Δεν το παιζω ξερολας ουτε οτι δικαιωνομαι αλλα χαιρομαι οταν διαβαζω τετοια κειμενα αναγνωρισης λαθους εκτιμησης...Respect αδερφε...DimisK έγραψε:Όσο περνούν οι μέρες και ηρεμώ, σκέφτομαι καλύτερα την υπόθεση Γκαρσια. Πιστεύω πλέον ότι θα ήταν λάθος να φύγει. Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και είμαι σίγουρος ότι θα την αρπάξει από τα μαλλιά. Άλλωστε, του χρόνου έχουμε και Ευρώπη...
Τελικά είναι κακό πράγμα να μιλάς εν βρασμώ...
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Λυπηρο αδερφε...εχεις απολυτο δικιο...εμενα με χαλασε...λευτερια στον Παμπλο...savvas53 έγραψε:hight light της χρονιας η αντιδραση του pablo στο πρωτο ημιχρονο!
στο σφηριγμα του διαιτητη σε φαουλ που εκανε ετοιμαζεται να δαγκωσει την μπλουζα του με τον γνωστο τροπο και τον χτυπαει ρευμα και σταματαει.
τοσο θλιβερη οσο και ευχαριστη εικονα!
...να μπαινει η λογικη πανω απο την αυθεντικοτητα.
λιονταρι που πνιγει τον βρυχιθμο του για να μην προδωσει την θεση της αγελης....
Αγωνιστικα ηταν ο κορυφαιος εχθες.....πραγματικος αρχοντας ρε μαγκες...σαν να ηθελε να δειξει οτι "Εγω ειμαι αυτος...εγω εχω τη μπαλα,εσεις περιμενετε να δειτε που θα την δωσω γιατι αλλιως δεν θα την παρετε.."
Εγω τον απολαυσα εχθες και αυτος ειναι ο λογος που παντα ελεγα οτι πρεπει να μεινει και του χρονου και μετα απο κανονικη προετοιμασια θα ειναι ακομη καλυτερος....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ..
Στην τηλεοραση φανηκε παντως και εκεινη τη στιγμη αρκετοι απο τους παικτες μας τον κοιτουσαν και του χαμογελουσαν...πιστευω πηρε τη δοση του εκεινη τη στιγμη ο Παυλαρας...
Εγω τον απολαυσα εχθες και αυτος ειναι ο λογος που παντα ελεγα οτι πρεπει να μεινει και του χρονου και μετα απο κανονικη προετοιμασια θα ειναι ακομη καλυτερος....
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ..
Στην τηλεοραση φανηκε παντως και εκεινη τη στιγμη αρκετοι απο τους παικτες μας τον κοιτουσαν και του χαμογελουσαν...πιστευω πηρε τη δοση του εκεινη τη στιγμη ο Παυλαρας...
Μόνο αυτό έχουν αδερφέ...δυστυχώς...:scouser4 έγραψε:Τα Σπορ το έχουν φωτο!paok87 έγραψε:το χει πιασει η τηλεοραση μηπως?Tetradje έγραψε:Τις γροθιες σηκωσε αδελφε... Μοιαζει να μην εχει σημασια, αλλα η κινηση αυτη απογειωσε ολο το γηπεδο!
εχει κανεις screenshot?

ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ σ εναν πολυ μεγαλο παιχτη , ο Παμπλο μες τον αγωνιστικο χωρο ειναι σαν το θεριο μες το κλουβι , κανεις δεν τον πλησιαζει , ολοι τον κοιτουν απο μακρια με δεος κ φοβο κ αν καποιος κανει το λαθος κ τον εξαγριωσει τοτε αυτος τον "κατασπαραζει"

Και γω ο λαλάκας έψαχνα όλο το ρεπορτάζ.... την τρέλα μου μέσα...paokovia έγραψε:Ρε novito ολόκληρο εξώφυλλο, στραβός είσαι? :p
...
να σαι καλά ρε paokovia...
Αν μπορεί να ελέξει τα νεύρα του είναι τελείως.
Μακάρι να τα καταφέρει του χρόνου γιατί φέτος μας κρέμασε αρκετές φορες.
Μακάρι να τα καταφέρει του χρόνου γιατί φέτος μας κρέμασε αρκετές φορες.
- paok nafplio
Γκαλοπ και χαζομάρες... Χθες δώθηκε η απάντηση για Γκαρσια... Μας θέλει τον θέλουμε γιατί να χωρισουμε???