Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από potamda »

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Πρωτοψάλτης.
Μου κάνει εντύπωση στο ρεπορτάζ του παναθηναϊκου δε φαίνεται να υπολογίζεται ο Ραπτης.
Μιλάνε ότι ανανέωσε ο Ανδρεοπουλος και ψάχνουν βασικό ξένο ακραίο.
Πιθανόν ο Ραπτης να ψάχνεται για εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Όντως γράφεται ότι έχει θέσει ως προτεραιότητα το εξωτερικό, αν και η μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο ήταν πέρσι. Δύσκολο θα είναι όμως, καθώς προέρχεται από μια μέτρια χρονιά ενώ θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θέση θέλει να παίζει.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Εν αναμονή λοιπόν των μεταγραφικων εξελίξεων.... όνειρο μου φαίνεται η επιστροφή καλμαζιδη
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τζούριτς στη Σύρο!
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Και Φράγκος σχεδόν σίγουρος. Ενας Πέτρεας έμεινε..Ωραίος και ο Καναδός ακραίος για τον γαυρο που λέει ο λεμονιδης,φαίνεται καλή περίπτωση ενώ και ο δαλακουρας είναι για 3ος ωραία επιλογή θα τον ήθελα σε μας.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Πακέτο με Φράγκο
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Για το Φοίνικα να ευχηθώ καλή τύχη γιατί ρίχνουν πολύ χρήμα σε έναν παίκτη που είναι αμφιβόλου απόδοσης, μακριά από τον καλό του εαυτό στα θέματα που έχω αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια και με έναν πολύ κακό χαρακτήρα, που τροχοπέδη θα αποτελέσει παρά θα είναι βελτίωση στη θέση των κεντρικών. Όσον αφορά τον Φράγκο είναι μια πολύ καλή κίνηση και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θα πάμε σε ξένους ακραίους και Έλληνες κεντρικούς.

Επομένως πρέπει να έρθει ο Πετρέας προκειμένου να δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην 4άδα των κεντρικών. Πιστεύω ότι η έμφαση θα πέσει στο να φέρουμε πολύ καλούς ξένους και να έχουμε έμπειρους Έλληνες και Ξένους στην ομάδα. Εμένα δε θα μου φανεί περίεργο αν η ηλικία των ακραίων και του διαγώνιου παίξει μεταξύ 30-36, όπως επίσης δε θα μου φανεί περίεργο άμα δούμε παραμονή του Σωτηρίου ως 4ο ακραίο και επιστροφή παικτών όπως ο Γκαράς και ο Κωσταντινίδης. Προσωπικά αναμένω μεγάλο ηλικιακά ρόστερ ώστε να θέσουμε βάσεις σε θέμα νοοτροπίας και λειτουργίας και έπειτα θα ακολουθήσουν προσθαφαιρέσεις παικτών πιο μικρούς σε ηλικία. Επίσης απ' ότι φαίνεται θα πάμε με Κοκκινάκη ως 3ο ακραίο για να ισχυροποιήσουμε την πίσω ζώνη, όπως είπε και ο marley, και για να μπαίνει όταν θα έχουμε θέμα στις περιστροφές. Σε αυτό το σενάριο μακάρι να δούμε τον Κοκκινάκη της Πουατιέ και όλα θα είναι πολύ καλά. Διαφορετικά, θα έχουμε θέματα στην επίθεση και στο μπλοκ, κάτι που δεν πρέπει να υπάρχουν στον 3ο ακραίο, που είναι η αμέσως επόμενη γραμμή. Εγώ θα επιμείνω στο να φέρουμε 2ο πασαδόρο τον Μαρούλη. Είναι κάτι το οποίο θα δώσει ένα επίπεδο στο δίδυμο των πασαδόρων όπως και σταθερότητα που δεν υπήρχε φέτος που αλλάζαμε τους πασαδόρους σαν τραπουλόχαρτα, ενώ ο Κομητούδης κάνει κάποια λάθη τα οποία δεν διορθώνει και άλλοι στην ηλικία του έχουν παίξει πολύ καλύτερα.

