Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Αργήσαμε πολύ με το θέμα Καλμαζίδη μάλλον.. Προφανώς έπαιξαν και τα χρήματα ρόλο..
Εγώ πάντως είμαι αισιόδοξος ότι θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα που σταδιακά θα αυξάνει την απόδοσή της, αυτά έχουμε δει από τη δουλειά του προπονητή,ώστε στα πλέι οφ να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί..Δεν ξέρω αν θα πάρουμε κάποιο τίτλο,ξέρω όμως ότι θα φτύνουν αίμα οι αντίπαλοι για να μας κερδίσουν..

Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Hermann έγραψε:Υπέγραψε στον παναθηναικό ο πρωτοψάλτης

Πάει και αυτός...
Πω πω, δυστυχώς πολύ δυστυχώς.....
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

obanebane έγραψε:Descartes,εγώ πάντα έγραφα με γνώμονα τα 3 πρωταθλήματα σερί,το πρώτο νταμπλ στην Ιστορία του συλλόγου,σε ολα τα ομαδικά αθλήματα και τα υπόλοιπα τρόπαια στο πέρασμα των χρόνων.
Αυτά υπεραπιζόμουν,από τη στιγμή που ήρθαν με την συνδρομή και των ανθρώπων του ερασιτέχνη.
Καμία κάψα δεν είχα να υπερασπιστώ κανένα πρόσωπο.
Προφανώς είχα λάθος,τη διαφορά την έκανε μόνο το χρήμα των Ανδρέου,Τσαλοπουλου,το γράφετε τόσοι πολλοί πλέον, υπάρχουν και οι δηλώσεις αθλητών και προπονητών, οπότε ποιος είμαι εγώ,όπως έγραψες για να το αμφισβητήσω;
Τέλος πάντων,ότι έγινε έγινε και ότι γράψαμε γράψαμε.
Πάμε παρακάτω.

Προς διορθωση

Το πρωτο ΝΤΑΜΠΛ της ιστοριας του συλλογου,το πηρε η γυναικεια ομαδα ποδοσφαιρου,το 2002(απο τα 5 ΝΤΑΜΠΛ που πηρε συνολικα 2013,2015,2016 και 2017) το 2015 πηραμε ΝΤΑΜΠΛ και στο Χαντπωλ ανδρων,εκτος απο το Βολει ανδρων και το 2019,2020 το γυναικειο χαντπωλ,οπως φυσικα και η ΜΑΝΑ του συλλογου το 2018 και το 2019.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

bersekeros έγραψε:
Hermann έγραψε:Υπέγραψε στον παναθηναικό ο πρωτοψάλτης

Πάει και αυτός...
Πω πω, δυστυχώς πολύ δυστυχώς.....
Υπάρχουν ακόμα επιλογές, απλά χάθηκε ίσως η καλύτερη.
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Απλά παιδιά τώρα που κλείσανε και πρωτοψάλτη, αν δεν πάμε σε ολοκληρομενους ακραίους τύπου μιγιαιλοβιτς, ραουβερντικ, σαφρανοβιτς, πρωτοψάλτη χαιρεταμε από νωρίς. Δηλαδή δεν επιτρέπεται καν παίκτης επίπεδου Χιμένεθ, Εβαντρο η στο άλλο άκρο Μάρσαλ που υστερούσε επιθετικά αλλά και κοκκινακη. Θέλει παίκτη καλό σε όλα και ας μην είναι όνομα(θα ήθελα ο ένας ακραίος να είναι και όνομα). Δηλαδή εγώ το φαντάζομαι ιδανικά (αν δεν έκλεισε φοινικα) φράγκο + παικταρα ξένο ακραίο ολοκληρωμένο. Κουμεντακη δεν θα κρατούσατε με τίποτα;
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Επιστρέφει ο ΠΑΟΚ του Ελληνικού βόλει. Ο Καλμαζίδης είναι ο ΠΑΟΚ του βόλει. Ελληνας στη Σουηδία, Σουηδός/Ομογενής στην Ελλάδα. Η Ιστορία του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ και Καλμαζίδης είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Παθιασμένος, ενθουσιώδης, παρεξηγησιάρης και γνώστης του βόλει όσο ελάχιστοι. Εμαθε δίπλα στον Κορυφαίο.

