Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
kounavi

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από kounavi »

Να έχει την υγεία του να γλενταει κόσμο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα ερχόταν πιο πριν, απλά ψάχνει για σακάκι.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ελπιζω να εισαι καλα Ιβαν, εμφανως αδυνατος
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

[quote="Andrew

Λάθος υπεθεσες[/quote]

Καθόλου δεν υπεθεσα, απλα ελληνικά, εκτός κι αν χρειάζεται μετάφραση.

Εξυπνακισμος μετά ειρωνείας.[/quote]

Να καταλαβαινεις στοιχιωδος τι γραφεις , και τι σου απανταει ο αλλος . Αν εχεις προβλημα στην κατανοηση απλου κειμενου να ξαναπας σχολειο. Πρωτα ειρωνευεσε ενα συνομιλητη κοσμημα για το φορουμ τον ΦΙΛΟ ΓΕΡΟ, και στη συνεχεια στρεψοδικεις σε σχολιο δικο μου , το οποιο ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση δεν εχει με μπηχτες στον ΙΒΑΝ! Σου ΑΠΑΝΤΩ οτι υπεθεσες λαθος , και συνεχιζεις γραφοντας ασυναρτησιες περι εξυπναδων κι δηθεν ειρωνιας.
.[/quote]

Μάλλον άλλος έχει το πρόβλημα κανοησης κειμένου καθότι είναι προφανές οτι το "εξυπνακισμος μετά ειρωνείας" και οι "μπηχτες" δεν αναφέρονται σε σένα.
Επίσης το σχολείο είναι όντως απαραίτητο για να γραφεί "στοιχειωδώς' το "στοιχιωδος" καθώς και "ειρωνεύεσαι" το "ειρωνευεσε"
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι απολύτως απαραίτητο, να μάθουμε τη σωστή χρήση της λειτουργίας "παράθεση".

Έτσι όπως αποτυπώνονται κάποιες αναρτήσεις δεν καταλαβαίνεις ποιος γράφει τι.

π.χ. @ eorptol1, έγραψες κάτι για εξυπνάδικη, ξυπνισμένη - δεν θυμάμαι καλά - μπηχτή ;

Γιατί η λέξη μπηχτή, λίγο αργότερα, χρησιμοποιήθηκε και μάλιστα στον πληθυντικό "μπηχτές", ως καλυμμένη αναφορά μου προς τον Ιβάν Σαββίδη, από άλλο μέλος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ε αν έγινε αυτό να πέσουνε μυνιισεις ..... η πάνε στο στο cas .......:lol: :lol: :lol: :lol: πλάκα κάνω .....τρωγεστε με τα ρουχα σας καποιοι.....χαλαρωστε.....
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Γέρος έγραψε:"Για δύο ώρες τα έλεγε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης. Μέσα από όλα τα μηνύματα που μετέφερε, βγαίνουν μερικά συμπεράσματα.

Κατ’ αρχάς είναι βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει ενημερωθεί και αφουγκράζεται την ανησυχία που υπάρχει εδώ, κυρίως για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας. Το ξέρει, το καταλαβαίνει και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Κατά βάση μέσα από την σημερινή του παρουσία ήθελε να φωνάξει παρών, αρχίζοντας ταυτόχρονα να πιέζει όλα τα τμήματα της ΠΑΕ για να ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει της επόμενης σεζόν. Απόλυτα συγκεκριμένος δεν έγινε ο Σαββίδης θέτοντας στόχους. Δεν είπε τι ακριβώς θέλει από την διοίκηση, από το οικονομικό, από το μάρκετινγκ, το νομικό επιτελείο, την ασφάλεια, το επικοινωνιακό, το γραφείο Τύπου, από όλους όσους δηλαδή έδωσαν το παρών. Έριξε το σύνθημα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ και από εδώ και πέρα περιμένει ιδέες και πράξεις. Είναι από εκείνους που από τους συνεργάτες περιμένουν λύσεις και όχι θεωρίες. . . "

Μάλλον τα δευτερεύοντα (βοηθητικά) τμήματα δεν είχαν λόγο παρουσίας. Στο κάτω - κάτω γυναικείο περιοδικό μόδας εκδίδουμε.

