22. Ricardo Matias Verón

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Re: Ricardo Matias Veron

Δημοσίευση από LittleJohn »

Παρα πολυ καλος ηταν σημερα.Θα ειναι αμαρτια να τον βλεπουμε του χρονου με αλλη φανελα... :(
Μακαρι να μεινει ο Αργεντινος μας και του χρονου στην ομαδα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+1 αλλά πάγκο λόγο ταχύτητας... Σήμερα πολύ καλός!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

LittleJohn έγραψε:Παρα πολυ καλος ηταν σημερα.Θα ειναι αμαρτια να τον βλεπουμε του χρονου με αλλη φανελα... :(
Το καλός που το είδατε???Πολλές λανθασμένες ενέργειες...αργός και άκκεφος...τπτ άλλο...Ξέρω πως σε μερικούς είναι αγαπητός αλλά η αλήθεια είναι άλλη...

:?
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δυστυχως αυτος ο παικταρας ειναι καμμενος....αργος και βασανιστικος....σε καποιες στιγμες ειχε ποσα μετρα ελευθερα και δεν τη κουβσλησε τη μπαλ ουτε μετρο.....αν δεν ειχε εξαιρετικες μεταβιβασεις θα ηταν για μπουλο...απολογισμος της σεζον, το πρωτο γυρο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ το δευτερο μετριος και τα πλευ οφ κακος........δεν μου πεφτει λογος αν θα μεινει η θα φυγει αλλα ο σαντος οποτε τον ειχε τον εβαλε μεσα βασικο....αυτο κατι δειχνει......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Κουρασμένος είναι..

Ας πάει διακοπές και του χρόνου με αρκετά χαφ να τον ξεκουράζουν αλλα και +1-2 κόφτες στο ρόστερ ετσι ώστε να μην αναγκάζεται να παίζει παντου, θα έχει μεγαλύτερη σταθερότητα..
Όπως είπες ΚΑΘΕ φορά που μπορούσε ήταν μέσα, τούφυγε ο τάκος φέτος!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Photis έγραψε:
LittleJohn έγραψε:Παρα πολυ καλος ηταν σημερα.Θα ειναι αμαρτια να τον βλεπουμε του χρονου με αλλη φανελα... :(
Το καλός που το είδατε???Πολλές λανθασμένες ενέργειες...αργός και άκκεφος...τπτ άλλο...Ξέρω πως σε μερικούς είναι αγαπητός αλλά η αλήθεια είναι άλλη...

Φώτη είσαι σίγουρος πως γνωρίζεις πέραν πασης αμφιβολίας την "αλήθεια"?
Βαριά κουβέντα! ακόμα κι αν μιλάμε για τον Βερόν
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Την παικτική αλήθεια νομίζω πως ναι.Άλλες αλήθειες δεν ξέρω...

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ισος και ο παιχτης με τις περισσότερες λαθος μεταβιβάσεις.
ψαχνω να βρω κατι καλο σημερα και δεν μπορω...ισος τον ειδα πιο δυνατο στις φασεις απο αλες φορες.

πολυ πεσμενος
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Παιδιά ο παίκτης ήταν το πουλέν μου.Αλλά την αλήθεια αυτών που βλέπω προσπαθώ να την λέω.Άλλος μπορεί να διαφωνεί άλλος μπορεί να συμφωνεί...
Ο παίκτης είναι πολύ πεσμένος και ίσως να σκεφτεί η διοίκηση για να πάρει κάποιον εκεί.Ελπίζω να πουληθεί παρά να φύγει ελεύθερος...

Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

παιδες ας τα βαλουμε κατω...

