Παντελής Κωνσταντινίδης
Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Νοβιτο το κασκολ το πηρες? 
Σε αφηνω γιατι κατι μου λεει οτι εχω pm να διαβασω

Σε αφηνω γιατι κατι μου λεει οτι εχω pm να διαβασω

Ευχαριστούμε παντελο για όσα πρόσφερες στην ομάδα,να είσαι πάντα καλά και καλή επιτυχία σε ότι κανεις. 

-
+69Moz έγραψε:Ένας αξιοπρεπής άνθρωπος που δεν δημιούργησε ποτέ του προβλήματα.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνει...

Σβούρα, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις. Μας χάρισες ωραίες στιγμές, δυστυχώς όμως έπεσες σε δύσκολες περιόδους. Ελπίζω όταν κλείσεις την καριέρα σου να αναλάβεις κάποιο πόστο στην ομάδα μας και να βοηθήσεις να μην ξαναδούμε τέτοια χρόνια.
Στο καλό σβούρα.Θα σε θυμόμαστε πάντα για τα καλά σου...Οι τελευταίες χρονιές ήταν απλά πταίσματα....

- LittleJohn
Οπως ειπε και ο Στελιος επεσες στην ασχημες εποχες της ομαδας,αλλα εμεις ποτε δεν θα ξεχασουμε τα οσα μας προσεφερες και το οτι ησουν για πολυ καιρο μια απο τις σημαιες της ομαδας μας.Καλη συνεχεια στο υπολοιπο της καριερας σου,και μεις παντα θα σε περιμενουμε στο μελλον να επιστρεψεις κοντα μας απο αλλη θεση! 

Δεν ξέρω αν πρέπει να ευχηθώ καλή συνέχεια ή "καλά (ποδοσφαιρικά) γεράματα" στον Παντέλο. Εύχομαι πάντως να προσφέρει κάποια στιγμή στο μέλλον τις υπηρεσίες του και πάλι στον ΠΑΟΚ.
Αυτό και μην ξεχνάμε.. Υγεία Παντέλο.. Ευτυχώς εσύ δεν ταλαιπωρήθηκες όσο άλλοι, όμως για όσο αγωνιστείς ακόμα (που δε νομίζω να συνεχίσεις), εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου..
ΥΓ. Ο ΓουΧου σε περιμένει όπως τον τελικό του 2001 να του δώσεις την μπάλα.. στα τμήματα υποδομής της ΠΑΟΚάρας μας..
ΥΓ. Ο ΓουΧου σε περιμένει όπως τον τελικό του 2001 να του δώσεις την μπάλα.. στα τμήματα υποδομής της ΠΑΟΚάρας μας..