PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε συ Φώτη πολλή χολή βγάζεις για τον Βαγγελή. Έχεις γράψει τόσα σχόλια και είναι στην κυριολεξία εντελώς απαξιωτικά. Δηλαδή ούτε την ίδια γκόμενα να διεκδικούσατε. Εντάξει το ότι δε τον πας φαίνεται, αλλά τέτοια χολή??? Άστον να πάει στην ευχή του Θεού, ούτως ή άλλως υπέγραψε και στους παγουράδες.
Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα

Έλα North έχεις δίκαιο δεν τον συμπαθώ καθόλου αλλά να ξέρεις έχει λόγο.Να σου τον πω:
Από το 2003 άνηκε στον ΠΑΟΚ μέχρι φέτος και πάντοτε μα πάντοτε πλη των 2 τελευταίων χρόνων ξεκινούσε ως το υπερταλέντο που θα έκανε το ΜΠΑΜ.Ο κόσμος πίστευε πολύ σε αυτόν με όσα έβγαιναν αλλά πάντοτε στη πορεία χανότανε καθόταν πάγκο και σε μια φάση έβγαινε ο τραυματισμός!!!Στην τελική μετά από 6 χρόνια στην ομάδα ακόμη τον περιμένω να παίξει μπάλα και δεν φτάνει αυτό μου έπαιρνε και τα λεφτά μου ρε φίλε.Εγώ έδινα από το υστέρημα μου για να τα παίρνει ο βαγγελής που ήταν 4 χρόνια τραυματίας και 2 χρόνια υπερταλέντο που θα κάνει το ΜΠΑΜ.Ε..όχι ευχαριστώ τον σιχάθηκα..δεν τον αντιπαθώ μόνο....στο καλό και να μας γράφει...Προσφορά σε 6 χρόνια ΜΗΔΕΝ!!Ταλέντο έχω και γω στη μπάλα....