Για να τελειώνουμε γιατί ούτε την ψυχική, ούτε την φυσική δύναμη έχω να παίζω. Άλλωστε μην ξεχνάτε είμαι 72 χρονών πλέον. Επίσης δεν έχω την παραμικρή διάθεση για αντιπαραθέσεις, υπονοούμενα, ελιγμούς και . . .

Τι μπηχτές και τι υπονοούμενα. Παρέθεσα το παραπάνω άρθρο με αντιγραφή από κάποιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ site. Δεν είναι ξεκάθαρο, ποιος συγκάλεσε αυτήν την ευρεία σύσκεψη μέσω Skype, ποιος συγκέντρωσε τα συγκεκριμένα άτομα. Αν λοιπόν τους επέλεξε ο Ιβάν Σαββίδης και δεν κάλεσε ούτε ένα στέλεχος της Ομάδας, για το σχεδιασμό του Νέου Π.Α.Ο.Κ., ναι, έκανε μια τρύπα στο νερό ο Ιβάν Σαββίδης, ξεκάθαρα. Ποιος θα σχεδιάσει τον Νέο Π.Α.Ο.Κ., το οικονομικό, το μάρκετινγκ, το νομικό επιτελείο, η ασφάλεια, το επικοινωνιακό, το γραφείο Τύπου. Ποιος.

Δεν μπορώ όμως έτσι ελαφρά την καρδία να το πω αυτό. Να κατηγορήσω τον άνθρωπο. Το καλοκαίρι πριν αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ομάδας, έκανε μια ανάρτηση ο γιός του και έγραψε ξεκάθαρα, στην Ελλάδα έχουμε τον Μάκη. Αν λοιπόν ο Γκαγκάτσης οργάνωσε αυτή την ευρεία σύσκεψη τότε το λάθος και η τρύπα στο νερό χρεώνονται σε εκείνον. Είναι ο εξουσιοδοτημένος Α' Αντιπρόεδρος, ο αντ' αυτού. Επί τη ευκαιρία που είναι οι περίφημες νομικές κινήσεις σας, για την υστεροφημία του Π.Α.Ο.Κ., όσον αφορά την ΕΕΑ και την γνωστή κυράτσω; Έκανε μια δήλωση όπου μάλλον μας κορόιδευε και μάλιστα τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, παρά την βάλαμε στη θέση της και πόσα άλλα.

Τέλος πάντων μπλέξαμε . . . Άκου εξυπνάδες και μπηχτές. Θα με αρπάξει πάλι ο @Rainmaker. Αλλά να ξέρετε τα 150 εκ δεν ξαναμπαίνουν, τα έβαλε το ανθρωπάκι ζεστά, μια φορά. Ο Ιβάν είναι αυταρχικός, είναι συγκεντρωτικός, είναι δύσκολος στις συνεργασίες του, δεν εμπιστεύεται εύκολα - τον γνωρίζω καλά έχω συζητήσει ώρες μαζί του - αλλά τα λεφτά χώθηκαν μάγκες και είναι πολλά, πάρα πολλά.

Άντε μωρέ βαρέθηκα . . . Τα ίδια και τα ίδια. Πάντως ο γιαλός είναι ίσος, αλφάδι, σας ορκίζομαι Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι και όλοι οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

eorptol1 έγραψε:ε αν έγινε αυτό να πέσουνε μυνιισεις ..... η πάνε στο στο cas .......:lol: :lol: :lol: :lol: πλάκα κάνω .....τρωγεστε με τα ρουχα σας καποιοι.....χαλαρωστε.....
Εγώ τρώγομαι με τα ρούχα μου ; πότε βρε @eorptol1 ;
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Τώρα μ' έπιασε το παράπονο.

Δεν βρέθηκε ρε γαμώτο ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ "καμπανάτος", να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να τον εμπιστευτεί.

Κάποιος όπως ο Θανάσης Χατζόπουλος στο Μπάσκετ. Να έχτιζε μαζί του μια σχέση εμπιστοσύνης.

Τότε θα βλέπαμε τι σημαίνει πραγματικά Ιβάν Σαββίδης. Τότε θα βλέπαμε έναν διαφορετικό Π.Α.Ο.Κ.

Κακά τα ψέματα τον αφήσαμε βορά στα σκυλιά, στα λαμόγια, στον κάθε επιτήδειο. Τον πικράναμε !!!
Φυσικά και αυτός έκανε μεγάλα λάθη.

