Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από potamda »

Πιστεύετε ότι ο Ραπτης θα δεχόταν να επιστρέψει σε θέση ακραίου ή θα κυνηγήσει να βρει ομάδα να παίξει πάλι διαγώνιος;
Σε αυτή την περίπτωση αξίζει μια τέτοια επένδυση με δύο σούπερ ακραίους; Μπορεί να σηκώσει το βάρος βασικού διαγωνίου σε ομάδα πρωταθλητισμού;
Πώς σας φάνηκε τη φετινή χρονιά;
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ο Ράπτης δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει απτον βάζελο και να ρθει σε σένα. Αυτό που τον νοιάζει είναι η εξέλιξη του και όχι τόσο τα λεφτά αυτήν την στιγμή. Απτους 4 πρώτους αυτή την στιγμή είσαι δυστυχώς ο πιο ασόβαρος προορισμός για έναν νέο αθλητή για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν έως τώρα ενώ στον βάζελο έχει προπονητή που δουλεύει με νέα παιδιά. Ως ακραίος σου δίνει την δυνατότητα να έχεις δύο υπερόπλα επιθετικά.Ρε κουβανέ μιας και είσαι εδώ και μας μαθάινεις να σε ρωτήσωω κάτι. Για μεταγραφές βλέπω συχνά το volleybox.Το θεωρείς αξιόπιστο αν το γνωρίζεις?

Υ.Γ έχω πάθει πλάκα με αυτόν τον κουβανό ακραίο της fener, τον Oliva.Τι θηρίο είναι αυτό?Πόσο συμβόλαιο να παίρνει αυτός?
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

O Ράπτης έχει φθάσει σε ενα σημείο της εξέλιξής του στο οποίο πρέπει να πάρει την απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για να αλλάξει επίπεδο. Εφόσον το επιθυμεί και ο ιδιος. Είναι θέμα τεχνογνωσίας, εγκαταστάσεων, προπονήσεων. Αυτά δεν θα τα έχει στον βάζελο.

Πράγματι, ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει κάκιστη φήμη ανάμεσα σε παίκτες και προπονητές. Ας διαβάσετε τις δηλώσεις του Ρίτσι, του Φιλίποφ, του Βαν ντεν Ντρίς, ακόμη και πιο παλιά του Ελγκέτα (ξέρω, ξέρω...). Είναι σκληρό, αλλά αν ήμουν Πρωτοψάλτης ή Ράπτης θα προτιμούσα μια ομάδα που θα μου έδινε χαμηλότερο συμβόλαιο απο το να έρθω στον ΠΑΟΚ και να μην ξέρω ποιός θα είναι προπονητής, ποιός κάνει κουμάντο, να αλλάζουμε 5 πασαδόρους και να παίζω πότε διαγώνιος, πότε πασαδόρος και πότε λίμπερο. Είναι πονηρούληδες στον ΑΣ και ξέρουν οτι ο Πρωτοψάλτης είναι φιλότιμος και μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις. Οπως και ο Κοκκινάκης. Μπορεί να τον αντιπαθούσαμε επειδή ήταν στον οσφπ, αλλά φαίνεται οτι είναι φιλότιμο παιδί και παίζει σε διάφορες θέσεις. Οπότε οι πονηρούληδες μπορούνε να αλλάζουν το υπόλοιπο ρόστερ αν πάσα στιγμή και να ζητούν απο παίκτες να αλλάζουν θέση. Είτε συμφωνεί ο Προπονητής είτε όχι.

Οικονομικά σίγουρα μπορεί να καλύψει ο ΠΑΟΚ και τον Ραπτη και τον Πρωτοψάλτη. Οργανωτικά και απο πλευράς στόχων, όχι. Τώρα αν τελικά συμφωνήσει ο Καλμαζίδης και έρθει και ένας πασαδόρος αξίας ο οποίος δεν θα φύγει τον Σεπτέμβριο επειδή του έλειψε το Σφένδαμο του Καναδά, τότε μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Δύσκολα όμως....