Εν ολίγοις το πιθανό ρόστερ παίζει να είναι έτσι:
Πασαδόροι: Ξένος (Walsh λογικά) - Έλληνας (Κομητούδης ή άλλος)
Διαγώνιοι: Ξένος - Μπούτος
Κεντρικοί: Έλληνας (Πετρέας ή άλλος) - Τακουρίδης - Έλληνας (Παπαλεξίου ή άλλος) - Γάτσης (έχει κλείσει λογικά)
Ακραίοι: Ξένος - Ξένος - Έλληνας (Κοκκινάκης ή άλλος) - Σωτηρίου
Λίμπερο: Έλληνας (Γκαράς ή Κοκκινάκης ή άλλος) - Έλληνας (Κωσταντινίδης ή άλλος)

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό το ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα δεν παρουσιάζει τον τρόμο που ήθελε να μας παρουσιάσει ο Λεμονίδης. Κερδίζει σε ομοιογένεια και έχει μονάδες σαν τον Μιγιαϊλοβιτς αλλά και πάλι οι ξένοι είναι που θα κάνουν τη διαφορά. Πολύ καλός παίκτης ο Hoag αλλά στα 29 του μπορεί να βρει και καλύτερο συμβόλαιο και ομάδες, επομένως ο Sidlacek θα έρθει εκτός κάποιου απροόπτου. Τώρα για τον Δαλακούρα, συμφωνώ ότι είναι ωραίος παίκτης για 3ος αλλά στον Ολυμπιακό μάλλον θα παίξει ως 4ος. Το θέμα είναι που θα πάρουν τους άλλους 2 ξένους και αν θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ξένους πάλι 5 για να καλυφθεί παντού. Γιατί ξέρουν με Έλληνες πασαδόρους, δουλειά δε θα βγει, ενώ Έλληνες ακραίοι δεν υπάρχουν να καλύψουν τη θέση του 2ου ακραίου και δεν είναι ηλίθιοι να κινηθούν για τον Κουμεντάκη.
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ »

PaokCuba4 έγραψε:Για το Φοίνικα να ευχηθώ καλή τύχη γιατί ρίχνουν πολύ χρήμα σε έναν παίκτη που είναι αμφιβόλου απόδοσης, μακριά από τον καλό του εαυτό στα θέματα που έχω αναφέρει σε προηγούμενα σχόλια και με έναν πολύ κακό χαρακτήρα, που τροχοπέδη θα αποτελέσει παρά θα είναι βελτίωση στη θέση των κεντρικών. Όσον αφορά τον Φράγκο είναι μια πολύ καλή κίνηση και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θα πάμε σε ξένους ακραίους και Έλληνες κεντρικούς.

Επομένως πρέπει να έρθει ο Πετρέας προκειμένου να δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στην 4άδα των κεντρικών. Πιστεύω ότι η έμφαση θα πέσει στο να φέρουμε πολύ καλούς ξένους και να έχουμε έμπειρους Έλληνες και Ξένους στην ομάδα. Εμένα δε θα μου φανεί περίεργο αν η ηλικία των ακραίων και του διαγώνιου παίξει μεταξύ 30-36, όπως επίσης δε θα μου φανεί περίεργο άμα δούμε παραμονή του Σωτηρίου ως 4ο ακραίο και επιστροφή παικτών όπως ο Γκαράς και ο Κωσταντινίδης. Προσωπικά αναμένω μεγάλο ηλικιακά ρόστερ ώστε να θέσουμε βάσεις σε θέμα νοοτροπίας και λειτουργίας και έπειτα θα ακολουθήσουν προσθαφαιρέσεις παικτών πιο μικρούς σε ηλικία. Επίσης απ' ότι φαίνεται θα πάμε με Κοκκινάκη ως 3ο ακραίο για να ισχυροποιήσουμε την πίσω ζώνη, όπως είπε και ο marley, και για να μπαίνει όταν θα έχουμε θέμα στις περιστροφές. Σε αυτό το σενάριο μακάρι να δούμε τον Κοκκινάκη της Πουατιέ και όλα θα είναι πολύ καλά. Διαφορετικά, θα έχουμε θέματα στην επίθεση και στο μπλοκ, κάτι που δεν πρέπει να υπάρχουν στον 3ο ακραίο, που είναι η αμέσως επόμενη γραμμή. Εγώ θα επιμείνω στο να φέρουμε 2ο πασαδόρο τον Μαρούλη. Είναι κάτι το οποίο θα δώσει ένα επίπεδο στο δίδυμο των πασαδόρων όπως και σταθερότητα που δεν υπήρχε φέτος που αλλάζαμε τους πασαδόρους σαν τραπουλόχαρτα, ενώ ο Κομητούδης κάνει κάποια λάθη τα οποία δεν διορθώνει και άλλοι στην ηλικία του έχουν παίξει πολύ καλύτερα.