Καλώς Ηρθες πίσω στο Σπίτι σου.

Και τώρα αφήστε τον να δουλέψει.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Κρίμα για τον Πρωτοψάλτη. Του πάει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ και ο Καλμαζίδης θα τον απογείωνε.

Αυτος ο Ράουβεντινγκ που βόσκει?
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Άρα λογικά ο Καναδός ειναι με την έγκριση του καλμα..
Κοουτς καλώς ήρθες κ κάνε παλι τον ΠΑΟΚ μας πρωταθλητη..
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Descartes έγραψε:Κρίμα για τον Πρωτοψάλτη. Του πάει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ και ο Καλμαζίδης θα τον απογείωνε.

Ο Ράουβερντινγκ παίζει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην ομάδα που ξεκίνησε, τη Draisma Apeldoorn. Εκεί θα μείνει κιόλας γιατί παράλληλα τελειώνει τις σπουδές του στη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων και μετράει πλέον μέρες για την απόσυρση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Τετ 28 Απρ 2021, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Timelord έγραψε:Απλά παιδιά τώρα που κλείσανε και πρωτοψάλτη, αν δεν πάμε σε ολοκληρομενους ακραίους τύπου μιγιαιλοβιτς, ραουβερντικ, σαφρανοβιτς, πρωτοψάλτη χαιρεταμε από νωρίς. Δηλαδή δεν επιτρέπεται καν παίκτης επίπεδου Χιμένεθ, Εβαντρο η στο άλλο άκρο Μάρσαλ που υστερούσε επιθετικά αλλά και κοκκινακη. Θέλει παίκτη καλό σε όλα και ας μην είναι όνομα(θα ήθελα ο ένας ακραίος να είναι και όνομα). Δηλαδή εγώ το φαντάζομαι ιδανικά (αν δεν έκλεισε φοινικα) φράγκο + παικταρα ξένο ακραίο ολοκληρωμένο. Κουμεντακη δεν θα κρατούσατε με τίποτα;
Ο Κουμεντάκης δεν πρέπει να βλέπει το Παλατάκι ούτε σε αεροφωτογραφία. Τώρα από ότι έχω καταλάβει, θα πάμε είτε σε Φράγκο ή σε Ράπτη (γράφτηκε ότι εξετάζουμε την περίπτωσή του) είτε θα πάμε με ξένους ακραίους. Προσωπικά δε θα ήθελα τον Κοκκινάκη λίμπερο, αλλά θα ήθελα όντως ακραίους που να συνεισφέρουν παντού. Φυσικά τώρα δεν μπορείς να έχεις all-around όλους τους ακραίους, αλλά μπορείς να έχεις έναν παίκτη που να είναι καλός επίθεση και να έχει μια στοιχειώδη υποδοχή και έναν ακραίο με πολύ καλή υποδοχή και σταθερός στην επίθεση, π.χ. Σαφράνοβιτς. Γενικά θα πέσει έμφαση στην πίσω ζώνη και στο μοίρασμα του παιχνιδιού γιατί είχαμε τρελά θέματα τόσα χρόνια. Άμα φέρεις έναν ολοκληρωμένο ξένο τότε θα είναι μεγάλη υπόθεση. Άμα φέρεις καλούς ξένους, δε θα έχουμε κάτι να χωρίσουμε από τους αντιπάλους. Η ουσία είναι ότι λύσεις υπάρχουν και δε χρειάζεται να είναι όνομα. Έχουμε χρυσοπληρώσει τέτοιους παίκτες και τελικά δεν έκαναν τίποτα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Descartes έγραψε:ΠΑΟΚ και Καλμαζίδης είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Παθιασμένος, ενθουσιώδης, παρεξηγησιάρης και γνώστης του βόλει όσο ελάχιστοι. Εμαθε δίπλα στον Κορυφαίο.
Τί θα γίνεις όταν είσαι μαθητής του θρυλικού Άντερς Κρίστιανσσον? ;)
Άβαταρ μέλους
Descartes

Ακριβώς.

