16. Adrian Nilsen Pereira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: 16. Adrian Nilsen Pereira

Δημοσίευση από Gospi »

gika έγραψε:Έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία, αλλά και σήμερα ήταν κακός. Χάλασε πολλές επιθετικές προσπάθειες, γυρνούσε συνεχώς τη μπάλα προς τα πίσω, αμυντικά μπαζαμε από την πλευρά του. Ελπίζω είτε να πωληθεί στην τιμή αγοράς του είτε να πάει κάπου δανεικός και να παίξει να πάρει εμπειριες.
Να πωληθει 850.000? [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Μονο ενας άσχετος απο ποδοσφαιρο θα εδινε 850.000 για εναν ερασιτεχνη/ημιεπαγγελματια ποδοσφαιριστη με μηδενικη εξελιξη και βελτιωση μετα απο εναν ολοκληρο χρονο παρουσιας σε επαγγελματικη ομαδα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Όταν ξοδεύεις χρήματα για έναν παίκτη 21 ετών (και όχι 17-18) έχεις την απαίτηση να μπορεί να ανταπεξέλθει και να προσφέρει, έστω και ως 2ος. Ο Αντριάν, που κοντεύει τα 22, δυστυχώς δεν...

Νομίζω πως ένας δανεισμός στην Ολλανδία θα ήταν ιδανική λύση.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν τον λεγαν Τσαουση ή χατζηστραβο θα βολοδερνε στα χωραφια της β εθνικης τωρα...
Αλλα αν εισαι Νορβηγος και πεταξαν 700.000 για την παρτη σου τοτε πιανεις θεση στο ροστερ και θεωρεισαι προτζεκτ...

ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοι στο αλεύρι.
Αυστηροί κριτές για ενα παιδί που προέρχοταν απο αποχή και τραυματισμο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δε θυμαμαι να εθελξε πριν την αποχη και ρπιν τον τραυματισμο παντως.
Αποτελεσε μαυρη τρυπα σχεδον σε ολα τα ματς που αγωνιστηκε πριν την "αποχη".

Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

sourmenetes έγραψε:Εσείς που λέτε επιθετικά ήταν καλός τι είδατε;;

Ειλικρινά δεν είδα σχεδόν τπτ περα από ένα καλό γύρισμα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει πολύ καλή ταχύτητα με τη μπάλα στα πόδια ή χωρίς και κινείται πολύ καλά στον κενό χώρο. Ενίοτε κάνει και κάποιες έξυπνες πασούλες και έχει καλή τεχνική στο πως χειρίζεται τη μπάλα. Πάντα σε φάση επίθεσης. Αυτά είναι καλή μαγιά για την ηλικία του.

Πρώτη θέση για την επόμενη χρονιά εννοείται δεν παίζει τουλάχιστον με βάση την παρουσία του φέτος. Από την άλλη ακόμα κι αν μπορούσε να ανταποκριθεί ως 2ος (που δεν) θα ήταν κάψιμο για την ηλικία του να φάει πάγκο.

Άρα το πιο πιθανό σενάριο που βλέπω είναι πάει ένα χρόνο δανεικός σε μια ομάδα για να παίζει βασικός.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

dragon έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Έχω δει παίκτη στην Α1 με πιο ποδοσφαιρικες κινήσεις από τούτον. Μακάρι του χρόνου να μας βγάλεις όλους τρελούς.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Νώντα; γιατί μπασκετικές δεν έχει
Α1 τοπικό εννοούσα και μάλιστα Κιλκίς , με συγχωρείται για την σύγχυση δεν υπήρξα σαφής χαχαχα

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Εγώ θεωρώ ότι έχει προσόντα αλλά η σημερινή εμφάνιση ήταν πολύ κακή και δείχνει να χάνει το παιχνίδι της παραμονής στο ρόστερ του χρόνου.

Αυτό που με προβληματίζει είναι το που θα μπορούσε να πάει δανεικός του χρόνου για να βελτιωθεί ουσιαστικά.
Άβαταρ μέλους
Salvador Allende

Δημοσίευση από Salvador Allende »

Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα. Αν όσοι τον παρακολουθούν θεωρούν ότι δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και έχει χάσει κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι του που είχε πριν, τότε πρέπει να πάει ξανά Νορβηγία ή σε κάποιο ισοδύναμο πρωτάθλημα.

