Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
giliopoulos

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II

Δημοσίευση από giliopoulos »

Odi έγραψε:
Andrew R έγραψε:Όσο πιο κοντά στο 41926, τόσο καλύτερα. Το γήπεδο μας πρέπει να είναι σε όλα αντάξιο του 'Ναού' που μας κληροδότησαν οι ' γίγαντες προγονοι' που για να μην ξεχνιόμαστε σχεδόν όλοι με τρύπιες τσέπες ηταν.
Πάνω από 33.000-34.000 θα είναι έγκλημα.

Εδώ γκρίνιαζαν πολλοί για τα 5€ του paoktv και τα 10€ στην ΑΜΚ του μπάσκετ. Αν στο νέο γήπεδο κοπεί το τζάμπα (επιτέλους) και η ομάδα δεν κάνει και καλή χρονιά, ούτε θέλω να σκέφτομαι πως θα φαίνεται το γήπεδο.
Ακριβως.
Σε καμια περιπτωση γηπεδο 42000 θεσεων που στην σημερινη εποχη με τις αποστασεις που εχουν τα καρεκλακια και οι διαδρομοι στα συγχρονα γηπεδα θα φαινεται αδειο.
Ανοητο να κανεις μεγαλυτερο γηπεδο δηλαδη και απο την γιουβεντους..
Μια χαρα ειναι 33.000 γηπεδο
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Στο χέρι μας είναι να κάνουμε ένα γήπεδο 42000 θέσεων να φαίνεται μικρό να μας χωρέσει και δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το σήμερα.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Odi έγραψε:
Andrew R έγραψε:Όσο πιο κοντά στο 41926, τόσο καλύτερα. Το γήπεδο μας πρέπει να είναι σε όλα αντάξιο του 'Ναού' που μας κληροδότησαν οι ' γίγαντες προγονοι' που για να μην ξεχνιόμαστε σχεδόν όλοι με τρύπιες τσέπες ηταν.
Πάνω από 33.000-34.000 θα είναι έγκλημα.

Εδώ γκρίνιαζαν πολλοί για τα 5€ του paoktv και τα 10€ στην ΑΜΚ του μπάσκετ. Αν στο νέο γήπεδο κοπεί το τζάμπα (επιτέλους) και η ομάδα δεν κάνει και καλή χρονιά, ούτε θέλω να σκέφτομαι πως θα φαίνεται το γήπεδο.
Το μονο εγκλημα που θα μπορουσε να γινει εναντια στην δυναμικη και στην κοσμοιστορικη στιγμη του συλλογου που σε λιγα χρονια συμπληρωνει 100 ζωης, ειναι να επικρατησουν αυτες οι αποψεις που εκφραζεις για την χωρητικοτητα του γηπεδου. Δεν μπορω πραγματικα να βρω την παραμικρη δικαιολογια, ο ΠΑΟΚ μας να εχει δισεκατομυριουχο προεδρο κι να παραδωσει στις επομενες γεννιες απο τα Παοκτσακια που ερχονται, ενα γηπεδο που θα στοχευει χαμηλοτερα απο αυτο που χτισαν κι παρεδωσαν σε εμας οι προγονοι μας σχεδον οκτω χρονια μετα την ληξη του εμφυλιου, σε μια ελλαδα σχεδον κατεστραμενη. Η Τουμπα Μας για να μην ξεχνιομαστε ειναι καταρχας σταδιο. Εμεις τωρα θα παμε για να χτισουμε γηπεδο . Αρα ολος ο χωρος του ταρταν ( οι δυο βοηθητικοι πρωτοι διαδρομοι και οι υπολοιποι εξι ολυμπιακων προδιαγραφων) παυουν να υφιστανται. Υπαρχει μια παραφιλολογια ιδιαιτερα στα μεσα κοινωνικης δικτιωσεις οτι ενα γηπεδο 33000 ειναι ¨δηθεν¨ υπεραρκετο, προκειται για πολυ μεγαλο ψεμα. Σε χρονιες στις οποιες η ομαδα αναγκαστηκε να βαλει κοφτη στα εισιτηρια διαρκειας και σε ελαχιστα λεπτα να γινεται sold out ειναι αδυνατο να μην το παρουμε υποψιν μας για το νεο σπιτι που χτιζουμε για τα ΕΠΟΜΕΝΑ 50-70 χρονια. Οσο πιο κοντα στο Ιστορικο νουμερο του 41926 τοσο πιο κοντα στον στοχο απο αποψη χωρητικοτητας . ΚΙ φυσικα οπωσδηποτε ενα ΑΣΦΑΛΕΣ γηπεδο. Ειναι πολυ ενθαρυντικο οτι στην τελευταια του τοποθετηση ο δουμας αναφερθηκε οτι υπο προυποθεσεις ο αριθμος τον 40000 ειναι εφικτος. αυτο ειναι ενα καινουργιο στοιχειο που δεν υπηρχε πριν . Για να δουμε! ειναι μακρυς ο δρομος αλλα οπως κερδισαμε την μαχη το γηπεδο να χτιστει στο ιδιο μερος , νομιζω οτι θα κερδισουμε και την μαχη της χωρητικοτητας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Απόλυτη ταύτιση με Andrew και Tzela

Δηλαδή μπορεί σε 4 χρόνια να παίξω 10 παιχνίδια C.L και θα τα παίξω σε 30.000 γήπεδο και όχι σε 42.000?

