ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος.
Έχει τελειώσει η διαδικασία που παίρνουν τηλέφωνο για την ταυτοποίηση; Ρωτάω γιατί ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Εναλλακτικά, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω εγώ τηλέφωνο κάπου και αν ναι σε ποιον αριθμό;
Ευχαριστώ
Έχει τελειώσει η διαδικασία που παίρνουν τηλέφωνο για την ταυτοποίηση; Ρωτάω γιατί ακόμα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Εναλλακτικά, γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να πάρω εγώ τηλέφωνο κάπου και αν ναι σε ποιον αριθμό;
Ευχαριστώ
- bersekeros
Δοκίμασε στα σταθερά τηλέφωνα ή με email.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: +30 2310 472551 - 472561
E-MAIL: paok@paokbc.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ: +30 2310 472551 - 472561
E-MAIL: paok@paokbc.gr
- bersekeros
- kataramenos5
Τους ηρθε ξαφνικοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Τι θα γίνει ρε γαμώτο...;
Με αστικό του ΟΑΣΘ πάνε τα λεφτά;;
Δεν έχω τους Σαββίδηδες για ανθρώπους που δεν κρατούν λόγο...αλλά δεν υπάρχει και κανένα ρεπορτάζ να μας πει γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη καθυστέρηση.
Ευτυχώς μαζέψαμε τα πεντακόσια!!

Περα απ τη πλακα δε νομιζω οτι δε θα τα βαλουν. Δε θα ξεφτυλιστει ο Γιωργης, ποντιος παντελωνατος ειναι. Απλα πρεπει να βρεθει ο τροπος. Δε ξερω αν μπορει να γινει αλλη ΑΜΚ τοσο συντομα την ιδια χρονια.
- ΑποστόληςΑ
- KalamarGiannis
Αποστόλη δε μπορώ να καταλάβω αστειεύεσαι ή μεταφέρεις πληροφόρηση;
το 100/ χρόνο είναι τελείως διαφορετικό από το 500 εδώ και τώρα για να ξεχρεώνει η ομάδα.
Επηρρεάζει και τον τρόπο αποφάσεων , τη στόχευση, το μπάτζετ και την Ευρώπη.
Ελπίζω να μην ισχύει.
Αναμένω, ελπίζω, περιμένω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ
από το καλοκαίρι του 22 ΑΠΑΙΤΩ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, 6 ΜΑΥΡΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΠΙΠΕΡΙ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ , ΔΟΞΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ.
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΠΑΟΚΑΡΑ. ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
Οποιος μου χαλάσει το όνειρο να παει να νανανα (ποιος ειναι αυτός ; που λέει κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου)
το 100/ χρόνο είναι τελείως διαφορετικό από το 500 εδώ και τώρα για να ξεχρεώνει η ομάδα.
Ελπίζω να μην ισχύει.
από το καλοκαίρι του 22 ΑΠΑΙΤΩ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, 6 ΜΑΥΡΟΥΚΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΖΟΥΝ ΠΙΠΕΡΙ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ , ΔΟΞΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ.
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΘΕΛΩ ΟΜΑΔΑΡΑ. ΠΑΟΚΑΡΑ. ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
Οποιος μου χαλάσει το όνειρο να παει να νανανα (ποιος ειναι αυτός ; που λέει κι ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου)
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
Είναι δυνατόν να μην είναι χιουμοριστική η δημοσίευσή μου;
Όταν ο ΓΣ υπόσχεται να διπλασιάσει το όποιον ποσό μαζευτεί είναι δυνατόν να μην έχει να δώσει πάνω από 100 χιλιάρικα; Μην τον κάνουμε και Καρυ...
Όταν ο ΓΣ υπόσχεται να διπλασιάσει το όποιον ποσό μαζευτεί είναι δυνατόν να μην έχει να δώσει πάνω από 100 χιλιάρικα; Μην τον κάνουμε και Καρυ...
gkaletsi έγραψε:Ερώτηση, αν γνωρίζει κάποιος.
Ευχαριστώ
Για ποιά ταυτοποίηση μιλάς;
- Μπαρκαρούτσος
KalamarGiannis έγραψε:Αποστόλη δε μπορώ να καταλάβω αστειεύεσαι ή μεταφέρεις πληροφόρηση;
Ελπίζω να μην ισχύει.
NBAers ή κόβω τον ΠΑΟΚ. Και όχι NBAers σαν τον άλλον πέρσι που βαριόταν!
NBAers με αρχίδια, να είναι πιο πλούσιοι από τον Χατζόπουλο, να έχουν παίξει All-Star, DPOY, MIP, MVP, δαχτυλίδια και τέτοια.
- KalamarGiannis
τον ΠΑΟΚ δεν τον κόβουμε ούτε όταν παίζει ο Ειβερι, ο Μπαλαμπαν και ο Πετγουει που έμαθε μπασκετ στο αεροπλανοφόρο...
ΑΛΛΑ καλό είναι να βλέπουμε ΜΟΎΛΑ, ΣΟΜΠΕΙ, ΜΑΚ ΓΚΡΑΘ, ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ, ΜΟΝΡΟ κτλ κτλ
ΑΛΛΑ καλό είναι να βλέπουμε ΜΟΎΛΑ, ΣΟΜΠΕΙ, ΜΑΚ ΓΚΡΑΘ, ΓΚΡΕΓΚΟΡΥ, ΜΟΝΡΟ κτλ κτλ
- kataramenos5
Αν θυμαμαι καλα ηταν η εμφανιση του Μακ Γκραθ σε καποιο ευρωπαικο που μ εκανε να ξαναγυρίσω στο μπασκετ. Παικτης που τα κακαλα του στριβανε πρωτα στη γωνια. Τετοιους θελουμε Οχι απλα καλους επαγγελματιες.
Εμένα πάντως δεν μπορεί να με κάνει τίποτα να γυρίσω στο μπάσκετ. Το μπάσκετ τελείωσε άπαξ διά πάντως με την δημιουργία της κλειστής ευρωπαϊκής λίγκας.