Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Ρε πήγε η ομάδα τραίνο όλα τα play off κι από εκεί που κάποιοι είχαν προδικάσει ότι δεν θα βγούμε στην Ευρώπη, βρεθήκαμε με κλειδωμένη τη δεύτερη θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Περάσαμε και στον τελικό και έφτασαν στα όρια τους. Αφήστε τους να ξεδώσουν. Δεν μπορούν να βρουν αγωνιστικό πάτημα και πιάνονται από μεταφρασμένες κατά το δοκούν δηλώσεις για να νιώσουν λίγο καλύτερα. Αφήστε τους να ξεχαρμανιάσουν, γιατί μετά το κύπελο δεν θα ξέρουν τι να πουν μέχρι το πρώτο χαμένο φιλικό της προετοιμασίας.
Όσο για τον Γκαρσία, τι άλλο να ζητήσεις από έναν προπονητή που ανέλαβε την ομάδα Οκτώβρη μήνα, έχασε τον καλύτερο του παίκτη τον Γενάρη, ενισχύθηκε μόλις με 2 δανεικούς και μια επιστροφή εκδιωγμένου παίχτη και παρ' όλα αυτά πέτυχε τον λογικό στόχο της δεύτερης θέσης και του τελικού κυπέλου. Βάλε και το ότι είναι η πρώτη του χρονιά ως προπονητής σε επαγγελματική ομάδα και το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο σημαντικό.
Και για να βάλουμε την πορεία της ομάδας στο σωστό perspective, πέρυσι με σημαντικά καλύτερο ρόστερ (Μάτος, Γιαννούλη, Άκπομ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Εσίτι, Μαουρίσιο) και με 5 φορές πιο ακριβό προπονητή, η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, και τέτοια μέρα, μια μέρα μετά την τελευταία αγωνιστική, ελπίζαμε να μη κάνει ένσταση η ΑΕΚ για τα δελτία και χάσουμε την δεύτερη θέση (που τότε σήμαινε και κάτι).
Τα τελευταία 4-5 χρόνια, για πρώτη φορά, η διαφορά ποιότητας και μπάτζετ με τον Ολυμπιακό είναι τόσο μεγάλη, και με ΑΕΚ, Παναθηναικό και Άρη, τόσο μικρή. Παρ' όλα αυτά πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Ο στόχος επιτεύχθει και πάμε το Σάββατο να σηκώσουμε το 8ο κύπελο.
Όσοι είναι να γκρινιάξετε, κάντε το μέχρι την Παρασκευή. Από το Σάββατο και μετά μόνο θα πανηγυρίζουμε.
Όσο για τον Γκαρσία, τι άλλο να ζητήσεις από έναν προπονητή που ανέλαβε την ομάδα Οκτώβρη μήνα, έχασε τον καλύτερο του παίκτη τον Γενάρη, ενισχύθηκε μόλις με 2 δανεικούς και μια επιστροφή εκδιωγμένου παίχτη και παρ' όλα αυτά πέτυχε τον λογικό στόχο της δεύτερης θέσης και του τελικού κυπέλου. Βάλε και το ότι είναι η πρώτη του χρονιά ως προπονητής σε επαγγελματική ομάδα και το επίτευγμα γίνεται ακόμα πιο σημαντικό.
Και για να βάλουμε την πορεία της ομάδας στο σωστό perspective, πέρυσι με σημαντικά καλύτερο ρόστερ (Μάτος, Γιαννούλη, Άκπομ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Εσίτι, Μαουρίσιο) και με 5 φορές πιο ακριβό προπονητή, η ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό, και τέτοια μέρα, μια μέρα μετά την τελευταία αγωνιστική, ελπίζαμε να μη κάνει ένσταση η ΑΕΚ για τα δελτία και χάσουμε την δεύτερη θέση (που τότε σήμαινε και κάτι).
Τα τελευταία 4-5 χρόνια, για πρώτη φορά, η διαφορά ποιότητας και μπάτζετ με τον Ολυμπιακό είναι τόσο μεγάλη, και με ΑΕΚ, Παναθηναικό και Άρη, τόσο μικρή. Παρ' όλα αυτά πήραμε αυτό που έπρεπε να πάρουμε. Ο στόχος επιτεύχθει και πάμε το Σάββατο να σηκώσουμε το 8ο κύπελο.