δειτε τις χρονιες που εχει κανει μεχρι να ερθει στον ΠΑΟΚ. απο συμμετοχες τιποτα!! πραγματικα τιποτα!!
απο περυσι τον ιανουαριο μεχρι φετος πριν τις 3 τελευταιες αγωνιστικες της καννονικης περιοδου επαιζε ασταματητα. εκτος απο αυτα, ετρεχε και για αλλους 2! Μαρκαρε και για τον Κονσεισαο, ετρεχε πολλες φορες για τον Ιβιτς και πλαγιοκοπουσε πααααααααρα πολλες φορες. Καηκε το παλικαρι! Μεσα σε 1 χρονο, επαιξε οσα ματς δεν επαιξε ολη τη ζωη του!!

Μην τα μηδενιζουμε ολα. Ειναι απιστευτα ποιοτικο χαφ και εμενα κανεις δεν μου το βγαζει απο το μυαλο οτι μπορει να παιξει καλυτερα απο τον Ιβιτς σαν ελευθερος (δεκαρι).
Το πιο ποιοτικο κεντρικο χαφ σε πασα και τεχνικη μετα τον Σαμπρι στον ΠΑΟΚ (γνωμη μου παντα)

Φιλικα
Κουτρας
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Λεπτομερεια που κανει την διαφορα ανεφερε ο κοστακουρτα οσον αφορα την μεχρι τωρα καριερα ρου.Στην ουσια ειναι οι πρωτες του γεματες χρονιες λογικο να ειναι καταβεβλημενος.Ξεχναμε ευκολα ... δεν μπορει ξαφνικα να ξεχασε την μπαλα.Δεν υπαρχει θεμα πωλησης,εχει ακομα 2 χρονια συμβολαιο.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ο Βερον πρεπει να μεινει και θα μεινει στον ΠΑΟΚ γιατι απλα δεν υπαρχει σε ολο το ελληνικο πρωταθλημα ποιοτικοτερος παικτης στη θεση του. Κι ολα τα αλλα ειναι για το γαμο του Καραγκιοζη.

Εχω βαρεθει τις βλακειες ορισμενων δημοσιογραφων και ποδοσφαιροεξπερ που μονο κακο θελουν να κανουν:

-Βαρυς ειναι, αργος ειναι, δεν τρεχει, δεν αυτο, δεν εκεινο...αει στο διαολο, ανοιξτε τα ματια σας και κοιταξτε το ποδοσφαιρο που βλεπετε.

Και μου το παιζουν και ΠΑΟΚτσηδες!!!!
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

ακριβως slidar!!

τιποτα απο συμμετοχες τις αλλες χρονιες!!
πρωτη φορα παιζει μπαλα στη ζωη του!
του χρονου με 20 συμμετοχες και αυτες οχι ολες 90λεπτα, αντιθετα με φετος που εβγαλε 30 ματς ολοκληρα, και με καλυτερους γυρω του, θα δειξει πολλααααααααααα περισσοτερα!!

ΒΕΡΟΝ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Διαφωνούμε Πλάτον στο ποιοτικότερος αλλά μπάλα ξέρει πολλή.Όμως το τι θα γίνει θα το δει η διοίκηση και θα σεβαστούμε το τι θα αποφασίσει...

Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Φωτη αδερφε, αυτη ειναι εμενα η γνωμη μου.

Οταν τον πηραμε δανεικο κλαιγαμε απο τη χαρα μας και ολοι γραφαμε διθυραμβους και υμνους. Τωρα ξεχναμε πολλα, γιατι ξαφνικα γιναμε καποιοι...και δε μας κανει ο Βερον.

Δε με ενδιαφερουν τα εξωαγωνιστικα του, οποια κι αν ειναι αυτα, εγω βλεπω τη συνολικη του προσφορα τα τελευταια 1,5 χρονια. Απο αυτον ξεκινησε η αναγεννηση του ΠΑΟΚ!!! Μη κοροϊδευουμε τον εαυτο μας.

Η διοικηση θα κρινει, αυτο ειναι σωστο. Κι αν ειναι να φυγει επειδη δεν τον θελουν πια, εγω δε μπορω να κανω τιποτε. Αλλα την Υβριδα ακολουθει παντοτε η Νεμεσις.
Μη το ξεχασουμε αυτο...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”