Σε κάθε περίπτωση και ρεαλιστικά απο τις επιλογές Ελλήνων παικτών που υπάρχουν στη θέση των Ακραίων, αν θέλεις να κάνεις πρωταθλητισμό ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ έχεις αποκτήσει έναν κανονικό Προπονητή και έναν ποιοτικό Πασαδόρο, θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον έναν εκ των Πρωτοψάλτη, Ράπτη, Φράγκο. Εγώ θα ήθελα τον Πρωτοψάλτη, αλλά πιστεύω οτι αυτός που μπορεί να έρθει είναι ο Φράγκος. Λογικά θα πάμε σε δίδυμο Κοκκινάκη-Φράγκο. Εκεί πρέπει να ρίξεις μετά χρήμα να φέρεις έναν κορυφαίο, ξένο, ολοκληρωμένο, Ακραίο. Στους Κεντρικούς ο Πετρέας είναι μονόδρομος, διαφορετικά ο Μπράουν. Για Διαγώνιο βλέπουμε. Ο Μπούτος είναι εξαιρετική λύση και αν και εφόσον βρεθεί κάτι αξιόλογο απο το εξωτερικό βλέπουμε. Ας το αποφασίσει ο Προπονητής.
Timelord

Κλασσικά πράγματα. Εκεί που θα πρέπει να ρίξεις το χρήμα μετά να φέρεις ολοκληρωμένο ακραίο θα πάνε να πάρουν κάναν Χιμένεθ η αμπραο(γελάνε και οι πέτρες).
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Timelord έγραψε:Ο Ράπτης δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει απτον βάζελο και να ρθει σε σένα. Αυτό που τον νοιάζει είναι η εξέλιξη του και όχι τόσο τα λεφτά αυτήν την στιγμή. Απτους 4 πρώτους αυτή την στιγμή είσαι δυστυχώς ο πιο ασόβαρος προορισμός για έναν νέο αθλητή για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν έως τώρα ενώ στον βάζελο έχει προπονητή που δουλεύει με νέα παιδιά. Ως ακραίος σου δίνει την δυνατότητα να έχεις δύο υπερόπλα επιθετικά.Ρε κουβανέ μιας και είσαι εδώ και μας μαθάινεις να σε ρωτήσωω κάτι. Για μεταγραφές βλέπω συχνά το volleybox.Το θεωρείς αξιόπιστο αν το γνωρίζεις?

Υ.Γ έχω πάθει πλάκα με αυτόν τον κουβανό ακραίο της fener, τον Oliva.Τι θηρίο είναι αυτό?Πόσο συμβόλαιο να παίρνει αυτός?
Ο Salvador είναι άρρωστος παίκτης. Μαζί με τον Leyva Martinez (άλλος άρρωστος παίκτης) είναι τα πουλέν μου. Θέλεις σερβίς, εκτέλεση, αθλητικά προσόντα? Τα έχουν όλα. Ο Οliva παίζει να παίρνει 150.000 με 200.000, με βάση ότι οι ξένοι δεν είναι πολλοί στην Τουρκία. Του χρόνου θα τον δούμε Γερμανία ή Πολωνία. Ονειρικός παίκτης.

Το Volleybox εννοείται πως το ξέρω και το παρακολουθώ επί καθημερινή βάσεως, κοιτώντας διάφορους παίκτες. Είναι αξιόπιστο και σου δίνει τη δυνατότητα να δεις πολλούς παίκτες, απλά μια συμβουλή: Στα μεταγραφικά να βλέπεις και την πηγή που βασίζεται η μεταγραφή γιατί αρκετοί ανεβάζουν βλακείες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Χθες έβλεπα, μετά το 2-0, τον τελικό Περούτζια-Λούμπε για το ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτοί οι Κουβανοί αν μαζεύονταν όλοι στην εθνική τους θα φτιάχνανε τρεις εθνικές.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση από το παιχνίδι είναι οι πάσες για ακραίους/διαγώνιους που όλες ήταν... στον θεό, οι τρομερές μπλοκ-άμυνες και ο απίστευτος τελευταίος πόντος του πασαδόρου.
Timelord