Όσοι είναι να γκρινιάξετε, κάντε το μέχρι την Παρασκευή. Από το Σάββατο και μετά μόνο θα πανηγυρίζουμε.
Για αυτό και πέρσι μέχρι και τέλος Γενάρη και την ιστορία της πολυιδιοκτησιας ήσουν πρώτος και όχι 3-4 όπως φέτος. Επίσης πέρσι ήρθε ο αποκλεισμός από το Γαυρο δλδ τη μόνη ομάδα που σε κοντράρει σε διπλό αγώνα και ενώ στο πρώτο ματς είχες κερδίσει ο δεύτερος έγινε 2 μήνες και μια διακοπή λόγω πανδημίας μετά. Αυτή τη σύγκριση της περσινής ιδιαίτερης χρονιάς με τη φετινή πραγματικά δε τη καταλαβαίνω. Όσο για τα δελτία το να χρεώνουμε αυτή την ιστορία στον αγωνιστικό τομέα είναι απλά λάθος.gika έγραψε:
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό που λέει ο gika
Αυτή είναι μια βδομάδα στήριξης και εμπιστοσύνης στην ομάδα που το Σάββατο θα παλέψει για να φέρει έναν τίτλο ξανά στον πύργο τον λευκό.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε λέμε!
Αυτή είναι μια βδομάδα στήριξης και εμπιστοσύνης στην ομάδα που το Σάββατο θα παλέψει για να φέρει έναν τίτλο ξανά στον πύργο τον λευκό.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε λέμε!
- PAOK_Antarctica
Σχετικά με τον περσινό αποκλεισμό στα ημιτελικά, πολύ εύκολα ξεχνάτε ορισμένοι πως στο πρώτο ματς ο γκέι έβαλε γκολ οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο είχε γίνει η πουστιά του Γκεστράνιους (αν θυμάμαι καλά) με τον Φορτούνη.
@ παρολος
]Θέλω να μου πεις ποιος είπε και ποιος ασχολήθηκε με το πόσα παίρνει,είτε είναι 30 είτε 300
Φυσικά και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η καριέρα και όχι τα 30 ή τα 300
Όσο για τις χθεσινές δηλώσεις, δεν είναι η πρώτη φορά.
Οι συγκεκριμένου τύπου δηλώσεις προσωπικα μου δείχνουν και το επίπεδο του πνευματικά και ως άτομο.
Υγ μίλησε και το γραφείο τυπου του γαβρου
...έχεις μια πλάκα
]Θέλω να μου πεις ποιος είπε και ποιος ασχολήθηκε με το πόσα παίρνει,είτε είναι 30 είτε 300
Οι συγκεκριμένου τύπου δηλώσεις προσωπικα μου δείχνουν και το επίπεδο του πνευματικά και ως άτομο.
Υγ μίλησε και το γραφείο τυπου του γαβρου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 17 Μάιος 2021, 14:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ότι και να λέει ο παμπλο οποίους και να εννοεί εγώ είμαι μαζί του !
Δεν υπήρξαν πολλοί που δίνανε λευκό συμβόλαιο κ έδειξαν εμπράκτως ότι δε βάζουν το χρήμα πάνω από όλα !
Αν κάποιον εμπιστεύομαι για το μπεσαλικι του κ την αρσενική του κρίση είναι αυτός
Για να λέει κάτι θα ξέρει ...Εγώ ερμηνεύω ότι η επίθεση πήγαινε είτε στα γραφεία το πιθανότερο η στους δημοσιογράφους
Παντως ψυλλιάζομαι υπάρχει έντονο ρεύμα λουτσεσκου στα γραφεία κ ο παμπλο το χει καταλάβει
Ο παμπλο μη χάσει τη συγκέντρωση του προ του τελικού αυτό μετράει
Τις περισσότερες φορές τα παντελόνια συνυπαρχουν με τον παρορμητισμό
Δεν υπήρξαν πολλοί που δίνανε λευκό συμβόλαιο κ έδειξαν εμπράκτως ότι δε βάζουν το χρήμα πάνω από όλα !
