να επιλεξει. Κ πιστευω θα δουμε καλο ΠΑΟΚ του χρονου
-
- Επικοινωνία:
Δεν θα πάω στα χρόνια της λάμψης μας γιατί θα με πιάσει θλίψη με Bane,Nesterovic,Relic(άσχετο που δεν έπαιξαν οι δύο σε εμάς έκαναν σπουδαία καριέρα),Savic κτλ αλλά θα γούσταρα τρελά να βρίσκαμε έναν Yurkovic πάλι (τι παικταρα),έναν Miilisavljevic ακόμα και έναν Pasalic η Duvnjak! Μας πάει η μεγάλη των πλαβι σχολή γενικά και κακώς την έχουμε παραμελήσει δίνοντας συμβόλαια κατά κόρον σε αμπαλα αμερικανάκιαRexaris έγραψε:Βρε παιδιά από τις ανατολικές χώρες, βλέπε πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν υπάρχει τίποτε καλό; Χώρες με φοβερά ακατέργαστα ταλέντα, να τα πάρει ο συνονόματός μου ο Άρης να τα κάνει τούρμπο στο παρκέ!
-
- Επικοινωνία:
Πέρι Κάρτερ; που τον θυμήθηκες φίλος;renegade έγραψε:Κρατάω λοβ,Γκρίφιν,Τέρνερ και θα ήθελα
Κατσιβελη αντί Νώντα
Έναν τύπου Κάρτερ ( αυτόν που είχαμε πριν κάποια χρόνια) για αντί καρτερ
Δύο κανονικούς Αμερικανούς στο 4 και στο 5
Και έναν Έλληνα στο 4 ( εδώ υπάρχει θέμα καθώς δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι)1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 19 Μάιος 2021, 04:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Και τον Τοντόρ φίλε μ..πολύ υποτιμενοσ παίκτης ο Γκετσεφσκι για το μπάσκετ που ηξερεboogeyman77 έγραψε:Δεν θα πάω στα χρόνια της λάμψης μας γιατί θα με πιάσει θλίψη με Bane,Nesterovic,Relic(άσχετο που δεν έπαιξαν οι δύο σε εμάς έκαναν σπουδαία καριέρα),Savic κτλ αλλά θα γούσταρα τρελά να βρίσκαμε έναν Yurkovic πάλι (τι παικταρα),έναν Miilisavljevic ακόμα και έναν Pasalic η Duvnjak! Μας πάει η μεγάλη των πλαβι σχολή γενικά και κακώς την έχουμε παραμελήσει δίνοντας συμβόλαια κατά κόρον σε αμπαλα αμερικανάκιαRexaris έγραψε:Βρε παιδιά από τις ανατολικές χώρες, βλέπε πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν υπάρχει τίποτε καλό; Χώρες με φοβερά ακατέργαστα ταλέντα, να τα πάρει ο συνονόματός μου ο Άρης να τα κάνει τούρμπο στο παρκέ!
- KalamarGiannis
3αρια σαν τον Μαρκ Κάρτερ το '15 είδαμε πολλά καλά και σε μας και σε άλλες ομάδες Α1... είχε έναν η Δράμα, και μη ξεχνάμε Γκρέγκορι το '10, Μάρσαλ Κρίστμας το 11, Γκίντενς το 12, Πέιν το 14, Τέπιτς το 16
δεν ξέρω από το 2,5αρι Λάκι Τζόουνς και Τεραν Πέτεγουει μετράει κι αυτό...
από τους παραπάνω ποιος ήταν ο καλύτερος/πιο ουσιαστικός για την ομάδα; Ε! φέρτε τον
από τους παραπάνω ποιος ήταν ο καλύτερος/πιο ουσιαστικός για την ομάδα; Ε! φέρτε τον
- kataramenos5
buffalobill4 έγραψε:
Διαφωνώ κατ οριζοντίως και καθέτως. Ο Ντάνκαν έπαιζε μέχρι τα 40 του και έκανε πλάκα. Ο παου γκασολ επίσης πλάκα μέχρι τα 40. Γενικά έχουν πεθάνει οι ψηλοί που ξέρουν πραγματικό μπάσκετ. Και έχουν μείνει οι φλώροι που σουταρουβ 3ποντα.
Ντανκαν δεν εχω παρακολουθησει (δε βλεπω θεατρικες παραστασεις πλεον ακα NBA) αλλα ο γκασολ ειναι μια μπασκετικη ιδιοφυΐα. Με το μυαλο παιζει κυριως οχι με το κορμι αν και δε θα τον ελεγα αργο(για το υψος του) Δεν ανηκει στην κατηγορια που αναφερεις. Το στυλ που θες δε νομιζω πως στεκεται σημερα. Η ταση λεει κοντυτερα και πιο ευκινητα πενταρια. Κατι θα ξερουν οι προπονητες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 19 Μάιος 2021, 16:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Ο πρόσφατος Κάρτερ! Αν σου πω δεν τον θυμάμαι καν θα με πιστέψεις; Εγώ μιλάω για εκείνον που είχαμε το 2001 έως το 2003renegade έγραψε:Μαρκ Κάρτερ 14-15
-
- Επικοινωνία:
Kenny Gregory τρομερή ποιότηταKalamarGiannis έγραψε:3αρια σαν τον Μαρκ Κάρτερ το '15 είδαμε πολλά καλά και σε μας και σε άλλες ομάδες Α1... είχε έναν η Δράμα, και μη ξεχνάμε Γκρέγκορι το '10, Μάρσαλ Κρίστμας το 11, Γκίντενς το 12, Πέιν το 14, Τέπιτς το 16