Για σάρκες θα έχουμε τους άλλους
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος βιγκεν να πούμε βρεεε! Έναν να τρώει σάρκες και να φτύνει τα κόκκαλα θέλουμε λαιμαι!john4serres έγραψε:Ελεύθερος ο Vigen
Κεντρικός μέσος, 27 ετών, με 68 συμμετοχές στην Φούλαμ και 126 στην Μπρόντμπι
χαχαχαχαχαχαα.....ωραίος!Μαυρο Χιονι έγραψε:Ποιος βιγκεν να πούμε βρεεε! Έναν να τρώει σάρκες και να φτύνει τα κόκκαλα θέλουμε λαιμαι!john4serres έγραψε:Ελεύθερος ο Vigen
Κεντρικός μέσος, 27 ετών, με 68 συμμετοχές στην Φούλαμ και 126 στην Μπρόντμπι
Νομίζω έχει μπει ρήτρα και δεν επιτρέπεται να πάει σε ομάδα της Ελλάδας αυτό το καλοκαίρι.john4serres έγραψε:Έστω ότι συνεχίζουμε και του χρόνου το 343 / 352.
O Livaja πως σας φαίνεται; Είτε ως φορ είτε ως αριστερά του φορ.
Θεωρώ πως στο τέρμα θελουμε έτοιμο παικτη, κι όχι κάποιον μικρο που θα θελει χρονο και υπομονή στα λαθη. Στην Ισπανία υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις συμβολαίων που λήγουν.Obdulio έγραψε:Οι περισσότεροι που ανέφερα είναι έτοιμοι, ετοιμότατοι παίκτες.
Κι αν κάτι έβλαψε μακροπρόθεσμα τον ΠΑΟΚ είναι η λογική "έτοιμοι παίκτες" το οποίο συνήθως μεθερμηνεύεται σε πιασάρικα ονόματα. Αλίμονο αν λόγου χαρη βασικοί παίκτες της Σλάβια Πράγας (με πρωταθλήματα και καλές ευρωπαϊκές παρουσίες τα τελευταία χρόνια) ή της Αμέρικα του Μεξικό θεωρούνται ρολίστες. Αυτοί που έβγαλαν τον ΠΑΟΚ από την παγίδα του FFP αλλά και διαχρονικά έδωσαν έσοδα, ήταν "ταλέντα" και "ρολίστες". Όχι "φιρμες".
Τα πρωταθλήματα τα κερδίζει πρωτίστως η συνοχή και η αποτελεσματικότητα ενός ρόστερ, δεν τα κερδίζει μόνη της μια "φίρμα".
Όταν ας πούμε ήρθε ο Πρίγιοβιτς (φορ της Λέγκια και όχι ο βασικός), πώς θα χαρακτηρίζονταν; Έτοιμος πρωταγωνιστής;
Και έχω μάλλον διαφορετική άποψη για την δυναμικότητα του οσφπ. Τόσο για την φετινή σε σχέση με αυτή του ΠΑΟΚ (η βαθμολογική διαφορά κατά κύριο λόγο οφείλεται σε λάθη του ΠΑΟΚ παρά στην ποιότητα του οσφπ) όσο και για αυτή της επόμενης χρονιάς.
Θα σταθώ σε δυο σημεία:Napoli4 έγραψε:Θεωρώ πως στο τέρμα θελουμε έτοιμο παικτη, κι όχι κάποιον μικρο που θα θελει χρονο και υπομονή στα λαθη. Στην Ισπανία υπάρχουν εξαιρετικές περιπτώσεις συμβολαίων που λήγουν.
Στο κέντρο της αμυνας, οι Βαρελα-Κρεσπο θα έχουν +1 χρόνο στην πλάτη τους. Η πτώση τους έχει αρχίσει ήδη. Προσωπικα θα ήθελα στη θέση του Βαρελα να ερθει ενας νέος ηγετης της αμυνας. Αυτή η προσθαφαιρεση με γνώμονα την Ευρώπη, γιατί στην Ελλάδα μια χαρα ειναι ο Βαρελα. Αλλα 1.3/έτος μόνο για Ελλάδα είναι πολλά.
Στα αριστερά συμφωνω για μπαμπα, για Περειρα έχω τα ερωτηματικά μου, αλλά οκ.
Στα δεξιά, δεν ξερω τους παικτες που αναφερεις. Ο Ροντρίγκο θεωρω πως ειναι καλυτερος του Σαλιακα, αλλα έχουμε και τον περιορισμό στους Έλληνες, οπότε κομπλε κι εδώ.
Στο κέντρο συμφωνω στη διατήρηση της 3αδας, θα κράταγα και τον Τσιγγαρα προσωπικά για 5ο. Ο ένας που θα έρθει πρέπει να είναι παικταρας. Ουτε ο Ισμαήλ, ουτε ο Τσιμι θεωρω πως ειναι αυτο που ψαχνουμε. Κάτι σε Μισιτς σκέφτομαι. Αν φυγει Καντουρι/Ντουγκλας, καλώς να ορίσει ενας Τσιμι.
Στα εξτρεμ δυσκολη κατάσταση. Ίσως θέλεις εναν ακόμα στη θέση του Μουργκ για να αποκτήσεις ποιοτικό βαθος. Ο Μουργκ θεωρω πως ειναι πολυ κακος παικτης για το επιπεδο που στοχεύει ο ΠΑΟΚ.
Στην επίθεση θελουμε παικταρα. Δεν ξερω αν ενας Μεξικανός που θα θελει χρονο προσαρμογής ή ένα Ακπομοειδες είναι αυτό που ψαχνουμε. Προσωπικα θέλω παικτη-σημειο αναφοράς, με παραστάσεις. Ο Πριγιο ήταν τετοιος. Αν θυμάσαι 2 μήνες πριν ερθει επαιζε τσου λου και παστελωνε κάτι γκολαρες στο Ντορτμουντ (=απέδειξε ήδη την αξία του σε τοπ επιπεδο).
Και όλα αυτά με την προϋπόθεση να μείνουμε με 3αδα πίσω. Γιατι μετά κάνεις άλλη κουβέντα.
Συμπερασματικα, στον άξονα πρέπει να ερθουν 4 παικταραδες που θα σε ανεβάσουν επιπεδο.
Χαλκιάς-Κοντρερας-Γκαρσια-Μουσλι
Πασχαλακης-Βαρελα-Μαουρισιο-Πριγιοβιτς