Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Painkiller κατασκοπεύεις το λάπτοπ μου? :lol: Αυτό θα έγραφα τώρα! :lol:

Ο Ronald Jimenez θα ήταν πολύ καλή περίπτωση. Ο τύπος φέτος έπαιζε Πολωνία (Cuprum Lubin) και ήταν ο 6ος σκόρερ του Πρωταθλήματος με 453 πόντους. Έχει όλο το πακέτο που θέλω από έναν διαγώνιο. Αθλητικότητα, εκρηκτικότητα, αλτικότητα και πολύ δυνατό σερβίς. Επίσης ο Καλμαζίδης τον είχε φέρει τότε στην ομάδα και έδειξε από τότε πολύ καλά στοιχεία.

Το βίντεο είναι από το φετινό αγώνα με τη ΖΑΚΣΑ: https://www.youtube.com/watch?v=ImpAomaVDU0

Και αυτό με τη ΣΚΡΑ: https://www.youtube.com/watch?v=qyQKuF31aPM
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

PaokCuba4 έγραψε:Painkiller κατασκοπεύεις το λάπτοπ μου? :lol: Αυτό θα έγραφα τώρα! :lol:

Ο Ronald Jimenez θα ήταν πολύ καλή περίπτωση. Ο τύπος φέτος έπαιζε Πολωνία (Cuprum Lubin) και ήταν ο 6ος σκόρερ του Πρωταθλήματος με 453 πόντους. Έχει όλο το πακέτο που θέλω από έναν διαγώνιο. Αθλητικότητα, εκρηκτικότητα, αλτικότητα και πολύ δυνατό σερβίς. Επίσης ο Καλμαζίδης τον είχε φέρει τότε στην ομάδα και έδειξε από τότε πολύ καλά στοιχεία.

Το βίντεο είναι από το φετινό αγώνα με τη ΖΑΚΣΑ: https://www.youtube.com/watch?v=ImpAomaVDU0

Και αυτό με τη ΣΚΡΑ: https://www.youtube.com/watch?v=qyQKuF31aPM
:lol: :opaokara:
Έτσι εντελώς τυχαία μου ρθε αυτος αδερφέ χαίρομαι πάντως που σαν γνώστης του αθλήματος προτίνεις αυτόν και εγώ πιστεύω πως θα ταν ιδανική επιλογή άλλωστε όπως λες τον γνωρίζει ο καλμα πολύ καλά
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Από διαγώνιο άλλη περιπτωσάρα είναι ο Bruno Lima που έπαιξε φέτος στην Afyon. Ο Αργεντίνος είναι ωραίος εκτελεστής και έχει καλό μπλοκ. Είχε βγει ο πιο αποτελεσματικός παίκτης στο Nations League το 2019.

To link από το Νations League: https://www.youtube.com/watch?v=yEG6B6M1Udk

Eπίσης άλλος θα ήταν ο Andres Villena που φέτος έπαιξε Κορέα. Τον θυμάμαι από τα παιχνίδια της Εθνικής μας με την Ισπανία. Τρομερός παίκτης και πολύ καλός αθλητικά. Βέβαια πρέπει να παίρνει και ένα κάρο χρήματα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ λέω μαζί με Bruno Lima διαγώνιο να φέρουμε και Facundo Conte ακραίο. Τι λες Κουβανέ?
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αν θες να παρεις πρωταθλημα θα προτεινω μερικους διαγωνιους Thomas Edgar,Ahmed Salah,Lincoln Alexander Williams,Nimir Abdel Aziz και τελος το πουλεν μου το θηριο György Grozer!!!
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Metagrafakias έγραψε:Αν θες να παρεις πρωταθλημα θα προτεινω μερικους διαγωνιους Thomas Edgar,Ahmed Salah,Lincoln Alexander Williams,Nimir Abdel Aziz και τελος το πουλεν μου το θηριο György Grozer!!!
Thomas Edgar!!!
2:12 κτήνος και πηδάει στο Θεό ο Αυστραλός!!Έκανε όργια με την Bolivar και την εθνική Αυστραλίας αλλά προφανώς θα είναι απλησιαστος οικονομικά..
Θα ήταν ευχής έργο αυτός ένα δώρο από τον Ιβάν!!
Η μεγάλη μου αδυναμία!

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

makispaspartou έγραψε:Εγώ λέω μαζί με Bruno Lima διαγώνιο να φέρουμε και Facundo Conte ακραίο. Τι λες Κουβανέ?
Θα μιλάγαμε για γκρέμισμα του αεροδρομίου αλά Μάκης Τσετσένογλου. Που να φέρεις τώρα Facundo? Και μάλιστα από τη Sada Cruzeiro. 150.000 τουλάχιστον θα θέλει. Τί μου θύμισες τώρα? Μαύρα μεσάνυχτα είχαν όταν έγραφαν το όνομά του στο inpaok και μάλιστα λόγω του αστείου Ελγκέτα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Metagrafakias έγραψε:Αν θες να παρεις πρωταθλημα θα προτεινω μερικους διαγωνιους Thomas Edgar,Ahmed Salah,Lincoln Alexander Williams,Nimir Abdel Aziz και τελος το πουλεν μου το θηριο György Grozer!!!
Από αυτούς τον μόνο που θα δω κοντά, θα είναι μόνο ο Νιμίρ, και αυτόν μόνο από την κερκίδα! :lol: Τι παιχτούρα ο Ολλανδός! Grozer άλλος άρρωστος παίχτης! Κρατάει γερά ο απίθανος παρά τα 37 του (του χρόνου θα παίζει Μόντσα). Ο Edgar τώρα, τι θηρίο είναι αυτός! 2.12 όλο μύες! Τυχεροί οι Ιάπωνες που τον βλέπουν. Που τον θυμήθηκες ρε τρελέ τον Σάλαχ? ;) Αριστερό χέρι που σκοτώνει!
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

