(για να συνδέουμε και τα τόπικ)
Ό,τι είναι οι πρόγονοί του...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο Γιάννης Σινα Ούγο Αντετοκούνμπο τι είναι;
Υπάρχει θεωρώ το τόπικ "Κοινωνία" γι'αυτή τη συζήτηση.sunnyblack έγραψε:Το ελληνικό αίμα θα ήθελα πολύ να μου το αναλύσεις...
Επιπλέον, τα περί ελληνικότητας όποιου λαμβάνει ελληνική παιδεία δε νομίζω να τα ανέφερε κάποιος από αυτούς που ανέφερες.
Προστακτική θα επιθυμούσα να χρησιμοποιηθεί εκ μέρους σου κατά την έφοδο για κατάληψη της αγιασοφιας και όχι σε εμέναbersekeros έγραψε:Υπάρχει θεωρώ το τόπικ "Κοινωνία" γι'αυτή τη συζήτηση.sunnyblack έγραψε:Το ελληνικό αίμα θα ήθελα πολύ να μου το αναλύσεις...
Επιπλέον, τα περί ελληνικότητας όποιου λαμβάνει ελληνική παιδεία δε νομίζω να τα ανέφερε κάποιος από αυτούς που ανέφερες.
Πήγαινε εκεί, να συνεχίσεις τη συζήτηση.
Εδώ το topic λέγεται Tennis.
δε θα ρωτήσουμε τι κάνει Έλληνα κάποιον που δεν πιστεύει σε έθνη και σύνοραV-olakiotis έγραψε:Σιγά τα αίματα μεγάλε...
Το ελληνικό έθνος έχει ενσωματώσει χιλιάδες ανθρώπους με μη ελληνικό αίμα στη διάρκεια των τελευταίων δύο αιώνων.
Το δίκαιο του εδάφους και όχι κάποια άποψη αναγνωρίζει ιθαγένεια - υπηκοότητα σε κάθε άνθρωπο που γεννιέται σε έναν τόπο. Αυτός είναι Έλληνας πολίτης από την ημέρα που γεννιέται και δεν χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια. Ούτε πολιτογράφηση, ούτε εξέταση ...αίματος.
Τα παραμυθάκια των ορφανών του Αδόλφου, άλλου...
NATOI NATOI OI AHTTHTOI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!