Tennis

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Grigorios_PAOK

Re: Tennis

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

joshua έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:
thoumas έγραψε:Επειδή είμαι στο χώρο του επαγγελματικού τεννις απλά να σας αναφέρω ότι, σε αυτό το επίπεδο μιλάμε για αθλητές στα όρια του υπεράνθρωπου με καθημερινή προπόνηση 6 ώρες .
Αυτό όμως δεν τον επιτρέπει να τσεπωνει ευρώ δικά μας για να μας κουνήσει το δάχτυλο για να μείνουμε σπίτι και αυτός να παρταρει στο Ντουμπάι... Αντε με τον τέλειο που έχει το δικαίωμα να κατηγορεί εμάς τους πληβιους...
Αντε ρε χανουμι (στον τσιτσιπακο παει αυτό)προσεχε μη βραχείς γιατί πρώτα είσαι χάρτινος και μετά αθλητής...
Ποια δικά σου ευρώ ακριβώς τσέπωσε και ποτε ακριβώς σου κούνησε το δάκτυλο; Επιπλέον στο Ντουμπάϊ αυτός ήταν για προετοιμασία ,όχι διακοπές. Τώρα γιατί μπορεί να ανεβάζει στο Instagram η Σουλα η Τούλα ,ο Μακης τον λοκο τους ,το τι μαγείρεψαν ,την καγκουρια τους με το αυτοκίνητο και εγώ δεν ξέρω τι άλλο αλλά αυτός όχι δεν το καταλαβαίνω.

Συμμετείχε ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στην εκστρατεία του μαντροθειτε μέσα όσο εμείς οι λεφτάδες παμε Ντουμπάι για διακοπές, κανονικές διακοπές όχι μπαπαριες, αλλά. Χάρτινος είναι σιγά μην παραδεχόταν το λάθος του παυλα μαγκιά του... Εγώ έχασα συγγενή πρώτου βαθμού και δεν μπόρεσα ουτε να τον χαιρετίσω ζωντανό... 32χλμ μακριά σε άλλο νομό... Αλλά ξέχασα, έπρεπε να κάνω προετοιμασία στο φαλακρό....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αρχικά δεν ισχύει το ΟΧΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ που γράφεις. Από εκεί και πέρα είναι επαγγελματίας αθλητής ,έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα όπως όλοι οι επαγγελματίες αθλητές και ουδεμία σχέση έχει αυτό με τους περιορισμούς στους οποίους είμαστε εμείς εγκλωβισμένοι και κανένα λόγο να απολογηθεί για αυτό.
thoumas

Δημοσίευση από thoumas »

Grigorios_PAOK έγραψε:
thoumas έγραψε:Επειδή είμαι στο χώρο του επαγγελματικού τεννις απλά να σας αναφέρω ότι, σε αυτό το επίπεδο μιλάμε για αθλητές στα όρια του υπεράνθρωπου με καθημερινή προπόνηση 6 ώρες .
Αυτό όμως δεν τον επιτρέπει να τσεπωνει ευρώ δικά μας για να μας κουνήσει το δάχτυλο για να μείνουμε σπίτι και αυτός να παρταρει στο Ντουμπάι... Αντε με τον τέλειο που έχει το δικαίωμα να κατηγορεί εμάς τους πληβιους...
Αντε ρε χανουμι (στον τσιτσιπακο παει αυτό)προσεχε μη βραχείς γιατί πρώτα είσαι χάρτινος και μετά αθλητής...

Φίλε Ντουμπάϊ πάει καθε χρόνο την ίδια εποχή για προετοιμασία -προπόνηση και εγκλιματσμό στις κλιματολογικές συνθήκες και συμμετοχή μετά στο τουρνουά του Καταρ .
Για αυτά που ανέβαζε από εκεί έχεις δίκιο ,ήταν λίγο άκυρα σε καιρό πανδημίας .
Επέτρεψε μου δεν καταλαβαίνω αυτό που λες ότι τσεπώνει δικά μας ευρώ .
Όσο για το χανουμι , ναι ο πατέρας του είναι αεκ με καταγωγή από Τρίκαλα αλλά ο ίδιος παιζει να μην ξέρει να σου πει ουτε ένα παίχτη της .
Μιλάμε για ιδιαίτερα παιδιά με σχεδόν μηδενική προσωπική ζωή χωρις ισορροπημένα παιδικά και εφηβικά χρόνια το οποιο έχει μεγαλο κοστος στο ψυχισμό τους .Ειδικά απο την ηλικία των 13-14 ετών όλη η καθημερινότητα τους είναι γήπεδο και προπόνηση .
Grigorios_PAOK

thoumas έγραψε:
Grigorios_PAOK έγραψε:

Πες μου λοιπόν γιατί να χαρώ με τη χαρά του (βασικά του πατερα του) οταν μιλάμε για ένα τέρμα κομπλεξικό άτομο που δεν έχει καμία επαφή με την κοινωνία (σε αντίθεση πχ με Τζόκοβιτς) και μάλιστα με τραγικό χαρακτήρα που όταν χάνει βρίζει τον πατερα του και τους διαιτητές ;;; Γιατί αυτή η χάρτινη πριμαντονα να γίνει προτυπο με το στανιό για τα νέα παιδια;;; Γιατί ο μεγαλωμένος και προπονουμενος στο εξωτερικό να είναι με το ζόρι ίσος με αθλητες όπως ο Πετουνιας κ η Κορακάκη που παλευουν με τα εδώ δεδομένα και δεν προκαλουν ουτε τσεπώνουν το ξαναγράφω τσεπώνουν κρατικά χρήματα (την Κορακάκη ο Ιβάν της έδωσε χώρο και εξοπλισμό) όπως κάνει ο χάρτινος λελες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανονικο παραληρημα εκτος των αλλων γεματο ψευδη...Ειδικα δε για το ποιον του χαρακτηρα του Τζοκοβιτς...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή θα βλέπω έναν Έλληνα να φτάνει στην κορυφή του παγκόσμιου τέννις και δεν θα χαρώ γιατί δεν είναι role model για τα παιδιά μου; Λες και οι ηθοποιοί που βλέπουμε στην τηλεόραση, ή οι τραγουδιστές που ακούμε στο ράδιο, ή οι αθλητές της ομάδας μας είναι όλοι τους τα σωστά πρότυπα για τα παιδιά μας και μας χάλασε ξαφνικά ο Τσιτσιπάς. Ναι θα πω έξτρα μπράβο σε παιδιά που νιώθουν. Θα ήθελα το παιδί μου να γίνει σαν τον Rashford και όχι σαν τον Τσιτσιπά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρώ αν ο Τσίτσι κερδίζει και ανεβαίνει στην κορυφή.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι γράφετε ρε;
Τόσο μίσος,γιατί;
Δεν υπάρχουν αυτά που διαβάζω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μιλάμε για ένα παιδί 22 χρόνων που για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο σε ένα τόσο απαιτητικό ατομικό άθλημα και σε μια χώρα με μηδενικές υποδομές στο συγκεκριμένο άθλημα έχει θυσιάσει τα πάντα και προφανώς όπως γράφει και ο φίλος έχει αφήσει πίσω του χρονικά μεγάλο μέρος της ζωής που απολαμβάνει ένα συνηθισμένο παιδί με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τη ψυχική του ωρίμανση μεταξύ άλλων.
Grigorios_PAOK

joshua έγραψε:Κανονικο παραληρημα εκτος των αλλων γεματο ψευδη...Ειδικα δε για το ποιον του χαρακτηρα του Τζοκοβιτς...
Ο Τζόκοβιτς, χωρίς να έχω καμια κάψα για την παρτυ του. Έχει κάνει στη Σερβία δωρεές σε γήπεδα και φιλανθρωπίες , κάτι που του το αναγνωρίζει ο σερβικός λαός γι'αυτό και τον αγαπάει.
Ο δε χάρτινος αντιθετα ζει και γυμνάζεται στο εξωτερικό.
Όσον αφορά το αν τον μισω, φυσικά και δεν το μισώ, ουτε τον ζηλευω, όπως ομως είμαι αδιάφορος που ο Βαρδινογιάννης και ο Μαρινάκης είναι κορυφαίοι στον κόσμο στις επιχειρήσεις τους, έτσι ειμαι κ με αυτόν.

Βλέπω πως τον προωθουν αβέρτα οι του συστήματος και αυτός το δέχεται.

