Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
ελπιζω αυτα περι μπαρκα να ειναι ανεκδοτα,διαφορετικα θα μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα να φερουμε αυτο το τομαρι στην ομαδα
Εννοείται πως αυτή τη φορά θα πρέπει να βγάλει ανακοίνωση ή ΠΑΕ και να αναφέρει ότι "Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν θέση οι κλέφτες"! Τόσα απλά, τόσο δεικτικά!
- ΑποστόληςΑ
Με τον Μπάρκα και την Σέλτικ έχουν γίνει επαφές από την ΑΕΚ, σύμφωνα με το sdna.
Σύμφωνα με το SDNA η χάρτινη ενδιαφέρεται για τον Μπάρκα, όχι εμείς. Έχουν πολύ ενδιαφέρον οι διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ των φρακοφονιάδων της Σκωτίας και των φρακοφονιάδων του τίγρη για τα μάτια του ροφού.
- ΑποστόληςΑ
Ο Βιεϊρίνια κι οι υπόλοιποι ασπρόμαυροι από τα 11 βήματα
Οι επιδόσεις των παικτών της ομάδας από την άσπρη βούλα
ΠΑΟΚ24 - Θωμάς Παπάς 01-05-2021, 11:55
Σε αχίλλειο πτέρνα έχουν εξελιχθεί οι εκτελέσεις πέναλτι τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς ουκ ολίγες φορές οι ασπρόμαυροι έχουν αποτύχει ν’ αξιοποιήσουν μια εύκολη φαινομενικά κατάσταση. Συνολικά πέντε παίκτες του Δικεφάλου έχουν αστοχήσει από τα 11 βήματα ενώ σε έξι ανέρχονται οι συνολικά χαμένες εκτελέσεις.
Σε “προβληματικό” έχει εξελιχθεί το γήπεδο του Περιστερίου καθώς φέτος ο ΠΑΟΚ μετρά δύο χαμένα πέναλτι, τόσο κόντρα σε Ατρόμητο, όσο και κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Βιεϊρίνια μάλιστα συντρέχει ένας λόγος παραπάνω καθώς με τους Περιστεριώτες έχει αστοχήσει σε πέναλτι και το 2012.
Αναλυτικά:
Άκπομ στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1 στις 25/8/2020
Πέλκας στο Κράσονταρ – ΠΑΟΚ 2-1 στις 22/9/2020
Τζόλης στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2 στις 7/1/2021
Βιεϊρίνια στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2 στις 15/2/2021
Σβαμπ στο Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1 στις 3/3/2021
Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1 στις 29/04/21
Ο συνολικός απολογισμός των παικτών του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν:
Σβαμπ 3/4
Βιεϊρίνια 2/4
Ντόουγκλας 1/1
Τσόλακ 1/1
Ζίβκοβιτς 1/1
Τζόλης 0/1
Άκπομ 0/1
Πέλκας 0/1
(Σφιντέρσκι 0/1 σε φιλικό)
Οι επιδόσεις των παικτών της ομάδας από την άσπρη βούλα
ΠΑΟΚ24 - Θωμάς Παπάς 01-05-2021, 11:55
Σε αχίλλειο πτέρνα έχουν εξελιχθεί οι εκτελέσεις πέναλτι τη φετινή σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς ουκ ολίγες φορές οι ασπρόμαυροι έχουν αποτύχει ν’ αξιοποιήσουν μια εύκολη φαινομενικά κατάσταση. Συνολικά πέντε παίκτες του Δικεφάλου έχουν αστοχήσει από τα 11 βήματα ενώ σε έξι ανέρχονται οι συνολικά χαμένες εκτελέσεις.
Σε “προβληματικό” έχει εξελιχθεί το γήπεδο του Περιστερίου καθώς φέτος ο ΠΑΟΚ μετρά δύο χαμένα πέναλτι, τόσο κόντρα σε Ατρόμητο, όσο και κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα. Για τον Βιεϊρίνια μάλιστα συντρέχει ένας λόγος παραπάνω καθώς με τους Περιστεριώτες έχει αστοχήσει σε πέναλτι και το 2012.
Αναλυτικά:
Άκπομ στο ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας 3-1 στις 25/8/2020
Πέλκας στο Κράσονταρ – ΠΑΟΚ 2-1 στις 22/9/2020
Τζόλης στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2 στις 7/1/2021
Βιεϊρίνια στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2 στις 15/2/2021
Σβαμπ στο Λαμία – ΠΑΟΚ 1-1 στις 3/3/2021
Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-1 στις 29/04/21
Ο συνολικός απολογισμός των παικτών του Δικεφάλου τη φετινή σεζόν:
Σβαμπ 3/4
Βιεϊρίνια 2/4
Ντόουγκλας 1/1
Τσόλακ 1/1
Ζίβκοβιτς 1/1
Τζόλης 0/1
Άκπομ 0/1
Πέλκας 0/1
(Σφιντέρσκι 0/1 σε φιλικό)
Παίρνεις κύπελλο βγαίνεις 2ος στα πλει οφ.
Σώζεις μια τραγική χρονια που αδίκησες τον εαυτό σου....κερδίζοντας όλα αυτά τα ντερμπυ στο τέλος της χρονιάς παίρνει ομάδα και λαός ψυχολογία για του χρόνου....
Κρατάς βιειρινια,Κρεσπο για τα αποδυτήρια...