Νέο άρθρο του Λεμονίδη που λέει λίγο πολύ πως πρωτοψαλτης φραγκος κλείνουν βαζελό(και ο μπραουν) και σύρο αντίστοιχα.Επίσης λέει πως ο γαυρος προσπαθεί να πάρει ένα θηρίο από πορτογαλία για να ντουμπλάρει τον μιγιαίλοβιτς στα άκρα.Αν εμείς πάμε σε αυτά τα άκρα να αντιπαραβάλλουμε κοκκινάκη ακραίο καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί. Ετσι όπως παει το πράγμα δεν θα μείνει Έλληνας ακράιος της προκοπής και μάλλον θα τα δώσουμε όλα για Πετρέα και να πάμε σε ελληνικό κέντρο(ελπίζω να μην μας πιάσει τον κ**λο γιατί πέρυσι ζητούσε πολλά λεφτά.)
Άβαταρ μέλους
Descartes

Καληνύχτα, και μην ξεχάσετε στις εκλογές, Κατσαρή με τα δύο χέρια...
Πάμε και στις υπόλοιπες ομάδες. Ο Φοίνικας Σύρου είναι κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Φράγκου, ο Παναθηναϊκός προχωράει τον σχεδιασμό του με ακραίους τους Ανδρεόπουλο, Πρωτοψάλτη, Ράπτη, κεντρικούς Ρανγκέλ, Μπράουν και δεύτερο διαγώνιο τον Μήλη, ο Φίλιππος Βέροιας απέκτησε τον βραζιλιάνο ακραίο Αμπράο, θέλει τον βραζιλιάνο κεντρικό Γκλάστοουν, ενώ ο Νίκος Ζαλμάς αποχαιρέτησε την Κηφισιά.
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Αν ο βάζελος κλείσει επτάδα: Ντετρις, Πρωτοψάλτη, Ράπτη, Γιακομπσεν, Ρανγκέλ, Μπράουν + λιμπερο, έχει φτιάξει απίστευτα ονειρική ομάδα και ομολογώ ότι ζηλεύω...
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εμένα πάλι πολλά δε μου κολλάνε σε αυτό το άρθρο. Λένε για Σότσι, όταν έχει γραφτεί ότι θα πάει Τουρκία, ενώ ο Φερέιρα έχει γραφτεί και έχει συμπεριληφθεί στο ρόστερ της Wibee και για την επόμενη χρονιά. Επίσης, το ρόστερ του Παναθηναϊκού που παρουσιάζεται παρά είναι πολύ ισχυρό και ακριβό για να είναι αληθινό. Δηλαδή, θα έρθει ο Πρωτοψάλτης και θα παραμείνει ο Ράπτης ως ακραίος, και είναι τόσο σίγουρο ότι ο Ανδρεόπουλος τζούνιορ θα μείνει ως 3ος ή ένας από τους προαναφερθέντες θα πάνε ως 3οι? Έκλεισε ο Ντε Ντρις, ενώ θα έρθει και ο Μήλης, και στους κεντρικούς θα έρθει ο Μπράουν, θα μείνει ο Ρανγκέλ και μετά θα έρθει και ο Βουλκίδης και ο Παπαγγελόπουλος θα δεχτεί κάτι λιγότερο από το να είναι 3ος ή 4ος κεντρικός? Ίσως είναι παιδική μου η σκέψη, αλλά δε μου φαίνεται ότι τέτοιο ρόστερ είναι πραγματοποιήσιμο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και άμα δεν βγουν οι προφητείες λογαριασμό θα δώσουν Κουβανέ?

O γαύρος πάντως έβγαλε εικονικά εισιτήρια για να γιορτάσει το πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη, στο μεταξύ μας παιχνίδι, σε τιμές από 5 έως 20 €. Τα χρήματα θα πάνε όλα στον ερασιτέχνη και άνοιξε η όρεξη στο τμήμα βόλεϊ ώστε να ονειρεύεται Σότσι και Άλεξ Φερέιρα. Ίσως να μην έχουν τελικά κλείσει και να υπάρχει τζόγος.