Τα περι ψευδή στα επιστερω. Άλλο πραγμα να λεμε την άποψη μας και άλλο να με λες ψευτη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Δεν θα γίνεις Ναδάλ ποτέ, χαρτινεεε χαρτινεεε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αφού λες ψέμματα τι να κάνω να μην το πω; Περιμένω να μου γραψεις από που προκύπτει ότι αυτος πηρε αμοιβή για το σποτάκι. Επιπλέον δεν είναι μεγαλωμένος στο εξωτερικό ο Τσιτσιπας,στην Αθήνα μεγάλωσε και έμαθε τένις και πλέον ζει στο εξωτερικό όπως στο εξωτερικό ζει ΚΑΙ ο Τζόκοβιτς και όχι στη Σερβία. Όσο δε για τις φιλανθρωπίες ας φτάσει με το καλό ο Τσιτσιπας στο επίπεδο και στις απολαβές του και θα δούμε τι θα κάνει τότε εκτός και αν ο Σέρβος το έκανε από τα 20 του. Η διαφορά είναι όντως πως στη Σερβία οποιονδήποτε αθλητή τους έχει κάνει επιτυχίες τον υιοθετούν εθνικά ενώ εμείς αντίθετα ψάχνουνε λόγους να μισούμε.
Grigorios_PAOK

joshua έγραψε:Αφού λες ψέμματα τι να κάνω να μην το πω; Περιμένω να μου γραψεις από που προκύπτει ότι αυτος πηρε αμοιβή για το σποτάκι. Επιπλέον δεν είναι μεγαλωμένος στο εξωτερικό ο Τσιτσιπας,στην Αθήνα μεγάλωσε και έμαθε τένις και πλέον ζει στο εξωτερικό όπως στο εξωτερικό ζει ΚΑΙ ο Τζόκοβιτς και όχι στη Σερβία. Όσο δε για τις φιλανθρωπίες ας φτάσει με το καλό ο Τσιτσιπας στο επίπεδο και στις απολαβές του και θα δούμε τι θα κάνει τότε εκτός και αν ο Σέρβος το έκανε από τα 20 του. Η διαφορά είναι όντως πως στη Σερβία οποιονδήποτε αθλητή τους έχει κάνει επιτυχίες τον υιοθετούν εθνικά ενώ εμείς αντίθετα ψάχνουνε λόγους να μισούμε.
Ψευτης είσαι εσυ, τα λεφτά που πηρε για τα σποτ ειναι δηλωμένα κανονικά, κανένας δεν πηγε δωρεάν.
Ο Τζόκοβιτς, σου λέω παλι πψς τον έχω κ αυτόν γραμμένο στα @@ μου αλλά έχει κάνει συγκροτήματα με γήπεδα στη Σερβία, ακόμη κ μέσα στο προαυλιο του κάστρου του Βελιγραδίου έχει κάνει γήπεδο για ΔΩΡΕΑΝ άθληση.
Αν εσυ δε θέλεις να το δεχτείς οκ, δικαίωμα σου.

Όσον αφορά το μίσος που λες είναι δικο σου χαρακτηρισμός, δεν τον μισώ, αδιάφορος είμαι και λέω πως τους αθλητές όπως ο Πετουνιας που είναι παγκόσμια πρωτος εδώ και ποσα χρονια κανένας δεν τον χαρισε δημοσιότητα κ τον τραυματισμό του ακόμα μόνος του τον περασε, τον χάρτινο όμως επειδή είναι "γέννημα" των τένις κλαμπ της Εκάλης σπρώξιμο από παντου.

Προσπάθησε να καταλάβεις πως το να αναγνωρίσω ότι κάποιος είναι κορυφαίος όπως ο χάρτινος δεν με υποχρεώνει να τον δέχομαι και σαν προτυπο αθλητή .
Άβαταρ μέλους
Slayer

Δημοσίευση από Slayer »

Ε όχι και κορυφαίος ο ατιτλος (κανονικοί τίτλοι είναι μόνο 4 στο τένις)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα στο πω τελευταία φορά gregorios. Κανένας αθλητής ουτε ο Τσιτσιπας,ουτε ο Αντετοκουμπο,ουτε ο Πετρουνιας δεν πήρε αμοιβή για τη συμμετοχή του στη καμπάνια για το μένουμε σπίτι.
Άβαταρ μέλους
Slayer

Δημοσίευση από Slayer »

joshua έγραψε:Η διαφορά είναι όντως πως στη Σερβία οποιονδήποτε αθλητή τους έχει κάνει επιτυχίες τον υιοθετούν εθνικά ενώ εμείς αντίθετα ψάχνουνε λόγους να μισούμε.
Ποιον άλλον Έλληνα αθλητή με διεθνή επιτυχία έχουμε απαξιώσει;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”