Ibrahima Bakayoko
- salonicapaokaki
Re: Ibrahima Bakayoko
Μένει, το παιδί.Τον ψιλοήθελαν και οι γριές, αλλά πούυυυυ...
Μεγάλε Μπάκα.Είσαι το απόλυτο αλάνι...
Μεγάλε Μπάκα.Είσαι το απόλυτο αλάνι...

μπακα παιχταρα για παντα ΠΑΟΚΑΡΑ.....
εχει δείξει στα τελευταία ματς οτι τοχει το αλανι τοχει.
καθε προσωπικός αντιπαλος ακομα τον ψαχνει ακομα...και με εναν κουτσια να τρεχει να του δεινει την μπαλα μεσα στην περιοχή θα τα καρφώνει χαλαρα.
εχει δείξει στα τελευταία ματς οτι τοχει το αλανι τοχει.
καθε προσωπικός αντιπαλος ακομα τον ψαχνει ακομα...και με εναν κουτσια να τρεχει να του δεινει την μπαλα μεσα στην περιοχή θα τα καρφώνει χαλαρα.
Μωρέ τα καρφώνει...αρκεί μόνο να μην μπερδέψει τα πόδια του...αν δεν τα μπερδέψει το κάρφωσε...

- Isaak the Greek
Aσε που έχει και τρία πόδια κι αυτό το κάνει ακόμα δυσκολότερο!!!
Πάντως αν μου λέγανε πριν 5-6 χρονια ότι θα έχω στον πάγκο μου Μπακαγιόκο θα γελούσα.
Πάντως αν μου λέγανε πριν 5-6 χρονια ότι θα έχω στον πάγκο μου Μπακαγιόκο θα γελούσα.
ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!
Καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα του....

Καλή συνέχεια στην μετέπειτα καριέρα του....

τί?????????
ε όχι ρε πάλι αλλαγή στο αβατάρ...
τώρα σοβαρά νομίζω ότι είναι απώλεια ο μπάκα.. ποιός θα μπαίνει στο 60 και θα δημιουργεί αναμπουμπούλα στις αντίπαλες περιοχές??
ε όχι ρε πάλι αλλαγή στο αβατάρ...
τώρα σοβαρά νομίζω ότι είναι απώλεια ο μπάκα.. ποιός θα μπαίνει στο 60 και θα δημιουργεί αναμπουμπούλα στις αντίπαλες περιοχές??
χρησιμος παικτης......ο μπακαγκολ ηταν η μασκοτ και το γουρι της φετινης σεζον..........αποχωρει και βγαινει ανακοινωση σε λιγο απο τη ΠΑΕ
αρα παιρνουμε στανταρ περιφερειακο επιθετικο
diniko80 έγραψε:χρησιμος παικτης......ο μπακαγκολ ηταν η μασκοτ και το γουρι της φετινης σεζον..........αποχωρει και βγαινει ανακοινωση σε λιγο απο τη ΠΑΕ
Παίρνουμε,παίρνουμε....

Βοήθησε πολύ, είχε χαμηλό συμβόλαιο και γενικά ήταν πολύτιμος για τη φετινή ομάδα.... Πιστεύω ότι για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς που θα κάνει πρωταθλητισμό χρειάζεται κάτι πολύ καλύτερο από τον συμπαθή Ιμπραχίμα...
Πέρα από όλα τα καλά του, είναι γεγονός ότι γενικά στο παιχνίδι του ήταν τσαπατσούλης και χαλούσε πολλές επιθέσεις της ομάδας... Καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα τον θυμόμαστε πάντα με καλές αναμνήσεις.
Με δεδομένο τις αποχωρήσεις Χούτου και Μπακαγιόκο, περιμένουμε από τη διοίκηση στην επίθεση δύο πολύ καλά ονόματα στην επίθεση...
Πέρα από όλα τα καλά του, είναι γεγονός ότι γενικά στο παιχνίδι του ήταν τσαπατσούλης και χαλούσε πολλές επιθέσεις της ομάδας... Καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα τον θυμόμαστε πάντα με καλές αναμνήσεις.
Με δεδομένο τις αποχωρήσεις Χούτου και Μπακαγιόκο, περιμένουμε από τη διοίκηση στην επίθεση δύο πολύ καλά ονόματα στην επίθεση...