Εν ολίγοις το πιθανό ρόστερ παίζει να είναι έτσι:
Πασαδόροι: Ξένος (Walsh λογικά) - Έλληνας (Κομητούδης ή άλλος)
Διαγώνιοι: Ξένος - Μπούτος
Κεντρικοί: Έλληνας (Πετρέας ή άλλος) - Τακουρίδης - Έλληνας (Παπαλεξίου ή άλλος) - Γάτσης (έχει κλείσει λογικά)
Ακραίοι: Ξένος - Ξένος - Έλληνας (Κοκκινάκης ή άλλος) - Σωτηρίου
Λίμπερο: Έλληνας (Γκαράς ή Κοκκινάκης ή άλλος) - Έλληνας (Κωσταντινίδης ή άλλος)

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό το ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα δεν παρουσιάζει τον τρόμο που ήθελε να μας παρουσιάσει ο Λεμονίδης. Κερδίζει σε ομοιογένεια και έχει μονάδες σαν τον Μιγιαϊλοβιτς αλλά και πάλι οι ξένοι είναι που θα κάνουν τη διαφορά. Πολύ καλός παίκτης ο Hoag αλλά στα 29 του μπορεί να βρει και καλύτερο συμβόλαιο και ομάδες, επομένως ο Sidlacek θα έρθει. Τώρα για τον Δαλακούρα, συμφωνώ ότι είναι ωραίος παίκτης για 3ος αλλά στον Ολυμπιακό μάλλον θα παίξει ως 4ος. Το θέμα είναι που θα πάρουν τους άλλους 2 ξένους και αν θα προσπαθήσουν να κάνουν τους ξένους πάλι 5 για να καλυφθεί παντού. Γιατί ξέρουν με Έλληνες πασαδόρους, δουλειά δε θα βγει, ενώ Έλληνες ακραίοι δεν υπάρχουν να καλύψουν τη θέση του 2ου ακραίου και δεν είναι ηλίθιοι να κινηθούν για τον Κουμεντάκη.
Κάπως έτσι φαντάζομαι την φετινή ομάδα κι εγώ. Επειδή ο Παναθηναϊκός έχει ήδη μια κάποια ομοιογένεια και οι νέοι παίκτες ξέρουν πάνω κάτω τι παίζει (ο Πρωτοψάλτης εκεί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, οι Ντεν Ντρις και Μπράουν αγωνίζονται στην Ελλάδα 1+ χρόνο), η ομάδα θα πρέπει να είναι πολύ δεμένη και η εμπειρία των ξένων θα παίξει τον ρόλο της. Πλέον με την επιστροφή του Καλμα είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι αυτό θα επιτευχθεί.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Φήμες οτι ο Πετρέας είναι ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και Φοίνικα Σύρου.

Μια ακόμη μετακίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση, το έγραψα στις προηγούμενες σελίδες είναι αυτή του Ράπτη στον ΟΣΦΠ. Δεν περίμενα οτι θα παραμείνει στον ΠΑΟ, αλλά η μετακίνηση στον οσφπ, την οποία σας γράφω με επιφύλαξη, θα άλλαζε κάπως τις εντυπώσεις και θα δημιουργούσε εντάσεις... Δυσκολη μεταγραφή αλλά φαίνεται οτι δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟ. Οπότε είτε εξωτερικό είτε ΟΣΦΠ.

Ο Λεμονίδης γράφει οτι ο Μπράουν είναι κοντά στον ΠΑΟ.