Γιατί;
Δεν θα είναι sold out?
Η παράλληλα θα πρεπει θα με νοιάζει αν με την Λαμία έχω 8.000;

Γιατί; Για το φαίνεσθε;
Η για την ουσία; (νίκες)

Για τί ακόμα και φέτος με 100 άτομα στο γήπεδο,ήττα δεν έχουμε

Η μήπως όταν παίξουμε C.L δεν θα έχουμε 35.000 διαρκείας σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ;
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει από στόμα ΠΑΟΚτσή ότι θα είναι έγκλημα αν είναι πάνω από 33-34.
Δεν μιλάμε για 60.000.
Όσο πιο κοντά στο 40 ή ακόμα περισσότερο τόσο το καλύτερο.
Στο φινάλε θα έχεις τη δυνατότητα για πιο φθηνά διαρκείας ή κάποια στιγμή για φιλοξενούμενους (εδώ γελάμε αλλά τέλος πάντων, στην Ευρώπη έχεις φιλοξενούμενους αναγκαστικά).
Ούτε είναι παράδειγμα η Γιουβέντους που πάντα το είχε άδειο στο παλιό Ντελε Άλπι. Τώρα η Γιουβέντους έχει γυρίσει τη πλάτη της στους ουλτρας και πάνε μόνο οι γούνες. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Ας είναι 40άρι το γήπεδο κι ας έχεις με Λεβαδειακό 20-25. Σε χαλάει;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Διαχρονικά είμαι ενάντια σε σκέψεις για τεράστιο γήπεδο

Αλλά είμαι και αρνητικός σε σκέψεις για "μαζεμένο".

Νομίζω οτι γύρω στις 37 χιλιάδες είναι μια χαρά. Μια μέση λύση δηλαδή.

Είναι πολύ σημαντικό το γήπεδο να έχει εξωπραγματική ακουστική (σε αντίθεση με την Τούμπα που ΔΕΝ έχει), να έχει χρήσεις που θα το καθιστούν κερδοφόρο (οχι γιατί έχω νταλκά με τα λεφτά αλλά για να αποτελεί εχέγγυο προσέλκυσης επενδυτών για χρόνια, υποστηρίζοντας ετσι τον σύλλογο) και βεβαίως να είναι ασφαλές και υπερ-σύγχρονο.

Νομίζω οτι και τα τρία αυτά στοιχεία τα ψάχνει εντατικά και η οικογένεια Σαββίδη. Είμαι απολύτως βέβαιος οτι θα κυνηγήσουν να φτιάξουν γήπεδο που όμοιό του δεν θα έχει σε ακτίνα χιλιάδων χιλιομέτρων.

Από εκεί και πέρα ο κόσμος του ΠΑΟΚ, αντί να κουνάει το δάχτυλο μιλώντας για χιλιάδες θέσεις λες και είναι στραγάλια, καλά θα κάνει να οργανωθεί, να εκσυγχρονιστεί, να αποκτήσει κεντρική φωνή και να μην είναι σκορποχώρι και γαλατικό χωριό. Γιατί εδώ και χρόνια η κατάσταση είναι αστεία. Όταν γίνουν όλα αυτά τότε θα μπορεί και να εγγυηθεί ΓΕΜΑΤΑ γήπεδα μακροπρόθεσμα
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Κανείς δεν κουνάει δάχτυλο
Ο καθένας ξεχωριστά λέει την προτίμηση του σε χωριτικότητα,αναφέροντας και τα επιχειρήματα του

Οπότε 37 κι όχι 41.926 ...γιατί;
Τι κακό θα πάθει ο ΠΑΟΚ με 5.000 παραπάνω θέσεις;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ντουμ, I respectfully disagree.

Υπάρχει ένα ποσοστό κόσμο που είναι έτοιμο να ορμήξει, αν δεν ο αριθμός των θέσεων δεν ικανοποιεί τα ασπρόμαυρά ένστικτά του.

Αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα κάνουμε κουβέντα βεβαίως, ούτε πως πρέπει ντε και καλά να γίνει μικρό γήπεδο. Ίσα ίσα.

