Κι εγώ έκλεισα Κρήτη 4ήμερο τέλη Ιουνίου.
Κουφονήσια, απόλαυση. Θα λείπουν και τα πλήθη. Θα ευχαριστηθείτε θάλασσα και καλό φαγητό.billagorn έγραψε:Πιστεύετε αξίζει να κλείσουμε διακοπές για θάλασσα την τελευταία εβδομάδα του Μαϊου? Κι αν ναι, προτάσεις για κανένα μέρος Ελλάδα? Πιάνουμε δουλειά στη Βιέννη αρχές Ιουνίου και φοβάμαι ότι θα δυσκολευτουμε να πάρουμε άδεια για το τέλος καλοκαιριού (πολύ νωρίς να ζητήσεις άδεια αφού μόλις ξεκίνησες δουλειά). Αλλά δεν παλεύεται και χωρίς θάλασσα από το καλοκαίρι του 2018!
Εγώ λέω Κρήτη, προς Χανιά πλευρά.billagorn έγραψε:Πιστεύετε αξίζει να κλείσουμε διακοπές για θάλασσα την τελευταία εβδομάδα του Μαϊου? Κι αν ναι, προτάσεις για κανένα μέρος Ελλάδα? Πιάνουμε δουλειά στη Βιέννη αρχές Ιουνίου και φοβάμαι ότι θα δυσκολευτουμε να πάρουμε άδεια για το τέλος καλοκαιριού (πολύ νωρίς να ζητήσεις άδεια αφού μόλις ξεκίνησες δουλειά). Αλλά δεν παλεύεται και χωρίς θάλασσα από το καλοκαίρι του 2018!
Εξαρτάται κι από που ξεκινάς πάντα, το Θεσσαλονίκη - Καρδαμυλη φαίνεται πολύ πιο δύσκολο από το Θεσσαλονίκη - Χανιά. Εκτός αν υπάρχει κοντινό αεροδρόμιο με το ίδιο συχνές και φθηνές πτήσεις όπως το Θεσσαλονίκη - Χανιά.joshua έγραψε:Mια χαρα ειναι η Κρητη και τα Χανια αλλα θελουν αρκετες μερες για να το ευχαριστηθεις.Αν εχεις λιγες μερες και δεν καιγεσαι για νησι θα προτεινα και την Καρδαμυλη στην Πελοποννησο.Ιδανικο μερος για ξεκουραση,ωραια θαλασσα και εξαιρετικο φαγητο.
Συγγνώμη, τώρα βλέπω το μήνυμα.billagorn έγραψε:Κουφονήσια ε; Δεν ξέρω γμτ πώς αναμένεται να είναι ο καιρός τον Μάιο. Άραγε θα παλεύεται η θερμοκρασία στη θάλασσα στα Κουφονήσια; Έχεις πάει ποτέ τέτοια εποχή εκεί;
Άμα πήξεις με τη θάλασσα λογικό να ζητάς βουνόΜπαρκαρούτσος έγραψε:Θέλω ιδέες για Μέτσοβο.
Ναι, τώρα, καλοκαίρι. Ή έστω Ζαγοροχώρια, κάτι εκεί τριγύρω. Μετέωρα, δεν ξέρω. Κάτι με βουνό.
Και δεν κάνω χαβαλέ.
Πηγαινε μια βδομάδα νωρίτερα στη Βιέννη!!billagorn έγραψε:Πιστεύετε αξίζει να κλείσουμε διακοπές για θάλασσα την τελευταία εβδομάδα του Μαϊου? Κι αν ναι, προτάσεις για κανένα μέρος Ελλάδα? Πιάνουμε δουλειά στη Βιέννη αρχές Ιουνίου και φοβάμαι ότι θα δυσκολευτουμε να πάρουμε άδεια για το τέλος καλοκαιριού (πολύ νωρίς να ζητήσεις άδεια αφού μόλις ξεκίνησες δουλειά). Αλλά δεν παλεύεται και χωρίς θάλασσα από το καλοκαίρι του 2018!