Αν κάποιον εμπιστεύομαι για το μπεσαλικι του κ την αρσενική του κρίση είναι αυτός
Για να λέει κάτι θα ξέρει ...Εγώ ερμηνεύω ότι η επίθεση πήγαινε είτε στα γραφεία το πιθανότερο η στους δημοσιογράφους
Παντως ψυλλιάζομαι υπάρχει έντονο ρεύμα λουτσεσκου στα γραφεία κ ο παμπλο το χει καταλάβει
Ο παμπλο μη χάσει τη συγκέντρωση του προ του τελικού αυτό μετράει
Τις περισσότερες φορές τα παντελόνια συνυπαρχουν με τον παρορμητισμό
Snoufel, δεν θέλω να επιμείνω στη σύγκριση με πέρυσι. Θες να θεωρήσεις, ότι η περσινή πορεία στο κύπελο είναι το ίδιο με τη φετινή γιατί πέσαμε με το γαύρο; Θα σου έλεγα να το συζητήσουμε την Κυριακή που θα έχουμε ξεμουνιάσει τον γαύρο στον τελικό, αλλά πες ότι τις βγάζουμε ισάξιες. Θες να συγκρίνουμε την περσινή πορεία στα play off (που είχε λήξει το θέμα της πολυιδιοκτησίας) με την αντίστοιχη φετινή; Αλλά και πάλι, πες ότι και πέρσι αν δεν είχαμε την πολυιδιοκτησία θα είχαμε βγει πιο εύκολα δεύτεροι. Στο δίνω και αυτό. Για την πανδημία δεν το συζητώ, γιατί δεν αφορούσε μόνο τον ΠΑΟΚ, αλλά όλο τον πλανήτη. Το αν κάποιοι βγήκαν πιο ζημιωμένοι από αυτή, αυτό είναι θέμα του αγωνιστικού τμήματος κάθε ομάδας. Κρούσματα δεν είχαμε πάντως.sn0ufel4 έγραψε:Για αυτό και πέρσι μέχρι και τέλος Γενάρη και την ιστορία της πολυιδιοκτησιας ήσουν πρώτος και όχι 3-4 όπως φέτος. Επίσης πέρσι ήρθε ο αποκλεισμός από το Γαυρο δλδ τη μόνη ομάδα που σε κοντράρει σε διπλό αγώνα και ενώ στο πρώτο ματς είχες κερδίσει ο δεύτερος έγινε 2 μήνες και μια διακοπή λόγω πανδημίας μετά. Αυτή τη σύγκριση της περσινής ιδιαίτερης χρονιάς με τη φετινή πραγματικά δε τη καταλαβαίνω. Όσο για τα δελτία το να χρεώνουμε αυτή την ιστορία στον αγωνιστικό τομέα είναι απλά λάθος.gika έγραψε:
Το ότι ένας προπονητής στην πρώτη του επαγγελματική χρονιά καταφέρνει (αν όχι περισσότερα) τα ίδια με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας και πανάκριβο, έχοντας δεδομένα ένα πολύ πιο φτηνό και ελειπές ρόστερ, αυτό σημαίνει πως αν μη τι άλλο αξίζει την στήριξη μας.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.
Και έχουμε εδώ μέσα τον κάθε ένα να βγάζει τα κομπλεξ του στην ομάδα τέτοιες μέρες για κάποιες δηλώσεις (!) που δεν ήταν ξεκάθαρες.
ωραία και όμορφα όλα αυτά περί δηλώσεων που είναι από άλλη εποχή.
Εγώ θα ήθελα να ξέρω τι θα έκανε σοβαρός προπονητής που μαθαίνει ότι άνθρωποι που του λένε συνέχισε κάνε σχεδιασμό συμφωνούν με άλλο προπονητή και μάλιστα δε μπορούν καν να το κρατήσουν κρυφό.;
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο γκαρσία όταν μιλάει για σχεδιασμούς αναφέρετε μόνο στην ιδιοκτησία
Φερε μας το κύπελλο, το αξίζεις και εσύ και εμείς Ινδιανε
Εγώ θα ήθελα να ξέρω τι θα έκανε σοβαρός προπονητής που μαθαίνει ότι άνθρωποι που του λένε συνέχισε κάνε σχεδιασμό συμφωνούν με άλλο προπονητή και μάλιστα δε μπορούν καν να το κρατήσουν κρυφό.;
Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ο γκαρσία όταν μιλάει για σχεδιασμούς αναφέρετε μόνο στην ιδιοκτησία
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλά αν παίχτηκε τέτοια μ@λακια χωρίς καν να το ξέρει ο Πάμπλο, υπάρχει σοβαρό θεμα..
