Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
Καλημέρα ,ρε παιδιά πια διαιτησία δεν είμαστε γαύροι να τρώμε σανό κάτι παίχτηκε εκεί μέσα ,μάλλον θα πήρε το αυτί του ότι μιλάνε με άλλο προπονητή κ στραβωσε .δεν είναι πρώτη φορά που βάζει την πάρτι του πάνω από τον ΠΑΟΚ .κριμα ας κατεβαίναμε τελικό με καθαρό μυαλό κ μετά αν δεν ήθελε ας έφευγε
- paok re niamou
Tι σχεση εχει το βοθροπολις με την κινηση του χεριου του Γκαρσια να δειξει προς τα επισημα λεγοντας θα φυγουν και αλλοι ?
Την μαλακια πολυ κακως την εκανε, τους λογους ως συνηθως δεν θα τους μαθουμε.
Ειναι αστειο να επιχειρητε κουκουλωμα σε κατι που ειναι αποτυπωμενο σε καμερα.
Καθοταν οι διαιτητες στα επισημα εκεινη την ωρα ?
Την μαλακια πολυ κακως την εκανε, τους λογους ως συνηθως δεν θα τους μαθουμε.
Ειναι αστειο να επιχειρητε κουκουλωμα σε κατι που ειναι αποτυπωμενο σε καμερα.
Καθοταν οι διαιτητες στα επισημα εκεινη την ωρα ?
- pisakaipoupoula
Νομίζω τη διοίκηση εννοούσε, και δεν μπορούσε να πει παραπάνω.
Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνήθηκαν να δώσουν τα κλειδιά στον Λούτσε για να μας κουβαλήσουν τον Φερέιρα με 2 εκατομμύρια και άλλα τόσα για να σπάσει το συμβόλαιο.
Τα 'χουμε ξαναπεί, χρειαζόμαστε ποδοσφαιρανθρώπους στη διοίκηση και όχι άσχετους χαρτογιακάδες.
Οι ίδιοι άνθρωποι που αρνήθηκαν να δώσουν τα κλειδιά στον Λούτσε για να μας κουβαλήσουν τον Φερέιρα με 2 εκατομμύρια και άλλα τόσα για να σπάσει το συμβόλαιο.
Τα 'χουμε ξαναπεί, χρειαζόμαστε ποδοσφαιρανθρώπους στη διοίκηση και όχι άσχετους χαρτογιακάδες.
για σένα ρε φίλε μπορεί να είναι ξεκάθαρο το τι εννοούσε
για πολλούς όμως δεν είναι (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)
το να διυλίζουμε το κουνούπι και να συμμετέχουμε σε αποπροσανατολισμό σε τι θα ωφελήσει?
σε όλο αυτό που συμβαίνει το σημαντικότερο δεν είναι να αναλύσουμε τι είπε ο γκαρσία, το σημαντικότερο είναι να προστατεύσουμε τον ΠΑΟΚ επικεντρώνοντας την προσοχή όλων στο κύπελλο
κακώς σχολίασα κι εγώ πάνω στο θέμα
over and out
για πολλούς όμως δεν είναι (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου)
το να διυλίζουμε το κουνούπι και να συμμετέχουμε σε αποπροσανατολισμό σε τι θα ωφελήσει?
σε όλο αυτό που συμβαίνει το σημαντικότερο δεν είναι να αναλύσουμε τι είπε ο γκαρσία, το σημαντικότερο είναι να προστατεύσουμε τον ΠΑΟΚ επικεντρώνοντας την προσοχή όλων στο κύπελλο
κακώς σχολίασα κι εγώ πάνω στο θέμα
over and out
τους διαιτητες εννοουσε; χαχαχα ρε μην πουλαμε τρελα και στον ευατο μας και μην κοροιδευομαστε. εδειξε τα επισημα και ειπε οτι θα φυγουν κ αλλοι μαζι μου
εχω σιχαθει 100 χρονια στον ΠΑΟΚ αυτο το "καποιοι". πες ρε γκαρσια τι εγινε και ασε την αοριστη εσωστρεφεια
εχω σιχαθει 100 χρονια στον ΠΑΟΚ αυτο το "καποιοι". πες ρε γκαρσια τι εγινε και ασε την αοριστη εσωστρεφεια
Λάθος timing.
Παίξε και τον τελικό και βγες και πες μετά ότι θες αλλά με ονόματα και καταστάσεις.
Μια βδομάδα πριν το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει για να διασωθεί μια κακή σεζόν, δεν το κάνεις αυτό.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν τρυπήματα εκ των έσω, αλλά αυτό από μόνο του ήταν τρύπημα και αυτογκόλ.
Παίξε και τον τελικό και βγες και πες μετά ότι θες αλλά με ονόματα και καταστάσεις.
Μια βδομάδα πριν το μοναδικό πράγμα που έχει μείνει για να διασωθεί μια κακή σεζόν, δεν το κάνεις αυτό.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν τρυπήματα εκ των έσω, αλλά αυτό από μόνο του ήταν τρύπημα και αυτογκόλ.
- paok re niamou
το να λετε οτι εννοουσε οτιδηποτε αλλο εκτος απο τα επισημα ειναι ακριβως το ιδιο με αυτα που κανει το βοθροπολις.
Αλλο τι κλιμα θελαμε πριν τον τελικο και αλλο τι γινεται. Φαουλ του Γκαρσια ειναι.