Τμήμα marketing και επικοινωνίας λέει. Ας μπει πρώτα κάποιος στην wiki, που στο λήμμα Ιβάν Σαββίδης που το μισό άρθρο αναφέρεται στη μπούκα με περίστροφο στον αγώνα με τον χαρταετό.

Στο βιογραφικό του Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ., στην Ελληνική γλώσσα.

Διαγράψτε το, σκίστε το, αφανίστε το, να μην υπάρχει. Ύστερα θα μας αφήσουν να παίξουμε και με τα μεγάλα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Γέρος έγραψε: Αλλά να ξέρετε τα 150 εκ δεν ξαναμπαίνουν, τα έβαλε το ανθρωπάκι ζεστά, μια φορά. Ο Ιβάν είναι αυταρχικός, είναι συγκεντρωτικός, είναι δύσκολος στις συνεργασίες του, δεν εμπιστεύεται εύκολα - τον γνωρίζω καλά έχω συζητήσει ώρες μαζί του - αλλά τα λεφτά χώθηκαν μάγκες και είναι πολλά, πάρα πολλά.

Άντε μωρέ βαρέθηκα . . . Τα ίδια και τα ίδια. Πάντως ο γιαλός είναι ίσος, αλφάδι, σας ορκίζομαι Πρόεδροι, Αντιπρόεδροι και όλοι οι άλλοι.
Πάλι θα δε βάλει λεφτά ο Σαββίδης Γέρο μου, για το γήπεδο; Πάλι θα βάλει.

Για το ρόστερ και τις μεταγραφές χρειάζεται να υπάρχει μια αυτάρκεια του οργανισμού,
μια ισορροπία σε ετήσια βάση.

Αυτό θα είναι και το καλύτερο για τον ΠΑΟΚ.

Τώρα αυτό που λες ότι:
Γέρος έγραψε: Ποιος θα σχεδιάσει τον Νέο Π.Α.Ο.Κ., το οικονομικό, το μάρκετινγκ, το νομικό επιτελείο, η ασφάλεια, το επικοινωνιακό, το γραφείο Τύπου. Ποιος.
Εγώ προσωπικά τη βρίσκω μια εύλογη και απόλυτα δικαιολογημένη απορία / προβληματισμό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γέρος έγραψε: Ο Ιβάν είναι αυταρχικός, είναι συγκεντρωτικός, είναι δύσκολος στις συνεργασίες του, δεν εμπιστεύεται εύκολα - τον γνωρίζω καλά έχω συζητήσει ώρες μαζί του - αλλά τα λεφτά χώθηκαν μάγκες και είναι πολλά, πάρα πολλά.
Στρατηγε μου εσυ? :mrgreen: Ποιος εισαι ρε φιλε και μιλας ωρες με το βανια?
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Γέρος έγραψε:Τώρα μ' έπιασε το παράπονο.

Δεν βρέθηκε ρε γαμώτο ένας ΠΑΟΚΤΣΗΣ "καμπανάτος", να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να τον εμπιστευτεί.

Κάποιος όπως ο Θανάσης Χατζόπουλος στο Μπάσκετ. Να έχτιζε μαζί του μια σχέση εμπιστοσύνης.

Τότε θα βλέπαμε τι σημαίνει πραγματικά Ιβάν Σαββίδης. Τότε θα βλέπαμε έναν διαφορετικό Π.Α.Ο.Κ.

Κακά τα ψέματα τον αφήσαμε βορά στα σκυλιά, στα λαμόγια, στον κάθε επιτήδειο. Τον πικράναμε !!!
Φυσικά και αυτός έκανε μεγάλα λάθη.

Τμήμα marketing και επικοινωνίας λέει. Ας μπει πρώτα κάποιος στην wiki, που στο λήμμα Ιβάν Σαββίδης που το μισό άρθρο αναφέρεται στη μπούκα με περίστροφο στον αγώνα με τον χαρταετό.

Στο βιογραφικό του Προέδρου του Π.Α.Ο.Κ., στην Ελληνική γλώσσα.