Παιδιά για εμάς δεν έχω ακούσει και δεν έχω διαβάσει τίποτα. Αν κάποιος έχει μάθει κάτι και θέλει να το μοιραστεί....
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Για να πηγαίνει στην περίπτωση Πετρέα, σημαίνει ότι θα έχουν 4 ξένους οι ομάδες και μετά θα κινηθεί για ξένο πασαδόρο και 2ο ξένο ακραίο, παρά το γεγονός ότι ο Λεμονίδης λέει για ξένο κεντρικό και ακραίο. Ράπτης τον βλέπω για εξωτερικό, καθώς, όπως είπες, θα υπάρξουν εντάσεις αλλά και γιατί μόνο έτσι θα ανεβάσει την καριέρα του. Τώρα για εμάς εγώ θα πιαστώ στις χθεσινές δηλώσεις του Καλμαζίδη που είπε ότι πρέπει να πέσει πολύ δουλειά για τις κινήσεις. Επομένως πιστεύω ότι πρώτα θα ακούσουμε τους άλλους και μετά εμάς, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι θα πάει η βαλίτσα μέχρι τον Ιούνιο. Μέχρι τα μέσα Μαϊου θα έχουν κλείσει και οι 4 ομάδες τα ρόστερ τους.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Καλά άμα δεν χτυπήσουμε ούτε Ράπτη ούτε Πετρέα πάλι τέταρτοι θα ήμαστε. Δηλαδή με Κουμεντάκη στην καλύτερη θα μείνουμε και Κοκκινάκη στους ακραίους? Έλεος. Προφανώς και δεν υπάρχουν βλέψεις ούτε χρήμα για πρωταθλητισμό.
τσιριγωτης

Μεγάλο φαβορί ο βαζελος.. με Μπράουν, ρανγκελ, πρωτοψάλτη, ντεν τρις... νομίζω ότι το έχει πάρει ήδη
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εγώ θέλω να δω πρώτα την τελική μορφή των ρόστερ και μετά να κάνω την ανάλυσή μου και την πρόβλεψή μου για τις θέσεις, ειδικά τώρα που εμείς σαν ομάδα φέραμε ένα σοβαρό άνθρωπο για προπονητή. Γιατί έχουν ειπωθεί πολλά και για εμάς (Κοκκινάκης ακραίος και πόσα ονόματα έχουν ακουστεί) αλλά και για τις άλλες ομάδες (που μας είχαν για κλεισμένο τον Τζούριτς και έλεγαν για ρόστερ Τσάμπιονς Λιγκ με παίκτες που έκλεισαν αλλού κλπ.). Να δούμε πρώτα πόσα από αυτά θα σταθούν και ας κάνουμε μετά τη σύνθεση. Επίσης, το θέμα δεν είναι για μένα τα λεφτά, αλλά να κάνεις σωστές κινήσεις, γιατί λύσεις υπάρχουν, αν έχεις τη διάθεση και τη σοβαρότητα να τις βρεις. Εμένα ποτέ δε μου άρεσαν παίκτες (Κουμεντάκης, Τζούριτς, Φιλίπποφ, κ.α.) που πολυδιαφημίζονται, παίρνουν τρελά λεφτά και μετά δεν κάνουν τίποτα. Προτιμώ να γίνονται κινήσεις που να μην κάνουν κρότο παρά να πετάω λεφτά έτσι. Επιπλέον ακόμα δεν έχουμε δει τι θα κάνουμε εμείς, και έχει ενδιαφέρον πλέον το πως θα κινηθούμε και τι πλάνο θα έχει ο Καλμαζίδης για εμάς. Μπορεί να είπε ότι δεν έχει το μαγικό ραβδάκι για να μας φέρει από τη μια στιγμή στην άλλη τίτλους, αλλά αυτό που θέλει είναι να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προχωράμε! Έχουμε δρόμο μπροστά μας και πολλά να πούμε και να συζητήσουμε! ;)
τσιριγωτης

Είσαι ωραίος φίλε
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

φιλε cuba μηπως ξερεις καποιο σαιτ που να εχει στατιστικα παικτων????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”