Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- V-olakiotis
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα!
Καλό μήνα!
Καλή Ανάσταση να γιορτάσουμε όλοι!
Παρόλο που το Μεγάλο Σάββατο έφτασε στο σημείο να θεωρείται υποδεέστερο ως πένθος της Χριστιανοσύνης από την Μεγάλη Παρασκευή, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Είναι ημέρα αυστηρής νηστείας, γιατί ο Κύριος, μετά την ταφή του δεν είναι πλέον μαζί με τον κόσμο, αλλά έχει φύγει από αυτόν.
Καλό μήνα!
Καλή Ανάσταση να γιορτάσουμε όλοι!
Παρόλο που το Μεγάλο Σάββατο έφτασε στο σημείο να θεωρείται υποδεέστερο ως πένθος της Χριστιανοσύνης από την Μεγάλη Παρασκευή, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Είναι ημέρα αυστηρής νηστείας, γιατί ο Κύριος, μετά την ταφή του δεν είναι πλέον μαζί με τον κόσμο, αλλά έχει φύγει από αυτόν.
Καλό μήνα, και Καλή Ανάσταση (γενικώς)
Συνονόματε, σε ευχαριστώ που θυμίζεις τα λόγια κ έργα Του.
Συνονόματε, σε ευχαριστώ που θυμίζεις τα λόγια κ έργα Του.
- ΑποστόληςΑ
Σήμερα μας τα υπενθύμισε ο πρωτοπρεσβύτερος της ενορίας μας, που όπως έχω γράψει και στο παρελθόν είναι ένας από τους πλέον εκπληκτικούς ιερείς που έχω δει στη ζωή μου. Πιστεύω ότι η ζωή στην Ελλάδα θα ήταν καλύτερη αν όλοι οι ιερείς ήταν σαν κι αυτόν.
Εμείς κάναμε ρεζερβέ (καταραμένη Κορόνα) για αύριο 9:30 το πρωί. Η αναστάσιμη λειτουργία σήμερα βράδυ ήταν overbooked.
δεν πειράζει, λαμπάδες έχουμε, θα πει κ ¨Δεύτε Λάβετε¨, Χριστός Ανέστη και ¨Διεσκορπηθήτωσαν¨ στην με μεγάλη διαφορά πιο λαμπρή λειτουργία του έτους.
δεν πειράζει, λαμπάδες έχουμε, θα πει κ ¨Δεύτε Λάβετε¨, Χριστός Ανέστη και ¨Διεσκορπηθήτωσαν¨ στην με μεγάλη διαφορά πιο λαμπρή λειτουργία του έτους.
- ΑποστόληςΑ
2ο συνεχόμενο Πάσχα που δεν πάμε Τήνο, αλλά μένουμε στην Αθήνα. Κατσικάκι στη γάστρα θα φάμε αύριο.
- bersekeros
Κανένας δεν φτιάχνει μαγειρίτσα πλέον και όλοι λένε μόνο για τα κατσικάκια και εδώ και στο άλλο το τόπικ με το νηστικό Αρκούδι δεν χόρεύει;
Ευτυχώς η σύζυγός μου, που είναι παραδοσιοκράτισσα σαν κι εμένα και το όνειρο της ήταν να γίνει καλή μητέρα και νοικοκυρά, φτιάχνει τέλεια μαγειρίτσα.
Ευτυχώς η σύζυγός μου, που είναι παραδοσιοκράτισσα σαν κι εμένα και το όνειρο της ήταν να γίνει καλή μητέρα και νοικοκυρά, φτιάχνει τέλεια μαγειρίτσα.
- ΑποστόληςΑ
Κανονικά μαγειρίτσα θα φτιάχναμε, αλλά δεν την τρώει η κόρη μου. Οπότε θα φάμε γιουβαρλάκια απόψε.
Βάλε μανιτάρια αντί για συκωταριά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Κανονικά μαγειρίτσα θα φτιάχναμε, αλλά δεν την τρώει η κόρη μου. Οπότε θα φάμε γιουβαρλάκια απόψε.
- ΑποστόληςΑ
Καλή ασπρόμαυρη Ανασταση αλάνια μου, με υγεία. Ολόψυχα σας το εύχομαι. ΠΑΟΚ - Δικέφαλε τρελαίνομαι. ..
.
.