Να πάρουμε το κύπελλο να γιορτάσουμε και εμείς, αλλά μάλλον θα είναι αργά....
Άβαταρ μέλους
Descartes

Στα του ΠΑΟΚ δεν έχει πέσει πολλές φορές έξω....
PaokCuba4 έγραψε:Εμένα πάλι πολλά δε μου κολλάνε σε αυτό το άρθρο. Λένε για Σότσι, όταν έχει γραφτεί ότι θα πάει Τουρκία, ενώ ο Φερέιρα έχει γραφτεί και έχει συμπεριληφθεί στο ρόστερ της Wibee και για την επόμενη χρονιά. Επίσης, το ρόστερ του Παναθηναϊκού που παρουσιάζεται παρά είναι πολύ ισχυρό και ακριβό για να είναι αληθινό. Δηλαδή, θα έρθει ο Πρωτοψάλτης και θα παραμείνει ο Ράπτης ως ακραίος, και είναι τόσο σίγουρο ότι ο Ανδρεόπουλος τζούνιορ θα μείνει ως 3ος ή ένας από τους προαναφερθέντες θα πάνε ως 3οι? Έκλεισε ο Ντε Ντρις, ενώ θα έρθει και ο Μήλης, και στους κεντρικούς θα έρθει ο Μπράουν, θα μείνει ο Ρανγκέλ και μετά θα έρθει και ο Βουλκίδης και ο Παπαγγελόπουλος θα δεχτεί κάτι λιγότερο από το να είναι 3ος ή 4ος κεντρικός? Ίσως είναι παιδική μου η σκέψη, αλλά δε μου φαίνεται ότι τέτοιο ρόστερ είναι πραγματοποιήσιμο.
Συμφωνώ για τον βάζελο. Το σχόλιο μου αφορά τον Φράγκο και τον Πρωτοψάλτη.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδή ο Βαζελος θα πάρει δύο ξένους μπλοκερ;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δεν είναι το θέμα να δώσουν λογαριασμό seaman. Και δε μας ενδιαφέρει αυτό. Καλό είναι να μην υπάρχει πανικός στη συζήτηση και να μην πιανόμαστε πάντα στο τι γράφει ο Λεμονίδης. Ας δούμε πρώτα τι θα κάνουμε εμείς και με πιο ξεκάθαρη εικόνα αργότερα να κάνουμε την εξίσωση.
Timelord

Κουβανέ για τον άλλο ακράιο που λέει που φαίνεται πιο εφικτός τι γνώμε έχεις?

Seaman δυστυχώς σε αυτά με αυτόν τον ερασιτέχνη είσαι αιώνες πίσω απτον γαύρο. Εδώ οι άλλοι χτυπάνε ευρωπαικό στο χάντμπολ και συ οι μόνοι τίτλοι που θα πάρεις(πέρα απτο τμήμα που υπάρχει ο σοβαρότατος αμοιρίδης) είναι εκεί που ο ανταγωνισμός είναι της πλάκας, δηλαδή ποδόσφαιρο και χάντμπολ γυναικών.Και εκεί βέβαια σε έχει γλεντήσει η νέα ιωνία ουκ ολίγες φορές.Η φάση στον ερασιτέχνη είναι αν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισνός απτους κάτω τα παρατάμε.Εδώ είχες μια τεράστια ευκαιρία να κάνεις κοινό σε τμήματα όπως το βόλευ και κάθε χρόνο τους δίωχνεις πιο μακρία.Στο χάντμπολ λευκή πετσέτα εδώ και 3 χρόνια ενώ στα καλά σου χρόνια που έπαιρνες πρωτάθλημα ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΕΥΡΩΠΗ .Και οι άλλοι πάνε να το σηκώσουν.Πρέπει επιτέλους να σοβαρευτει ο ΑΣ .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”