PaokCuba4 έγραψε:
Από αυτούς τον μόνο που θα δω κοντά, θα είναι μόνο ο Νιμίρ, και αυτόν μόνο από την κερκίδα! :lol: Τι παιχτούρα ο Ολλανδός! Grozer άλλος άρρωστος παίχτης! Κρατάει γερά ο απίθανος παρά τα 37 του (του χρόνου θα παίζει Μόντσα). Ο Edgar τώρα, τι θηρίο είναι αυτός! 2.12 όλο μύες! Τυχεροί οι Ιάπωνες που τον βλέπουν. Που τον θυμήθηκες ρε τρελέ τον Σάλαχ? ;) Αριστερό χέρι που σκοτώνει!
με τετοιου επιπεδου παικτες παιρνεις πρωταθλημα....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Με τέτοιους παίρνεις Ευρωπαϊκό! ;) Αυτοί οι παίκτες κάθε 10 με 20 χρόνια έρχονται πλέον στην Ελλάδα. Στις παλιές εποχές δε θα μας φαινόταν περίεργο. Τώρα όμως είναι άπιαστα όνειρα. Υπάρχουν όμως πάντα οι παίκτες που μπορούν να σου φέρουν τίτλους και δόξες, αρκεί να έχεις τις γνώσεις, τη θέληση και τη δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Κουβανέ μιας και ασχολείσαι αρκετά χρόνια με το βόλλευ του ΠΑΟΚ, μήπως τυχαίνει να έχεις καθόλου φωτογραφικό υλικό από τους παλαιότερους Κουβανούς (Μπρουκς, Ρομέρο) με την φανέλα του ΠΑΟΚ?
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Το "γέλιο" είναι ότι τα ποσά αυτά απο 150.000 μέχρι 250.000 για παίκτες παγκοσμίου επιπέδου ( κάπου εκεί πχ είδα ότι έκλεισε ο Μπρούνο για Μόντενα) σε σχέση με τα χρήματα που "πετάνε" στην ποδοσφαιρική ομάδα είναι ψίχουλα.
Κρίμα γιατί θα μπορούσε η ομάδα να δημιουργήσει νέους οπαδούς, ο κόσμος που γέμιζε το παλατάκι στα πρωταθλήματα αυτό δείχνει
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε βρειτε εναν επενδυτη για το βολευ.στο ποδοσφαιρο το λαοφιλεστερο αθλημα μακραν του δευτερου τα χρηματα κανουν κυκλο μρ βαση τα εσοδα.ε αφου το βλεπετε νορμαλ να πεταει καποιος 250χιλιαρικα για ενα συμβολαιο στο βολευ φερτε επενδυτη
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έτσι είναι και κάνουμε συνέχεια το ίδιο λάθος εδώ μέσα και για το μπάσκετ τα ίδια.
Ο οπαδός έτσι είναι όμως και θα κάνει λάθη και θα σκέφτεται λάθος, όταν πρόκειται για την ομάδα του.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Nαι, οι Οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν την ομάδα Βόλεϊ. Οχι οι ακατανόμαστοι του ΑΣ που μαζί με τα συνεταιράκια τους ατζέντηδες κάθε χρόνο κοροϊδεύουν τους προπονητές και πηγαινοφέρνουν κατα μέσο όρο 10 ξένους σε 4 μήνες και ξοδεύουν ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ τα οποία αλλάζουν τσέπες και κάποια καταλίγουν πάλι στις δικές τους. Αφήστε τα παιδιά να μιλήσουν για το όνειρό τους να δούνε παικταράδες στον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει φέρει στην Ελλάδα και Stanley και Κράβαρικ και πολλούς άλλους, θρύλους του βόλεϊ πριν γίνουν η/και αφού έγιναν αυτοί που έγιναν.

Και φυσικά επενδυτής υπήρχε όπως ο Τσαλόπουλος με τη Μαteco και είχε φέρει στον ΠΑΟΚ τον David Lee, τον Dante και αρκετούς άλλους.

Και απορώ γιατί οπως λέτε(?) παρακολουθείτε(?) μπάσκετ και ποδόσφαιρο? Είστε σίγουροι? Γιατί παρόμοια ιστορία επαναλαμβάνεται στο βόλει. Και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ μας λέγατε οτι δεν έρχονται επενδυτές και όχι οτι τους έδιωχνε συστηματικά η παρεούλα του ΑΣ με τα φιλαράκια τους απο τον Πειραιά και τα διάφορα Κόμματα. Τον Σαββίδη τον είχανε διώξει 7 χρόνια πριν αγοράσει την ομάδα. Οι Γουμενοπαγώνηδες ήταν καλύτεροι γι'αυτούς.

Καταλάβετε το όλοι αυτοί που λιμαίνονται τον ΑΣ θεωρούν διαχρονικά τον ΠΑΟΚ, μαγαζάκι τους. Το μαγαζάκι δεν χρειάζεται Πρωταθλητισμό γιατί ανεβαίνουν οι απαιτήσεις και ανοίγει η όρεξη και οι ίδιοι χάνουν τον έλεγχο γιατί προφανώς και δεν μπορούν να διαχειριστούν ομάδες Πρωταθλητισμού. Γι'αυτό κρατούν τις ομάδες που διοικούν σε μια μετριότητα. Σιχαίνονται τον Πρωταθλητισμό γιατί δεν τους συμφέρει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”