8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
Το σημαντικό ερωτημα είναι αν πλέον έχει το κίνητρο και την ορεξη να μεινει.
-
Καθοδηγηθηκε απο τον προπονητη του = ο προπονητης του καταλαβε οτι και τον Τσαβι να βαλει μονο του με 3 αντιπαλους και την επομενη γραμμη 20 μετρα μπροστα, θα πουλαει την μπαλα. Οχι οτι δικαιολογειται ο Αουγκουστο για τον εκνευρισμο και τον αντιεπαγγελματισμο που εβγαζε, αλλα μην παθουμε κι αμνησια για τα τακτικα εγκληματα τοσων μηνων.
Ευτυχώς που μου το θύμησες. Βρε, τι σου έφταιγε ο Μιχαηλίδης και τον τάραξες στη φάπα στους πανηγυρισμούς του δεύτερου γκολ; Ο μικρός μάλιστα γύρισε να δει, με το χαμόγελο βέβαια, απορημένος ποιος του τη σβούριχνεsourmenetes έγραψε: Οποίος δει τους πανηγύρισμους του καταλαβαίνει τι άλλαξε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- sourmenetes
- Moderator
Εγώ μιλάω για τη νοοτροπία ενός παίκτη που με το που έφυγε ο Φέρευρα ήταν κάκιστος σαν συμπεριφορά!!Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε:Καθοδηγηθηκε απο τον προπονητη του = ο προπονητης του καταλαβε οτι και τον Τσαβι να βαλει μονο του με 3 αντιπαλους και την επομενη γραμμη 20 μετρα μπροστα, θα πουλαει την μπαλα. Οχι οτι δικαιολογειται ο Αουγκουστο για τον εκνευρισμο και τον αντιεπαγγελματισμο που εβγαζε, αλλα μην παθουμε κι αμνησια για τα τακτικα εγκληματα τοσων μηνων.
Το ότι από τη Βραζιλία έβγαινε συνέχεια ότι θα φύγει θα πάρει μεταγραφή, και φαινόταν να είναι αλλού το μυαλό του δεν είναι θέμα τακτικης.
Το ότι θες να πας άλλου την κουβέντα είναι φανερό.
Ο. Παίκτης από εκεί που ήταν καμένο χαρτί για λόγους δικούς του, κατάφερε και είναι μέρος του συνόλου και φαίνεται στην όλη του παρουσία.
-
Η νοοτροπια του νομιζω πως ειναι εμφανες οτι οφειλεται και στο οτι οπως αγωνιζοταν η ομαδα τον εκαιγε. Κανενας παικτης δεν ξυπναει ενα πρωι και λεει "Ωραια, απο σημερα θα φερομαι σα μ@λ@κ@ς και θα κυνηγαω την κοκκινη σε καθε ματς." Που οπως ειπα, η ευθυνη για το αγωνιστικο κομματι δεν ειναι δικη του, αλλα η νοοτροπια του δεν δικαιολογειται και βαραινει αποκλειστικα και μονο τον ιδιο
Τελος παντων, παικτικα καθαρα δε νομιζω οτι μας χαλαει, δεν εχει και κανενα βαρυ συμβολαιο. Το θεμα ειναι οτι ο χαρακτηρας του δεν εμπνεει σιγουρια. Ισως θα του αξιζε μια καλη ευκαιρια του χρονου, μακρια απο τραυματισμους και αγωνιστικες αναμπουμπουλες να δουμε τι μπορει να προσφερει.
Τελος παντων, παικτικα καθαρα δε νομιζω οτι μας χαλαει, δεν εχει και κανενα βαρυ συμβολαιο. Το θεμα ειναι οτι ο χαρακτηρας του δεν εμπνεει σιγουρια. Ισως θα του αξιζε μια καλη ευκαιρια του χρονου, μακρια απο τραυματισμους και αγωνιστικες αναμπουμπουλες να δουμε τι μπορει να προσφερει.
-
Καλό είναι να φύγει κ να έρθει ένας σωστός επαγγελματίας στην θέση του. Κ πολύ καλύτερος του βέβαια. Σε ομάδα πρωταθλητισμου δεν κάνει. Παρά μόνο ως τέταρτος.
- Salvador Allende
Έπαιξε μέτρια σίγουρα όχι κακά, αλλά έφαγε πολύ ξύλο από τα κοπρόσκυλα της κούλας. Θέλει να τον πάρει από κοντά ο Πάμπλο να του πει να είναι πιο focus στο παιχνίδι του όταν οι αντίπαλοι παίζουν βρώμικα.
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
-
ΚΑΤΣΕΡ και ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ.
Μακαρι να βρεθει ομαδα να τον ζητησει,και να ησυχασουμε.
Μακαρι να βρεθει ομαδα να τον ζητησει,και να ησυχασουμε.

- sourmenetes
- Moderator
Μετά από πολύ καιρό ήταν αρνητικός.
- V-olakiotis
Ο "φευγάτος" που κοίταζε το κινητό εν ώρα αγώνα...
Μπράβο Ντάγκλας!
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μπράβο Ντάγκλας!
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!