Από την άλλη αν θεωρούν πως ο παίκτης έχει προσαρμοστεί αλλά πρέπει να βελτιωθεί παραπάνω πρέπει να πάει σε ένα πρωτάθλημα που θα πάρει θέση βασικού και αυτό είναι το σημαντικότερο. Προσωπικά θα έλεγα κάποια καλά πρωταθλήματα των Βαλκανίων ή Κεντρικής Ευρώπης, ή Κύπρο ή Πορτουγκαλ.
Άβαταρ μέλους
Hibernian

Δημοσίευση από Hibernian »

Kounavi και Salvador, όπως έγραψα και πιο πάνω, θεωρώ την Ολλανδία ιδανική χώρα. Έστω και την β' Ολλανδίας, ή μια μικρή της α'. Επιθετικό ποδόσφαιρο παίζουν όλες οι ομάδες, στα όρια της αφέλειας μάλιστα, το 4-3-3 χρησιμοποιείται πολύ, σύστημα που ευνοεί τα ακραία μπακ και γενικά δεν διστάζουν να δουλέψουν με νέους.

Τώρα αν δεν γίνεται Ολλανδία, οι Σκανδιναβικές χώρες φαντάζουν επίσης καλός προορισμός.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοι στο αλεύρι.
Αυστηροί κριτές για ενα παιδί που προέρχοταν απο αποχή και τραυματισμο.
+1926

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

δεν έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει του χρόνου ούτε ως δευτερος του βασικού, διότι το σύστημα που βλέπουμε να παίζει η ομάδα απαιτεί φουλ μπακ να ανεβοκατεβαίνει την γραμμή, να τριπλάρει, να σεντράρει, να κάνει το ένα-δύο με το χαφ ή το εξτρέμ.
Εχθές δεν είδα τίποτα απο τα παραπάνω.

Αμυντικά επίσης υστερεί.
Θυμάμαι ο Λιβάι της κούλας τον είχε κάνει γιογιο, κ εχθές ο μαυρούλης του αστέρα, στη φάση που κερδίζουν πεναλντι τον κάνει κουδούνια.

Ο μικρός πρέπει να φύγει δανεικός στο εξωτερικό ή να πάει στην Β' ομάδα (αν τελικά γίνουν β' ομάδες)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λάθος μεταγραφή από την αρχή. Εμείς ζητούσαμε έτοιμο παίκτη, δεν χρειαζόμασταν άλλο ένα στοίχημα, γιατί είχαμε τον Τσαούση.
icue

Δημοσίευση από icue »

Σε αντιθεση με τον Νινουα που ενω του λειπουν αρκετα, εχει ηδη καποια στοιχεια, αυτος δεν ξερει ουτε τα βασικα. Και αν ειναι να μαθουμε σε ενα παικτη τα παντα απο την αρχη το κανουμε και σε δικους μας, δεν χρειαζεται να τους κουβαλαμε απο την Νορβηγια.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Εγώ πάλι θεωρώ υπερβολική τη κριτική περί Α τοπικού. Ομπ παίκτης είχε να παίξει από Φλεβάρη. Ναι δεν έκανε παπάδες αλλά έχει απίστευτα ποιοτικές επαφές γενικότερα,όχι χθές. Όποιος δει ματς θυμάται. Και ο Γιαννούλης στην ηλικία του σε τέτοια φάση ήταν, ελάχιστα καλύτερος. Να πάει σε σωστή ομάδα να πάρει ματς και μια χαρα μπακ θα έχουμε.
ΥΓ. Όλοι έχουν πάρει την ευκαιρία τους στον ΠΑΟΚ, όλοι έχουν κριθεί με πολλους προπονητες. Είτε τον λένε Περέιρα είτε Τσαούση είτε Λάμπρου. Ας σταματήσει το παραμύθι με τα καημένα ελληνόπουλα που τους αδικούμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”