Διαγράψτε το, σκίστε το, αφανίστε το, να μην υπάρχει. Ύστερα θα μας αφήσουν να παίξουμε και με τα μεγάλα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

kataramenos5 έγραψε:
Γέρος έγραψε: Ο Ιβάν είναι αυταρχικός, είναι συγκεντρωτικός, είναι δύσκολος στις συνεργασίες του, δεν εμπιστεύεται εύκολα - τον γνωρίζω καλά έχω συζητήσει ώρες μαζί του - αλλά τα λεφτά χώθηκαν μάγκες και είναι πολλά, πάρα πολλά.
Στρατηγε μου εσυ? :mrgreen: Ποιος εισαι ρε φιλε και μιλας ωρες με το βανια?
Έχει καλώς. Θα απαντήσω σε κάθε ερώτηση. Απολύτως ψύχραιμα. Δεν χρειάζεται να εξάπτεστε.

Προς το τέλος της επαγγελματικής μου καριέρας αφού εγκατέλειψα την έρευνα στο αντικείμενο μου, επισκεπτόμουν κάποια εκπαιδευτικά ιδρύματα, Αγγλόφωνα και Ρωσόφωνα. Έτσι έτυχε να επισκεφτώ ένα πανεπιστήμιο στην περιφέρεια του Ροστόφ, όχι βέβαια το την πόλη του Ροστόφ του Ντον, αλλά μια πολύ γνωστή πόλη της επαρχίας.
Ήταν μερικά χρόνια πριν ο Ιβάν Σαββίδης αναλάβει τον Π.Α.Ο.Κ. Συναντηθήκαμε, μίλησε για τα σχέδια του, χάρηκε πολύ που συναντούσε Έλληνα ΠΑΟΚΤΣΗ. Ήταν δύο φορές από αρκετές ώρες η κάθε μια. Και στις δύο συναντήσεις ήρθε με το ίδιο σακάκι.

Δεν τον ξανασυνάντησα ποτέ. Όταν ανάλαβε τον Π.Α.Ο.Κ. επεδίωξε πολλές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη, με πολλά άτομα. Κάποια στιγμή μου ήρθε μια πρόσκληση. Πήγα, περίμενα 1 ολόκληρη ώρα και στο τέλος συνάντησα κάποιον Σαββίδη μεν αλλά νεαρό και δεν θυμάμαι και το όνομα του. Σηκώθηκα και αποχώρησα αμέσως.

Αν κάνανε εμένα στρατηγό θα πέφταν τα τείχη της Θεσσαλονίκης από τα γέλια.

Εντάξει @kataramenos5.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία η συνάντηση του φίλου Γέρου με τον Ιβαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Andrew R την Σάβ 01 Μάιος 2021, 01:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Andrew R έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:[quote="Andrew

Λάθος υπεθεσες
Καθόλου δεν υπεθεσα, απλα ελληνικά, εκτός κι αν χρειάζεται μετάφραση.

Εξυπνακισμος μετά ειρωνείας.
Να καταλαβαινεις στοιχιωδος τι γραφεις , και τι σου απανταει ο αλλος . Αν εχεις προβλημα στην κατανοηση απλου κειμενου να ξαναπας σχολειο. Πρωτα ειρωνευεσε ενα συνομιλητη κοσμημα για το φορουμ τον ΦΙΛΟ ΓΕΡΟ, και στη συνεχεια στρεψοδικεις σε σχολιο δικο μου , το οποιο ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση δεν εχει με μπηχτες στον ΙΒΑΝ! Σου ΑΠΑΝΤΩ οτι υπεθεσες λαθος , και συνεχιζεις γραφοντας ασυναρτησιες περι εξυπναδων κι δηθεν ειρωνιας.
.[/quote]

Μάλλον άλλος έχει το πρόβλημα κανοησης κειμένου καθότι είναι προφανές οτι το "εξυπνακισμος μετά ειρωνείας" και οι "μπηχτες" δεν αναφέρονται σε σένα.
Επίσης το σχολείο είναι όντως απαραίτητο για να γραφεί "στοιχειωδώς' το "στοιχιωδος" καθώς και "ειρωνεύεσαι" το "ειρωνευεσε"[/quote]
Έχεις απόλυτο δίκιο έχω κάνει λάθος στην ορθογραφία των δύο λέξεων και εσύ σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα που αφορούν την "κανοηση" του κειμένου![/quote]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”