Επίσης κάποιους παίχτες που με το σπαθί τους κέρδισαν την θέση για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς που θα κάνει πρωταθλητισμο
Ενδεικτικά Ζιβκοβιτς, μπαμπά , σβαμπ, Καντουρι έναν από σβι ή Κρμεντσικ, Ουαρντα , Ινγκι τους μικρούς τσιγγαρα, μιχαηλιδη,μιχαι έναν από τους 2 τερματαδες για 2ο
Βλέπεις τι θα κανείς με αουγκουστο (εννοώ τι έχει μέσα στο κεφάλι του γιατί προσωπικά ποδοσφαιρικά τον θέλω για να είναι ένας από τους 5 χαφ )
Επίσης βλέπεις αν μπορείς να κρατήσεις τον τζολη
Και το καλοκαίρι πας για τερματοφυλακα,δεξι μπακ,στοπερ,2 παιχταράδες στο κέντρο ,έναν αντί-μουργκ και έναν βασικό επιθετικό κιλερ με αλλαγή έναν από τους 2 που έχεις τώρα....και αμα πουλήσεις τον τζολη παίρνεις και έναν παιχταρα ακόμα τυπου ζιβκοβιτς....
Βλέπεις σε τι κατάσταση είναι ο καγκαβα και αποφασίζεις αν θα τον υπολογίζεις για του χρόνου.
Τέλος αλλά και πιο δύσκολο από όλα μετά από 30 ματς και πόσους μήνες αποφασίζεις αν αυτό το ρόστερ που θα διαμορφωθεί αξίζει να το διαχειριστεί ο παμπλο .
Και μετά ξύπνησα...
Σώζεις μια τραγική χρονια που αδίκησες τον εαυτό σου....κερδίζοντας όλα αυτά τα ντερμπυ στο τέλος της χρονιάς παίρνει ομάδα και λαός ψυχολογία για του χρόνου....
Κρατάς βιειρινια,Κρεσπο για τα αποδυτήρια...
Επίσης κάποιους παίχτες που με το σπαθί τους κέρδισαν την θέση για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς που θα κάνει πρωταθλητισμο
Ενδεικτικά Ζιβκοβιτς, μπαμπά , σβαμπ, Καντουρι έναν από σβι ή Κρμεντσικ, Ουαρντα , Ινγκι τους μικρούς τσιγγαρα, μιχαηλιδη,μιχαι έναν από τους 2 τερματαδες για 2ο
Βλέπεις τι θα κανείς με αουγκουστο (εννοώ τι έχει μέσα στο κεφάλι του γιατί προσωπικά ποδοσφαιρικά τον θέλω για να είναι ένας από τους 5 χαφ )
Επίσης βλέπεις αν μπορείς να κρατήσεις τον τζολη
Και το καλοκαίρι πας για τερματοφυλακα,δεξι μπακ,στοπερ,2 παιχταράδες στο κέντρο ,έναν αντί-μουργκ και έναν βασικό επιθετικό κιλερ με αλλαγή έναν από τους 2 που έχεις τώρα....και αμα πουλήσεις τον τζολη παίρνεις και έναν παιχταρα ακόμα τυπου ζιβκοβιτς....
Βλέπεις σε τι κατάσταση είναι ο καγκαβα και αποφασίζεις αν θα τον υπολογίζεις για του χρόνου.
Τέλος αλλά και πιο δύσκολο από όλα μετά από 30 ματς και πόσους μήνες αποφασίζεις αν αυτό το ρόστερ που θα διαμορφωθεί αξίζει να το διαχειριστεί ο παμπλο .
Και μετά ξύπνησα...
18/21...
Με εκαψε ο αμαφουλε κι αλλοι δυο (Σαλομον και Ντολμπεργκ) [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με εκαψε ο αμαφουλε κι αλλοι δυο (Σαλομον και Ντολμπεργκ) [FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 03 Μάιος 2021, 10:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
11/21
νταξειιι της γενιάς μου τους ήξερα 

Το Thiam- Camara εχασα. Τι έχει περάσει δεν λέγεται...
- PAOK_Antarctica
19/21
Μπέρδεψα τους Αφούς Αμαεφούλε και δεν βρήκα τον Salomon.
Μπέρδεψα τους Αφούς Αμαεφούλε και δεν βρήκα τον Salomon.
20/21 έχασα και εγώ τον Ουγγρο που έπαιξε το 80-82
Δε τον είχα ακούσει καν.
Δε τον είχα ακούσει καν.
- john4serres
20/21
Τον Ούγγρο Salamon δεν ήξερα και το έριξα τύχη Kovacs.
Τον Ούγγρο Salamon δεν ήξερα και το έριξα τύχη Kovacs.
Ο Salamon μου έκοψε και εμένα το 100%.
Τον είχα στο μυαλό μου για πιο πρόσφατο και επέλεξα τον Ζoltan Kovacs που ναι μεν τον θυμάμαι ως όνομα αλλά δεν μπορούσα να τον συσχετίσω με χρονιά
Τον είχα στο μυαλό μου για πιο πρόσφατο και επέλεξα τον Ζoltan Kovacs που ναι μεν τον θυμάμαι ως όνομα αλλά δεν μπορούσα να τον συσχετίσω με χρονιά
Τον Σάλμον σκέφτηκες! Νομίζω νοτιοαφρικάνος ήταν αυτός.seaman έγραψε:Ο Salamon μου έκοψε και εμένα το 100%.
Τον Αμαφούλε τον βρηκα αποκλείοντας τους άλλους, δεν ήμουν σίγουρος. Είναι εντυπωσιακό ότι έμεινε δυο χρονιές.
Από τις μεταγραφές φαντάσματα μου χει μείνει ο Τάισον Νούνιες. Εκείνος ο κοντός που γρήγορα ήρθε, αλλά πιο γρήγορα έφυγε, με μεταγραφή στην Σάντερλαντ.