Απλά να μη βγάζουμε ενόχληση με το παραμικρό.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Αν βάλουμε μια ψηφοφορία σε όλον τον Λαό με επιλογές --->25.001 εως 49.999 δεν νομίζω να υπάρξει ούτε ένας αριθμός χωρίς ψήφο!

25.588 κάποιος
34.212 κάποιος άλλος
41.926 αρκετοί
49.999 κανάς τρελός (εγώ ας πούμε :mrgreen: )

κτλ κτλ κτλ

Το θέμα είναι πως όλοι συμφωνούμε,πως υπάρχει κάποιος αριθμός χωριτικότητας ιδανικός για την ομάδα
και κάποιος άλλος όχι
Τα επιχειρήματα είναι που θα κάνουν την διαφορά στην όλη κουβέντα!

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Και οι 2 οπτικές έχουν τα δικια τους.

Του γαυρου πάντως είναι 32Κ, της αεκ 33Κ. Δύσκολο το 40αρι σε εμας, αν και μαρεσει πολύ το 41926 σαν νούμερο.

Αν γίνει πάντως μικρότερο, ελπίζω να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο πιο πολλές θέσεις τόσο καλύτερα κι ας μην τις γεμίζουμε σε ασήμαντους αγώνες. Στους Ευρωπαϊκούς αγώνες όμως που θα έρχονται και οι οπαδοί της Liverpool (λέω εγώ τώρα...) θα το γεμίζουμε, πολύ περισσότερο αν θα χρειαστεί να έχουμε και 3.500 θέσεις κενές.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Άσε που ο αριθμός του ΠΑΟΚ είναι το 4!
Από 4 πρέπει να αρχίζει
40.000 - 49.999 :mrgreen:

Το 33 χιλιάδες είναι σκουληκιάρικο σαν αριθμός (έπιασα τα σοβαρά επιχειρήματα τώρα) :mrgreen:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Για γηπεδο... οσο ποιο μεγαλο γινεται. Θα προτιμουσα στην περιοχη των 40.000. Θυμαται κανεις Τουμπα με 40κ κοσμο να φωναζει?

Και φθηνοτερα εισητηρια μπορεις να εχεις και ματς πλεον εχεις αρκετα να το γεμισεις το γηπεδο. Βεβαια αυτος που εχει τα λεφτα αυτος θα αποφασισει. Απλα οι 30.000 ειναι λιγα. Σκεφτειτε τα 20.000 διαρκειας τα εχουμε για πλακα. Αν ειμαι και λιγο φθηνοτερα μια 30αρα την εχουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Πριν μια εικοσαετία που έπαιζα μάνατζερ πάντως ως έφηβος, είχα ανακαλύψει το editor και έβαλα στον ΠΑΟΚ χωρητικότητα 999 χιλιάδες (μην ήταν και εκατομμύρια και δε θυμάμαι καλά;)

Μέσα σε μισή σεζόν η ομάδα είχε κοντέψει να πουληθει 3 φορές, ο μπατμαν έψαχνε εναγωνίως να δώσει την ομάδα λόγω χρεών.

Μετά ανακάλυψα πως όταν κάνεις τέτοια καραγκιοζιλίκια, αυτομάτως εκτοξεύεται και το κόστος "συντήρησης του γηπέδου". Φαντάζομαι πως έχει κάποια γεωμετρική πρόοδο στο κόστος.

Ως εκ τούτου θα συνιστούσα να μείνει η χωρητικότητα κάτω από εκατομμύριο.

Εμπειρικά δηλαδή!

:D
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

rainmaker έγραψε:Ντουμ, I respectfully disagree.

Υπάρχει ένα ποσοστό κόσμο που είναι έτοιμο να ορμήξει, αν δεν ο αριθμός των θέσεων δεν ικανοποιεί τα ασπρόμαυρά ένστικτά του.

Αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα κάνουμε κουβέντα βεβαίως, ούτε πως πρέπει ντε και καλά να γίνει μικρό γήπεδο. Ίσα ίσα.

Απλά να μη βγάζουμε ενόχληση με το παραμικρό.
Ποιος να ορμήξει σε τι;
Οι μόνοι που ίσως έχουν κάποιο λόγο είναι οι σύνδεσμοι αλλά σιγά μην υπάρχει θέμα θέσεων.
Θέμα πολέμου θα υπήρχε μόνο αν γινόταν εκτός Τούμπας.
Η επίσημη φωνή είναι ο ΑΣ.
Μέλη εκεί όλα τα άλλα είναι αστεία.
Να κάνουμε γκάλοπ για το πόσες θέσεις θέλουμε το γήπεδο; Αστείο. Άσε που είναι ακόμα πιο αστείο να σου πει κάποιος ότι μπορεί να γίνει 38 και συ να πεις όχι το θέλω 33 (!!!) δηλαδή λίγο παραπάνω απ'τους ανύπαρκτους δίπλα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”