Ναι γιατι έρχεται και το φιλαράκι σου εκεί και κάνετε κόμμα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε χρόνο στην Τήνο, από το 2003 και μετά.
Χάχαχαχα...
Δεν έχω πάει ποτέ στην Τήνο πάντως..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι γιατι έρχεται και το φιλαράκι σου εκεί και κάνετε κόμμα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Κάθε χρόνο στην Τήνο, από το 2003 και μετά.
Εγκρίνω και επαυξάνω.Miles έγραψε:Άμα πήξεις με τη θάλασσα λογικό να ζητάς βουνόΜπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω ιδέες για Μέτσοβο.
Ναι, τώρα, καλοκαίρι. Ή έστω Ζαγοροχώρια, κάτι εκεί τριγύρω. Μετέωρα, δεν ξέρω. Κάτι με βουνό.
Και δεν κάνω χαβαλέ.![]()
Κάτω από το Μέτσοβο είναι τα βλάχικα χωριά του Ασπροποτάμου, όχι τόσο τουριστικά όσο τα Ζαγοροχώρια και το Μέτσοβο, αλλά υπέροχα βουνά. Λογικά θα έχουν γυρίσει και οι κάτοικοι. Αν σ' αρέσει το περπάτημα, από Χαλίκι να πας δρακόλιμνη Βερλίγκα.
Και το Πάικο είναι ωραίο, ιδίως το χωριό Λιβάδια.
Ακόμα δε γύρισες, μεροκάματο δε βάρεσες στο site και θες και διακοπές;;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω ιδέες για Μέτσοβο.
Ναι, τώρα, καλοκαίρι. Ή έστω Ζαγοροχώρια, κάτι εκεί τριγύρω. Μετέωρα, δεν ξέρω. Κάτι με βουνό.
Και δεν κάνω χαβαλέ.
Εσύ χάνεις...sourmenetes έγραψε:
Υποτιμημένο νησί, ίσως γιατί πολλοί το έχουν συνδέσει με ξεπέτα στη χώρα τον Δεκαπενταύγουστο. Έχει υ-πέ-ρο-χα χωριά.sourmenetes έγραψε:Κάποια στιγμή θα πάω...
Απλά φοβάμαι μην έχουμε εμφύλιο με τον τολη και την παρέα του.. Χάχαχαχα
Nα πας στο Ανηλιο απεναντι απο το Μετσοβο , να τρως καθε μερα αρνισια παϊδακια στη νιαο κ να ρεμβαζεις βουνο μεχ το βραδυ.Το ανηλιο εχει ολα οσα καμαρωνει οτι εχει το Μετσοβο χωρις την τουριστιλα κ το επιτηδευμενο παραδοσιακο χρωμα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω ιδέες για Μέτσοβο.
Και δεν κάνω χαβαλέ.
Ακριβώς έχει και εμένα παρέα για αυτό να προσεχείς...sourmenetes έγραψε:Κάποια στιγμή θα πάω...
Εσύ είσαι ο άλλος του άλλου;joshua έγραψε:Ακριβώς έχει και εμένα παρέα για αυτό να προσεχείς...sourmenetes έγραψε:Κάποια στιγμή θα πάω...
Άγιο Σώστη!Miles έγραψε:Εσύ χάνεις...sourmenetes έγραψε:
Αποστόλη, πού μένεις Τήνο;