Είχα πει πριν καιρό πως αν είναι τελικά να αλλάξουμε προπονητή, θα το δεχόμουν μόνο για κάποιον ευγνωσμενης αξίας
Ο Πάμπλο στα πλέι οφ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει και δίκαια νομίζω αξίζει μια ευκαιρία και για του χρόνου
Είχα πει πριν καιρό πως αν είναι τελικά να αλλάξουμε προπονητή, θα το δεχόμουν μόνο για κάποιον ευγνωσμενης αξίας
Ο Πάμπλο στα πλέι οφ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε να κάνει και δίκαια νομίζω αξίζει μια ευκαιρία και για του χρόνου
Να μας πει και κανένα όνομα μπορεί;δεν βαρέθηκατε εσείς αυτά τα αόριστα; τέλος από μένα, συγκέντρωση στο τελικό αλλά δεν γίνεται το άσπρο να το κάνουμε μαύρο συνέχειαGINOLA έγραψε:ωραία και όμορφα όλα αυτά περί δηλώσεων που είναι από άλλη εποχή.
Καλά και πέρσι είχαμε προπονητή αλλά τα ποστ με τα χασάπικα έδιναν και έπαιρναν.
Ανέφερα τα χρήματα καθώς δεν κατάλαβα τί εννοούμε όταν λέμε ότι είναι παρτακιας. Τώρα που λες ότι κοιτάζει την καριέρα του, τώρα κατάλαβα τί εννοείς. Άσχετα αν δε συμφωνώ. Αν κοίταζε τον κωλο του πάντως θα μπορούσε να είχε χωθεί σε κάποια ισπανική ομάδα Β' από πιο παλιά.renegade έγραψε:@ παρολος
Οι συγκεκριμένου τύπου δηλώσεις προσωπικα μου δείχνουν και το επίπεδο του πνευματικά και ως άτομο
Το δεύτερο που λες εμένα με κάνει άνθρωπο αμερόληπτο κι όχι παρτακια.
Εγώ τον εμπιστεύομαι ότι θέλει το καλό της ομάδας. Αν εμπλέκει τους συναισθηματισμούς είναι άλλο θέμα. Και να είναι παρτακιας και να λειτουργεί με το συναίσθημα πάντως δε γίνεται.
Πάντως από πότε γίναμε Λειψία και δε χωράνε συναιθησματισμοι στον ΠΑΟΚ δεν το έχω καταλάβει. Δε νομίζω να μας αρμόζει το λεγόμενο "θέλουμε τεχνοκράτες".
Είδα τους τεχνοκρατισμους με τις φοβερές μπισνες που θα αγοράζαμε από 1 εκατομμύριο Περέιρα, Νινουα και Μπραντονιτς, και θα τους πουλουσαμε στη Ντόρτμουντ για 15 τον έναν. Από τέτοιους τεχνοκράτες της αρπαχτης... Προτιμώ συναίσθημα.
Τέλος πάντων να πάρουμε το κύπελλο, κι από Ιούλιο έχουμε μεγάλο καλοκαίρι καλά να μαστε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 17 Μάιος 2021, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Φίλε GINOLA, δεν θα ήθελα να σχολιάσω το post σου,GINOLA έγραψε:ωραία και όμορφα όλα αυτά περί δηλώσεων που είναι από άλλη εποχή.
δεν το υιοθετώ που λένε (πλην της τελευταίας πρότασης)
απλά έβαλα σε bold, αυτά που θεωρώ, σημεία - κλειδιά.
Μόνο ο ιδιοκτήτης μπορεί να συμφωνήσει με άλλο προπονητή. Δεν έχουμε και τδ να φορτωθεί τη μανούρα...