Σχετικά με το ρόστερ, αυτοί που κατάντησαν τον ΠΑΟΚ 4ο σε ένα πρωτάθλημα 4ων ομάδων ας βρούνε και τις λύσεις, οι οποίες σαφώς και υπάρχουν. Εξαρτάται και με ποιούς θέλει να δουλέψει ο Καλμαζίδης. Απ'οτι έχουμε δεί του αρέσουν οι εμπειροι παίκτες με προσωπικότητα.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Ωραία πήραμε έναν πολύ καλό μάγειρα...
Τα υλικά θα του τα δώσουμε; Όχι τίποτα άλλο αλλά οι άλλοι ήδη ψώνισαν από το πάνω ράφι και δεν άφησαν τίποτα...πρέπει να ψάξουμε καλά σε ξένα και ελληνικά σούπερ μάρκετ...αλλιώς ας τηγανίσουμε κάνα αυγό μπας και έρθει η ορεξη
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

PaokCuba4 έγραψε:
Descartes έγραψε:Κρίμα για τον Πρωτοψάλτη. Του πάει πιο πολύ ο ΠΑΟΚ και ο Καλμαζίδης θα τον απογείωνε.

Ο Ράουβερντινγκ παίζει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην ομάδα που ξεκίνησε, τη Draysma Apeldoorn. Εκεί θα μείνει κιόλας γιατί παράλληλα τελειώνει τις σπουδές του στη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων και μετράει πλέον μέρες για την απόσυρση.

Φίλε θα μας καεί ο εγκέφαλος με τις γνώσεις σου!Μπράβο και ευχαριστούμε για την βοηθεία που μας παρέχεις!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

theo-drama έγραψε:
obanebane έγραψε:Descartes,εγώ πάντα έγραφα με γνώμονα τα 3 πρωταθλήματα σερί,το πρώτο νταμπλ στην Ιστορία του συλλόγου,σε ολα τα ομαδικά αθλήματα και τα υπόλοιπα τρόπαια στο πέρασμα των χρόνων.
Αυτά υπεραπιζόμουν,από τη στιγμή που ήρθαν με την συνδρομή και των ανθρώπων του ερασιτέχνη.
Καμία κάψα δεν είχα να υπερασπιστώ κανένα πρόσωπο.
Προφανώς είχα λάθος,τη διαφορά την έκανε μόνο το χρήμα των Ανδρέου,Τσαλοπουλου,το γράφετε τόσοι πολλοί πλέον, υπάρχουν και οι δηλώσεις αθλητών και προπονητών, οπότε ποιος είμαι εγώ,όπως έγραψες για να το αμφισβητήσω;
Τέλος πάντων,ότι έγινε έγινε και ότι γράψαμε γράψαμε.
Πάμε παρακάτω.

Προς διορθωση

Το πρωτο ΝΤΑΜΠΛ της ιστοριας του συλλογου,το πηρε η γυναικεια ομαδα ποδοσφαιρου,το 2002(απο τα 5 ΝΤΑΜΠΛ που πηρε συνολικα 2013,2015,2016 και 2017) το 2015 πηραμε ΝΤΑΜΠΛ και στο Χαντπωλ ανδρων,εκτος απο το Βολει ανδρων και το 2019,2020 το γυναικειο χαντπωλ,οπως φυσικα και η ΜΑΝΑ του συλλογου το 2018 και το 2019.

Οκ theo,γράψε λάθος, αν και αναφερόμουν στους άνδρες, αλλά το διατύπωσα λάθος.
Για το χάντμπολ δε το θυμόμουν,μήπως προηγήθηκε έστω και ημέρες το νταμπλ στο βόλεϊ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”