Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από tenten4GT »

Καλημέρα ,ρε παιδιά πια διαιτησία δεν είμαστε γαύροι να τρώμε σανό κάτι παίχτηκε εκεί μέσα ,μάλλον θα πήρε το αυτί του ότι μιλάνε με άλλο προπονητή κ στραβωσε .δεν είναι πρώτη φορά που βάζει την πάρτι του πάνω από τον ΠΑΟΚ .κριμα ας κατεβαίναμε τελικό με καθαρό μυαλό κ μετά αν δεν ήθελε ας έφευγε
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πολύ ραπτόπουλο ακούνε μερικοί
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Tι σχεση εχει το βοθροπολις με την κινηση του χεριου του Γκαρσια να δειξει προς τα επισημα λεγοντας θα φυγουν και αλλοι ?
Την μαλακια πολυ κακως την εκανε, τους λογους ως συνηθως δεν θα τους μαθουμε.
Ειναι αστειο να επιχειρητε κουκουλωμα σε κατι που ειναι αποτυπωμενο σε καμερα.
Καθοταν οι διαιτητες στα επισημα εκεινη την ωρα ?
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Νομίζω τη διοίκηση εννοούσε, και δεν μπορούσε να πει παραπάνω.
Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνήθηκαν να δώσουν τα κλειδιά στον Λούτσε για να μας κουβαλήσουν τον Φερέιρα με 2 εκατομμύρια και άλλα τόσα για να σπάσει το συμβόλαιο.
Τα 'χουμε ξαναπεί, χρειαζόμαστε ποδοσφαιρανθρώπους στη διοίκηση και όχι άσχετους χαρτογιακάδες.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για σένα ρε φίλε μπορεί να είναι ξεκάθαρο το τι εννοούσε
για πολλούς όμως δεν είναι (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)

το να διυλίζουμε το κουνούπι και να συμμετέχουμε σε αποπροσανατολισμό σε τι θα ωφελήσει?

σε όλο αυτό που συμβαίνει το σημαντικότερο δεν είναι να αναλύσουμε τι είπε ο γκαρσία, το σημαντικότερο είναι να προστατεύσουμε τον ΠΑΟΚ επικεντρώνοντας την προσοχή όλων στο κύπελλο

κακώς σχολίασα κι εγώ πάνω στο θέμα
over and out
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

τους διαιτητες εννοουσε; χαχαχα ρε μην πουλαμε τρελα και στον ευατο μας και μην κοροιδευομαστε. εδειξε τα επισημα και ειπε οτι θα φυγουν κ αλλοι μαζι μου
εχω σιχαθει 100 χρονια στον ΠΑΟΚ αυτο το "καποιοι". πες ρε γκαρσια τι εγινε και ασε την αοριστη εσωστρεφεια
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Λάθος timing.
Παίξε και τον τελικό και βγες και πες μετά ότι θες αλλά με ονόματα και καταστάσεις.
Μια βδομάδα πριν το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει για να διασωθεί μια κακή σεζόν, δεν το κάνεις αυτό.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν τρυπήματα εκ των έσω, αλλά αυτό από μόνο του ήταν τρύπημα και αυτογκόλ.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

το να λετε οτι εννοουσε οτιδηποτε αλλο εκτος απο τα επισημα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτα που κανει το βοθροπολις.
Αλλο τι κλιμα θελαμε πριν τον τελικο και αλλο τι γινεται. Φαουλ του Γκαρσια ειναι.
Κρυψτε το κεφαλι σαν την στρουθοκαμηλο και ολα καλα για εσας. Για αλλους ενα ακομα επεισοδιο την λαθος ωρα με τους συνηθεις υποπτους.
Καμια ανακεινωσουλα για το θεαθηναι απο τους διοικουντες για την διαιτησια χθες ?
Γκαγκατσης - Κυρκυρ - Δουκας τριαδα επιτυχιας......
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι είχε διαστημικά νεύρα όταν έκανε δηλώσεις. Σκασμένος μέχρι αηδίας.
Από εκεί και πέρα λάθος το timing, αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι και όχι μια φυσιολογική ομάδα,ίσως να μας βγεί και σε καλό εν όψει τελικού.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Λάθος timing , λάθος τρόπος ...όσο και να προσπαθεί κάποιος να το δικαιολογήσει για μένα είναι λάθος ...ακόμη και αν έμαθε για απόφαση να αντικατασταθεί δεν βρίσκω λόγο να εκφράσει έτσι τη δυσαρέσκειά του...αυτό το πάθος και την ένταση θα προτιμούσα να τα βγάζει και στον πάγκο στην διάρκεια των αγώνων αλλά κανείς μας δε το είδε...αγωνιστικά και μόνο δε νομίζω ότι μια ενδεχόμενη αλλαγή του θα ήταν κακή για την ομάδα...και την ομάδα ο ίδιος δυστυχώς της έβαλε χθες τρικλοποδιά .
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στους -26 από τον πρώτο, κατόπιν των χθεσινών δηλώσεων και εν όψει του τελικού κυπέλλου, μια άσχετη μουσική παρέμβαση

[youtube]yVS7utrOZcU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλύτερα αν ήταν να πει κάτι, που το είπε μετά από επίτευξη στόχου. Αν το έλεγε μετά από αποτυχία δε θα είχε καμία αξία.

Μπορεί να περίμενε καιρό να τα πει.
Αν είναι μια φορά φάουλ το χτεσινό, πόσα φάουλ είναι τα άρθρα για "επαφές με Λουτσεσκου ο ΠΑΟΚ" ως non paper, ενώ η ομάδα ήταν πριν τα πλευοφ και πριν τους ημιτελικούς?

Το θεωρώ βέβαιο, από τότε ότι δε θα συνεχίσει του χρόνου, αλλά όπως είπε θα πάρει κι άλλους μαζί στη μπάλα κι εύχομαι να το κάνει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσει του χρόνου..
Ασχέτως τι θα κάνει στον τελικό
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Έχω παρει κύπελλο με απλήρωτους, λίγες εσωτερικές αναταράξεις θα φοβηθώ;

Οι παίκτες γουστάρουν τον Πάμπλο κι αυτό φαίνεται. Και βρόμικα να χει ξηγηθεί η διοίκηση στο πρόσωπό του, έχω πίστη πως οι παίκτες θα μπουν πορωμένοι στον τελικό.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδευόμαστε. Δηλαδή μετά τις δηλώσεις Γκαρσία χθες περιμένει κανείς τους δημοσιογράφους να μας επικοινωνήσουν τι συμβαίνει? Κατά τη γνώμη μου συμβαίνει ότι έγινε και με Λουτσέσκου και με Ίβιτς. Και δυστυχώς φαίνεται τίποτα να μην αλλάζει στο περιβάλλον Σαββίδη γεγονός που με κάνει απαισιόδοξο και για τη χρονιά που έρχεται. Εγώ συμπεραίνω ότι πάρει δεν πάρει το κύπελλο ο Πάμπλο , έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”