Κρυψτε το κεφαλι σαν την στρουθοκαμηλο και ολα καλα για εσας. Για αλλους ενα ακομα επεισοδιο την λαθος ωρα με τους συνηθεις υποπτους.
Καμια ανακεινωσουλα για το θεαθηναι απο τους διοικουντες για την διαιτησια χθες ?
Γκαγκατσης - Κυρκυρ - Δουκας τριαδα επιτυχιας......
Αλλο τι κλιμα θελαμε πριν τον τελικο και αλλο τι γινεται. Φαουλ του Γκαρσια ειναι.
Κρυψτε το κεφαλι σαν την στρουθοκαμηλο και ολα καλα για εσας. Για αλλους ενα ακομα επεισοδιο την λαθος ωρα με τους συνηθεις υποπτους.
Καμια ανακεινωσουλα για το θεαθηναι απο τους διοικουντες για την διαιτησια χθες ?
Γκαγκατσης - Κυρκυρ - Δουκας τριαδα επιτυχιας......
Το μόνο σίγουρο είναι ότι είχε διαστημικά νεύρα όταν έκανε δηλώσεις. Σκασμένος μέχρι αηδίας.
Από εκεί και πέρα λάθος το timing, αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι και όχι μια φυσιολογική ομάδα,ίσως να μας βγεί και σε καλό εν όψει τελικού.
Από εκεί και πέρα λάθος το timing, αλλά επειδή ΠΑΟΚ είσαι και όχι μια φυσιολογική ομάδα,ίσως να μας βγεί και σε καλό εν όψει τελικού.
- Dimitris++++
Λάθος timing , λάθος τρόπος ...όσο και να προσπαθεί κάποιος να το δικαιολογήσει για μένα είναι λάθος ...ακόμη και αν έμαθε για απόφαση να αντικατασταθεί δεν βρίσκω λόγο να εκφράσει έτσι τη δυσαρέσκειά του...αυτό το πάθος και την ένταση θα προτιμούσα να τα βγάζει και στον πάγκο στην διάρκεια των αγώνων αλλά κανείς μας δε το είδε...αγωνιστικά και μόνο δε νομίζω ότι μια ενδεχόμενη αλλαγή του θα ήταν κακή για την ομάδα...και την ομάδα ο ίδιος δυστυχώς της έβαλε χθες τρικλοποδιά .
Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στους -26 από τον πρώτο, κατόπιν των χθεσινών δηλώσεων και εν όψει του τελικού κυπέλλου, μια άσχετη μουσική παρέμβαση
[youtube]yVS7utrOZcU[/youtube]
[youtube]yVS7utrOZcU[/youtube]
Καλύτερα αν ήταν να πει κάτι, που το είπε μετά από επίτευξη στόχου. Αν το έλεγε μετά από αποτυχία δε θα είχε καμία αξία.
Μπορεί να περίμενε καιρό να τα πει.
Αν είναι μια φορά φάουλ το χτεσινό, πόσα φάουλ είναι τα άρθρα για "επαφές με Λουτσεσκου ο ΠΑΟΚ" ως non paper, ενώ η ομάδα ήταν πριν τα πλευοφ και πριν τους ημιτελικούς?
Το θεωρώ βέβαιο, από τότε ότι δε θα συνεχίσει του χρόνου, αλλά όπως είπε θα πάρει κι άλλους μαζί στη μπάλα κι εύχομαι να το κάνει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεί να περίμενε καιρό να τα πει.
Αν είναι μια φορά φάουλ το χτεσινό, πόσα φάουλ είναι τα άρθρα για "επαφές με Λουτσεσκου ο ΠΑΟΚ" ως non paper, ενώ η ομάδα ήταν πριν τα πλευοφ και πριν τους ημιτελικούς?
Το θεωρώ βέβαιο, από τότε ότι δε θα συνεχίσει του χρόνου, αλλά όπως είπε θα πάρει κι άλλους μαζί στη μπάλα κι εύχομαι να το κάνει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συνεχίσει του χρόνου..
Ασχέτως τι θα κάνει στον τελικό
Ασχέτως τι θα κάνει στον τελικό
Έχω παρει κύπελλο με απλήρωτους, λίγες εσωτερικές αναταράξεις θα φοβηθώ;
Οι παίκτες γουστάρουν τον Πάμπλο κι αυτό φαίνεται. Και βρόμικα να χει ξηγηθεί η διοίκηση στο πρόσωπό του, έχω πίστη πως οι παίκτες θα μπουν πορωμένοι στον τελικό.
Οι παίκτες γουστάρουν τον Πάμπλο κι αυτό φαίνεται. Και βρόμικα να χει ξηγηθεί η διοίκηση στο πρόσωπό του, έχω πίστη πως οι παίκτες θα μπουν πορωμένοι στον τελικό.
-
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπερδευόμαστε. Δηλαδή μετά τις δηλώσεις Γκαρσία χθες περιμένει κανείς τους δημοσιογράφους να μας επικοινωνήσουν τι συμβαίνει? Κατά τη γνώμη μου συμβαίνει ότι έγινε και με Λουτσέσκου και με Ίβιτς. Και δυστυχώς φαίνεται τίποτα να μην αλλάζει στο περιβάλλον Σαββίδη γεγονός που με κάνει απαισιόδοξο και για τη χρονιά που έρχεται. Εγώ συμπεραίνω ότι πάρει δεν πάρει το κύπελλο ο Πάμπλο , έχει τελειώσει από τον ΠΑΟΚ.