Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022
ο τακουρίδαρος είναι μια χαρά παίχτης... γιατί πάνε για τον μπράουν?
και τώρα λογικά κουμεντάκης βασικός...
αμάν
και τώρα λογικά κουμεντάκης βασικός...
αμάν
Μεγάλη στεναχώρια αν δεν μείνει έστω και ως 3ος ο τακουριδαρος, αυτή η ψυχάρα.. Αρχηγός πρέπει να ειναι ο τακου ρε παιδιά όχι να συζητάμε να φύγει, μακαρι να αλλάξει αυτό
και τι εστι Μπραουν?
δεν ειναι ο παικτης που κανει την διαφορα? γιατι ετσι καταλαβα διαβαζοντας το ρεπορταζ..
δεν ειναι ο παικτης που κανει την διαφορα? γιατι ετσι καταλαβα διαβαζοντας το ρεπορταζ..
Καλός ειναι ο μπράουν, απο τους καλύτερους της κατηγορίας πέρυσι
Πολύ δυνατό βιογραφικό ο Μπράουν,με πολλές ατομικές διακρίσεις.
Κατά πολλούς ο καλύτερος κεντρικός του φετινού πρωταθλήματος.
Κατά πολλούς ο καλύτερος κεντρικός του φετινού πρωταθλήματος.
Ωραίο μπλοκ θα έχουμε με Πετρεα Μπράουν, μακάρι να μείνουν και οι Τακουριδης Παπαλεξιου. Κατά την γνώμη μου ο Γατσης δεν χρειάζεται ούτε είναι καλύτερος από Τακουριδη Παπαλεξιου.
Για τον κουμεντακη να αναφέρω πως δεν του αναγνωριζουμε για κάποιο λόγο την τεράστια συμβολή του στην κατάκτηση του κυπέλλου το 2018 όπου ήταν ο ηγέτης στον ημιτελικό με γαυρο και τελικό με γριά. Γενικά ο καλός Κουμεντακης είναι μαζί με Πρωτοψάλτη οι δύο καλύτεροι ακραιοι.
Γνώμη μου είναι πως θα πάρουμε έναν ξένο ακραίο και έναν Έλληνα λιμπερο, θα κατέβει ο Κοκκινακης στους ακραίους και με τον Κουμεντακη αλληλοσυμπληρωνονται σε χαρακτηριστικά, αν πάρουμε πολύ καλούς ξένους ακραίο και διαγώνιο, είμαστε διεκδικητές.
Ο πελεκουδας που θα πάει? Καμία Κηφισιά τον κόβω.
Για τον κουμεντακη να αναφέρω πως δεν του αναγνωριζουμε για κάποιο λόγο την τεράστια συμβολή του στην κατάκτηση του κυπέλλου το 2018 όπου ήταν ο ηγέτης στον ημιτελικό με γαυρο και τελικό με γριά. Γενικά ο καλός Κουμεντακης είναι μαζί με Πρωτοψάλτη οι δύο καλύτεροι ακραιοι.
Γνώμη μου είναι πως θα πάρουμε έναν ξένο ακραίο και έναν Έλληνα λιμπερο, θα κατέβει ο Κοκκινακης στους ακραίους και με τον Κουμεντακη αλληλοσυμπληρωνονται σε χαρακτηριστικά, αν πάρουμε πολύ καλούς ξένους ακραίο και διαγώνιο, είμαστε διεκδικητές.
Ο πελεκουδας που θα πάει? Καμία Κηφισιά τον κόβω.
- Σουριναμέζος
κλασικες ωραιες επιλογες καλμαζιδη
μεγαλη δυναμη στο μπλοκ
θα εχουμε καλη και μαχητικη ομαδα
ενα εμπειρο σουπερ διαγωνιο και οτι γινει...
μεγαλη δυναμη στο μπλοκ
θα εχουμε καλη και μαχητικη ομαδα
ενα εμπειρο σουπερ διαγωνιο και οτι γινει...
Το θέμα Ιάσονα στην υπόθεση Κουμεντάκη είναι το ότι πέρα από το F4 στη Ρόδο, που έπαιξε καλά, δεν εξαργύρωσε την καλή του εμφάνιση και το "καλό" του εξάμηνο και το ακόμα χειρότερο είναι ότι πήγε στον Ολυμπιακό και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ουσιαστικά πέταξε 2 παραγωγικά χρόνια από τη ζωή του και αυτό είναι που στενοχωρεί πολύ κόσμο. Γιατί ο άνθρωπος το ξαναλέω, είναι ο πιο χαρισματικός παίκτης στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει μυαλό να δουλέψει και να παίξει σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο. Για αυτό και παραδέχομαι τον Φράγκο και τον Πρωτοψάλτη, γιατί δούλεψαν, ήταν σοβαροί, βελτίωσαν τις αδυναμίες τους και έπαιξαν και σε πολύ υψηλό επίπεδο όταν ο άλλος την είδε Τζαμάικα. Νομίζω φάνηκε και φέτος ότι δε ζει τα μεγάλα παιχνίδια ο Ραφαήλ και δεν είναι για να παίζει ως 2ος, αλλά ως 3ος και να μπαίνει σε κάποιες φάσεις όταν η ομάδα κολλάει. Ο Πελεκούδας να πάει στην Κηφισιά, στην Πάτρα, δεν ξέρω και εγώ που και να αράξει εκεί. Η χαρά της μετριότητας.
Αλλάζει τις Αραβικές ομάδες σαν τα πουκάμισα. Ξεκίνησε στην Αλ Αϊν και πήγε στην Ντουμπάι. Το έχει εγκαταλείψει το σοβαρό αθλητισμό χρόνια πριν.Σουριναμέζος έγραψε:Ο Αγκάμεζ υπάρχει ακόμα στο άθλημα ?
- ilovegame27
- ilovegame27
PaokCuba4 Με τις γνώσεις που εχεις και φυσικά τα οικονομικά δεδομενα της ομάδας ποιοι ξένοι παιχτες θα ήταν ιδανικοι για ακραιοι και διαγώνιοι με την προυποθεση οτι εχουμε δεδομένους Walsh σαν πασαδόρος , Πετρέα και Μπράουν κεντρικους